|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 51 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lebowski
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 10 lip 2012, 11:37 |
|
|
Ne možemo garantovati da nije bio neki tehnički kvar ili administrativna greška.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 10 lip 2012, 12:06 |
|
|
dopunio sam prethodni post..
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
lirik
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 10 lip 2012, 12:09 |
|
Pridružen/a: 05 ožu 2012, 22:55 Postovi: 643 Lokacija: dijaspora
|
ManInBlack je napisao/la: lirik je napisao/la: Kad bi meni zamracili neku emisiju ili prijenos na kanalu koji je u mom paketu i za koji placam,odmah bih otkazao operatera! Ako nemaš izbora? Satelitska antena,kartica!?
_________________ Za svako rjesenje postoji problem
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 10 lip 2012, 12:15 |
|
|
U čemu je problem okrenuti na bht i pogledati utakmicu, iako su i oni karina bolji su za gledati od gejara sa onog hrt smeća. A i volim slušati krmka Spahu kako skiči kad hrvatska dobro igra. Jedino što ne mogu onog retarda Bilića sa ftv-a, fuuuuj ko ga stavi samo radi nacionalne kvote, jado se muči da priča gramatički književni hrvatski, jadniji je od onih ******** iz hrvatske, eto šta nakaradni jezik uradio od čojeka
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
lirik
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 10 lip 2012, 12:22 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: U čemu je problem okrenuti na bht i pogledati utakmicu, iako su i oni karina bolji su za gledati od gejara sa onog hrt smeća.
A i volim slušati krmka Spahu kako skiči kad hrvatska dobro igra. Kao da bht prenosi sve utakmice Hrvatske repke!?
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 10 lip 2012, 12:26 |
|
|
lirik je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: U čemu je problem okrenuti na bht i pogledati utakmicu, iako su i oni karina bolji su za gledati od gejara sa onog hrt smeća.
A i volim slušati krmka Spahu kako skiči kad hrvatska dobro igra. Kao da bht prenosi sve utakmice Hrvatske repke!? Cijelo prvenstvo prenose kombinirao bht/ftv a ima masa drugih kanala što prenose, uostalom u svakom kafiću su utakmice tako da nema potrebe za kmečanjem što ne prenose ono smeće od hrt programa koje je jedino dobro kod problema sa probavom.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
lirik
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 10 lip 2012, 12:32 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: lirik je napisao/la: Kao da bht prenosi sve utakmice Hrvatske repke!?
Cijelo prvenstvo prenose kombinirao bht/ftv a ima masa drugih kanala što prenose, uostalom u svakom kafiću su utakmice tako da nema potrebe za kmečanjem što ne prenose ono smeće od hrt programa koje je jedino dobro kod problema sa probavom. Iz tebe progovara zavist HRT je lider u regiji a mi Hrvati zelimo slusati materinjski jezik.Zabranjen nam je Hrvatski kanal u BiH ali HRT nam nitko ne moze zabraniti i uvijek cemo naci nacina da ga gledamo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 10 lip 2012, 12:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Pa dobro, neće nitko biti zakinut za prenos: http://www.bhrt.ba/lat/?p=966Citat: EURO 2012
uz voditelje BHT1 i FTV
Ivana Vidmar, Ena Branković, Aleksandar Babić, Boris Bilić
10. juni
10:00 - Holandija - Danska, snimak (FTV) 18:00 - Španija - Italija, prijenos (FTV) 20:35 - Irska - Hrvatska, prijenos (BHT1)
11. juni
00:00 - Španija - Italija, snimak (BHT1) 10:00 - Irska - Hrvatska, snimak (FTV)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 10 lip 2012, 13:08 |
|
|
Od ovih troje,ja stvarno ne znam ko je gori. Boris Bilić je ipak ekspert. Od super zanimljive i napete utakmice,napravi ugođaj kao da je prvenstvo ritmičke gimnastike.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 10 lip 2012, 13:17 |
|
|
lirik je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Cijelo prvenstvo prenose kombinirao bht/ftv a ima masa drugih kanala što prenose, uostalom u svakom kafiću su utakmice tako da nema potrebe za kmečanjem što ne prenose ono smeće od hrt programa koje je jedino dobro kod problema sa probavom. Iz tebe progovara zavist HRT je lider u regiji a mi Hrvati zelimo slusati materinjski jezik.Zabranjen nam je Hrvatski kanal u BiH ali HRT nam nitko ne moze zabraniti i uvijek cemo naci nacina da ga gledamo većina će prebaciti na hrt i tamo gledati. Zbog čega? Zbog kvalitete i pripremljenosti reportera. Ne sjećam se kada sam zadnji puta čuo na tim velikim natjecanjima da reporteri sa hrt-a pogriješe imena igrača ili da uzviknu, gooool, ipak nije Toga su svjesni u BiH i zato traže da se zamrači program hrt-a tijekom utakmica, kako bi dobili monopol na marketing, a time i višu cijenu za 1sec reklame. Dešavalo se da bht/ftv traže sponzorstva za prijenos utakmica od tvrtki iz hercegovine i srednje bosne, a ovi ih odbijali sa riječima , tko još gleda vaše prijenose, svi gledaju hrt...
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 10 lip 2012, 13:32 |
|
|
Jedina prednost HRT-a je bolji kvalitet slike, naročito na velikim televizorima.
Komentatori ništa bolji, svi su loši kao i ovi iz BiH, samo što ti tamo djeluju kao da imaju više znaja ili škole, imaju onaj kulturniji hrvatski akcenat. Što se tiče grešaka zapazio sam ih milion u prenosima LP.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 10 lip 2012, 13:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ružno od Bošnjaka. Inače kupite Dreambox receiver (može i polovan iz Njemačke) i imate sve moguće satelit kanale. Pogotovo ako imate satelitsku antenu sa motorom.
Nađete nekog od kog kupite ključeve i gledajte. Nije skupo, a ako se čovjek zna snaći po onim hrvatskim forumima se naleti i na ljude koji besplatno dijele ključeve.
Ta data je mala i ne usporava Internet veze, a svakako sad skoro svi imaju flat veze. Može biti upaljeno non-stop.
Ja ne mogu staviti tu antenu nigdje na zgradi, iako se planiram raspitati za jedno zgodno mjesto.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 10 lip 2012, 15:45 |
|
|
Lebowski, nemam pojam što si htio reći sa onim gore videom, ja ti spominjem da na bht često se događa da komentatori počnu vikati gooool, pa onda ipak nije :)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 10 lip 2012, 16:30 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 10 lip 2012, 23:28 |
|
|
Ja ne znam koliko je vas danas gledalo utakmicu Italija-Španjolska. Lijepo mi je bilo žao jadnog Baloga pored onog ludog brazilca. Kao navijen,ne prestaje sekunde,tek povremeno kad je kašljao
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 13 lip 2012, 22:37 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ja živim u Čapljini, desetak kilometara od granice sa HR i već najmanje 5 godina tu nitko ne može pratiti HRT2, a i ovi ostali Hrvatski kanali su glede signala - katastrofa!
Ali nema veze bitno je da je signal FTV odličan i stalan! kako bolan nemozete pratii s digitalnim zemaljskim resiverom ?
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 13 lip 2012, 22:40 |
|
|
zmajček je napisao/la: Od ovih troje,ja stvarno ne znam ko je gori. Boris Bilić je ipak ekspert. Od super zanimljive i napete utakmice,napravi ugođaj kao da je prvenstvo ritmičke gimnastike. stvarno je momak katastrofa, treba ga stavit da gleda utakmice koje je Baho komentarisao ,on od ubi boze tekme napravi zanimljivu i gledljivu prestavu ,a ovaj Boris bi od Barca - Real napravio uspavanku
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 13 lip 2012, 22:41 |
|
|
Dobar je onaj bošnjački komentator, "kidiše po desnoj strani".
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 13 lip 2012, 22:42 |
|
|
znate šta je zanimljivo, da se u večini kafića u Sarajevu gleda tekma na HRT2 ...
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 13 lip 2012, 22:52 |
|
|
Ovo je bila patnja sa komentatorom noćas, mi smo u kafiću brojali koliko puta je spomenuo Ozila i glavnog suca. Čovjek svaki drugi put kada progovori kao da se tek uključio u utakmicu.
Em je nepismen, em dosadan, em glup.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 13 lip 2012, 22:56 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25630 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Betandwin je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ja živim u Čapljini, desetak kilometara od granice sa HR i već najmanje 5 godina tu nitko ne može pratiti HRT2, a i ovi ostali Hrvatski kanali su glede signala - katastrofa!
Ali nema veze bitno je da je signal FTV odličan i stalan! kako bolan nemozete pratii s digitalnim zemaljskim resiverom ? Neam pojma zašto i kako, ali ne može. Neki mogu, neki ne mogu... tj većina ne može. I to nema veze sa opremom i pameću već izgleda sa konfiguracijom terena jer u mene je zet imao odličan signal sa digitalnim zemaljskim reciverom sve dok nije preselio nekolko stotina metara dalje gdje dakako ne može pratiti hrvatske kanale.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 14 lip 2012, 10:19 |
|
|
Ma kakav Bilić,on tu radi samo radi pokojnog mu oca,koji je bio osjetno bolji komentator od njega. Hajde dobro,školovan je i sve to ali je neritmičan maksimalno. Nema ono nešto šta bi trebao imati sportski komentator. Trebalo bi ga postaviti negdje van kamera,negdje na neko uređivanje,arhivu. Jer za komentatora nije.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 14 lip 2012, 10:41 |
|
|
slušao sam ga malo neko veče u kafiću, izdržao 15ak minuta i odustao..., ne znam kome on može išta prenositi. Momak jednostavno nije za toga posla, kao i većina u sportskoj redakciji na bht. Odron žešći. Mlave neku statistiku o svemu živom a lopta im se muva po jedanaestercu, vadi priče iz žutila i priča u sred utakmice,...ma niđe veze, jednostavno, hvala-doviđenja, nikad više pa ni u kafiću. Živio HTV i TotalTV...
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 18 lip 2012, 14:05 |
|
|
Dajte njima ekskluzivitet da zasjene sve oko sebe svojom "kvalitetom",...ovo je dokaz da ovi beiha lafo javni mediji mogu funkcionirati samo u izoliranim državama bez ikakve konkurencije. Doduše ovde se već i spontano događaju stvari da i u trokutistanu ljudi više ne mogu gledati ove amaterske izbljuve. Citat: BHRT se obratio Regulacijskoj agenciji za komunikacije (RAK-u) i Asocijaciji kablovskih operatori (AKOPU) u kojem zahtjeva da se zabrani prijenos utakmice s EURO-a 2012 bilo putem kablovskih operatora, IPTV-a ili satelita, jer su oni i FTV eskluzivni vlasnici prava prijenosa svih utakmica s EURO-a. Činjenica je kako većina gledatelja u BiH utakmice s EURO-a prati putem kablovskih operatera i to na programu HTV-a koji ima specijalizirane emisije prije i poslije utakmica, tako da je gledanost FTV-a i BHT-a minimalna. Na području Mostara program HTV-a može se gledati i zemaljskim putem tako da kablovski operatori nisu zatamnjivali program HTV-a. Međutim nakon upozorenja BHRT-a kablovski operator zatamnio posljednje utakmice, što je izazvalo nezadovljstvo gledatelja. (Dnevnik.ba)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kabelska TV i "zamračivanje" utakmica Postano: 18 lip 2012, 14:12 |
|
|
To je i kontra EU regulacija. Platiš karticu za satelitsku ili kablovsku gledaj što te volja, tvoja stvar.
Te seronje mogu biti vlasnici prava emitiranja, ali trebaju biti svjesni da pričaju o stranim satelitskim kanalima.
Prava jebena sjeverna Koreja.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Brigadir i 28 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|