HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 23 tra 2024, 15:37.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 5558 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 223  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 29 lip 2018, 17:16 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Citat:
Tubak: Raspušten odbor, jer smo odbili učešće na protestu "Pravda za Davida"

Član Glavnog odbora SDS-a Goran Tubak rekao je da je jedan od razloga što je lider stranke Vukota Govedarica raspustio Opštinski odbor SDS-a u Čelincu to što su odbili poziv rukovodstva SDS-a da učestvuju na protestu grupe "Pravda za Davida", koji se održavaju u Banjaluci.

Tubak je naglasio da članovi Opštinskog odbora SDS-a kao političko tijelo nisu htjeli organizovano da se odazovu ovom pozivu, te da je o tome konsultovao predsjednika lokalnog izbornog štaba.

"Odlučili smo da se ne odazovemo pozivu rukovodstva SDS-a, jer smatramo da se politika ne treba miješati u takve stvari. Lično, kao i svi članovi Opštinskog odbora, saosjećam se sa porodicom nastradalog Davida Dragičevića, ali politici tu nema mjesta, bilo koja stranka da je u pitanju. Nekorektno je očekivati političke poene na slučaju smrti jednog mladića", ocijenio je Tubak na konferenciji za novinare u Čelincu.

On je rekao da su članovi ovog odbora ranije učestvovali u protestima u vezi sa rudnikom "Ljubija", kao i svim protestima i okupljanjima opozicije koja su održavana u Banjaluci, te da se ne stidi toga.

"Radio sam sve što je od mene traženo u datim momentima, ali u ovom slučaju ne želimo da iskorištavamo ničiju sudbinu u političke svrhe i vjerujem da nas ni građani i naši birači ne bi podržali u tome", istakao je Tubak.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 02 srp 2018, 19:22 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Sekta je objavila rezultate toksikološke analize Davidove kose. Laboratorij iz Beča.

Bitno se prisjetiti da je otac Davor uvijek tvrdio da mu je sin bio sportist i nije imao nikakvih zdravstvenih problema.

- Marihuana, ili Hashish.

- (Pseudoephedrine. Sumnjam da je to koristio za nekoliko bolesti za koje se inače ta supstanca u lijekovima uz liječnički recept dijeli, i strogo kontrolira. Nikad ih nitko nije spomenuo da je David bolovao od toga. (Astma, srčana bolest, Epilepsija, depresija, Inkontinencija.)
Od ove supstance prave "Meth, "Speed", jeftiniju verziju Amphetamine. Inače jaka nuspojava je nesanica, pa može objasniti Davidovo skitanje do zore svaku noć i malo spavanja.

- Chlorphenamine, jak sedativ. Ulazi u mozak u velikim količinama.

Sekta ima ogromna pitanja na koje mora dati odgovore. Otkud ovako jake supstance u Davidovom organizmu ?

Jedna supstanca zabranjena u UK dok voziš auto. Druga zabranjena u Australiji. Za obje supstance vlade raznih država upozoravaju da se auto ne vozi dok te supstance koristiš.
Ili prevedeno u Banjalučke uvjete, ne koristiti te supstance dok se penjete po ogradama mostova i prilazite strmim liticama gradskih kanala.

LSD nisu pronašli. Ali u kosi se može otkriti u najboljem slučaju do 90 dana poslije smrti. Davidova majka poslala uzorak kose nakon skoro 3 mjeseca. Ili precizno 80 dana.

Seljački ufurani Davor i sekta su dobili malo normalne i uređene države koju toliko traže zajedno sa PRAVDOM.
Laboratorij u Beču im jasno napisao da se nalazi testa ne mogu koristiti na sudu i za pravne stvari, jer parafraziram, oni blage veze nemaju čija je kosa. Dobili su pramen kose u pismu i to ne vrijedi na sudu. Traže daljnju komunikaciju sa majkom da se to razjasni i dokument bude pravno valjan, za sud i slične stvari.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 02 srp 2018, 19:57 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Svaka sekta je paranoidna i okružena neprijateljima, sve do jedne 100% njih. Pardon, okružena jatacima, učesnicima, saučesnicima i ostalima.
Inače svi ti koji vode sektu su izrazito glupi. Sve ovo uvećano maliciozna osoba može raditi i u zatvorenoj FB grupi.
Naravno ako bi vjerovali njihovim konstantnim lažima, kao ove "razloge" zatvaranja FB grupe. Dok je stvarni razlog da to ludilo više ne znaju niti umiju kontrolirati.

Malo toga što oni govore i tvrde prolazi čak i osnovne logičke testove.

Citat:
Objasnili su nam da grupa nije zatvorena nego samo zatvorenog tipa. Naime, grupe na Facebooku mogu biti javne ili zatvorene odnosno privatne. Javnim grupama može pristuputi svako, čitati komentare i objave ali za objavljivanje i komentarisanje je potrebno da se osoba učlani. Kod privatnih ili zatvorenih grupa, sve objave i postovi su zatvoreni odnosno nevidljivi svima osim članovima grupe.

Na ovaj korak su se, kako ekskluzivno za GlasBanjaluke pojašnjavaju iz grupe Pravda za Davida, odlučili da bi pokušali stati na kraj raznim praćenjima i špijuniranjem. Dosta nam je, kažu, virenja, ko je šta napisao, lajkao, komentarisao ili uslikao i prenošenja dalje. Ovako, ako žele da vide šta se piše i objavljuje, neka se slobodno učlane – pojašnjavaju.
– Mi smo ljudi čistih srca i ispravnih namjera, nemamo šta kriti, za razliku od onih koji nas prate i prenose svojim šefovima – kažu članovi grupe Pravda za Davida.

– Dosta nam je pokušaja sabotiranja grupe, lažnih profila koji komentarišu sa ciljem sa izazovu svađe i nepovjerenje u grupi, te onih koji na sve načine pokušavaju da oblate Đakca.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 04 srp 2018, 14:50 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Tužilaštvo to okarakteriziralo službeno kao moguće ubojstvo i pokrenuta istraga protiv nepoznat(ih) lica.
Ali kako su opisali svoje viđenje to ne može ni blizu zadovoljiti ludog konobara i članove sekte.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 04 srp 2018, 15:09 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 22 stu 2009, 11:36
Postovi: 24644
Lokacija: СРПСКА
Po konobaru, njih je bar 5000 uključeno u to. Ni Kenedi nije imao tu čast da se tolika svita okupi da bi ga uklonili, ali zato jeste anonimni sin anonimnog i poluludog konobara.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 04 srp 2018, 16:22 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Taj nalaz iz Zagreba samo potvrdio što su iz MUP govorili i prije. Da se utopio u vodi, a ne usmrćen uslijed strane ljudske sile.

MUP RS jako sumnja da je pao niz taj kanal i dobio većinu tih ozlijeda, iako u to naravno ne mogu biti sigurni. Isključili su kao nevjerojatno da se toliko natukao ako je samo sa mosta skočio ili direktno u rječicu. Moralo je biti kotrljanje niz onaj kameni zid kanala. I naravno što jedino mogu kažu da oni ne mogu znati je li bio gurnut ili je sam pao u kanal.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 04 srp 2018, 16:32 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
BBC je napisao/la:
- Kuća obitelji Rađen je keyword po meni u ovom slučaju. I to posebno one dvije osobe koje ulaze nakon Davida, opušteno, sporo i bez napetosti.

Moje osobno mišlejnje je da obitelj Rađen ne govori svu istinu. Možda su prošli poligraf test ali ovisi koja pitanja nisu bila na njemu.
Moje mišljenje je da je David često išao u tu kuću prodavati im drogu, na miru i daleko od očiju policajaca u civilu.
Ona dvojica koji su poslije došli, došli su po dogovoru kupiti svoj dio.

Što se dogodilo u toj kući je još uvijek enigma. Možda im David donijeo paket koji su tražili pa se ovi izvlačili kako sad nemaju dovoljno gotovine, i platit će mu poslije. Pa im David pokupio Notebook, ključeve i novac koji su već imali i dali mu. Možda je tu došlo i do fizičkog obračuna.
Ona dvojica koji su poslije Davida ušli u kuću nisu došli zbog izvanredne i agresivne situacije. Došli su sasvim rutinski i lagano, bez stresa.
Ako se išta izvanredno dogodilo u kući to je bilo poslije dolaska te dvojice.


MUP je doslovce na ovom tragu.
Postoje i svjedoci koji su kasno u noći čuli psovanja, prijetnje nekome, lupanje, i na kraju kako je težak predmet (čovjek) pao u vodu.

Ja sam i dalje mišljenja da je David njima dolazio doma da im prodaje Marihuanu, i vlasnicima kuće i onoj dvojici koji su poslije Davida mirno ušetali u kuću. Zgodno zbog policajaca u civilu i daleko od radoznalih očiju. I onda je nešto krenulo krivo, neplanirano. Ili ovi nisu imali dovoljno novca za robu koju su naručili, pa im David pokupio neke stvari i pobjegao. Ili je David uslijed djelovanja svakakvih zabranjenih suspstanci počeo šiziti i nered i tuču izazvao.

Mislim da im pokrao stvari i krenuo zbog toga bježati da ga ne uhvate, pa u mraku se strmoglavio niz kanal (4.5 metara na tom mjestu, zid od blokova kamena).

U jedno sam potpuno siguran. David tamo nije išao prvi put, i to je trebao biti rutinski odrađen posao, kao i bezbroj puta prije.

Može objasniti zašto je poligrafist navaljivao na ženu vlasnika kuće da prizna ljubavnu vezu sa Davidom. Policija se zna baviti pritiscima i pizdarijama takve vrste da nešto korisno iz svjedoka izvuku.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 05 srp 2018, 15:13 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29
Postovi: 69259
Lokacija: hrvatsko-hrvatska Federacija
Citat:
Iznenađujuće, blog Slobodana Vaskovića dospio je među 20 najposjećenijih portala u Bosni i Hercegovini (94. mjesto od svih domena koje su uzete u razmatranje). Ogroman skok počeo je početkom travnja kada je Vasković krenuo s ozbiljnim izvještavanjem o smrti Davida Dragičevića.


https://www.dnevnik.ba/vijesti/istraziv ... poljuljana

_________________
Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
Vojni proračun Bošnji je manji od proračuna Dinama

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIooooooooooo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 05 srp 2018, 17:10 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Isto tako brzo će otići i u zaborav. Kad više ne bude zanimljiv muslimanima dijasporcima i ovima iz federacije.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 05 srp 2018, 17:18 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 lip 2018, 08:55
Postovi: 628
Robbie MO je napisao/la:


Citat:
Ovo je svojevrsni dokaz da jedan novinar-bloger koji ima originalan istraživački pristup može biti čitaniji i utjecajniji od medija čije redakcije imaju više desetina zaposlenih.

baš originalan i istraživački ha-ha
spletkaroš koji od par činjenica konstruiše nevjerovatne priče, a u koje fanatici bez mrve mozga slijepo vjeruju. čovjek se zapita šta nam se to dešava, jesmo li toliko zaglupjeli zbog kojekakvih parova i ostalih čuda, pa je ovako nešto jedini način da se zabavimo ili šta već?

najgore, što takvih i nema tako malo po BL. često viđam PZD naljepnice po gradu, biciklima, vozilima i torbama, a ponekad i sretnem nekog fanatika lično. čak sam stekla utisak da neki to iz "pomodarstva" podržavaju.

dodala bih i da je sramno javno objavljivanje bilo kakvog materijala iz istrage, naročito naredbe o sprovođenju istrage, koju je policija dobila juče i koja je odmah osvanula na internetu. svjedokinja koja je istragu uputila u pravcu kuće gdje je izvršena "navodna" pljačka (a ne kod metalske škole, kako tvrdi otac), je sad na meti fanatika, jer smatraju da je plaćena da da lažan iskaz i sl.
Citat:
Slavica Lokot Nije ona nikakva gospodja obicna kucka koja se prodala za pare.
Mirjana Predic Ma kuja jedna treba joj glogov kolac kroz srce zabiti vjestice jedna. Uffff ffff
Renata Lazic Svakake spodobe hodaju op ovoj zemlji Nadam se da ce ta vjestica da "svjedoci"javno sa imenom i prezimenom Dabogda se do kraja zivota raspadala a nemogla da umre a da joj Bog dragi dadne 101 godinu zivota
Ruza Joußen Pakuj Kofere nece ti biti vise fino u Banja Luki ✊✊✊✊✊
itd

ko će zaštititi tu ženu od satanizovanja ovih ludaka? ili onog ćuluma i ove rađene? neko treba da snosi odgovornost za ovakve prozivke i sumnjičenja, a pritom mislim prvenstveno na ove koji odaju činjenice i materijal iz istrage u javnost.

danas čujem da su neki tu svjedokinju zamijenili sa drugom osobom, samohranom majkom, koja ima isto ime i prezime kao ova svjedokinja, ali nikakve veze nema sa cijelim slučajem... što naravno ne znači i da je fanatici neće nekako iz nekog razloga i upetljati, jer radi u centru za edukaciju sudija i tužilaca. "nastaviće se..." ?


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 05 srp 2018, 17:55 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29
Postovi: 69259
Lokacija: hrvatsko-hrvatska Federacija
nema veze je napisao/la:
baš originalan i istraživački ha-ha
spletkaroš koji od par činjenica konstruiše nevjerovatne priče


Upravo to.

_________________
Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
Vojni proračun Bošnji je manji od proračuna Dinama

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIooooooooooo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 05 srp 2018, 18:02 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 22 stu 2009, 11:36
Postovi: 24644
Lokacija: СРПСКА
nema veze je napisao/la:
inače, pozdrav svima iz BL :001_smile

Ovo nisam primjetio. Pozdrav i vama.
Što se tiče ove Soroš sektice, kako su se pojavili, tako će i nestati.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 05 srp 2018, 18:19 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 22 stu 2009, 11:36
Postovi: 24644
Lokacija: СРПСКА
BBC je napisao/la:
Isto tako brzo će otići i u zaborav. Kad više ne bude zanimljiv muslimanima dijasporcima i ovima iz federacije.

Da oni su mu glavni čitaoci, tu nema sumnje. U rangu je sa onom trojicom smradova koje sam i ranije pominjao - Bursać/Šušnica/Puhalo samo što je ovaj nakratko bljesnuo povodom ovog uzaludnog pokušaja obojene revolucije i nametnuo se kao glavni šaptač poluludom konobaru. A možda se iz prikrajka nada nekoj pol. poziciji, ministarstvu, ono kao nezavisni kandidat zaslužan za rušenje "režima" i te cake.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 05 srp 2018, 18:38 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 22 stu 2009, 11:36
Postovi: 24644
Lokacija: СРПСКА
slika


Navodno je Vasković kibicovao ovaj trio, snimao ih za jednu od svojih kolumni pa mu je Dodik rekao, "hajd dođi i sjedi s ljudima i nešto popij, nemoj se kriti tu ko pička neka".


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 05 srp 2018, 18:41 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Jadan je taj vaš MUP. Ne smiju javno davati imena svjedoka iz istrage. Ta imena se moraju zacrniti.
Što god da urade samo se više ukopavaju. Prosto zbog činjenice da drugu stranu uopće ne zanima istina.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 05 srp 2018, 18:52 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 22 stu 2009, 11:36
Postovi: 24644
Lokacija: СРПСКА
Mislite, ovi bi ih mogli ucjenjivati, prijetiti im?


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 05 srp 2018, 19:01 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Nisu sektaši sposobni ni za što. Pogotovo drekavci muslimani iz Skandinavije.
Ali svakakvim glasinama i optužbama nevinih svjedoka mogu pogoršati susjedske odnose tih ljudi i ljudi oko njih. Prijateljske i privatne odnose tih ljudi sa drugim ljudima.

Svakako se to ne smije raditi. Tek po završenom suđenju mediji smiju dobiti sve detalje istrage sa svim imenima.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 05 srp 2018, 19:22 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 22 stu 2009, 11:36
Postovi: 24644
Lokacija: СРПСКА
Ako su ljudi pristali na to da im se imena javno objave, zašto da ne.
Ni ova šačica sektaša ne preza od tog šta će im ljudi oko njih reći, zašto bi i oni. A i jebeš tog prijatelja ako te takav otpili zbog stvari koje se njega ne dotiču i koji više vjeruje tamo nekom Vaskoviću nego tebi.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 05 srp 2018, 20:06 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 22 stu 2009, 11:36
Postovi: 24644
Lokacija: СРПСКА
Kažem "ako su".
A ako nisu, to je već druga stvar.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 05 srp 2018, 20:29 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 lip 2018, 08:55
Postovi: 628
mislim da niko ne može dati takvu saglasnost, jer je u pitanju istraga koja je u toku. ne smiju se iznositi detalji, kao ni imena svjedoka, koliko znam.
recimo da je david stvarno ubijen, izvršilac može preduzeti neke radnje prema svjedoku (ne nužno da ga ubije) ili se pokriti nekom pričom koja bi opovrgla navode tog svjedoka ili ko zna šta već u konkretnoj situaciji može da smisli, ako zna sa koje strane mu prijeti opasnost od otkrivanja.
čak i kad bi svjedokinja mogla dati saglasnost, pitanje je zašto bi to htjela? BBC je već naveo realne razloge, tj. da se mogu pogoršati međuljudski odnosi. ne čine nam život samo privatni odnosi sa prijateljima, već i sa manje-više bitnim osobama u okruženju, a koje nam isti mogu otežati ili zagorčati. da ne spominjem kako nije svako ni sposoban nositi se sa "pritiscima" okoline (ili fanatika).

@Agathonikos, nadam se da ste u pravu za ove soroševce i da će zaista nestati kako su i došli. bez nanesene štete :001_smile

inače, lepir je maloprije na ATV-u izjavio da će biti pozvani u tužilaštvo svi koji tvrde da je david zlostavljan i ubijen, gdje će im pružiti priliku da iznesu sva saznanja i dokaze na kojima tu tvrdnju temelje :zubati nadam se da će tako i biti


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 05 srp 2018, 21:22 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 22 stu 2009, 11:36
Postovi: 24644
Lokacija: СРПСКА
A kao 7. jula im je taj glavni skup? Znači prekosutra. Kažu da ih je prošli put bilo 10 hiljada, mada mi to djeluje previše u odnosu na one fotografije koje sam vidio.
Šareno je to društvo, nije to sve sekta. Imate jedan sektaški špic, pa one malo manje glupe, pa još manje i na kraju one koji tu dođu iz radoznalosti.
Možda i ja navratim.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 06 srp 2018, 00:26 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 lip 2018, 08:55
Postovi: 628
imam utisak da ce atmosfera biti drugacija, "nemirnija" nego na prethodnom skupu. ljude je tad najvecim dijelom doveo revolt zbog one sramne konferencije, a od tada se izdesavalo dosta toga sto je uticalo na sastav pzd grupe, kao i na javno mnijenje.

valjda svako ko koristi mozak moze zakljuciti da su besmisleni navodi o organizovanom ubistvu, jer tome nista ne ide u prilog. zar bi stvarno moglo tako nesto da se zataska, kod toliko ukljucenih osoba u takvom scenariu?
vjestaci sudske medicine i iz BG, BL i ZG (sigurno svi saucesnici u organizovanom ubistvu), pobili te navode i saglasni da su sve povrede lake tjelesne i da su nastale zazivotno, te da nema tragova zlostavljanju bilo koje vrste. istraga se vodi i ide svojim tokom, sa pravnom kvalifikacijom koja bi trebala biti po volji davoru i pzd.

pa sta je onda sada povod za protest? zato sto nicim nije potvrdjena davorova teorija o ucesnicima, nacinu i tacnom vremenu "ubistva"? zasto on odugovlaci sa iznosenjem svojih saznanja, ako ih ima? zar mu se ne zuri da se otkrije ko mu je ubio sina ili mu samo imponuje medijska paznja? sto se tice ostalih ucesnika skupa, malo je ostalo naivnih ili radoznalih, uglavnom opsjednuti mrznjom prema RS i politicari, koji zapravo guraju protest, kako ja to vidim. moguce da se tako cini, jer su oni naglasniji, dok ostali cute.

napomenula bih da mi se po glavi mota i to da se blizi 11. jul i da je vrijeme godisnjih odmora, kada BL posjecuju i "zdrava i nezdrava" raseljena lica, tako da se nadam da zbog svega toga samo paranoisem i da ce sve proci uredno kao i prosli put


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 06 srp 2018, 09:31 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 22 stu 2009, 11:36
Postovi: 24644
Lokacija: СРПСКА
Doveli ste me u situaciju da čak moram braniti te glupandere, gospođice Nema veze. Nije to tako strašno kao što se možda vama čini niti sve te ljude treba gurati u RSfobe jer se bojim da ćemo upasti u zamku po kojoj su samo glasači SNSD RSfili a npr. glasači SDS RSfobi što jednostavno nije tačno. A ako bi neko kojim čudom od prisutnih isukao parolu protiv RS kao RS, taj sigurno ne bi imao miran san u Banjaluci a i ne samo u njoj.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 06 srp 2018, 10:12 
Offline

Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46
Postovi: 6815
Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
Svako ko ima podršku Buke,radi protiv interesa Repulike Srpske a aktivnosti tzv pravde za Davida itekako ima podršku tog medija.

_________________
Cura bula a ja mlado vlaše


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Klinac u getu
PostPostano: 06 srp 2018, 14:41 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Zašto se masa ljudi napalila na odluku tužilaštva ? Apsolutno ništa novog. Neko to već gledaju kao da je pala odluka, "bilo je ubojstvo". Osim malo populizma jer tužilaštvo naivno misli da će tom odlukom otjerati sektaše sa trga.

Čini mi se ja vrh RS-a prepun informatički nepismenih glupana. Oni onaj broj Members u Facebook grupi doslovce shvatili.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5558 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 223  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: crni_bombarder, Fredericktown, iprodano, Kristijan i 212 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO