|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 92 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Imota
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 08:11 |
|
|
Još će Teheran ispast mjera demokracije i normalnosti za tu ušljivu kotlinu. Prikladnija im je usporedba s Kabulom.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 08:42 |
|
|
Islamabad možda.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 09:01 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6329 Lokacija: Izvan sebe
|
Robbie MO je napisao/la: :zubati https://www.klix.ba/vijesti/bih/karamat ... /230725131Citat: Karamatić je zatražio da se prekine današnja sjednice zbog utakmice nogometnog kluba Zrinjski, kako bi "navijači u Zastupničkom domu uspjeli doći na slobodnu teritoriju", te je dodao da u Kantonu Sarajevo "nema sigurnosnih uvjeta" za navijanje.
Citat: "Prvak Bosne i Hercegovine danas igra kvalifikacije za ligu prvaka pa bih ja predložio da ovu sjednicu prekinemo kako bi se navijači Slovana iz Bratislave stigli pripremiti i kako bismo mi koji ćemo navijati za Zrinjski uspjeli doći na slobodnu teritoriju da možemo navijati za klub", rekao je Karamatić u ničim izazvanoj provokaciji.
Ah tek sada vidio. Ovo mu je supper. Bez obzira koliko je inteligentno. Odusevljen sam. Imamo nekoga ko moze zajebavati majmune. Zato su se dakle upalili oni iz kande!
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 09:02 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39137 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Karabaja je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Čestitke za Slovan. Pobijedio je bolji tim što jes jes, ipak je to jedan fini, urbani, nefašistički, neokupatorski, neuzurpatorski i nevještački klub sa tradicijom.
Da, i ja sam navijao za Slovan, jednostano klub sa većom historijom i tradicijom, romantičniji rekao bih. Zato je Torpedo torpedirao jedan fini gradžanski klub. Crknut ćete od muke kad Zrinjski bude igrao grupnu fazu Europe.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 09:05 |
|
|
Imota je napisao/la: Bronx je napisao/la: Punk urac boomera u starijim godinama koje zeza impotencija, ne mogu da jedu i piju kolko su nekad mogli, a ni da se drogiraju ko ljudi od srčanih problema, niti da nosaju kose ko metalci, pa liječe komplekse zavađajući vjere, narode, ljude općenito. Mario više nije zabavan, niti je čitav taj štih s početka 90tih više aktualan ni kod moje generacije, a kamoli milenijalaca. Da smo u 1991, i nekako, ali 2023. Mlada generacija imaš vokabular partije iz 80-ih čuj dobar narod kojeg zavađaju političari To mu se omaklo iz titove propagandne sluzbe.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 09:09 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Imota je napisao/la: Kao nacija osnovana 93-e u podrumu hotela vi ste stručnjaci za tradiciju.
Ne znam zašto foaje u Holidej Inu ne pretvore u muzej i umjesto šanka zbombaju izbetonirani stećak sa Живковићем na "bosančici". Mogli bi tamo voditi ucenicke exkursije iz trokutistana.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 09:46 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39137 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Karabaja je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Čestitke za Slovan. Pobijedio je bolji tim što jes jes, ipak je to jedan fini, urbani, nefašistički, neokupatorski, neuzurpatorski i nevještački klub sa tradicijom.
Da, i ja sam navijao za Slovan, jednostano klub sa većom historijom i tradicijom, romantičniji rekao bih. Pozdrav za navijače Slovana ubosni iz islamfree Slovačke.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 10:02 |
|
|
daramo je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Da, i ja sam navijao za Slovan, jednostano klub sa većom historijom i tradicijom, romantičniji rekao bih. Pozdrav za navijače Slovana ubosni iz islamfree Slovačke. Njihova zemlja njihova pravila i ja to poštujem.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 10:07 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Ne znam zašto foaje u Holidej Inu ne pretvore u muzej i umjesto šanka zbombaju izbetonirani stećak sa Живковићем na "bosančici". Mogli bi tamo voditi ucenicke exkursije iz trokutistana. odeš na misto di ti je osnovana nacija uspiut popiješ kavu, di ćeš lipše.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 10:25 |
|
|
Karabaja je napisao/la: daramo je napisao/la: Pozdrav za navijače Slovana ubosni iz islamfree Slovačke. Njihova zemlja njihova pravila i ja to poštujem. Tako je, svoji na svome za razliku od okupatora, kradljivaca i uzurpatora.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 10:29 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Njihova zemlja njihova pravila i ja to poštujem. Tako je, svoji na svome za razliku od okupatora, kradljivaca i uzurpatora. Da užas su ti turci.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 10:47 |
|
|
Karabaja je napisao/la: daramo je napisao/la: Pozdrav za navijače Slovana ubosni iz islamfree Slovačke. Njihova zemlja njihova pravila i ja to poštujem. Handžar jugend navija za Slovan. Klub s križom na grbu i desničarskim navijačima koji ne vole muslimane zaslužuje poštovanje. Mujo hantifašist ne voli fašistički Zrinjski pa navija za Slovan čiji navijači otvoreno simpatiziraju nacizam
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 12:12 |
|
|
Da, i ja sam navijao za Slovan, jednostano klub sa većom historijom i tradicijom, romantičniji rekao bih. Svaka čast boljoj ekipi ako pošteno pobijedi, ali evo vidi u kakvoj si ti sad situaciji, da navijaš protiv kluba iz svoje zemlje, i jedine šanse za nekakav iskorak BiH lige koja je na podu što se tiče europskih natjecanja. Može i ne postojat, ništa ne bi značilo. Istodobno takvi kao ti će reć da su patrijote a vole samo ono šta dolazi sa 23% i da se prave da je njihovo sto posto. Karamatić ima pravo da se u Sarajevu nemože navijat za prvaka BiH ako je to Zrinjski. Tko god kaže da može svjesno laže. Šteta šta nemamo više političara kao Karamatić da podjebaju jer imamo mnogo materijala za podjebanciju. Nas muslimani džamijskim dogovorom podjebu svake 4 godine, valjda je red da se malo uzvrati.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA. Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 12:21 |
|
|
Baš je super kad svatko navija za svoje, tako i treba biti. Ne navijaju oni za BiH i da ista ima veći UEFA koeficijent nego navijaju samo za muslimanske klubove. Oni navijaju za Slovan kad igra sa Zrinjskim, mi navijamo za Slovačku kad igra protiv BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 13:38 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Njihova zemlja njihova pravila i ja to poštujem. Tako je, svoji na svome za razliku od okupatora, kradljivaca i uzurpatora. Da bar tako kao ti razmišlja službena Baščaršija koja stalno pokušava oteti slobodu Hrvatima i Srbima u BiH. Doduše ne ide im baš najbolje. Ostali smo svoji na svome kamenu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 14:01 |
|
|
Imota je napisao/la: Old Fridolin je napisao/la: Mogli bi tamo voditi ucenicke exkursije iz trokutistana. odeš na misto di ti je osnovana nacija uspiut popiješ kavu, di ćeš lipše. I to sa kahve haparata starijeg od nacije
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 14:04 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Imota je napisao/la: odeš na misto di ti je osnovana nacija uspiut popiješ kavu, di ćeš lipše.
I to sa kahve haparata starijeg od nacije Auu okrutno
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 14:16 |
|
|
potocnj je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Da, i ja sam navijao za Slovan, jednostano klub sa većom historijom i tradicijom, romantičniji rekao bih. Svaka čast boljoj ekipi ako pošteno pobijedi, ali evo vidi u kakvoj si ti sad situaciji, da navijaš protiv kluba iz svoje zemlje, i jedine šanse za nekakav iskorak BiH lige koja je na podu što se tiče europskih natjecanja. Može i ne postojat, ništa ne bi značilo. Istodobno takvi kao ti će reć da su patrijote a vole samo ono šta dolazi sa 23% i da se prave da je njihovo sto posto. Karamatić ima pravo da se u Sarajevu nemože navijat za prvaka BiH ako je to Zrinjski. Tko god kaže da može svjesno laže. Šteta šta nemamo više političara kao Karamatić da podjebaju jer imamo mnogo materijala za podjebanciju. Nas muslimani džamijskim dogovorom podjebu svake 4 godine, valjda je red da se malo uzvrati. Jeste normalno navijati za prvaka države ali navijati za ultranacionalistički Zrinjski, simbol uzp politike je mazohizam. Znamo kako je nastao i koji klub je jedini mostarski sa tradicijom a nije politički projekat.. Kako se ijedan Bošnjak sa Zrinjskim može poistovijetiti, nikako. Ima doduše nekih naivaca i kod Bošnjaka koji navijaju ali takvi su u pidžamama završili u Dretelju. Nema veze što je hrvatski klub, normalnije je navijat za šta ja znam za NK Istru ili NK Varaždin.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 14:32 |
|
|
daramo je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Njihova zemlja njihova pravila i ja to poštujem. Handžar jugend navija za Slovan. Klub s križom na grbu i desničarskim navijačima koji ne vole muslimane zaslužuje poštovanje. Mujo hantifašist ne voli fašistički Zrinjski pa navija za Slovan čiji navijači otvoreno simpatiziraju nacizam Sve him se pobrkalo
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 14:38 |
|
|
O tradiciji ti govori narod od koga je hrvatski športski klub stariji. Obo kad ti je nogometni klub stariji od nacije. Zrinjski utemeljen 4. kolovoza 1992. a Bošnjaci 28. rujna 1993. I onda ovi pričaju o tradiciji.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 14:43 |
|
|
Ko o čemu - mulestinci o tradiciji, a 3/4 populacije im je starije od nacije
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 14:48 |
|
|
daramo je napisao/la: O tradiciji ti govori narod od koga je hrvatski športski klub stariji. Obo kad ti je nogometni klub stariji od nacije. Zrinjski utemeljen 4. kolovoza 1992. a Bošnjaci 28. rujna 1993. I onda ovi pričaju o tradiciji. Lol srbi vam zabranili da postojite 50 godina
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 14:49 |
|
|
Čekaj čak i takav obnovljeni Zrinjski im je stariji od nacije
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 14:56 |
|
|
Imota je napisao/la: Čekaj čak i takav obnovljeni Zrinjski im je stariji od nacije Obnovili ga kad smo vas mi iscupali iz Jugoslavije. Do tad vam Srbi nisu dali da postojite ni da se čujete
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Karamatić tražio prekid sjednice Parlamenta FBiH da bi navijao za Zrinjski sa "slobodne teritori Postano: 27 srp 2023, 14:57 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Imota je napisao/la: Čekaj čak i takav obnovljeni Zrinjski im je stariji od nacije Obnovili ga kad smo vas mi iscupali iz Jugoslavije. Do tad vam Srbi nisu dali da postojite ni da se čujete Vi iščupali hahaha nosali titine slike dok su vas snajperom tamanili ko pase
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: bundeva i 38 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|