HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 vel 2026, 13:10.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 77 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država”
PostPostano: 12 vel 2026, 17:11 

Muslimansko Bratstvo ustanovljuje:

“FildŽanija klizi prema trećem svijetu”

“U svojoj srži, problem je kulturološki i odraz je vrijednosti jednog društva.”

“Da navedemo tek nekoliko nedavnih konkretnih primjera sa teškim posljedicama: Nelegalni kamenolom u Jablanici koji je odnio 18 života naših sugrađana te porušio jedinu željezničku komunikaciju od kojih ovise čitavi sektori industrije no koja je uprkos tome mjesecima ostajala porušena, tragedija u Domu penzionera u Tuzli gdje nije bila osigurana adekvatna protivpožarna zaštita i nadzor što je na kraju rezultiralo požarom i smrću 15 osoba , snijeg u Sarajevu koji je zbog zakazivanja nadležnih službi sedmicama stajao neočišćen dok se nije na kraju sam istopio a što je rezultiralo blokadom grada, velikim brojem padova i povreda građana Sarajeva, onemogućavanju djelovanja službe Hitne pomoći, normalnom odvozu smeća i tako dalje.”

https://stav.ba/vijest/bosna-i-hercegovina-klizi-u-treci-svijet/38553

Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”

Vrh

Naslov: Re: Kada će se i javno ustvrditi: “nije nezavisna, ni slobodna, niti funkcionalna, a nije ni država”
PostPostano: Jučer, , 01:14 

Kada bi bila nezavisna, slobodna, funkcionalna, a još i država, bili MB ovo zaključilo?

Suniti i Europa???

Ahaaaaa….ne rise ba.

Drang nach Osten, je jedini put!

Muslimansko Bratstvo sebi javno ustanovljuje, citat: “Put Sarajeva do Vašingtona preko Ankare, Rijada i Dohe”

https://politicki.ba/politika/put-sarajeva-do-vasingtona-preko-ankare-rijada-i-dohe/95311

Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 77 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Ceha, Hagresor 2.0, Teuton i 37 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: