|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 46 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 10 lis 2024, 20:37 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Tebi je Robika nemoguce ugoditi? Furas pricu kako si naklonjen inovacijama i volis preduzimljivost. I sad Kad konacno IZ uradi nesto takvo, ti ne podrzavas. Jbg Ne kontaš. On već vidi dženazu na 4000 maraka.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 10 lis 2024, 20:39 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Tebi je Robika nemoguce ugoditi? Furas pricu kako si naklonjen inovacijama i volis preduzimljivost. I sad Kad konacno IZ uradi nesto takvo, ti ne podrzavas. Jbg Ne kontaš. On već vidi dženazu na 4000 maraka. Ma oni su to dobili od nekoga i ideju i donaciju. Pilot projekt samoodrzivosti.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 10 lis 2024, 20:43 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Ne kontaš. On već vidi dženazu na 4000 maraka. Ma oni su to dobili od nekoga i ideju i donaciju. Pilot projekt samoodrzivosti. Na munare agregate i lopatice. E to bi bio pilot projekt.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 10 lis 2024, 20:46 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma oni su to dobili od nekoga i ideju i donaciju. Pilot projekt samoodrzivosti. Na munare agregate i lopatice. E to bi bio pilot projekt. Moglo bi se i to desiti
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 10 lis 2024, 20:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76276 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma oni su to dobili od nekoga i ideju i donaciju. Pilot projekt samoodrzivosti. Na munare agregate i lopatice. E to bi bio pilot projekt. Ušteda. Ne treba stup.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 10 lis 2024, 20:48 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Na munare agregate i lopatice. E to bi bio pilot projekt. Moglo bi se i to desiti Šalji svojima i reci da je to originalna austrijska ideja.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 10 lis 2024, 20:50 |
|
|
Krovove prekriti solarnim panelima. I poredati ih svuda po vakufskoj zemlji.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 10 lis 2024, 20:51 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kronos je napisao/la: Dobro je ako imaš garantiranu cijenu, ako ti cijena padne ili ostali energetici pojeftine, ostade suha qurca.
Ma ovo će samo svoju potrošnju pokrit. Uvest će grijanje na struju i to je to. Nema zagađenja k tome. Ako je cijena u bih po kwh stvarno ispod 10 centi, i ako je cijena za 1 kwp inštalirani oko 1700-2000€ (kvalitetni paneli), onda amortizacija tek za 15 do 20 godina.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 10 lis 2024, 20:51 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: novem je napisao/la: Na munare agregate i lopatice. E to bi bio pilot projekt. Ušteda. Ne treba stup. A bome ni okolišna dozvola.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 10 lis 2024, 20:54 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Moglo bi se i to desiti Šalji svojima i reci da je to originalna austrijska ideja. Kod mene je poduzetnicki raspolozena vise mamina strana. Tako da bi oni to kacili na zvonike.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 10 lis 2024, 20:55 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Krovove prekriti solarnim panelima. I poredati ih svuda po vakufskoj zemlji. EP IZ. Umjesto ugovora s državom.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 10 lis 2024, 20:56 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Krovove prekriti solarnim panelima. I poredati ih svuda po vakufskoj zemlji. EP IZ. Umjesto ugovora s državom.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 10 lis 2024, 20:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Šalji svojima i reci da je to originalna austrijska ideja. Kod mene je poduzetnicki raspolozena vise mamina strana. Tako da bi oni to kacili na zvonike. Za to imaš te za udaju, pa nek´ im zvone zvona.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 10 lis 2024, 21:00 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: EP IZ. Umjesto ugovora s državom. A joj, sve vam moramo mi predložiti. Ali crtati ti neću.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 10 lis 2024, 21:02 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: A joj, sve vam moramo mi predložiti. Ali crtati ti neću. Baksuziraš mi udaju!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 10 lis 2024, 21:04 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: A joj, sve vam moramo mi predložiti. Ali crtati ti neću. Baksuziraš mi udaju! Ne, to samo fizibiliti.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 10 lis 2024, 21:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: A joj, sve vam moramo mi predložiti. Ali crtati ti neću. Baksuziraš mi udaju! "Muslimanke na selu". Unesi kao žig.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 11 lis 2024, 08:06 |
|
|
Citat: Svečanosti su prisustvovali i muftija zenički hfz. dr. Mevludin-ef. Dizdarević, koji je na kraju proučio i dovu, zatim direktor Vakufske direkcije Islamske zajednice hfz. dr. Senaid Zajimović, predsjednik Izvršnog odbora MIZ Tešanj Zehrudin Kruško, glavni imam mr. Fuad-ef. Omerbašić, kao i načelnik Općine Tešanj Suad Huskić te drugi predstavnici Medžlisa i Općine.
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 11 lis 2024, 08:26 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Što kaže jedan svećenik: Citat: - Ekologija je za mene stvar razuma. Prvi pomak svijesti dogodio se još na vjeronauku. Dragi Bog nam je dao Zemlju kao dar koji trebamo koristiti, ali ga trebamo čuvati. Složio bih se. Ironija je da tamo gdje islam vlada nema znanosti, samo zatucanosti, bitnije je brinuti se kako je Muhamed prikazan nego znati njutnove zakone. Kad je već tako bilo bi logično da se koriste blagodatima islama a ne znanosti koju ionako mrze. No, kad zbrojim + i - rekao bih na kraju da je pozitivna inicijativa.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 11 lis 2024, 10:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76276 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Koliko je IZ dala za stradale u poplavama?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Kad neće EP BiH: Islamska zajednica gradi termoelektranu! Postano: 12 lis 2024, 08:15 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Koliko je IZ dala za stradale u poplavama? Retoričko pitanje koje nije retoričko. Za džamiju imaju, za manju kuću ne.
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|