|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 77 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: 12 vel 2026, 17:11 |
|
|
Muslimansko Bratstvo ustanovljuje: “FildŽanija klizi prema trećem svijetu”
“U svojoj srži, problem je kulturološki i odraz je vrijednosti jednog društva.”“Da navedemo tek nekoliko nedavnih konkretnih primjera sa teškim posljedicama: Nelegalni kamenolom u Jablanici koji je odnio 18 života naših sugrađana te porušio jedinu željezničku komunikaciju od kojih ovise čitavi sektori industrije no koja je uprkos tome mjesecima ostajala porušena, tragedija u Domu penzionera u Tuzli gdje nije bila osigurana adekvatna protivpožarna zaštita i nadzor što je na kraju rezultiralo požarom i smrću 15 osoba , snijeg u Sarajevu koji je zbog zakazivanja nadležnih službi sedmicama stajao neočišćen dok se nije na kraju sam istopio a što je rezultiralo blokadom grada, velikim brojem padova i povreda građana Sarajeva, onemogućavanju djelovanja službe Hitne pomoći, normalnom odvozu smeća i tako dalje.” https://stav.ba/vijest/bosna-i-hercegovina-klizi-u-treci-svijet/38553
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država” Postano: Jučer, , 01:14 |
|
|
Kada bi bila nezavisna, slobodna, funkcionalna, a još i država, bili MB ovo zaključilo?Suniti i Europa??? Ahaaaaa….ne rise ba. Drang nach Osten, je jedini put! Muslimansko Bratstvo sebi javno ustanovljuje, citat: “Put Sarajeva do Vašingtona preko Ankare, Rijada i Dohe”https://politicki.ba/politika/put-sarajeva-do-vasingtona-preko-ankare-rijada-i-dohe/95311
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|