|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 65 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Koga "patriJote ove zemlje" više mrze Dodika ili Čovića ? Postano: 05 lip 2019, 22:01 |
|
|
Stinger19 je napisao/la: Citat: Niste u stanju pokazati ni mrvicu dostojanstva. Ne mrzite Čovića već mrzite Hrvate. AKo nemate muda to priznati javno kako bi imali muda ratovati protiv Hrvata. Tako hinjski neće ići.
da bi vas bosnjaci pravo i do kraja mrzili morate pociniti akt genocida. progoni, ratni zlocini, diskriminacija, logori naprosto nisu dovoljni. srbi su podigli ljestvicu mrznje jako visoko. hrvati u bih su mali, slabi, ponegdje i nezasticeni i blijedi da bi bili bas toliko omrazeni. 
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Koga "patriJote ove zemlje" više mrze Dodika ili Čovića ? Postano: 05 lip 2019, 22:04 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
Tačno. Zato nikad necete imati mira.
Da evo sve strahujemo. Ajde krme jedno odseli vas se ili umre 80-90 k godisnje iz Srbije. Drzava juzno od Bg ciganija ko u cergama i ti bi nesto. Dok nesto zelite u Bosni gubite Srbiju. Uglavnom razumijemo se a ti sad laprdaj sta hoces. Veliko ste zlo napravili, ogromno, neoprostivo. Još 24% tzv. BiH ostalo od onolikog osmanskog carstva.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Koga "patriJote ove zemlje" više mrze Dodika ili Čovića ? Postano: 05 lip 2019, 22:07 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
Tačno. Zato nikad necete imati mira.
Da evo sve strahujemo. Ajde krme jedno odseli vas se ili umre 80-90 k godisnje iz Srbije. Drzava juzno od Bg ciganija ko u cergama i ti bi nesto. Dok nesto zelite u Bosni gubite Srbiju. Bla bla bla..Iii ? Kad će te ponovo da žrtvujete mir.  Preostalo je još tih 23%.Ajde.Da se završava.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stinger19
|
Naslov: Re: Koga "patriJote ove zemlje" više mrze Dodika ili Čovića ? Postano: 05 lip 2019, 22:21 |
|
|
Citat: Tačno. Zato nikad necete imati mira.
jel ko sto sad nemamo mira.  ne prijeti mom narodu, jer time prijetis i ljudima kao sto sam ja. a to je kao da si uzeo da prijetis mengeleu. moli boga da bude bosnjaka izdajnika i svinja koje ce vas stititi od nas, jer ce vam doista trebati zastita. ovo ti je upozorenje da nam ne prijetis, jer se pisamo i na tebe i na tvoj narod i ziv i mrtav.
_________________ mozda je sve sto govorim teska zajebancija, a mozda i zbilja. e to je sad pitanje ....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stinger19
|
Naslov: Re: Koga "patriJote ove zemlje" više mrze Dodika ili Čovića ? Postano: 05 lip 2019, 22:24 |
|
|
Citat: Uglavnom razumijemo se a ti sad laprdaj sta hoces. Veliko ste zlo napravili, ogromno, neoprostivo. Još 24% tzv. BiH ostalo od onolikog osmanskog carstva.
nikakvo mi zlo nismo nikome napravili. prezivjeli ste 400 godina bez genocida i masovnih progona i tretirani vrlo fer, iako ste dosli kao gosti kod nas. ne siri lazi vase crkve, jer nemas dokaza za to. vi ste nas istrijebili gdje god ste mogli. vasi genocidi i progoni su neoprostivi i doci ce na naplatu kad-tad. mnogi od nas zive samo za to.
_________________ mozda je sve sto govorim teska zajebancija, a mozda i zbilja. e to je sad pitanje ....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Koga "patriJote ove zemlje" više mrze Dodika ili Čovića ? Postano: 05 lip 2019, 22:30 |
|
|
Stinger19 je napisao/la: Citat: Tačno. Zato nikad necete imati mira.
jel ko sto sad nemamo mira.  ne prijeti mom narodu, jer time prijetis i ljudima kao sto sam ja. a to je kao da si uzeo da prijetis mengeleu. moli boga da bude bosnjaka izdajnika i svinja koje ce vas stititi od nas, jer ce vam doista trebati zastita. ovo ti je upozorenje da nam ne prijetis, jer se pisamo i na tebe i na tvoj narod i ziv i mrtav. Kad skupite muda za pisljivu hapelaciju tek tada mozete o nekakvom ratu. Nesto si mi previse frustriran i ratoboran, da ti nije mozda cika ratko davao cokoladicu 95-te??
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Koga "patriJote ove zemlje" više mrze Dodika ili Čovića ? Postano: 05 lip 2019, 22:34 |
|
|
jel ko sto sad nemamo mira.  ne prijeti mom narodu, jer time prijetis i ljudima kao sto sam ja. a to je kao da si uzeo da prijetis mengeleu. moli boga da bude bosnjaka izdajnika i svinja koje ce vas stititi od nas, jer ce vam doista trebati zastita. ovo ti je upozorenje da nam ne prijetis, jer se pisamo i na tebe i na tvoj narod i ziv i mrtav. Jel vam nije dosta bagera i kopanja?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Koga "patriJote ove zemlje" više mrze Dodika ili Čovića ? Postano: 05 lip 2019, 22:35 |
|
|
jel ko sto sad nemamo mira.  ne prijeti mom narodu, jer time prijetis i ljudima kao sto sam ja. a to je kao da si uzeo da prijetis mengeleu. moli boga da bude bosnjaka izdajnika i svinja koje ce vas stititi od nas, jer ce vam doista trebati zastita. ovo ti je upozorenje da nam ne prijetis, jer se pisamo i na tebe i na tvoj narod i ziv i mrtav. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Koga "patriJote ove zemlje" više mrze Dodika ili Čovića ? Postano: 05 lip 2019, 22:46 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Da evo sve strahujemo. Ajde krme jedno odseli vas se ili umre 80-90 k godisnje iz Srbije. Drzava juzno od Bg ciganija ko u cergama i ti bi nesto. Dok nesto zelite u Bosni gubite Srbiju.
Bla bla bla..Iii ? Kad će te ponovo da žrtvujete mir.  Preostalo je još tih 23%.Ajde.Da se završava. Nama je ovako dobro. Vama se zuri da budete nezavisni. Ima vas nekoliko puta vise a nista ne smijete.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stinger19
|
Naslov: Re: Koga "patriJote ove zemlje" više mrze Dodika ili Čovića ? Postano: 05 lip 2019, 22:48 |
|
|
Stinger iza sigurnosti monitora i anonimnosti :  Stinger u realnom zivotu negdje u sumi : 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Koga "patriJote ove zemlje" više mrze Dodika ili Čovića ? Postano: 06 lip 2019, 07:08 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Da se nas pitalo mi bi rat nastavili.
Potpiši Alija, neka je ko avlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Koga "patriJote ove zemlje" više mrze Dodika ili Čovića ? Postano: 06 lip 2019, 11:40 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8476 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Čovića.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Koga "patriJote ove zemlje" više mrze Dodika ili Čovića ? Postano: 06 lip 2019, 12:15 |
|
|
|
Dodika gledaju kao čistog neprijatelja, a Čovića kao neku vrstu "izdajnika". Koga više mrze, ne znam, meni je teško da procenim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
iJozo
|
Naslov: Re: Koga "patriJote ove zemlje" više mrze Dodika ili Čovića ? Postano: 06 lip 2019, 12:44 |
|
|
|
Oni koji više mrze Srbe više mrze Dodika. Oni koji više mrze Hrvate više mrze Čovića. Rekao bih da je ovih prvih više u dijaspori, a ovih drugih u FBiH.
_________________ Djela su bitnija od rijeci.
Muslimanski SDP i Sejdo Komsic vode BiH u raspad. Njihov sam fan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Koga "patriJote ove zemlje" više mrze Dodika ili Čovića ? Postano: 06 lip 2019, 17:22 |
|
|
iJozo je napisao/la: Oni koji više mrze Srbe više mrze Dodika. Oni koji više mrze Hrvate više mrze Čovića. Rekao bih da je ovih prvih više u dijaspori, a ovih drugih u FBiH. Tako je, tamo gdje su u doticaju sa nama više mrze nas i Čovića. Npr. (Blisko)istočni Mostar
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 41 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|