|
|
Stranica: 17/22.
|
[ 526 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Edi99
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 16 pro 2012, 14:50 |
|
|
|
Jel' netko gleda na onom Bošnjačkom forumu imali mojih karti ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 16 pro 2012, 15:04 |
|
|
Edi99 je napisao/la: Zenicanin je napisao/la: Hajde Edi nabaci jednu za Bratunac... Ti to ko od sale napravis... ja se slomio sa glamocom, a mala opcina nema ni puno izbornih jedinica. Bratunac nebi do sutra zavrsio  Može, može..... Pošalješ mi link, rezultati izbora 2012.g., izgubio sam ga.  http://www.izbori.ba/Rezultati/Rezultat ... a_104.html
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Edi99
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 16 pro 2012, 15:21 |
|
|
Evo Drvar, naseljen Hrvatima. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Edi99
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 16 pro 2012, 15:23 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 16 pro 2012, 15:47 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Edi99 je napisao/la: Evo Drvar, naseljen Hrvatima.  1910. Kotarska ispostava Drvar 1228 katolika 1910. grad Drvar 1041 katolika, 24 Muslimana 1484 pravoslavaca Dok god se Hrvati katolici u Drvaru ne popnu na 40-50% neće biti ispravljena povjesna nepravda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 16 pro 2012, 15:54 |
|
|
|
Edi i zenicanin pa imate razlicite brojeve za Glamoc.... neko je negdje pogrijesio ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 16 pro 2012, 16:00 |
|
|
Edi99 je napisao/la: Maglaj, 2012.g.  Gledam ovu kartu pa se podsjetih na nešto što se ni ja ni Ceha dosad nismo sjetili. A to je formiranje općine od Komušine do Strupine u koju bi ušla naselja Lugovi, Brezove Dane, Mladoševica, Strupina, pošto ta naselja nisu mogla pripasti Žepču zbog N. Šehera i Kopica, mogu tvoriti svoju cjelinu, i broj stanovnika bi bio dostojan općini. Ceha šta misliš? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 16 pro 2012, 19:18 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Edi99 je napisao/la: Maglaj, 2012.g.  Gledam ovu kartu pa se podsjetih na nešto što se ni ja ni Ceha dosad nismo sjetili. A to je formiranje općine od Komušine do Strupine u koju bi ušla naselja Lugovi, Brezove Dane, Mladoševica, Strupina, pošto ta naselja nisu mogla pripasti Žepču zbog N. Šehera i Kopica, mogu tvoriti svoju cjelinu, i broj stanovnika bi bio dostojan općini. Ceha šta misliš?  Super je ideja! Iako su ta sela zapravo spojena na Žepče, ali bi njihovim pripajanjem mahale Šeher i Kopica postale enklave.  Ako će na toj relaciji biti novi put Komušina-Žepče, to bi bilo savršeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Edi99
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 16 pro 2012, 19:41 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Edi i zenicanin pa imate razlicite brojeve za Glamoc.... neko je negdje pogrijesio ? Provjeri! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Edi99
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 16 pro 2012, 19:47 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Edi99 je napisao/la: Maglaj, 2012.g.  Gledam ovu kartu pa se podsjetih na nešto što se ni ja ni Ceha dosad nismo sjetili. A to je formiranje općine od Komušine do Strupine u koju bi ušla naselja Lugovi, Brezove Dane, Mladoševica, Strupina, pošto ta naselja nisu mogla pripasti Žepču zbog N. Šehera i Kopica, mogu tvoriti svoju cjelinu, i broj stanovnika bi bio dostojan općini.  Pokušajte, prosvjedi, referendum! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Edi99
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 16 pro 2012, 19:48 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Edi99 je napisao/la: Evo Drvar, naseljen Hrvatima.  1910. Kotarska ispostava Drvar 1228 katolika 1910. grad Drvar 1041 katolika, 24 Muslimana 1484 pravoslavaca Dok god se Hrvati katolici u Drvaru ne popnu na 40-50% neće biti ispravljena povjesna nepravda. Ako ovako ostane bit će! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 16 pro 2012, 20:38 |
|
|
Ceha je napisao/la: Ako će na toj relaciji biti novi put Komušina-Žepče, to bi bilo savršeno. Sad nešto gledam, da hrvatska sela i zaseoci su spojeni na Grabovicu i Ljubatović i jednostavno je šteta ispuštati recimo Galovac. Nismo mi krivi što su oni u enklavi, a mogu sebi napravit općinu Kopice, Čobe, Domislica, N. Šeher - čaršija i Kamenica. Cesta izlazi na zaseok Tadići, spaja se sa putnim pravcem za Lugove, Beše i dalje Mladoševicu, a jedan krak južno se spušta prema Kopicama. Znači komunikacija jeste. Citat: Cilj posjete bio je upoznavanje sa potrebama povratnika u segmentima održivog povratka i sanacije glavnog putnog pravca koji preko navedenih naselja povezuje Federaciju BiH i Republiku Srpsku, odnosno općine Maglaj i Teslić. Na dionici puta u Lugovima, razgovaralo se i sa predstavnicima naseljenih mjesta Komušina i Kamenica iz Republike Srpske. Nakon toga, upriličeni su sastanci u Bešama i Brezovim Danama na kojim su premijer, ministar i načelnik dali podršku povratku, dok su povratnici iznijeli probleme sa kojima se susreću na tom području, kao što su: putna infrastruktura, vodosnadbjevanje, kao i sigurnost samih povratnika zbog nepostojanja odjeljenja policije u Novom Šeheru. Problem na lokalitetu Lugovi (hrv), Beše (hrv), Brezove Dane (srb) je velika količina miniranog područja Citat: Jedno od najvećih deminerskih radilišta u BiH: Kopice, Beše, Brezove Dane, koje se nalaze na širem rejonu općine Maglaj, gdje tri deminerska tima Oružanih snaga BiH rade na deminiranju 208.459 metara kvadratnih prostora, protekle sedmice je posjetio komandant EUFOR-a za BiH, general major Ignacio Martin Villalain sa saradnicima. Inače ono što ima naših na tom potezu dosta dobro stojimo: Citat: I na kraju delegacija je posjetila i firmu „BUDO-EXPORT“ u Novom Šeheru i razgovarala sa vlasnikom Dragom Budimirom. On je iznio probleme sa kojima se susreće u svom radu, i zatražio potporu jer zapošljava veliki broj povratnika sa tog područja. Premijer je obećao podršku i najavio ponovnu posjetu u narednom periodu. [/quote] Galovac - oaza mira: http://www.avaz.ba/vijesti/teme/40107-o ... pcine.html
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 16 pro 2012, 21:45 |
|
|
Ceha je napisao/la: Iako su ta sela zapravo spojena na Žepče, ali bi njihovim pripajanjem mahale Šeher i Kopica postale enklave. Još sam malo čačkao sad po topo-kartama da vidim kakva bi bila mogućnost, kad ono - paf! Komunikaciju Maglaj - N. Šeher presjecaju Čusto Brdo i Ljubatovići tj. žepačka općina. Znači ovaj zapadni dio uopće nije spojen sa središtem svoje općine cestom koja bi išla isključivo po teritoriju njihove općine. Znači kad se općini Maglaj "ostavilo" ta sela nije uopće tražen kriterij cestovne povezanosti. Ovo je dobro znati za neka naša područja gdje bi se moglo okružit teritorialno a možda nebi bila povezana cestovnom komunikacijom koja bi isključivo prolazila po teritoriju općine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 16 pro 2012, 22:07 |
|
|
Granice općine Žepče od 2001. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 16 pro 2012, 23:08 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Ceha je napisao/la: Iako su ta sela zapravo spojena na Žepče, ali bi njihovim pripajanjem mahale Šeher i Kopica postale enklave. Još sam malo čačkao sad po topo-kartama da vidim kakva bi bila mogućnost, kad ono - paf! Komunikaciju Maglaj - N. Šeher presjecaju Čusto Brdo i Ljubatovići tj. žepačka općina. Znači ovaj zapadni dio uopće nije spojen sa središtem svoje općine cestom koja bi išla isključivo po teritoriju njihove općine. Znači kad se općini Maglaj "ostavilo" ta sela nije uopće tražen kriterij cestovne povezanosti. Ovo je dobro znati za neka naša područja gdje bi se moglo okružit teritorialno a možda nebi bila povezana cestovnom komunikacijom koja bi isključivo prolazila po teritoriju općine. Kod novih općina taj primjer bi mogao biti oko Konjica, Soli, Vareša, Sutjeske, možda Travnika, Fojnice, Uskoplja, eventualno nekih bugojanskih sela. A za ovo, bilo je bolje da su iz Žepča izbačeni Željezno Polje, Begov Han, Golubinja, Gornja Golubinja i Mračaj nego ovaj komad oko Novog Šeera. Realno gledajući Lugovi, Bezove Dane, Mladoševica, Strupina a i Novi Šeher i Kopica mogu ući u žepačku općinu, za koliko će se promjeniti etnički omjer u Žepču, za par posto? A i s novim komunikacijama sve to ide prema Žepču. Drago mi je što naši dole dobro stoje 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Edi99
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 17 pro 2012, 11:22 |
|
|
Orašje, nova karta. Na staroj ima previše Bošnjaka što je nemoguće! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 17 pro 2012, 18:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Još ćete se vi nacrtati karata. Popis tek krajem iduće godine.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zepceboy
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 17 pro 2012, 23:24 |
|
|
Ceha je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Još sam malo čačkao sad po topo-kartama da vidim kakva bi bila mogućnost, kad ono - paf! Komunikaciju Maglaj - N. Šeher presjecaju Čusto Brdo i Ljubatovići tj. žepačka općina. Znači ovaj zapadni dio uopće nije spojen sa središtem svoje općine cestom koja bi išla isključivo po teritoriju njihove općine. Znači kad se općini Maglaj "ostavilo" ta sela nije uopće tražen kriterij cestovne povezanosti. Ovo je dobro znati za neka naša područja gdje bi se moglo okružit teritorialno a možda nebi bila povezana cestovnom komunikacijom koja bi isključivo prolazila po teritoriju općine. Kod novih općina taj primjer bi mogao biti oko Konjica, Soli, Vareša, Sutjeske, možda Travnika, Fojnice, Uskoplja, eventualno nekih bugojanskih sela. A za ovo, bilo je bolje da su iz Žepča izbačeni Željezno Polje, Begov Han, Golubinja, Gornja Golubinja i Mračaj nego ovaj komad oko Novog Šeera. Realno gledajući Lugovi, Bezove Dane, Mladoševica, Strupina a i Novi Šeher i Kopica mogu ući u žepačku općinu, za koliko će se promjeniti etnički omjer u Žepču, za par posto? A i s novim komunikacijama sve to ide prema Žepču. Drago mi je što naši dole dobro stoje  imate nekih netočnih podataka na ovoj karti općine žepče, većina je ipak točna nemojte mi ovaj istočni dio željeznog polja izbacivati iz žepča, to je sada brezovo polje koje je 100% hrvatsko naselje i gravitira prema gradu a sa željeznim poljem nema nikakve veze, i tu ja živim isto tako golubinju bi bilo šteta izbaciti jer površinski posjedujemo većinu toga mjesta mada smo brojčano sada tamo manjina ali ima nas još želeća je sada većinski muslimansko selo naseljeno muslimanima koji su protjerani sa područja kamenice, srba ima još tu ali nestaju polako slično kao i naši u golubinjoj na mjestu gdje ste stavili vašarište sada je novo naselje nastanjeno sa hrvatima( branitelji, invalidi, udovice i sl.), bljuva nije multinacionalna već ispod nje se nalazi opšenik koji je muslimansko mjesto a bljuva je samo hrvatska, varošište je msilim zaseok zeničkog puta koji je većinski muslimanski( to je odmah iznad grada poviš M17) u orahovici definitvno nema ovoliko srba kako je tu prikazano ima ih 10-tak  u bistrici isto tako(tu ih je malo više ali puno amnje nego prije rata), pa čak i ljeskovicu polako gube, mislim da ih je tamo pola a druga polovica su naši i muslimani u viništu uopće nema muslimana, nisam siguran ali mislim da čusto brdo nije multinacionalno mjesto već samo hrvatsko eto vam nekih informacija iz prve ruke što se žepča i uže okolice tiče 
_________________ BAD BLUE BOYS ŽEPČE
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 17 pro 2012, 23:31 |
|
|
Zepceboy je napisao/la: Ceha je napisao/la: Kod novih općina taj primjer bi mogao biti oko Konjica, Soli, Vareša, Sutjeske, možda Travnika, Fojnice, Uskoplja, eventualno nekih bugojanskih sela. A za ovo, bilo je bolje da su iz Žepča izbačeni Željezno Polje, Begov Han, Golubinja, Gornja Golubinja i Mračaj nego ovaj komad oko Novog Šeera. Realno gledajući Lugovi, Bezove Dane, Mladoševica, Strupina a i Novi Šeher i Kopica mogu ući u žepačku općinu, za koliko će se promjeniti etnički omjer u Žepču, za par posto? A i s novim komunikacijama sve to ide prema Žepču. Drago mi je što naši dole dobro stoje  imate nekih netočnih podataka na ovoj karti općine žepče, većina je ipak točna nemojte mi ovaj istočni dio željeznog polja izbacivati iz žepča, to je sada brezovo polje koje je 100% hrvatsko naselje i gravitira prema gradu a sa željeznim poljem nema nikakve veze, i tu ja živim isto tako golubinju bi bilo šteta izbaciti jer površinski posjedujemo većinu toga mjesta mada smo brojčano sada tamo manjina ali ima nas još želeća je sada većinski muslimansko selo naseljeno muslimanima koji su protjerani sa područja kamenice, srba ima još tu ali nestaju polako slično kao i naši u golubinjoj na mjestu gdje ste stavili vašarište sada je novo naselje nastanjeno sa hrvatima( branitelji, invalidi, udovice i sl.), bljuva nije multinacionalna već ispod nje se nalazi opšenik koji je muslimansko mjesto a bljuva je samo hrvatska, varošište je msilim zaseok zeničkog puta koji je većinski muslimanski( to je odmah iznad grada poviš M17) u orahovici definitvno nema ovoliko srba kako je tu prikazano ima ih 10-tak  u bistrici isto tako(tu ih je malo više ali puno amnje nego prije rata), pa čak i ljeskovicu polako gube, mislim da ih je tamo pola a druga polovica su naši i muslimani u viništu uopće nema muslimana, nisam siguran ali mislim da čusto brdo nije multinacionalno mjesto već samo hrvatsko eto vam nekih informacija iz prve ruke što se žepča i uže okolice tiče  Znamo za hrvatske zasebne zaseoke koji "pripadaju" Ž. Polju i Golubinji. Zanimljiva mo je tvoja tvrdnja da su u Želeću doselili ovi iz Kamenice, a tamo tvrde da im je povratak 100% (a znam da ih ima i u SAD itd.). Znači povratak preuveličavaju... Novo Naselje će vjerojatno imati status zasebnog naselja po novom popisu, tu je 100% plavo. Znači velika većina općine je gruntovno naša. Stvarno treba malo revidirat te granice na jugu, pa da bude Žepče stabilna općina sa 80%...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 17 pro 2012, 23:42 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 15:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Zepceboy je napisao/la: Ceha je napisao/la: Kod novih općina taj primjer bi mogao biti oko Konjica, Soli, Vareša, Sutjeske, možda Travnika, Fojnice, Uskoplja, eventualno nekih bugojanskih sela. A za ovo, bilo je bolje da su iz Žepča izbačeni Željezno Polje, Begov Han, Golubinja, Gornja Golubinja i Mračaj nego ovaj komad oko Novog Šeera. Realno gledajući Lugovi, Bezove Dane, Mladoševica, Strupina a i Novi Šeher i Kopica mogu ući u žepačku općinu, za koliko će se promjeniti etnički omjer u Žepču, za par posto? A i s novim komunikacijama sve to ide prema Žepču. Drago mi je što naši dole dobro stoje  imate nekih netočnih podataka na ovoj karti općine žepče, većina je ipak točna nemojte mi ovaj istočni dio željeznog polja izbacivati iz žepča, to je sada brezovo polje koje je 100% hrvatsko naselje i gravitira prema gradu a sa željeznim poljem nema nikakve veze, i tu ja živim isto tako golubinju bi bilo šteta izbaciti jer površinski posjedujemo većinu toga mjesta mada smo brojčano sada tamo manjina ali ima nas još želeća je sada većinski muslimansko selo naseljeno muslimanima koji su protjerani sa područja kamenice, srba ima još tu ali nestaju polako slično kao i naši u golubinjoj na mjestu gdje ste stavili vašarište sada je novo naselje nastanjeno sa hrvatima( branitelji, invalidi, udovice i sl.), bljuva nije multinacionalna već ispod nje se nalazi opšenik koji je muslimansko mjesto a bljuva je samo hrvatska, varošište je msilim zaseok zeničkog puta koji je većinski muslimanski( to je odmah iznad grada poviš M17) u orahovici definitvno nema ovoliko srba kako je tu prikazano ima ih 10-tak  u bistrici isto tako(tu ih je malo više ali puno amnje nego prije rata), pa čak i ljeskovicu polako gube, mislim da ih je tamo pola a druga polovica su naši i muslimani u viništu uopće nema muslimana, nisam siguran ali mislim da čusto brdo nije multinacionalno mjesto već samo hrvatsko eto vam nekih informacija iz prve ruke što se žepča i uže okolice tiče  Pozdrav zemljak. Nek si ti njima objasnio neke stvari da ne moram ja.  Čusto Brdo (gore inače imam nekakvih prika) je nekad bilo naselje koje je bilo pola naše pola srpsko, a sada je uglavnom naše. To je u biti zaselak i nema Bog zna šta puno ljudi gore, a ono ljudi šta ima to su skoro sve naši.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 18 pro 2012, 09:47 |
|
|
Zenicanin je napisao/la: Vako je izgledalo kroz godine  Ja procjenujem da opcina vako izgleda poslje rata Srbi najmanje 2150/45% Hrvati najmanje 1250/26% Bosnjaci 1350/28% Ukupno ≈ 4750-5000 U Glamoču trenutno ima više Hrvata od muslimana (od kud ti ovi podaci), a Hrvati čine preko 40posto djece. Oko frtalja su Srbi i muslimani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 18 pro 2012, 09:49 |
|
|
Edi99 je napisao/la: Maglaj, 2012.g.  Pogledajte ovo!  Neznam tko je ovo stavio, ali kad se vidi općina Maglaj. Oduzeti su joj veliki dijelovi. To nije etničko čišćenje.  Ali je. Sam gradić Maglaj je prije rata bio miješan, a sad je muslimanski. http://hr.wikipedia.org/wiki/Dodatak:Po ... 1.:_MaglajAko malo bolje pogledaš koliko je hrvatskih i srpskih sela ostalo onda ti je jasno da je preostali postotak smiješno mali. To se prvenstveno odnosi na Srbe, Hrvati su svoja sela držali cijeli rat (ali su očišćeni u samom gradiću).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 18 pro 2012, 10:05 |
|
|
Zepceboy je napisao/la: Ceha je napisao/la: Kod novih općina taj primjer bi mogao biti oko Konjica, Soli, Vareša, Sutjeske, možda Travnika, Fojnice, Uskoplja, eventualno nekih bugojanskih sela. A za ovo, bilo je bolje da su iz Žepča izbačeni Željezno Polje, Begov Han, Golubinja, Gornja Golubinja i Mračaj nego ovaj komad oko Novog Šeera. Realno gledajući Lugovi, Bezove Dane, Mladoševica, Strupina a i Novi Šeher i Kopica mogu ući u žepačku općinu, za koliko će se promjeniti etnički omjer u Žepču, za par posto? A i s novim komunikacijama sve to ide prema Žepču. Drago mi je što naši dole dobro stoje  imate nekih netočnih podataka na ovoj karti općine žepče, većina je ipak točna nemojte mi ovaj istočni dio željeznog polja izbacivati iz žepča, to je sada brezovo polje koje je 100% hrvatsko naselje i gravitira prema gradu a sa željeznim poljem nema nikakve veze, i tu ja živim isto tako golubinju bi bilo šteta izbaciti jer površinski posjedujemo većinu toga mjesta mada smo brojčano sada tamo manjina ali ima nas još želeća je sada većinski muslimansko selo naseljeno muslimanima koji su protjerani sa područja kamenice, srba ima još tu ali nestaju polako slično kao i naši u golubinjoj na mjestu gdje ste stavili vašarište sada je novo naselje nastanjeno sa hrvatima( branitelji, invalidi, udovice i sl.), bljuva nije multinacionalna već ispod nje se nalazi opšenik koji je muslimansko mjesto a bljuva je samo hrvatska, varošište je msilim zaseok zeničkog puta koji je većinski muslimanski( to je odmah iznad grada poviš M17) u orahovici definitvno nema ovoliko srba kako je tu prikazano ima ih 10-tak  u bistrici isto tako(tu ih je malo više ali puno amnje nego prije rata), pa čak i ljeskovicu polako gube, mislim da ih je tamo pola a druga polovica su naši i muslimani u viništu uopće nema muslimana, nisam siguran ali mislim da čusto brdo nije multinacionalno mjesto već samo hrvatsko eto vam nekih informacija iz prve ruke što se žepča i uže okolice tiče  Hvala na infu amigo Te zaseoke u svakom slučaju treba ostaviti u hrvatskoj općini Žepče Ma poanta je da se riješimo Željeznog polja (bez Brezovog polja naravno  ) i Begovog Hana (Mračaj i Gornje Golubinje) pa da, kao što je to MRSHO već rekao, se stvori stabilna 80% hrvatska općina. Još pripojit novošeerski kraj i to je to. Naselja u kojima su muslimani 100%, koja se nalaze na rubovima općine i u kojima nema hrvatskog grunta nam ne trebaju...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Edi99
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 18 pro 2012, 13:08 |
|
|
Ceha je napisao/la: Edi99 je napisao/la: Maglaj, 2012.g.  Pogledajte ovo!  Neznam tko je ovo stavio, ali kad se vidi općina Maglaj. Oduzeti su joj veliki dijelovi. To nije etničko čišćenje.  Ali je. Sam gradić Maglaj je prije rata bio miješan, a sad je muslimanski. http://hr.wikipedia.org/wiki/Dodatak:Po ... 1.:_MaglajAko malo bolje pogledaš koliko je hrvatskih i srpskih sela ostalo onda ti je jasno da je preostali postotak smiješno mali. To se prvenstveno odnosi na Srbe, Hrvati su svoja sela držali cijeli rat (ali su očišćeni u samom gradiću). Treba pokazati Čapljinu, Ljubuški i Mostar. Ma svi su pravili etničko čišćenje, a čak i mi i Muslimani, ali i Srbi!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
licanhh
|
Naslov: Re: Karte 2012 Postano: 18 pro 2012, 13:18 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2010, 18:12 Postovi: 678 Lokacija: Trokutistan
|
|
lose mi onda znamo nekoga etnicki ocistiti ako mu pola grada nakon toga ostane (vidi mostar i vukovar)...da bog da su nas tako cistili pa bih imali sada pola travnika, tuzle, zenice, dervente, broda, b.luke, kotor varosa, bugojna...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|