|
|
Stranica: 5/9.
|
[ 214 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 29 stu 2021, 03:48 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Mi znamo zasto glasuju za Komsica, ali malo mi je nejasno zasto ne glasuju i za DF, stranka je minorna ali je prepuna muslimanskih radikala.
Ili nisu prepoznati kao dovoljno radikalni, ili prosto SDA glasaci glasuju i za Komsica. Mislim, naravno da glasuju.
Pomalo i nepotrebna tema, mislim neka teme ali znamo i mi i znaju oni i znaju muslimanski glasaci zasto glasuju za Komsica. Niti vise takijaju da je to eto zato sto je "patriJota". Oni njemu ujutro je.bu majku jer nista uradio nije, jer je obicni mufljuz, a popodne glasuju za njega "da bi zaje.bali Hrvate".
Tako oni drzavu dozivljavaju i shvataju, "da zaje.bemo Hrvate". I onda se cude sto ce uskoro nociti pod svijecama. Ne glasaju za DF jer samo oko njega postoji konsenzus muslimana da se Hrvatima "uvali". Drugih radikala imaju dovoljno u svojim ostalim strankama. U Sarajevu je prošle godine na lokalnim izborima dobio smiješnih 4158 glasa, tj. 3,6%. Zato su mu tamo 2018. za izbor hr člana Predsjedništva dali 47328 glasova ili više od 11x. Ta će ih pogrdnost skupo koštati!
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 29 stu 2021, 09:40 |
|
|
Srbi su puno pametniji od nas.. Kad je Kavazović po džamijama za Srebrenicu huškao "nesmije Vlah da vlada" sve su snimili jer im slušaju džamije i pustili u medije. Reisa predstavili kao fundementalista.
A kad su bili zadnji izbori po džamijama na džumama su se davale naredbe "iz svake kuće 2 glasa za Džafera, 1 za Komšića".
To je kriminal bilo ne snimiti i iskoristiti medijski da džamija bira europskom narodu predstavnike.
Srbi su ipak druga galaksija za nas.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 29 stu 2021, 19:25 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ne znam zašto uopće potreba da se okrivi SDA, kad je SDP isti ako ne i gori. Sve je to 50 nijansi zelene. Svaka, ali baš svaka stranka u muslimana je "50 nijansi zelene", ili još preciznije "50 nijansi SDA"
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 29 stu 2021, 19:36 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Srbi su puno pametniji od nas.. Kad je Kavazović po džamijama za Srebrenicu huškao "nesmije Vlah da vlada" sve su snimili jer im slušaju džamije i pustili u medije. Reisa predstavili kao fundementalista.
A kad su bili zadnji izbori po džamijama na džumama su se davale naredbe "iz svake kuće 2 glasa za Džafera, 1 za Komšića".
To je kriminal bilo ne snimiti i iskoristiti medijski da džamija bira europskom narodu predstavnike.
Srbi su ipak druga galaksija za nas. Naše političare i sve funkcionere treba slati na političku "obuku" u Banja Luku Ne vidim drugu soluciju Ovo što se nama događa, njima se 100% nebi moglo dogoditi sve i da ih je isto ko nas
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 29 stu 2021, 19:43 |
|
|
espresso je napisao/la: neretvanin je napisao/la: Srbi su puno pametniji od nas.. Kad je Kavazović po džamijama za Srebrenicu huškao "nesmije Vlah da vlada" sve su snimili jer im slušaju džamije i pustili u medije. Reisa predstavili kao fundementalista.
Srbi su ipak druga galaksija za nas. Naše političare i sve funkcionere treba slati na političku "obuku" u Banja Luku Ne vidim drugu soluciju Ovo što se nama događa, njima se 100% nebi moglo dogoditi sve i da ih je isto ko nas Vičnog Vidovića vesla neka Demila sa N1. Kakav amater. Srbi su sposobni, mostarski kadrovi su k od ovce.
|
|
Vrh |
|
|
karadzic
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 29 stu 2021, 22:45 |
|
|
Glavna mana ovog koeficijenta je što Komšićeva "Demokratska fronta" jeste u retorici bila najekstremnija muslimanska opcija na izborima 2018. Oni su još tada pozivali na rat i krvoproliće što su kasnije ubrzo preuzeli i SDA i SDP i ostali njihovi derivati.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 07 pro 2021, 21:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Željko Komšić, Čeda Jovanović, Miro Lazović, Milan Dunović i Sergio Šotrić zajedno u Mostaru vrijede 0 vijećnika
Kao član predsjedništva u Mostaru potukao sve druge muslimanske kandidate.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 01 lis 2022, 14:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sutra ide ažuriranje ovog koeficijenta. Koji će kanton imati najveći višak glasova za Komšića u odnosu na broj glasova za njegovu stranku?
2018. je kanton s najvećim odstupanjem glasova za Komšića u odnosu na glasove za njegovu stranku bio BPK. A što se tiče gradova, Stolac na prvom mjestu, a Orašje na drugom, Tomislavgrad na trećem.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 01 lis 2022, 17:05 |
|
|
Mislin da je objasnjenje zasto su Gorazde i Sarajevo toliko negativno a SBZ minimalno istaknuti je do tog sta Muslimani ovo glasanje Hrvatima koriste ka izbacivanje frustracije zbog ponizenja koje su im uradili kjafiri.
S obzirom da su u SBZ zapravo oni relativno najvise ponizavanja radili a najmanje primali, tu su i najmanje skloni izivljavanju na Hrvatima nakon 20 godina.
To sta su ovima u Gorazdu traume stvarali kjafiri Srbi a ne kjafiri Hrvati je njima manji problem. Svi smo mi isti.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 01 lis 2022, 17:16 |
|
|
U Gorazdu do 1992. godine nisu ni znali sto su to Hrvati, mislim na neuko stanovnistvo sto cini vecinu muslimanskog.
Mozda pamte price starijih o crnoj legiji, jer su im ocevi, djedovi, dajdze i amidze listom nosili hrvatsku uniformu, ali u sustini nisu znali za Hrvate. Za njih je "krst krst", neprijatelj islama.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 01 lis 2022, 17:23 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25560 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
crni_bombarder je napisao/la: U Gorazdu do 1992. godine nisu ni znali sto su to Hrvati, mislim na neuko stanovnistvo sto cini vecinu muslimanskog.
Mozda pamte price starijih o crnoj legiji, jer su im ocevi, djedovi, dajdze i amidze listom nosili hrvatsku uniformu, ali u sustini nisu znali za Hrvate. Za njih je "krst krst", neprijatelj islama. A vidiš, čudnim sjecajem okolnosti ja sam početkom 1992, na zimskom raspustu, bio u Goraždu. I mogu ti reći da je bila zanimljiva situacija. Muslimani su bili simpatizirali HOS. Sad ne znam je li to bilo anegdotalno iskustvo, ali bilo je nekih bizarnih situacija tipa nacionalnog izjašnjavanja na Četnike (Srbe) i Ustaše (Muslimane). Sve u svemu bilo je tu "hrvatskog potencijala" ali (muslimani ko muslimani) on je brzo ispario.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 01 lis 2022, 17:29 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2122 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Bobovac je napisao/la: I mogu ti reći da je bila zanimljiva situacija. Muslimani su bili simpatizirali HOS.
Bošnjaci, ili kako već "Muslimani", i jesu bili simpatizirali HOS, to niko ne krije. Nismo simpatizirali HVO.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 01 lis 2022, 17:32 |
|
|
Velebit je napisao/la: Mislin da je objasnjenje zasto su Gorazde i Sarajevo toliko negativno a SBZ minimalno istaknuti je do tog sta Muslimani ovo glasanje Hrvatima koriste ka izbacivanje frustracije zbog ponizenja koje su im uradili kjafiri.
S obzirom da su u SBZ zapravo oni relativno najvise ponizavanja radili a najmanje primali, tu su i najmanje skloni izivljavanju na Hrvatima nakon 20 godina.
To sta su ovima u Gorazdu traume stvarali kjafiri Srbi a ne kjafiri Hrvati je njima manji problem. Svi smo mi isti. ja mislim da je razlog nešto drugo. SBŽ je mješovita sredina i ljudi ne žele stvarati napetost i stavljati se na prvu liniji na kojoj u već bili. Znači ako situacija postane gadna to neće osjetiti Haso iz Goražda i Sarajeva nego Mujo iz Čakića ili Sadovače u srednjoj Bosni.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 01 lis 2022, 17:35 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Bobovac je napisao/la: I mogu ti reći da je bila zanimljiva situacija. Muslimani su bili simpatizirali HOS.
Bošnjaci, ili kako već "Muslimani", i jesu bili simpatizirali HOS, to niko ne krije. Nismo simpatizirali HVO. Vi ste simpatizirali ovo nije naš rat dok su Hrvati ( HOS) i opet Hrvati ( HVO) ratovali protiv JNA
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 01 lis 2022, 17:41 |
|
|
Bobovac je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: U Gorazdu do 1992. godine nisu ni znali sto su to Hrvati, mislim na neuko stanovnistvo sto cini vecinu muslimanskog.
Mozda pamte price starijih o crnoj legiji, jer su im ocevi, djedovi, dajdze i amidze listom nosili hrvatsku uniformu, ali u sustini nisu znali za Hrvate. Za njih je "krst krst", neprijatelj islama. A vidiš, čudnim sjecajem okolnosti ja sam početkom 1992, na zimskom raspustu, bio u Goraždu. I mogu ti reći da je bila zanimljiva situacija. Muslimani su bili simpatizirali HOS. Sad ne znam je li to bilo anegdotalno iskustvo, ali bilo je nekih bizarnih situacija tipa nacionalnog izjašnjavanja na Četnike (Srbe) i Ustaše (Muslimane). Sve u svemu bilo je tu "hrvatskog potencijala" ali (muslimani ko muslimani) on je brzo ispario. Prijatelju, oni su `89 navijali za sultana gledajuci onaj film o Kosovu. Oni su dobro znali sta ih definira, a taj HOS je bila samo moda koju je Alija Siljak promovirao po Foci i Gorazdu tih dana. Najveci HOSovci medju muslimanima kasnije su bili najveci koljaci Hrvata, od Hanefije Prijica Parage sa Rostova dna dalje, da ih ne nabrajam. To ti sve govori o njihovim emocijama, i iskrenosti.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 01 lis 2022, 17:43 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Velebit je napisao/la: Mislin da je objasnjenje zasto su Gorazde i Sarajevo toliko negativno a SBZ minimalno istaknuti je do tog sta Muslimani ovo glasanje Hrvatima koriste ka izbacivanje frustracije zbog ponizenja koje su im uradili kjafiri.
To sta su ovima u Gorazdu traume stvarali kjafiri Srbi a ne kjafiri Hrvati je njima manji problem. Svi smo mi isti. ja mislim da je razlog nešto drugo. SBŽ je mješovita sredina i ljudi ne žele stvarati napetost i stavljati se na prvu liniji na kojoj u već bili. Znači ako situacija postane gadna to neće osjetiti Haso iz Goražda i Sarajeva nego Mujo iz Čakića ili Sadovače u srednjoj Bosni. To ne objasnjava cilu sliku. Mjesovite sredine su bas protiv Hrvata osim tamo di su nas ponizili. Cak i ovi Babini se mogu objasnit ponizenjem jer Mujo pamti da ga je spasia Hrvat i to je neka vrsta ponizenja. Nezreli i glupi ljudi ne mogu podnit da nekom nesto duguju, imaju jednostavan i primitivan ponos i zelju za zivotinjskom dominacijom. Ta potreba je zadovoljena u SBZ no nije u ovim ostalim sredinama poput Gorazda, USK, Stolca itd.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 01 lis 2022, 17:48 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25560 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dzamijas je napisao/la: Bobovac je napisao/la: I mogu ti reći da je bila zanimljiva situacija. Muslimani su bili simpatizirali HOS.
Bošnjaci, ili kako već "Muslimani", i jesu bili simpatizirali HOS, to niko ne krije. Nismo simpatizirali HVO. Potpuno besmislen komentar s obzirom da u to vrijeme (početak 1992) HVO nije postojao.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 01 lis 2022, 17:52 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2122 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Bobovac je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Bošnjaci, ili kako već "Muslimani", i jesu bili simpatizirali HOS, to niko ne krije. Nismo simpatizirali HVO. Potpuno besmislen komentar s obzirom da u to vrijeme (početak 1992) HVO nije postojao. Pa simpatije su i trajale sve dok se nije pojavio HVO...
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 01 lis 2022, 18:01 |
|
|
Sto se tice SBZ, ni u ratu nisu bili nadrkani protiv Hrvata, vecinom ne.
Tko su bili najveci jurisnicili islamske vojske na Hrvate? 17. krajiska u Travniku, Focaci u Konjicu, mudjahedinska 7. muslimanska, Sandzaklije u prvom redu pa zapovjednik Prozorskog bataljona je sandzaklija Enver Buza, poslan iz Sarajeva.
Tko je jurisao Neretvom? sandzaklija Sefer Halilovic, tko je pobio Hrvate po Uzdolu, Grabovici? sandzaklija Zulfikar Alispago Zuka, kao i sandzaklija Ramiz Delalic. Ne kazem da lokalni nisu sudjelovali, ali nisu bili jurisnici. U Konjic je alijina politika poslala sandzakliju Safeta Cibu, imenovala ga gospodarom Konjica i Jablanice i dala mu ovlasti da protjera Hrvate. Lokalni naclnik opcine je smijenjen jer nije zelio protiv Hrvata. Na koncu, tko je krstario Sredisnjom Bosnom u proljece 93 i gdje se pojavio, pocinjali su sukobi, sandzaklija Ejup Ganic. Koji je te godine cak imao namjeru preuzeti vlast u Sarajevu, drzavni udar koji muslimanska politika skriva, a policijske operacije Trebevic 1 i 2 su bile uperene upravo protiv njegovih ljudi i njega samoga.
|
|
Vrh |
|
|
Campus Martius
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 01 lis 2022, 19:26 |
|
|
Svako ko nije netrpeljiv prema HDZ-a iz obje zemlje i stoci koja ih podržava, ili je potkupljen ili nenormalan. To nisu stranke, to su fašističke organizacije.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 01 lis 2022, 21:31 |
|
|
Što se tiče Mostara i onda i danas su najnapaljeniji bili podvelešci, blagajci i muslimani iz Istočne Hercegovine.
Možda još nakon rata bih dodao ove iz Bijelog Polja
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 01 lis 2022, 21:47 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
crni_bombarder je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
A vidiš, čudnim sjecajem okolnosti ja sam početkom 1992, na zimskom raspustu, bio u Goraždu.
I mogu ti reći da je bila zanimljiva situacija. Muslimani su bili simpatizirali HOS.
Sad ne znam je li to bilo anegdotalno iskustvo, ali bilo je nekih bizarnih situacija tipa nacionalnog izjašnjavanja na Četnike (Srbe) i Ustaše (Muslimane).
Sve u svemu bilo je tu "hrvatskog potencijala" ali (muslimani ko muslimani) on je brzo ispario.
Prijatelju, oni su `89 navijali za sultana gledajuci onaj film o Kosovu. Oni su dobro znali sta ih definira, a taj HOS je bila samo moda koju je Alija Siljak promovirao po Foci i Gorazdu tih dana. Najveci HOSovci medju muslimanima kasnije su bili najveci koljaci Hrvata, od Hanefije Prijica Parage sa Rostova dna dalje, da ih ne nabrajam. To ti sve govori o njihovim emocijama, i iskrenosti. HOS je bio mimikrija .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 01 lis 2022, 22:07 |
|
|
Ne znam sto je bio, u datom trenutku HOSovci su bili najbolji hrvatski ratnici samim tim sto su bili dragovoljci.
Paraga je mucak, pokvareno jaje, cijenim da je i cijela ideja HOSa stvorena negdje u Vasiljevicevom uredu KOSa, trebalo je Hrvate pokazati kao fasiste i crnokosuljase, vjerojatno dio operacije Labrador. Paraga je nakon rata pokazao tko je i sto, kao i njegov "general" Kraljevic malo ranije.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 01 lis 2022, 23:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ovisi na koje HOS dragovoljce misliš. Hrvati ? Ili dragovoljci muslimani ? Muslimani su masovno uzimali HOS iskaznicu jer u HOS niko nikog nije tjeroaa na front, samo ako si sam htio. Pa odrade jednu stražu oko HOS stožera i onda su po dogovoru HVO-HOS oslobođeni odlaska na front.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Koeficijent netrepeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 03 lis 2022, 13:17 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kanton s najvećim koeficijentom odstupanja glasova za Komšića i glasova za njegovu stranku je Bosansko-Podrinjski sa indexom of 5.8. S obzirom da se taj kanton trenutno raspada, dobrim dijelom i zbog Komšića, eto im po zaslugama. Nekog objašnjenja nemam, osim da je možda Suljagić provodio puno vremena tamo na putovanjima do Srebrenice i Bratunca i agitirao za njega. Upravo na ovome ti teza pada u vodu posto ako igdje nema netrpeljivosti prema Hrvatima to je BPK. Tamo se diferencijacija odvija uglavnom prema Srbima. Razlozi su historijske ali i demografske prirode.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|