|
|
Stranica: 2/9.
|
[ 205 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 19:17 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 3809 Lokacija: Dridska Župa
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Velika je razlika između tog i ovog mandata, donald je triput luđi i neobuzdaniji(a i senilniji) jel on 2016 pritia o Grenlandu ili sada, jer tada šiba tarife. Donald je u međuvremenu totalno preuzeo stranku od neokonzervativaca i još uzdigao kult ličnosti oko sebe. Ako ne vidiš razliku kupi špekule.
Ma lik lupa ko Maksim po diviziji. Od sveg tog lupanja ni 10% nije ni pokušao sprovesti u praksi. Tako da.. glupan. Tarife je nakraju ipak uveo, naravno da lupa 90% vremena, ali kažem nikad ne znaš s njime. Možda ga čefne da odjebe bazniju jednu jutro.
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 19:18 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44073 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Toliko lud da bi bez pardona ugurao podjelu BiH u sporazum o podjeli Ukrajine da Rusi to zatraže.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 19:19 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
daramo je napisao/la: Toliko lud da bi bez pardona ugurao podjelu BiH u sporazum o podjeli Ukrajine da Rusi to zatraže. Ajde ne lupaj. Muslim znam da su to mokri snovi. No od toga nema ništa. Lol
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 19:20 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
Li Zongren je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ma lik lupa ko Maksim po diviziji. Od sveg tog lupanja ni 10% nije ni pokušao sprovesti u praksi. Tako da.. glupan.
Tarife je nakraju ipak uveo, naravno da lupa 90% vremena, ali kažem nikad ne znaš s njime. Možda ga čefne da odjebe bazniju jednu jutro. Lik je Twitter cirkusant. Zesci.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 19:23 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44073 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Toliko lud da bi bez pardona ugurao podjelu BiH u sporazum o podjeli Ukrajine da Rusi to zatraže. Ajde ne lupaj. Muslim znam da su to mokri snovi. No od toga nema ništa. Lol Normalno da nema ništa jer su Srbi i Dodik Putinu bitni koliko i vi SAD-u i Trumpu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 19:24 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ma lik lupa ko Maksim po diviziji. Od sveg tog lupanja ni 10% nije ni pokušao sprovesti u praksi. Tako da.. glupan.
Tarife je nakraju ipak uveo, naravno da lupa 90% vremena, ali kažem nikad ne znaš s njime. Možda ga čefne da odjebe bazniju jednu jutro. BiH 30% Kosovu 10% To sve govori o važnosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 19:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
RS-u legalitet paše. RS je u dugovima i prema unutra i prema vani. Koristi BiH, vuče tuđu lovu.  Dok se drže svi zakona RS opstaje, dakle, njima najmanje odgovara drmanje ustavnog poretka. Malo to Dodo karikira ali mislim da je njegovo prošlo. Bošnjakistan kakav Bošnje sanjaju može nastat na četvrtini BiH a koliko vidim nitko to ni ne pokušava. Tako da, lijepo nam je. Mičemo Ž. Komšića, SDA ne damo više nikad na vlast i idemo u EU. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 19:43 |
|
|
|
Dodo se malo preigrao, na kraju se pokazalo da je samo kafanski galamdžija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oriđiđi
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 19:48 |
|
|
daramo je napisao/la: Dodo se malo preigrao, na kraju se pokazalo da je samo kafanski galamdžija. Vrijeme mu je za mirovinu. Moze se dostojanstveno povuci tipa povlacim se iz politike zbog zdravstvenih razloga. Objektivno govoreci ni nema sta novo ponuditi, osim najava beskrajnih referenduma.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 20:18 |
|
|
|
Znam da cu biti proglasen ludim, ali ja mislim da u ovome nema ni priblizno % uplicenja stranaca koliko se misli.
Schmidt je kao lafo donio taj zakon, a Dodik se upalio, mislio glumiti velikog Baju i preracunao se. Tuzilastvo i sud su radili ono sto i inace rade. Dodik je mislio to iskoristiti za dobar show, misleci da mu opet ne mogu nista. Tek kada je stvarno dosla presuda skontao je da je vuk pojeo magarca. Ovo zavlacenje da je bolestan, ima termine, sve je to kako i obicno biva na sudjenjima. I ovo sto se nije pojavio pa dobio potjernicu, znam lika iz dijaspore kojeg su trazili, ovaj nije pojma imao, i onda nakon dva mjeseca raspisali kao potjernicu za njim, on se javio jednom nakon sto su dolazili kod njega kuci policajci, sud ukinuo sve i kasnije se javio na sud. Stranci su se po meni tek ukljucili kada je vec bila presuda, i rekli Dodiku da oni tu ne mogu nista.
Jedini razlog zasto Dodik nije nikad stvarno pravio haos, isao u sud redovno i tkd. je to sto je on iza svega jedan obicni jeftini manipulator. Uvijek je jasno isao do granice legalnog, i krsio samo ondje gdje je to bilo minorno. Nije njemu Murphy dosao glave, vec je on navalio sud na sebe, a ne smije rizikovati belaj jer ga on i ne zeli, vec samo mir u kojem on moze da krade, uzima kredite i tjt. I zato ce on i ici nakon svega ovoga na izbore, ne zato sto mu neko prijeti, vec bi rizikovao finansijsku stabilnost RS-a praveci neke nelegalne vlade ciji potpis ispod kredita, zajmova, grantova medjunarodnih kreditora uvijek moze biti doveden u pitanje.
Covjek je obicni folirant kojem je otkriven blef na kojem je jahao 20 godina, a to je da ce on jednog dana dovesti u pitanje stabilnost bilo cega u BiH.
_________________ Dobro bi nam došlo svima razmišljanje hladnom glavom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 20:28 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8089 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Naša Kvačica je napisao/la: Možda Srbi imaju neke dublje planove i još neki adut, ali za sada ih ne vidim. Kako stvari trenutno stoje, ne znam zašto je sve ovo trebalo Dodiku.
Tražio kruha preko pogače. Srećom je Čovke pametniji.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 21:38 |
|
|
|
Nije ovo ni blizu još gotovo. Dodik prolazi kroz sve sudske instance tzv Bejha tako da nakon tih procedura može slučaj podnijeti EU sudu za ljudska prava. A tek onda počinje show program. EU sud će imati izbor ili presuditi u Dodikovu korist ili presuditi da neizabrani stranac ima pravo donositi odluke kako mu se sprdne i zatvarati koga god hoće u “hiljadugodišnjoj- neovisnoj-jednoj jedinoj”. Uglavnom morati će presuditi da li je protektorat i službeno diktatura ili će nastaviti glumiti da je tzv Bejha neovisna. Ovo je malo jača igra od tzv Suda tzv Bejha. Cijenim da bi ovo moglo biti zanimljivije čak i od slučaja “GraDžanina Kovačevića”.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 21:46 |
|
|
kiler je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Možda Srbi imaju neke dublje planove i još neki adut, ali za sada ih ne vidim. Kako stvari trenutno stoje, ne znam zašto je sve ovo trebalo Dodiku.
Tražio kruha preko pogače. Srećom je Čovke pametniji. Nije pametniji nego sluša Zagreb. Zagrebu nije u interesu bilo kakva promjena ili bilo šta što može dovesti do nestabilnosti. Dosad nisu dvije strane odjednom krenule pa ne znamo kakve bi bile reakcije izvana, ali Srbi nisu ništa izgubili, a bome mi nismo dobili ništa osim provokacija od strane talibana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 27 kol 2025, 22:17 |
|
|
|
Ovaj put slažem se s Patrijotom, Srbi su stvarno kapitulirali, razočaran sam u Srbe, ovakvu kapitulaciju nisu doživili od kako je par pijanih Švaba preuzelo Beograd.
Da su bili ovako inertni 90tih. danas ne bi ni imali Republiku Srpsku.
Ali, Muslimani se tu zavaravaju, nije to ništa zbog njihove snage i zasluge, već su preko Srbrenice isprosijačili da MZ navlači vodu na njihov mlin a Srbi su sami sebi vezali ruke upravo zbog tog srebreničkog incidenta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
burpee
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 28 kol 2025, 08:15 |
|
|
|
Mogli bi visokog predstavnika prozvati Faraonom... Gospodar sunca i mjeseca, Neba i zemlje, Istoka i zapada, Života i smrti....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 28 kol 2025, 09:24 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: Ovaj put slažem se s Patrijotom, Srbi su stvarno kapitulirali, razočaran sam u Srbe, ovakvu kapitulaciju nisu doživili od kako je par pijanih Švaba preuzelo Beograd.
Da su bili ovako inertni 90tih. danas ne bi ni imali Republiku Srpsku.
Ali, Muslimani se tu zavaravaju, nije to ništa zbog njihove snage i zasluge, već su preko Srbrenice isprosijačili da MZ navlači vodu na njihov mlin a Srbi su sami sebi vezali ruke upravo zbog tog srebreničkog incidenta. Šamaranje Srba od strane muslimana na sve strane, prvo im jedan obraz ošamare Albanci, potom drugi Bošnjaci. Srbi će pognuti glavu i u RS i na Kosovu će se izbori održati po muslimanskim izbornim pravilima. Srpske stranke će prihvatiti milostinju. U RS će se prijevremeni izbori održati normalno i na njima će sudjelovati i SNSD.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 28 kol 2025, 11:19 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Čestitke muslimancima.
Možda Srbi imaju neke dublje planove i još neki adut, ali za sada ih ne vidim. Kako stvari trenutno stoje, ne znam zašto je sve ovo trebalo Dodiku. Kad sam ja pisao da su ovo Dodikove vratolomije, dimne bombe kojim zamazuje oči pučanstvu. I obrazac je uvijek bio isti. I svaki put se desilo - NIŠTA!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 28 kol 2025, 11:23 |
|
|
Hagresor 2.0 je napisao/la: Nije ovo ni blizu još gotovo. Dodik prolazi kroz sve sudske instance tzv Bejha tako da nakon tih procedura može slučaj podnijeti EU sudu za ljudska prava. A tek onda počinje show program. EU sud će imati izbor ili presuditi u Dodikovu korist ili presuditi da neizabrani stranac ima pravo donositi odluke kako mu se sprdne i zatvarati koga god hoće u “hiljadugodišnjoj- neovisnoj-jednoj jedinoj”. Uglavnom morati će presuditi da li je protektorat i službeno diktatura ili će nastaviti glumiti da je tzv Bejha neovisna. Ovo je malo jača igra od tzv Suda tzv Bejha. Cijenim da bi ovo moglo biti zanimljivije čak i od slučaja “GraDžanina Kovačevića”. Ovako ne razmišljaju ni četnici iz Kalinovika i Gacka. Ni oni najzadrtiji nemaju više nikakvog nadanja. Jest, baš će se EU sud baviti presudom Dodiku Znači jedino je obaranje presude Dodiku ispravno, sve drugo je nepravda i politički proces?! Nisu ti očito javili, Dodik je završio karijeru. Ostalo je šminkanje situacije. Al ako će ti biti lakše, nadaj se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 28 kol 2025, 11:25 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: RS-u legalitet paše. RS je u dugovima i prema unutra i prema vani. Koristi BiH, vuče tuđu lovu.  Dok se drže svi zakona RS opstaje, dakle, njima najmanje odgovara drmanje ustavnog poretka. Malo to Dodo karikira ali mislim da je njegovo prošlo. Bošnjakistan kakav Bošnje sanjaju može nastat na četvrtini BiH a koliko vidim nitko to ni ne pokušava. Tako da, lijepo nam je. Mičemo Ž. Komšića, SDA ne damo više nikad na vlast i idemo u EU.  Platiće se od dijela koji pripada RS Ako je RS narod spreman raditi za dugove, no problemo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 28 kol 2025, 12:28 |
|
|
Machak je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: RS-u legalitet paše. RS je u dugovima i prema unutra i prema vani. Koristi BiH, vuče tuđu lovu.  Dok se drže svi zakona RS opstaje, dakle, njima najmanje odgovara drmanje ustavnog poretka. Malo to Dodo karikira ali mislim da je njegovo prošlo. Bošnjakistan kakav Bošnje sanjaju može nastat na četvrtini BiH a koliko vidim nitko to ni ne pokušava. Tako da, lijepo nam je. Mičemo Ž. Komšića, SDA ne damo više nikad na vlast i idemo u EU.  Platiće se od dijela koji pripada RS Ako je RS narod spreman raditi za dugove, no problemo. Da sam ja muslić otcijepio bih se od RS. https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ije/603186
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 28 kol 2025, 12:49 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Machak je napisao/la: Platiće se od dijela koji pripada RS Ako je RS narod spreman raditi za dugove, no problemo. Da sam ja muslić otcijepio bih se od RS. https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ije/603186Stara je to priča i prežvakana odavno. Evo jednostavan primjer: Bingo je sa sjedištem u FBiH, a ima i u RS poslovnice, no prikazuje porez u FBiH. I toga imaš koliko hoćeš, prijavljene firme u FBiH, porez u FBiH, a rade i u RS. Dakle, optička varka. Zaradi RS svoj dio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 28 kol 2025, 13:14 |
|
|
Pa, onda je sve u redu, izbalansirano sve, ne treba ništa mijenjati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 28 kol 2025, 13:24 |
|
|
Machak je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Stara je to priča i prežvakana odavno. Evo jednostavan primjer: Bingo je sa sjedištem u FBiH, a ima i u RS poslovnice, no prikazuje porez u FBiH. I toga imaš koliko hoćeš, prijavljene firme u FBiH, porez u FBiH, a rade i u RS. Dakle, optička varka. Zaradi RS svoj dio. Ma naravno. 35% stanovništva učestvuje u potrošnji 35% Sve ostalo su optičke varke 
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 28 kol 2025, 13:46 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2350 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
|
Ima se još malo igrati, utakmica nije gotova ali smo već zagazili u 80 i neku minutu, rečeno nogometnim rječnikom. Rezultat ubjedljivo na bošnjačkoj strani vs Hrvata a sada i vs Srba. Očekivao sam više od Srba no izgleda da će se i oni pokuniti i dokazati ono što već znamo, BiH je muslimanska prćija. Nadao sam se da Srbi mogu nešto izmjeniti u protektoratu no možda sam se prevario. Ne znam tko je kriv, možda Vučić koji vjerojatno ne da dovoljnu podršku Dodi, hrvatsku politiku neću ni spominjati, njima je očito interes ovakva BiH, da nije valjda bi do sada već uradili nešto po tom pitanju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vukan
|
Naslov: Re: Kapitulacija Srba 2025 Postano: 28 kol 2025, 13:56 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 19:17 Postovi: 793 Lokacija: Glavni grad
|
|
Srbi opet loše stoje, Dodik se podvrgnuo, Kosovo izgubljeno čak i u simboličnim detaljima kao što su grafiti na ulicama Mitrovice , o drugom da ni ne govorimo. Crna Gora se isto pacificirala potpuno, što su lit(ij)ali, lit(ij)ali su. U RH su folklorna skupina.
U zemlji građanski rat.
Teški dani zaista.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|