|
|
Stranica: 9/9.
|
[ 214 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 04 lis 2022, 16:34 |
|
|
Haram je napisao/la: I vidite, dopustate i pisete ovakve komentare i onda se istovremeno zalite na netrpeljivost...
Dakle sasvim ok reci da nekoga cije glasanje na demokratskim izborima ti ne pase gadjati artiljerijom. To je bolesno, pa makar bila i zajebancija, a nije. Ko se žali na netrpeljivost? Ja volim kad me Muslimani netrpe. Nisam stekao utisak ni da ostalima nedostaje muslimanskog merhametluka. To se neki ******** žale.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 04 lis 2022, 16:38 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
weasel je napisao/la: Primjer Viteza recimo 13 % glasova za sejdu / 8% DF x 0.40/0.55 ( popis 2013) x 25 ( populacija u tisućama) Dobijemo koeficjent 29 na kraju primjer Cazina 23% za sejdu / 9% Df x 0.96/0.05x 66 = 1211 Koeficjent 1211 Dakle u cazinu nas po ovom mrze nekih 41x gore od Viteza U Vitezu ih je @Markan umirio u ratu...strah ih je. Ovi nisu upoznali "ljubav" Hrvata, HV, HVO.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 04 lis 2022, 16:41 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 04 lis 2022, 16:48 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Krišto pokidala u Pribavi kod Gračanice. Inače 0 Hrvata Upravo je demantirano na facebook stranici mjesta Pribava. Ljudi se našli uvrijeđeni, što li. https://www.facebook.com/MjesnaZajednicaPribava/Ja mislio stvarno glasali
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 04 lis 2022, 18:02 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6313 Lokacija: Izvan sebe
|
Bome svi se prepali ove nase karte. Demantovat ce da je glasao i onaj koji je glasao.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 04 lis 2022, 21:30 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8323 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
weasel je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Pa nije isto mrzi li 50 Bošnjaka u Zenici Hrvate ili 50 Bošnjaka u nekoj maloj općini od 500 ljudi.
Kad izađu kompletni rezultati možemo napraviti jednu kartu sa postotkom glasova za sejdu i drugu težinsku kartu gdje bi se vidjela koncentracija glasača. Neki presjek te dvije daje odgovor Pa da znaš da hoću. Samo što nisam sociolog, pa ce mi pojašnjenje biti malo labavo, ali probam.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 04 lis 2022, 21:33 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: weasel je napisao/la: Kad izađu kompletni rezultati možemo napraviti jednu kartu sa postotkom glasova za sejdu i drugu težinsku kartu gdje bi se vidjela koncentracija glasača. Neki presjek te dvije daje odgovor Problem se čini dvodimenzionalan. Možda različite veličine loptica različite boje, pa bi najveća mržnja bila velika jarko crvena loptica. To se automatizira po razlicitim kriterijima. Tehnički dio nije problem. Problem je definicija koeficijenta pa i posljedično pojašnjenje. Naravno, govorimo o istraživačkoj čestitosti, a ne političkoj inkviziciji.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 09 lis 2022, 00:37 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Moguće da se radi i o netrpeljivosti ali ima i jos jedan faktor a to je jugobalijaštvo kao i slaba nacionalna svijest.
Dakle neki se i dan danas nazivaju Muslimanima a ne BOšnjacima a kako će neko ko se izjasnjava kao Bošnjak izgubiti pravo da glasa za svog predstavnika?
Nakon Srba najvise traume jugoslavije bratstva i jedinstva imaju Bošnjaci, Hrvati i Slovenci su toga operisani.
Dakle neko ni ne gleda da li piše jel iz reda hrvatskog i bošnjačkog naroda, a sigurno neko zaokruzuje i bosnjackog i hrvatskog pa pravi nevazece listice.
JA sam se iznenadio kad sam vidio da je komsic iz mog sela najvise dobio glasova mislio sam da je Bakir, a Bećirović je bjezao samo 10 glasova od Bakira, a za gotov 40 glasova je Kosmic bjezao I od Bakira i Bećirovića.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 09 lis 2022, 02:38 |
|
|
Takva računica nema veze s vezom.
U manjim mjestima srednje Bosne se u svakodnevnoj komunikaciji još uvijek koristi riječ vlah, a slabo ko glasa za Komšića. Sa druge strane, Hrasno ispade leglo mrzitelja Hrvata.
Drugo, rezultati se znaju drastično mjenjati. U mom naselju je Komšić izgubio pola glasova, a odnos prema Hrvatima sigurno nije 50% bolji. Jedino ako su od jednom svi dobili dobar auto u Kramaru.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 13 lis 2022, 14:21 |
|
|
Grafički prikaz za izbore 2018. Dvostruko korigirani IN predstavlja isto kao i MOS IN, ali nema treshold od 100 glasova za ŽK. Uokviren je u udio ŽK u glasovima Bošnjačkih kandidata, kao i udio glasova bošnjačkih kandidata u ukupnom broju važećih glasova.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 13 lis 2022, 14:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59600 Lokacija: DAZP HQ
|
Digod je HVO radi guza ko meduza, tu su malo normalniji i manje ratoborni.
Ostali su se upisali kao meta HVu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 13 lis 2022, 14:53 |
|
|
dudu je napisao/la: Digod je HVO radi guza ko meduza, tu su malo normalniji i manje ratoborni.
Ostali su se upisali kao meta HVu. Goražde, Gradačac, Sapna rekao bih prioriteti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 13 lis 2022, 14:55 |
|
|
Što vas ni babini ne vole?
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koeficijent netrpeljivosti prema Hrvatima po kantonima i općinama u FBiH Postano: 13 lis 2022, 15:08 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Što vas ni babini ne vole? Oni koji su stradali od Srba iskaljuju to na Hrvatima. Volio bih vizualno upariti mjesta stradanja Bošnjaka sa ovim indeksom.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|