|
|
Stranica: 15/73.
|
[ 1812 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 tra 2023, 07:19 |
|
|
tetejac je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: link?  Ma koji će ti kurac link na taj forum islamskih radikala i fanatika. Ja sam nekada pisao na njemu ali ne ide sa krkanima vehabijskim i nedokaznom stokom. Treba ih samo ignorirati i radit svoj pos’o. Misliš banovali su te, pa ne ide 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 tra 2023, 08:49 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: tetejac je napisao/la: Ma koji će ti kurac link na taj forum islamskih radikala i fanatika. Ja sam nekada pisao na njemu ali ne ide sa krkanima vehabijskim i nedokaznom stokom. Treba ih samo ignorirati i radit svoj pos’o. Misliš banovali su te, pa ne ide  Jesu u pravu si. Evo otkad su me banovali ne mogu oka sklopit, nisam dobar nikako 
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 tra 2023, 11:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63107 Lokacija: DAZP HQ
|
|
SDA od stranke demografske akcije postala stranka depopulacijske akcije.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 tra 2023, 15:42 |
|
|
Sumrak pameti. I ovo profesor?  Zaista, bilo bi me stid da mi ovakvi idioti podučavaju djecu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 tra 2023, 15:47 |
|
|
|
Ostati će muslimani i bez gaća s ovakvima.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 tra 2023, 15:54 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Sumrak pameti. I ovo profesor?  Zaista, bilo bi me stid da mi ovakvi idioti podučavaju djecu.
Šefik Kurdić, profesor na islamskom pedagoskom fakultetu u Zenici Wiki stranica https://bs.m.wikipedia.org/wiki/%C5%A0efik_Kurdi%C4%87 Isjecak je sa videa objavljenog 9.1.22. sa predstavljanja knjige https://youtu.be/hWkJA9xnRho
Eto da se zna profil islamofasiste.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 tra 2023, 15:59 |
|
|
|
Ovom videu ima godina dana.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 tra 2023, 16:03 |
|
|
dudu je napisao/la: Ovom videu ima godina dana. Hos rec uso je u zastaru, tad nije ni znao za nametanje IZ, a opet je zakmecao kvalitetno 
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 tra 2023, 18:58 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: dudu je napisao/la: Ovom videu ima godina dana. Hos rec uso je u zastaru, tad nije ni znao za nametanje IZ, a opet je zakmecao kvalitetno  Pa da, vidi se da je pun samopouzdanja, nade, naša stvar dobro stoji. Sad je u nekom podrumu, nije se na faksu pojavio mjesecima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 tra 2023, 19:35 |
|
|
|
Profesor je prekucao takiju, takija veli da nije bilo Srba i Hrvata, ovaj kaze da nije bilo pravoslavnih i katolika.
Bosna je bila prazna, prije dolaska pot.urica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 tra 2023, 19:58 |
|
|
|
Profesor talibanskih nauka. Slika i prilika čaršije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 23 tra 2023, 18:55 |
|
|
Avdo, Reuf i društvo u kvartetu kmeče da je uspostavljena hrvatska Federacija. Skoro pa repriza emisije iz izborne noći. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 23 tra 2023, 19:03 |
|
|
|
Na Hayat? Jel ima uzivo prijenos?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 23 tra 2023, 19:04 |
|
|
|
Ili je vec gotovo pa su stavili na Yt
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 23 tra 2023, 19:04 |
|
|
|
Molim link.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 23 tra 2023, 19:07 |
|
|
dudu je napisao/la: Molim link. Bilo je upravo uživo. Bude vjerojatno na yt.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 23 tra 2023, 19:22 |
|
|
|
Muslimane zasmetale kršćanske vrijednosti koje je spomeno mađarski ministar vanjskih poslova Szijjart u susretu s Čovićem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 23 tra 2023, 22:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86489 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
novem je napisao/la: Avdo, Reuf i društvo u kvartetu kmeče da je uspostavljena hrvatska Federacija. Skoro pa repriza emisije iz izborne noći.  Kad izlazi na Youtube ta divna, predivna kmeka? Treba mi materijala za napredak u teretani.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 23 tra 2023, 22:29 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: novem je napisao/la: Avdo, Reuf i društvo u kvartetu kmeče da je uspostavljena hrvatska Federacija. Skoro pa repriza emisije iz izborne noći.  Kad izlazi na Youtube ta divna, predivna kmeka? Treba mi materijala za napredak u teretani. Valjda stave uskoro. https://www.youtube.com/@HayatMediaBIH/videos
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 23 tra 2023, 22:35 |
|
|
novem je napisao/la: Muslimane zasmetale kršćanske vrijednosti koje je spomeno mađarski ministar vanjskih poslova Szijjart u susretu s Čovićem. Nadali su se da će IZ biti baziran na islamskim vrijednostima talibanske građanšine. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 24 tra 2023, 13:36 |
|
|
"SB" NA SKUPU PATRIOTA I GRAĐANA BIH; SEJDO KOMŠIĆ: "Ključna stvar u ovom trenutku je čuvati naše institucije; Jel mislite da se možemo osloniti na međunarodnu zajednicu..."(...) i strance. Ja tvrdim da ne možete. Tvrdim da postupaju po principu, ko je jači i ko je faktor s njim se razgovara. Član Predsjedništva BiH Sejdo Komšić obratio se na skupu patriota i građana BiH koji se danas održava u Sarajevu. Govoreći o aktuelnom političkom trenutku Komšić je kazao da se moramo kretati u granicama Ustava BiH. „Ovakvo ustavno rješenje predstavlja jednu vrstu, kako su to ljudi već rekli luđačke košulje, za sve one kojima je stalo do BiH. Treba se zapitati šta i kako uraditi u datim okolnostima. Ključna stvar u ovom trenutku je čuvati naše institucije, jer nam to obezbjeđuje, ono što smo imali i 92. kada je počela agresija na BiH, međunarodni javno-pravni legitimitet. Mi ne smijemo biti ti koji će srozavati i rušiti te institucije bez obzira ko je na čelu tih institucija. Jel mislite da se možete osloniti na međunarodnu zajednicu i strance. Ja tvrdim da ne možete. Tvrdim da postupaju po principu, ko je jači i ko je faktor s njim se razgovara. Ako si slab ti si samo jelo na stolu ti nisi subjekt razgovora već objekt. Ako ne vjerujete pitajte Palestince. Ne očekujte od međunarodne zajednice, neću reći čuda, ne očekujte ništa. Onog trenutka, i u ratu sam to vidio svojim očima, kad je Armija RBiH i MUP RBiH narasli do toga da smo ozbiljna vojna sila, kad smo počeli provoditi ozbiljne ofanzivne brobene aktivnosti tad smo postali faktor koji su htjeli da slušaju. Kad smo pokazali da smo se spremni žrtvovati da dobijemo šta hoćemo, tad smo postali neko koga se pita za mišljenje. Kad je nastao Vašingtonski sporazum, šta se tad dešavalo na vojnom polju. Sjetite se Dejtona i šta se tada dešavalo na vojnom polju. Ne zagovaram ja nikakvu vojnu akciju, već samo govorim kako stvari idu. Morate biti dovoljno jaki da vas bilo ko poštuje." Pitao je šta je problem, cijeli jedan narod jedna religija. „Zašto ljudima ne reći da mi hoćemo BiH kao državu jednakih ljudi. Ne sviđa se nekome u Vašingtonu. Mogu biti jednak samo ako sam u okviru čopora, hoću da budem čovjek. Za šta treba da se zalažem, da smo mi vječno podijeljeno društvo, da mi prodaju priču o konstitutivnosti naroda kao spasonosnom rješenju. Nije tačno. Sad se pokazuje kao osnova za rasturanje BiH. Na tom se baštini priča o otcjepljenju i samoopredjeljenju. BiH je postojala mnogo mnogo godina prije Jugoslavije. Jugoslavija se raspala, BiH je preživjela", kazao je Komšić. On je dalje nastavio sljedećim riječima: Za sada, moramo se potpuno osloniti na ono što su legalni odgovori na trenutnu situaciju. Sad je Dodik počeo da diže tenziju, sad izgovara pred predsjednikom susjedne države koji se osmjehuje na najave da će mu pripojiti dio države. Treba da prepadne ove strance, koji se za glavu hvataju nemojte se svađati. Ako mu uspije da isposluje neke pregovore oko državne imovine on je već se popeo stepenicu više. Šta to Dodika danas dijeli od otcjepljenja RS. Šta ga dijeli? Jedna sjednica NSRS-a, jedna naredba MUP RS-a, medije svakako ima, šta ćemo uraditi. Odluku o upotrebi jedinica MUP-a na nivou kantona može se donijeti, na nivou FBiH teško. Odluku o upotrebi OS BiH po Ustavu BiH se ne može donijeti bez sva tri člana Predsjedništva BiH. Šta ćemo, izaći na entitetsku liniju i sačmaricama gađati glinene golubove. Nemojte biti smiješni. Šta je odgovor. Ponovo se pozivam na institucije BiH. Evo neka Tužilaštvo BiH kaže nije ništa uradio sve je politički legitimno ili ga spengajte. Dajte samo tužiocima odriješite ruke, i neka rade kako zakon kaže, pa ćemo znati jel mi griješimo ili griješe oni. Opet se traži od nas da u ime lažne političke korektnosti, netalasanja, da ne dižemo glavu da šutimo, da budemo licemjerni prema sebi i da kažemo dobro je ne puca. Pitajte Palestince je li uredu kad ne puca. Zašto nas ti stranci i dio medija doživljavaju kao problem. U takvom odnosu prema BiH ima jako puno antiislamizma i zato vam je to priča ministra vanjskih poslova Mađarske. Budimo svjesni toga", zaključio je Komšić. https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/29 ... _foto.html
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 24 tra 2023, 14:21 |
|
|
Evo braćo, da slučajno netko ne propusti ovu milinu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 24 tra 2023, 14:27 |
|
|
Hvala dudu za timestamps: Od 7.50 snimka Čovića i Siarta, a nakon toga kmeka Reufa i Avava.  Od 22.00 možete pratiti raspravu o tome koliko je Čović moćan.  Na 36.00 u glas kažu da Federacija nije hrvatsko-bosnjačka nego hrvatska, da je to hrvatski entitet. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 24 tra 2023, 14:32 |
|
|
NEUTRALISANJE PATRIOTSKIH SNAGA Muhasilović za Patriju: Pod političko-pravosudnim udarom okosnica odbrane Bosne - SDA, DF i Islamska zajednicaPatria) - Ukoliko želite da obespravite Bošnjake i svedete ih na neku puku statističku činjenicu, onda dvije tačke na koje ćete udariti su Stranka demokratske akcije (SDA) i Islamska zajednica u BiH. Izjavio je to za Novinsku agenciju Patria profesor međunarodnih odnosa i geopolitike Jahja Muhasilović, upitan mogu li se političko neutralisanje SDA, odnosno Bakira Izetbegovića i sudski procesi protiv ključnih ljudi te stranke protumačiti i kao dio udruženog križarskog pohoda, s ciljem obezglavljivanja Bošnjaka kako bi ih se lakše integrisalo po modelu mađarskog premijera Viktora Orbana. SDA i Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini trenutno su nosioci političke volje najvećeg dijela populacije u Bosni i Hercegovini - Bošnjaka, smatra Muhasilović. Ističe da Bošnjaci svoju politiku i svoje sociološko djelovanje artikulišu kroz dva osnovna kanala - a jedan od njih je najjača politička stranka među Bošnjacima od rata pa naovamo - SDA. - SDA je platforma za artikulisanje političke volje Bošnjaka, najvećim dijelom - naravno ona nije jedina. A s druge strane, tu je Islamska zajednica u BiH. I to su dvije osovine preko kojih Bošnjaci artikulišu svoj politički i sociološki nastup. Muhasilović: I DF se pokazao da je probosanski (Foto: Facebook) Ukoliko želite da obespravite Bošnjake i svedete ih na neku puku statističku činjenicu, onda dvije tačke na koje ćete udariti su SDA i Islamska zajednica u BiH. Ne treba sad ovdje upasti u zamku da su to dva jedina reprezenta Bošnjaka. Naravno, tu postoje i neke druge patriotske stranke. U tom smislu, iako je zvanično građanska stranka, DF se pokazao da je probosanski, odnosno da je spreman braniti i interese Bošnjaka kao statističke većine u Bosni i Hercegovini. I on je tu trenutno pod udarom međunarodne zajednice. I otprilike to su trenutno neki nosioci političke volje najvećeg dijela populacije u Bosni i Hercegovini, a to su u ovom slučaju Bošnjaci, i oni su pod udarom - poručio je Muhasilović. Kompletan razgovor sa profesorom Muhasilovićem imat ćete priliku pročitati u poslijepodnevnim satima na našem portalu. https://nap.ba/news/105720
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 24 tra 2023, 14:39 |
|
|
Evo braćo, da slučajno netko ne propusti ovu milinu Hvala dudu za timestamps: Od 7.50 snimka Čovića i Siarta, a nakon toga kmeka Reufa i Avava.  Od 22.00 možete pratiti raspravu o tome koliko je Čović moćan.  Na 36.00 u glas kažu da Federacija nije hrvatsko-bosnjačka nego hrvatska, da je to hrvatski entitet. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Teuton i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|