|
|
Stranica: 4/9.
|
[ 205 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike U Postano: 26 vel 2026, 10:34 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 10721 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Oni su se zbilja zaigrali s Kabirijem, misle da je on na razini balkanskih trač-političara i biznismena samo zato jer ima interese u Hercegovini. Ozbiljan je to igrač s ozbiljnim vezama. Ili bi svatko od nas ovdje uspio nahvatat dva američka ministra?  Nama je Kabiri, kao stranac, neutralac, baš dobro došao. Većina stranaca se nikada ne zainteresira za stanje ovdje, a ja mislim da su naši Kabirija samo pustili da živi ovdje, kad hoće, prati situaciju i sam formira mišljenje. Ono što rade bošnjaci je prefrigano i odvratno svakome tko zna što rade, ali, kako rekoh, ljudi ne znaju što rade. Toliko su nas naviknuli na svoju ljigavost da malo tko uopće spomene da su organizirano se miješali u izbor srpskog člana Predsjedništva, i to ne da bi spriječili nekoga iz stranke koja im je priredila genocid, da dođe na vlast, već baš suprotno, ne bi li pomogli nekome iz takve stranke da se popne na vlast? Pa ako takva ljigavost ne preokrene želudac... Ali mi naviknuti na njih, gledamo na to kao komične pokušaje utjecanja na RS.
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike U Postano: 26 vel 2026, 10:37 |
|
|
novem je napisao/la: Muje izgleda nitko ništa ne pita. Oni samo komentiraju, uz veliku dozu ogorčenosti da ih se zaobilazi, pošto su oni, kao, faktor.  Kako oni to predstave, Kabiri potpisao. Kao da je uzeo papir, nešto crtao i sam sa sobom potpisao. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1689 of 2558 - 66.03%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike U Postano: 26 vel 2026, 10:42 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novem je napisao/la: Muje izgleda nitko ništa ne pita. Oni samo komentiraju, uz veliku dozu ogorčenosti da ih se zaobilazi, pošto su oni, kao, faktor.  Kako oni to predstave, Kabiri potpisao. Kao da je uzeo papir, nešto crtao i sam sa sobom potpisao.  Ali prije toga uz obavezni pridjev "kontroverzni".  Koji moroni. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom vanjskih poslova i ministrom energetike USA Postano: 26 vel 2026, 10:42 |
|
|
Machak je napisao/la: VBA2024 je napisao/la:
Hoće li te državna televizija BiH uživo emitirati kako gledateljstvu iznosiš fantaziju da se išta pitaš?
Hoće, kad naplati od RTRS ovih 100 miliona duga. A to će biti za dva dana ili dvije godine? 
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike U Postano: 26 vel 2026, 10:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
potocnj je napisao/la: Ili bi svatko od nas ovdje uspio nahvatat dva američka ministra?  Dao im šalove Zrinjskog.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom vanjskih poslova i ministrom energetike USA Postano: 26 vel 2026, 11:13 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Machak je napisao/la:
Hoće, kad naplati od RTRS ovih 100 miliona duga.
A to će biti za dva dana ili dvije godine?  Znaš kakvi su sudovi. A ako Šmit zagalami, možda bude i prije dva dana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom vanjskih poslova i ministrom energetike USA Postano: 26 vel 2026, 11:22 |
|
|
Machak je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: A to će biti za dva dana ili dvije godine?  Znaš kakvi su sudovi. A ako Šmit zagalami, možda bude i prije dva dana. A možda još sa svog osobnog računa da uplati novac? 
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike U Postano: 26 vel 2026, 11:53 |
|
|
|
Ovaj ministar Wright nadzire održavanje američkog nuklearnog oružja.
Na kraju će ipak biti onako kako naš ministar Ramo Isak odluči. Ministar protiv ministra.
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike U Postano: 26 vel 2026, 12:11 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: Ovaj ministar Wright nadzire održavanje američkog nuklearnog oružja.
Na kraju će ipak biti onako kako naš ministar Ramo Isak odluči. Ministar protiv ministra.

|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom vanjskih poslova i ministrom energetike USA Postano: 26 vel 2026, 12:17 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Machak je napisao/la:
Znaš kakvi su sudovi.
A ako Šmit zagalami, možda bude i prije dva dana.
A možda još sa svog osobnog računa da uplati novac?  A vidi, ja na neki način vama zavidim kako vas je lako usrećiti, obradovati, kako se veselite kao mala djeca svakoj vijesti koja potencijalno vodi ka nekoj šteti na račun Bošnjaka. Pa orgijalo se danima kad je Dodik prosipao šupljake, na kraju nikog nije bilo sramota što je vjerovao u Dodikovu šarenu lažu. Sad se orgija zbog televizije, plina, desilo se u Sarajevu ovo, desilo se ono....kao neka stara baba što sjedi na prozoru i snima šta se dešava u komšiluku. Čuo sam za ono život čine male stvari, al kod vas...to je doslovno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike U Postano: 26 vel 2026, 12:30 |
|
|
novem je napisao/la: Ali prije toga uz obavezni pridjev "kontroverzni".  Koji moroni.  Da, da, jelda da su iritantni? Ja mislim da u svakom bosnjackom mediju ili glasilu ima posebni Odjel za korekciju teksta. Svrha odjela je da svaki tekst prije publishanja mora proci kroz taj odjel koji ce verificirati i korigirati inicijalni novinarski tekst. Ovo je tablica mapiranja: legitimno predstavljanje -> tzv. "legitimno" predstavljanje izvrsni direktor / vlasnik iz Hercegovine -> kontroverzni biznismen hrvatski narod -> HDZ hrvatski clan/predstavnik -> iz reda hrvatskog naroda -> iz HDZ-a Radiotelevizija Herceg-Bosne -> mediji bliski HDZ-u -> HDZ-vo glasilo promjena izbornog zakona -> promjena izbornog zakona po mjeri Dragana Covica
_________________ "...to work together to pursue local solutions that have the support of all constituent peoples." - Sincerely, Donald J. Trump.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike U Postano: 26 vel 2026, 12:32 |
|
|
zet je napisao/la: novem je napisao/la: Ali prije toga uz obavezni pridjev "kontroverzni".  Koji moroni.  Da, da, jelda da su iritantni? Ja mislim da u svakom bosnjackom mediju ili glasilu ima posebni Odjel za korekciju teksta. Svrha odjela je da svaki tekst prije publishanja mora proci kroz taj odjel koji ce verificirati i korigirati inicijalni novinarski tekst. Ovo je tablica mapiranja: legitimno predstavljanje -> tzv. "legitimno" predstavljanje izvrsni direktor / vlasnik iz Hercegovine -> kontroverzni biznismen hrvatski narod -> HDZ hrvatski clan/predstavnik -> iz reda hrvatskog naroda -> iz HDZ-a Radiotelevizija Herceg-Bosne -> mediji bliski HDZ-u promjena izbornog zakona -> promjena izbornog zakona po mjeri Dragana Covica Razlikovni riječnik hrvatskog i bošnjačkog jezika. 
1689 of 2558 - 66.03%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike U Postano: 26 vel 2026, 13:25 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: potocnj je napisao/la: Ili bi svatko od nas ovdje uspio nahvatat dva američka ministra?  Dao im šalove Zrinjskog. Zbilja? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike U Postano: 26 vel 2026, 13:32 |
|
|
Citat: Dodik: Čestitam Kabiriju na važnom sporazumu koji otvara nove energetske perspektive i donosi stabilnost i razvoj https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=635703Citat: Thank you President @MiloradDodik . The U.S. remains a pillar of regional stability. Israel stands with its proven friends and will keep strengthening our shared strategic partnerships for security, energy resilience, and prosperity across the region. @USEmbassySJJ @netanyahu https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=635712 Muslimanski mediji neće ni prenijeti da ne bi nastupio još jedan chimpout. 
_________________ BiH je turd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike U Postano: 26 vel 2026, 13:52 |
|
|
|
Predsjednik mjesn...ovaj, ni to, predsjednik stranke i penzionisani političar uvidio priliku da uzme još neki poen, pa eto čestita Kabiriju potpis sporazuma i to objavio rtrs tariguz, inače entitetska tv kuća u ličnoj Dodikovoj službi. Šta je sljedeće, čestita mu uvoz prve cisterne plina? Ovo je u rangu otvorenja autobuske stanice ili štanda za kontejner.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike U Postano: 26 vel 2026, 14:22 |
|
|
Machak je napisao/la: Predsjednik mjesn...ovaj, ni to, predsjednik stranke i penzionisani političar uvidio priliku da uzme još neki poen, pa eto čestita Kabiriju potpis sporazuma i to objavio rtrs tariguz, inače entitetska tv kuća u ličnoj Dodikovoj službi. Šta je sljedeće, čestita mu uvoz prve cisterne plina? Ovo je u rangu otvorenja autobuske stanice ili štanda za kontejner. A zasto se ponasas iracionalno? Sto ti je covjece? Cak i meni kao Hrvatu nije posve bezazleno vidjeti kako Dodik i RS uziva potporu od USA, Izraela, Madjara, Rusa...kako mu se oprasta i dozvoljava svasta unatoc svemu, kako Vucic vojno suradjuje s Izraelcima, kako gradi snaznu srpsku vojsku, sprema napad an Kosovo, ucvrscuje srpski svet gdje moze i stigne, itd. Ja se ne kreveljim kao ti, a mene cuva postena vojska s postenim naoruzanjem i najjaca ekonomija Balkana, energetski neovisna, clan NATO-a, s pobjednickim mentalitetom i 4 milijuna ljudi. A ti i tvoji Bosnjaci svugdje prkosite, s nikim ne mozete suradjivati, svi su vam neprijatelji i agresori. Potpuno ste izvan pameti.
_________________ "...to work together to pursue local solutions that have the support of all constituent peoples." - Sincerely, Donald J. Trump.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike U Postano: 26 vel 2026, 14:30 |
|
|
zet je napisao/la: Machak je napisao/la: Predsjednik mjesn...ovaj, ni to, predsjednik stranke i penzionisani političar uvidio priliku da uzme još neki poen, pa eto čestita Kabiriju potpis sporazuma i to objavio rtrs tariguz, inače entitetska tv kuća u ličnoj Dodikovoj službi. Šta je sljedeće, čestita mu uvoz prve cisterne plina? Ovo je u rangu otvorenja autobuske stanice ili štanda za kontejner. A zasto se ponasas iracionalno? Sto ti je covjece? Cak i meni kao Hrvatu nije posve bezazleno vidjeti kako Dodik i RS uziva potporu od USA, kako mu se oprasta i dozvoljava svasta unatoc svemu, kako Vucic vojno suradjuje s Izraelcima, kako gradi snaznu srpsku vojsku, sprema napad an Kosovo, ucvrscuje srpski svet gdje moze i stigne, itd. Ja se ne kreveljim kao ti, a mene cuva postena vojska s postenim naoruzanjem i najjaca ekonomija Balkana, energetski neovisna, clan NATO-a, s pobjednickim mentalitetom i 4 milijuna ljudi. A ti i tvoji Bosnjaci svugdje prkosite, s nikim ne mozete suradjivati, svi su vam neprijatelji i agresori. Potpuno ste izvan pameti. A možda je bolje da Dodik uživa potporu od USA? Sjeti se ko je tog Dodika i doveo na vlast. Koliko vidim, daleko je racionalniji otkako se vratio iz Amerike. Snažnu srpsku vojsku koja može/smije šta? Ne smiju ni na Kosovo poviriti, da ne idemo nešto više. Da, dobili su oružje uz klauzulu, ako ispalite metak, sravnićemo vas sa zemljom. Sprema napad na Kosovo....ti ko da si neki Srbin, bre. Opasno tukneš na jednog. Čuj kreveljim se, biće prije da smeta istina koju pišem. Ja iracionalan, ti naguslao srpskih bajki u tri reda. Netačno, vi sve gledate kroz naočale zvane izborni zakon i sve po tome ravnate. Mi nismo ni sa kim neprijatelj, pa ni sa Srbima, saradnja je na nivou, pa evo i namjenska industrija, mi njima produkt, oni nama barut i tako u krug. Moraš malo širu sliku gledati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike U Postano: 26 vel 2026, 14:37 |
|
|
Machak je napisao/la: Predsjednik mjesn...ovaj, ni to, predsjednik stranke i penzionisani političar uvidio priliku da uzme još neki poen, pa eto čestita Kabiriju potpis sporazuma i to objavio rtrs tariguz, inače entitetska tv kuća u ličnoj Dodikovoj službi. Nemoj tako, RTRS je puno jača TV kuća od npr. BHRT. 
1689 of 2558 - 66.03%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
EroLogija
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike U Postano: 26 vel 2026, 14:44 |
|
|
|
Tresla se brda rodio se - Kabiri
Na kraju gospon Amir pokupio sav kajmak, dobio kontrolu nad plinovodom i još će najavljivana plinska elektrana biti u njegovoj koncesiji.
_________________ „Tko za dom gine, taj i živi vječno.“
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike U Postano: 26 vel 2026, 14:48 |
|
|
EroLogija je napisao/la: Tresla se brda rodio se - Kabiri
Na kraju gospon Amir pokupio sav kajmak, dobio kontrolu nad plinovodom i još će najavljivana plinska elektrana biti u njegovoj koncesiji. Kakvoj koncesiji, plinska elektrana će biti njegovo vlasništvo. On će praviti elektranu.
1689 of 2558 - 66.03%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
EroLogija
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike U Postano: 26 vel 2026, 14:51 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: EroLogija je napisao/la: Tresla se brda rodio se - Kabiri
Na kraju gospon Amir pokupio sav kajmak, dobio kontrolu nad plinovodom i još će najavljivana plinska elektrana biti u njegovoj koncesiji. Kakvoj koncesiji, plinska elektrana će biti njegovo vlasništvo. On će praviti elektranu. Tim gore, jer na kraju sva lova ode Kabiriju... a naravno sve se vrti oko love. Kad stavimo na papir da su početne postavke bile da će hrvatski narod kroz predstavnike u institucijama biti vlasnik (ubirač para od) cijelog projekta do toga da sve ide Kabiriju - sve samo ne pobjeda
_________________ „Tko za dom gine, taj i živi vječno.“
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike U Postano: 26 vel 2026, 14:58 |
|
|
EroLogija je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
Kakvoj koncesiji, plinska elektrana će biti njegovo vlasništvo. On će praviti elektranu.
Tim gore, jer na kraju sva lova ode Kabiriju... a naravno sve se vrti oko love. Kad stavimo na papir da su početne postavke bile da će hrvatski narod kroz predstavnike u institucijama biti vlasnik (ubirač para od) cijelog projekta do toga da sve ide Kabiriju - sve samo ne pobjeda Pazi nešto, to je plinska elektrana za Aluminij. Otprilike zadnjih 25 godina što ja znam, možda i ranije ne znam, se spominjala ideja plinske elektrane u Aluminiju. To je bilo za vrijeme direktora Brajkovića, spominjalo se i za vrijeme Bradvice itd. Ona je po planovima davno trebala biti urađena. Ali iz raznih razloga, da sad ne širimo priču, nikad nije išla dalje od planova. Kabiri samo ima kapital to isfinancirati. S druge strane, nitko ne brani nekom drugom, npr. Feal može sebi praviti drugu elektranu, ili sama elektroprivreda HZ HB ako vidi interes, može investirati u još jednu. Možemo naslagati 10 plinskih elektrana jednu do druge ako ima interes investitora.
1689 of 2558 - 66.03%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naručitelj
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom vanjskih poslova i ministrom energetike USA Postano: 26 vel 2026, 15:02 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Kabiri s dva ministra američke vlade, ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike.
Ovo je susret na najvišem nivou do sada. Čak dva ministra iz State Department. Tako je. Na istom summitu je i ministar Šušnjar objašnjavao američkim kolegama važnost LNG-a i Janafa za sigurnost ovog dijela Europe. Ne zna se jesu li se susreli Šušnjar i Kabiri. Možda i jesu, ali se taktički krije da ne bi došlo do nestašice respiratora u Sarajevu. Privitak:
20260226_135252.jpg [ 128.05 KiB | Pogledano 392 put/a. ]
Privitak:
kabiri_washington-webp.jpeg [ 68.66 KiB | Pogledano 392 put/a. ]
Privitak:
641370289_122159572094685048_470295768321200552_n.jpg [ 94.7 KiB | Pogledano 392 put/a. ]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike U Postano: 26 vel 2026, 15:02 |
|
|
EroLogija je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
Kakvoj koncesiji, plinska elektrana će biti njegovo vlasništvo. On će praviti elektranu.
Tim gore, jer na kraju sva lova ode Kabiriju... a naravno sve se vrti oko love. Kad stavimo na papir da su početne postavke bile da će hrvatski narod kroz predstavnike u institucijama biti vlasnik (ubirač para od) cijelog projekta do toga da sve ide Kabiriju - sve samo ne pobjeda A bas slatko. "hrvatski narod kroz predstavnike u institucijama". Ti kao da zivis u Danskoj a ne kaljuzi zvanoj BiH. Kao prvo, i da ima politicke volje BiH ne bi realizirala taj plinovod u sljedecih 20 godina. Bosnjaci nisu u stanju napraviti jedan blok u TE, ili jedan tunel do Gorazda, ili jednu cestu do Tuzle, a kamoli nesto vise od toga. Hrvati sigurno nisu zainteresirani graditi nesto i ulagati a cime ce upravljati i vecinu para ubirati Bosnjaci. Uostalom, ponudili smo model 1/3 njima, 2/3 nama (RH Plinacro + EPHZHB) pa nisu htjeli. Drugo, ta plinska elektrana se do prije tjedan dana nije ni spominjala niti je bila u bilo cijim planovima. A ti sad lijes suze jer kao lova odlazi Kabiriju umjesto nama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Kabiri potpisao ugovor o američkom plinu s ministrom unutarnjih poslova i ministrom energetike U Postano: 26 vel 2026, 15:02 |
|
|
|
Bolje Kabiri da gradi nego da nitko ništa nemože da izgradi.
U ovom svijetu tvoju moć kao gospodarstvenika uglavnom odlučuju banke. Malo je onih poduzetnika koji krenu od "garaže" pa uspiju jer im je proizvod toliko inovativan da je jednostavno bio predodređen za rast.
Često puta i oni koji su počeli na malo su rasli, ne zbog inovativnije ili bolje ideje, nego jer su uspjeli dobiti jamstva, bankovne kredite itd.
Pa i prosječno inteligantan forumaš ovdje bi znao napraviti i plinsku elektranu i sve kada bi se mogao pojaviti u nekoj financijskoj instituciji, zatražiti kredit od pola milijarde i ljudi samo odobre. Problem je u tome što mi to nemožemo. Kabiri, i mnogi drugi moćni židovi, to mogu.
A da otjeramo Kabirija, dadnemo plinsku konekciju muslimanima da na nju uhljebljavaju sebe i halal kadrove, to nama ništa neće pomoći. Nije pitanje dali Kabiri ili mi, pitanje je dali Kabiri ili muslimani iz Sarajeva. Odgovor je jasan.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 103 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|