|
|
Stranica: 46/77.
|
[ 1916 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Noname01
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 20:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: oak je napisao/la:
Naravno da ako je u Sarajevo da je bošnjačka ili će bit u dogledno vrijeme. Zašto hrvatska strana želi da sjedište bude u Mostaru ili Posušju a ne u Zavidovićima? Znaš, od tvog cvjećarenja na svakoj temi mi se povraća a mislim da nisam jedini. Najbolja opcija idi više u Zenicu ili gdje već i živi tamo kad je sve tako divno, lijepo u bajno. Iz ZG forsiraš s*anja koja nikako ne idu zajedno. Budi m*donja i pokaži na svom primjeru a ne rep pod nogice pobjega iz Zenice i zalažeš se za stvari koje niti sam ne živiš. Licemjerno najblaže rečeno.
Ali ja jesam non-stop u Bosni. Ne znam što bi više, dajte napravite switch u glavi, cijela Federacija je naša. I BiH, i onu europsku zastavu uzmi u maši njom. Samo europski put. To ih vjerujte puno više j. nego hrvatsko-ovo-ono... Osudili su nas stranci na Federaciju i BiH. Već 30 g. Kako je krenulo, dobro je završilo. Ne znam čemu negativa. Ima veze gdje je sjedište tvrtke ili agencije ili ministarstva jer ujedno uz kontrolu, zapošljavanje, utiče i na razvoj tog grada, regije. Treba sve nabiti u Sarajevu i kotlinu kao što se dosad radi, a taj grad još malo više džamija i za 10 godina više muslimanski nego Teheran. E sad zamisli kakvu to sliku šalje u svijet, zapadnim činovnicima, poduzetnicima itd. Doslovno šalješ sliku da je BiH kao muslimanako leglo istočnjačke kulture. Jedino gore do Srba i Muslimana je ljevičarenje i cvjećarenje.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 20:10 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7380 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
dreamteam je napisao/la: Sjedište Autocesta je u Mostaru al u Cernici, mada koliko sam čuo nova zgrada bi trebala biti preko puta Kazališta prema bivšem HDZu u Šantićevoj, odnosno sadašnjoj županijskoj skupštini. Dosada je ta zgrada već trebala biti dovršena da izdajnički Platformaši predvođeni pravašima i Lijanovićima nisu stopirali početak gradnje 2010.godine.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 21:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Noname01 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ali ja jesam non-stop u Bosni. Ne znam što bi više, dajte napravite switch u glavi, cijela Federacija je naša. I BiH, i onu europsku zastavu uzmi u maši njom. Samo europski put. To ih vjerujte puno više j. nego hrvatsko-ovo-ono... Osudili su nas stranci na Federaciju i BiH. Već 30 g. Kako je krenulo, dobro je završilo. Ne znam čemu negativa. Ima veze gdje je sjedište tvrtke ili agencije ili ministarstva jer ujedno uz kontrolu, zapošljavanje, utiče i na razvoj tog grada, regije. Treba sve nabiti u Sarajevu i kotlinu kao što se dosad radi, a taj grad još malo više džamija i za 10 godina više muslimanski nego Teheran. E sad zamisli kakvu to sliku šalje u svijet, zapadnim činovnicima, poduzetnicima itd. Doslovno šalješ sliku da je BiH kao muslimanako leglo istočnjačke kulture. Jedino gore do Srba i Muslimana je ljevičarenje i cvjećarenje. Ajd se odlučite, ne možeš bit ljevičar i cvjećar. Mostar je glavni grad Federacije. Naravno da pola toga treba bit u njemu. Uopće ne znam gdje se ne slažemo i gdje vidite cvjećarenje i ljevičarenje. Ne volim te neke puritanske tvrdolinijaške krute stavove. Vidimo gdje su Bošnje doveli. Samo opušteno. Pametniji je Čovke od svih nas. Definitivno sam promijenio mišljenje o njemu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 21:18 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: oak je napisao/la:
Naravno da ako je u Sarajevo da je bošnjačka ili će bit u dogledno vrijeme. Zašto hrvatska strana želi da sjedište bude u Mostaru ili Posušju a ne u Zavidovićima? Znaš, od tvog cvjećarenja na svakoj temi mi se povraća a mislim da nisam jedini. Najbolja opcija idi više u Zenicu ili gdje već i živi tamo kad je sve tako divno, lijepo u bajno. Iz ZG forsiraš s*anja koja nikako ne idu zajedno. Budi m*donja i pokaži na svom primjeru a ne rep pod nogice pobjega iz Zenice i zalažeš se za stvari koje niti sam ne živiš. Licemjerno najblaže rečeno.
Ali ja jesam non-stop u Bosni. Ne znam što bi više, dajte napravite switch u glavi, cijela Federacija je naša. I BiH, i onu europsku zastavu uzmi u maši njom. Samo europski put. To ih vjerujte puno više j. nego hrvatsko-ovo-ono... Osudili su nas stranci na Federaciju i BiH. Već 30 g. Kako je krenulo, dobro je završilo. Ne znam čemu negativa. Cijela FBiH nije naša niti će ikada biti, nije moguće da narod koji je 4 puta malobrojniji bude dugoročno dominantan brojnijem. Jedino ako Hrvatska aneksira cijelu FBiH možeš govoriti da je cijela naša. Ako se ikada bude dijelila zna se više manje po kojim crtama će to ići, s time u vezi izmedju ostalog je jako bitno gdje je sjedište koje tvrtke. Uozbiljite se.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 21:37 |
|
|
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sad-prozvao-pojedinca-da-radi-za-ruske-interese-misli-se-na-dragana-covica/2621715.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0Citat: SAD: Rusi otvoreno prijete BiH
Iz američkog su veleposlanstva na to u četvrtak odgovorili ocjenom kako je jasno da Rusi otvoreno prijete BiH zbog suradnje s SAD-om i dodali da je to jasna demonstracija zloćudnog ruskog utjecaja, potaknutog strahom da će izgubiti monopol na opskrbu BiH plinom.
Poručili su kako je sada pred vlastima Federacije BiH pitanje jesu li spremni djelovati kako bi zaštitili BiH od zloćudnog utjecaja Rusije usvajanjem Zakona o južnoj interkonekciji i tako omogućiti da projekt "koji već tri godine koči jedan pojedinac" krene naprijed.
"Izbor je njihov, ali povijest će oštro suditi onima koji interese Rusije stavljaju ispred interesa građana BiH", stoji u izjavi veleposlanstva SAD-a.
Američki diplomati ranije su otvoreno prozivali čelnika HDZ-a BiH Dragana Čovića zbog blokade Južne interkonekcije odbacujući njegov zahtjev da taj projekt realizira nova tvrtka čije bi sjedište bilo u Mostaru, a ne sarajevski BH Gas. Pravo pitanje je zašto SAD stavljaju interese muslimanskog bratstva iznad interesa građana BiH(?).
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 05 pro 2024, 22:11 |
|
|
Ma ovi su negdje nekome, možda turcima, obećali da će ovo uraditi za bošnjake. Ova administracija.
Zato su se toliko uzjebali pred odlazak.
Opušteno i pa-pa!
Nećemo se zavaditi s Murphyem na odlasku, ali isto tako će i na hrvatskoj strani biti rampa ako bi progurali zakon bez hrvata.
Ali s tim se čeka, naravno da je ljepše ako Zagreb ne mora baš na svako pitanje u BiH reagirati, prvo se čeka da se riješi ovdje, ako ne, onda idu načini prisile. Legalni, naravno.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 09:16 |
|
|
Hoš se ti pobit radi plina?? :)
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 10:23 |
|
|
Junuze dobro da nisi žensko. Naivniji si od francuske sobarice, šta bi te likovi iskorištavali...
BH Gas je džihadističko poduzeće i bit će povijesni poraz i kapitulacija ako im se da da metar zapišaju po hrvatskim općinama.
Taj JP Autoceste Federacije je isto usred Mostara muslimansko poduzeće čiji se direktor nesposobni uhljeb nije potrudio napravit jednu takvu banalnost kao uvest Hrvatski jezik kao jednu od opcija na službenoj stranici. Doslovno protuustavno djeluje izbacujući Hrvatski jezik kao službeni.
Al već vidim da će u zamjenu za par uhljebljenja uspješno prodat priču da je ok da Džihad gas okupira ono šta armija bih nije mogla puškom.
Silom se slabo ciljevi postižu al s korupcijom se savršeno postižu.
Doći će nas glave mangupi u našim redovima, reka bi Lenjin.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 10:30 |
|
|
Imota je napisao/la: BH Gas je džihadističko poduzeće i bit će povijesni poraz i kapitulacija ako im se da da metar zapišaju po hrvatskim općinama.
Taj JP Autoceste Federacije je isto usred Mostara muslimansko poduzeće čiji se direktor nesposobni uhljeb nije potrudio napravit jednu takvu banalnost kao uvest Hrvatski jezik kao jednu od opcija na službenoj stranici. Doslovno protuustavno djeluje izbacujući Hrvatski jezik kao službeni.
Al već vidim da će u zamjenu za par uhljebljenja uspješno prodat priču da je ok da Džihad gas okupira ono šta armija bih nije mogla puškom.
Neznam tko tamo radi i kakvo je poduzeće, ali jezik koji koriste nije bošnjački, nije zapravo nijedan jezik određen, nego lokalni, pa valjda sva tri, i engleska verzija. Zastava BiH nije bošnjačka zastava, a nisu pravili sva tri jezika vjerojatno iz operativnih razloga, ako ćeš bošnjački i hrvatski moraš onda i srpski ponudit, i ćirilicu. Pogledao sam i više je hrvatskih riječi a one koje nisu možda su rezultat neznanja. I sam naziv "autoceste" je hrvatski, jer nisu autoputovi. Jedno je borba za prava, a drugo paranoja. Treba biti sumnjičav, ali treba imati i balans.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 10:34 |
|
|
potocnj je napisao/la: Imota je napisao/la: BH Gas je džihadističko poduzeće i bit će povijesni poraz i kapitulacija ako im se da da metar zapišaju po hrvatskim općinama.
Neznam tko tamo radi i kakvo je poduzeće, ali jezik koji koriste nije bošnjački, nije zapravo nijedan jezik određen, nego lokalni, pa valjda sva tri, i engleska verzija. Zastava BiH nije bošnjačka zastava, a nisu pravili sva tri jezika vjerojatno iz operativnih razloga, ako ćeš bošnjački i hrvatski moraš onda i srpski ponudit, i ćirilicu. Pogledao sam i više je hrvatskih riječi a one koje nisu možda su rezultat neznanja. I sam naziv "autoceste" je hrvatski, jer nisu autoputovi. Jedno je borba za prava, a drugo paranoja. Treba biti sumnjičav, ali treba imati i balans. Koji je to lokalni? Neki novi jezik il neki novi dijalekt? Hrvatski jezik (il bilo koji dijalekt Hrvatskog) definitivno nije. Ovdje se gurala teza da je uhljebljenje tog kokošara naše preuzimanje ni manje ni više.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 11:16 |
|
|
potocnj je napisao/la: Imota je napisao/la: BH Gas je džihadističko poduzeće i bit će povijesni poraz i kapitulacija ako im se da da metar zapišaju po hrvatskim općinama.
Neznam tko tamo radi i kakvo je poduzeće, ali jezik koji koriste nije bošnjački, nije zapravo nijedan jezik određen, nego lokalni, pa valjda sva tri, i engleska verzija. Zastava BiH nije bošnjačka zastava, a nisu pravili sva tri jezika vjerojatno iz operativnih razloga, ako ćeš bošnjački i hrvatski moraš onda i srpski ponudit, i ćirilicu. Pogledao sam i više je hrvatskih riječi a one koje nisu možda su rezultat neznanja. I sam naziv "autoceste" je hrvatski, jer nisu autoputovi. Jedno je borba za prava, a drugo paranoja. Treba biti sumnjičav, ali treba imati i balans. Nema hrvatskog jezika i hrvatske zastave. Gotova priča. Kakav "lokalni jezik", je li to srpsko-hrvatski, kakvo brojanje hrvatskih riječi,... ovo nešto ravnopravnost kao Jugoslavija. Ili ima hrvatske zastave i gramatički ispravnog hrvatskog jezika, ili nema. Čuj što se bunite evo u ovoj rečenici piše tisuća.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 15:17 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: Neki kažu da je BiH nebitno malo trziste sto je i tocno u pogledu američke države ali ovdje se radi o trećerazrednim birokratima kojima BiH sluzi kao bankomat sto je njima ogroman novac i nitko neće odgovarati.Na vrhu kriminalne piramide u BiH stoje strane ambasede na čelu sa SAD ambasadom,to je problem plina a u suštini cijele BiH,to je oni kad se cudimo nelogičnim potezima Ovo je moj post od neki dan,tocno kako sam i rekao marfijev privatni interes.poskok
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 15:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59823 Lokacija: DAZP HQ
|
Murphy je out iz BIH za 10tak dana.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 15:22 |
|
|
dudu je napisao/la: Murphy je out iz BIH za 10tak dana. Tim je bizarnije da ga naši uvažavaju.
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 15:28 |
|
|
Znaci *** okreće pilu naopako i govori da je to Covicev privatni interes,treba se sa ovim upoznat vise Americke strukture mozda on završi na crnoj tj optuznoj
|
|
Vrh |
|
|
maradot
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 15:28 |
|
|
Koliko je naivno razmišljati da će se politika USA promjeniti dolaskom Trumpove administracije?
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 15:37 |
|
|
maradot je napisao/la: Koliko je naivno razmišljati da će se politika USA promjeniti dolaskom Trumpove administracije? Istina, neke silnice se ne mjenjaju. Al nema nikakvog smisla da je amerikancima baš stalo da BH gas upravlja plinom. Njima je stalo da otgnu bih od ruskog plina, ko će bit operater pa šta bi njima to bilo tako presudno. Oni vide da ima neko poduzeće već i ovi im u sarajevu lako prodaju priču o bih poduzeću koje potiče jedinstvo i klasične bosnana priče o zlim separatistima koji ruše multikulturalnost i ljudska prava. Radi se o privatnim nečijim interesima i o klasičnoj nesposobnosti i nezainteresiranosti Hrvatske diplomacije.
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 15:38 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 15:39 |
|
|
pa ovo otvara mogućnost da se sve preda BH džihad gasu u zamjenu za par HDZ uhljebljenja, ovo je baš loša izjava.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 15:44 |
|
|
maradot je napisao/la: Koliko je naivno razmišljati da će se politika USA promjeniti dolaskom Trumpove administracije? Citat: Trump is widely seen in the Gulf as a man without a clear vision for the region. His regional policy will be determined by the two most powerful foreign policy lobbies in Washington: the pro-Israel lobby on one side and the Gulf lobbies on the other. The crucial question will be to what extent the Gulf lobby networks will be able to pull together to achieve a common position on key regional issues such as Palestine as well as Iran and its ‘Axis of Resistance’. Citat: Meanwhile, the Joe Biden administration’s unequivocal support for what many in the Gulf see as an “unhinged” Israeli revenge policy has laid bare the double standards with which Washington is willing and able to protect Israel while ignoring Arab security concerns. This in turn has led to a degree of strategic decoupling from the United States—perhaps counterintuitively more so in places like the UAE compared to Qatar, which has kept all its eggs in the American basket. Citat: To Qatar, a second Trump term comes against the backdrop of a far more robust standing in Washington. Since the 2017-21 Gulf crisis—when Doha found itself blockaded by Bahrain, Egypt, Saudi Arabia, and the UAE—Qatar has built extensive relationships within the Republican Party in the US and is far less politically isolated than when Trump first came to power in 2017. While some in the wealthy emirate are concerned about Trump’s unpredictability and erratic decision making, others hail him as a transactional leader who can be swayed.
Qatar in 2024 is institutionally more intimately connected with the United States. As a major non-NATO ally, Qatar has won privileges in Washington through its mediation efforts in Afghanistan, Gaza, Iran, and Venezuela. Qatar has become indispensable as a diplomatic interlocutor able to unlock complex conflicts with a degree of pragmatism and reliability that has earned it bipartisan praise in the US. As the host of the most important American military base in the region, Qatar provides the Pentagon with a crucial platform from which it cannot afford to completely disengage.
Nonetheless, there are concerns in Doha about pro-Israel voices around Trump problematizing Qatar’s mediator relationship with the Palestinian Hamas movement. The emirate has to show that it can deliver on a deal to end the bloodshed in Gaza, which Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu has been sabotaging for over a year. The hope in Doha is that Trump’s dealmaker mindset might make him more able to pressure the far-right Israeli government to commit to a diplomatic solution. In this context, unlike Biden, it should also be kept in mind that some interlocutors view Trump as unwilling to be seen as the dog being wagged by the tail. https://amwaj.media/article/why-trump-s-middle-east-policy-will-go-to-the-highest-bidderNije hopeless kao s demonima za koje se nakon ovih izbora u SAD kaže da su "izgubili vezu s bazom", što se čisto prevodi kao "potkupljeni i rade samo za sebe".
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 15:45 |
|
|
Znaci HDZ dize ruke u domu naroda,milina posrali se na sve svoje izjave zadnjih mjeseci
|
|
Vrh |
|
|
maradot
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 16:14 |
|
|
Imota je napisao/la: pa ovo otvara mogućnost da se sve preda BH džihad gasu u zamjenu za par HDZ uhljebljenja, ovo je baš loša izjava. Tako je. Ovo je predaja briselskog Plenkovića.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 16:51 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pokušao sam vas pripremit. IZ je mjesto gdje trebamo trošit municiju. Naprave dio BH Gasa u Mo i natoče Hrvatima. Politika je trgovina i kompromis. Nema od krutosti ništa. Završiš k'o Jelavić.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 17:05 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Citat: “Želimo da se plinovod gradi prema BiH jer dio BiH nije plinificiran. Pozicija koju imamo je da struktura kompanije koja će biti na strani BiH bude takva u kojoj su zastupljeni i Hrvati kao konstitutivan narod. Vjerujem da će se naći rješenje koje može i mora biti prihvatljivo svima. Na nama je da dovedemo plin do BiH. Ovo je projekt koji će nas strateški još više povezati”, istakao je Plenković. Čini mi se da je ovo loša vijest i popuštanje. Vjerojatno bi se išlo na izmjenu upravnog i nadzornog odbora BH Gasa. Možda ima neki deal da muslimani moraju predati aerodrom a nama se uskrati uprava plinom?
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 06 pro 2024, 18:12 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1540 Lokacija: Gora Romanija
|
Ja vam kazem,hambasada zna najbolje. Ja mislim da HDZ treba i mora imati zamjenika direktora BH Plina
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|