|
|
Stranica: 39/64.
|
[ 1577 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 29 sij 2024, 17:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Dobro, nećemo sad pretjerivati.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 29 sij 2024, 18:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
PRIJETI NAM STOGODIŠNJE ROPSTVO Bošnjake se otvoreno gazi, a oni šutehttps://stav.ba/vijest/bosnjake-se-otvo ... sute/23236Citat: istovremenost toliko opasnih degradirajućih procesa Citat: Bošnjački narod nemoćno posmatra bezuslovnu kapitulaciju Citat: Još i gore od toga, dobar dio bošnjačkog naroda nezainteresirano i sporadično prati Citat: Poznatom bokseru Mikeu Tysonu često se pripisuje izjava kako „Svako ima plan dok ne dobije šaku u nos“. Bošnjaci 1992. godine nisu dobili štos u nos već malj u glavu
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic_is_back
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 06 vel 2024, 01:18 |
|
|
7:10 Filozofski fakultet prca sanela kajana (sin muje kajana koji je poginuo od cetnickog metka s hvo oruzjem u ruci ) Vec vidim kako gay novinarcic i njegova cobanica iz podvelezja otvaraju sampanjac, kad tamo hladan tus, plakat vracen
_________________ Glup, gluplji, Made in holiday inn
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 07 vel 2024, 16:16 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 07 vel 2024, 16:41 |
|
Pridružen/a: 09 lis 2023, 12:05 Postovi: 721 Lokacija: Hercegovje
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 07 vel 2024, 16:52 |
|
|
Nije to posebno za navedene. Jer, općenito kao skupina u bilo kojoj su islamskoj vjeri, to je tako bilo gdje da su.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 07 vel 2024, 17:03 |
|
|
Segrt Hlapic je napisao/la: Novobošnjaci misle da su faktor u zemljama koje su ih primile. Koja nezahvalnost i drskost od strane hinjavih suncokreta. Ovi pale mostove prema svakom centru moći na Zapadu. https://www.klix.ba/vijesti/bih/gradjani-bh-porijekla-u-svedskoj-reagovali-na-postupke-ambasadorice-lagerlf-zatrazili-da-se-izvini/240207088Žena ništa krivo nije napravila, sve kako ide u opisu posla, ali oni su vrlo lako od moljakanja za sadaku postali siledžije po uzoru na braću po vjeri koja uništava kontinent. Gladni Mujo podrpanih gaća pobjegao u Švedsku, ona mu pružila dom i blagostanje, a on se uzoholio i Švedskoj bi propisivao ("mora da...") kakvu će politiku da vodi.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 07 vel 2024, 17:11 |
|
|
Žele sad ambasadu na Lukavicu izbaciti. Pacijenti se posvađali s cijelim razvijenim svijetom.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 07 vel 2024, 17:54 |
|
|
Jedino sta nas drži u igri je muslimansko ludilo. Ne možemo mi zasrat koliko muslimani mogu bit iracionalni.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 vel 2024, 19:34 |
|
|
“Opstanak ili nestanak…?” “Ipak, komanduju nam. To je najporaznija činjenica!” https://nap.ba/qpost/334626SDF3A glume razdor, ali ostaje kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 vel 2024, 20:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59943 Lokacija: DAZP HQ
|
može li stručno objašnjenje iz kojeg dijela je ovaj odvratan naglasak kod ovog gosta, koji izgovara Basna?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 vel 2024, 20:40 |
|
|
evo jednog od allstar kmekača, uvijek mi je drago slušati ovu kuknjavu. ostavljam si za neke vožnje u autu ovaj tjedan, netko sluša glazbu dok se vozi, a ja kmeku.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
zet
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 vel 2024, 21:45 |
|
|
Ajme. Poslusao sam covjeka sad. Zao mi ga je, svaka druga recenica je “ja se bojim da ce Dodik…” ili “ja se bojim da ce Covic” ili “Trojka bi trebala paziti da ih ne dovedu na tanak led” ili “ljut sam na medjunarodnu zajednicu”…Uglavnom, covjek je pun frustracija i tjeskobe.
Zaista, ako je takav osjecaj kod svih Bosnjaka, pa zasto jednostavno se ne podijelimo svi i zavrsimo vise tu muku svima. Tri entiteta, svako u svom, nitko nikog ne dira, nema strahova i tjeskobe.
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 vel 2024, 22:39 |
|
|
dudu je napisao/la: evo jednog od allstar kmekača, uvijek mi je drago slušati ovu kuknjavu. ostavljam si za neke vožnje u autu ovaj tjedan, netko sluša glazbu dok se vozi, a ja kmeku. Široka ramena u junaka, spreman je za dolazak onoga vakta koji se stalno spominje.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 vel 2024, 22:42 |
|
|
dudu je napisao/la: evo jednog od allstar kmekača, uvijek mi je drago slušati ovu kuknjavu. ostavljam si za neke vožnje u autu ovaj tjedan, netko sluša glazbu dok se vozi, a ja kmeku. Haha vidio sam ga nekidan na mostu prema Semizovcu u nekom malom sivom Citroenu. Nije ti on neko kime se trebas baviti
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 vel 2024, 22:48 |
|
|
pa dobro, nije mi mrzak svakako, zanimljivo ga je slušati, za razliku od one stare garde koja vergla pizdarije on je konkretan uvijek.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 vel 2024, 23:04 |
|
|
danas je očito večer za zvijezde, udarni ponedjeljak.
MVP kmeke Zlatan Begić
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 vel 2024, 23:06 |
|
|
dudu je napisao/la: pa dobro, nije mi mrzak svakako, zanimljivo ga je slušati, za razliku od one stare garde koja vergla pizdarije on je konkretan uvijek. Pa u principu svakog ko ima neku politicku odgovornost i mora paziti sta ce reci nije zanimljivo slusati. Daj nekog hercegbosanskog Jahju? Imal sta od onog Tvrtka Miletica novije?
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 vel 2024, 23:11 |
|
|
Karabaja je napisao/la: dudu je napisao/la: pa dobro, nije mi mrzak svakako, zanimljivo ga je slušati, za razliku od one stare garde koja vergla pizdarije on je konkretan uvijek. Pa u principu svakog ko ima neku politicku odgovornost i mora paziti sta ce reci nije zanimljivo slusati. Daj nekog hercegbosanskog Jahju? Imal sta od onog Tvrtka Miletica novije? ne pratim, ne pada mi na pamet kliknut na neku emisiju na HB TV od sat vremena. ali kad vidim gostovanje na Hayat TV:
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 19 vel 2024, 23:34 |
|
|
Ista stvar,
Onaj HB TV je čitanje tko je uplatio misu zadušnicu.
Dok s druge strane, Hayat TV je moja Zadruga.
Kad TVđamija krene drvljem i kamenjem po Hrvatima, instant erekcija.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 20 vel 2024, 00:57 |
|
|
dudu je napisao/la: danas je očito večer za zvijezde, udarni ponedjeljak.
MVP kmeke Zlatan Begić
Nakon svake Zlatanove kmeke, prosječnom muslimanu je najbolje da što prije iseli. Toliko crnila on spakira u pola sata.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 20 vel 2024, 01:03 |
|
|
novem je napisao/la: dudu je napisao/la: danas je očito večer za zvijezde, udarni ponedjeljak.
MVP kmeke Zlatan Begić
Nakon svake Zlatanove kmeke, prosječnom muslimanu je najbolje da što prije iseli. Toliko crnila on spakira u pola sata. Zaista, stres koji njemu izlazi iz usta skraćuje životni vijek gledateljima više od termoelektrane Tuzla. Tjera ljude da se džaba sekiraju.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 21 vel 2024, 20:48 |
|
|
očekujem klapske kmeke.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 21 vel 2024, 20:52 |
|
|
evo jednog, kakav cvilež od kmeke, cvili za trojicu.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Kmeka iz avlije - zbirna tema - ocijenimo kmeku Postano: 23 vel 2024, 11:12 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: storaB i 33 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|