|
|
Stranica: 3/14.
|
[ 338 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vujadin
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:36 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kratak odgovor na pitanje postavljeno u topicu. Srbi su Hrvatima potrebni u BiH i obratno. Moglo bi se reći da ima još određenih teritorijalnih sporova ali je 90% riješeno. Najveći problem je što Srbi žele sjebati BiH do raspada, a nama raspad i opći kaos ne odgovara. Nema nikakvih teritorijalnih sporova jer je sve riješeno u Dejtonu. Srpska će mijenjati svoje granice isto onoliko koliko ih je mijenjala Slovenija ili Hrvatska 1991. Uskoro slijedi markiranje granica, pa će se utvrditi da Srpskoj fali oko 250 km2 od zagarantovanih 49% BejHa. Al dobro, to je taman lokalna samouprava u Drvaru, jer ćemo tamo imati lokalnu vlast do daljnjeg. Inače, pokazao si se vrlo "objektivan" pri brisanju nepodobnih postova.
|
|
Vrh |
|
|
baščovan
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:37 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: baščovan je napisao/la:
Da,ali niste imali čistu povijesnu srpsku teritoriju koju bi otcijepili. RS se sastoji iz dijelova Bosne i Hercegovine.
Koliko je srpske teritorije ostalo van R. Srpske? Koliko je Srba živilo van današnje R. Srpske do 92. godine? Koliko je Srba živilo samo u jednom jedinom gradu u tzv. biH prije rata - u Šehersarajevu? Za Sarajevo ste očito sami krivi. Što se tiče prve dvije stavke,vaša stvar ako se želite odreći tih ljudi i tih prostora,mada ja znam da ste vi svjesni da ste u toj "trgovini" predobro prošli. Mi Hrvati (neki,a neki reda radi tako govore,dok rade suprotno) se ne želimo odreći nekih dijelova u RS. Evo ne žele niti Bošnjaci. Što znači otcijepljenje nama RS-a nama Hrvatima u BiH? Znači da i mi krećemo tim putem. Zbog položaja S Bosne,Posavine(što neki opet govore kako ne žele a na tome u praksi rade podržavajući RS u secesionizmu),vrlo vjerojatno bez tih hrvatskih dijelova. Moguć je i rat. S druge strane,ljudi su pobijeni,protjerani,kuće im zapaljene,neobnovljene,oni koji se vrate suočavaju se s ignoriranjem,stavlja ih se na dno društva. Neće ići tako pajdo,nije to ok
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:38 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
baščovan je napisao/la: teranova je napisao/la:
hahaha
Doboj se nalazi u Bosni,Trebinje u Hercegovini,poklopi se A sve je tooo...Republika Srpska.Koliko smo dugi BREE..
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:41 |
|
|
Citat: Za Sarajevo ste očito sami krivi. Jel bila kriva i sedmočlana porodica mog dede 1941. godine?
|
|
Vrh |
|
|
baščovan
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:41 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Kratak odgovor na pitanje postavljeno u topicu. Srbi su Hrvatima potrebni u BiH i obratno. Moglo bi se reći da ima još određenih teritorijalnih sporova ali je 90% riješeno. Najveći problem je što Srbi žele sjebati BiH do raspada, a nama raspad i opći kaos ne odgovara. Nema nikakvih teritorijalnih sporova jer je sve riješeno u Dejtonu. Srpska će mijenjati svoje granice isto onoliko koliko ih je mijenjala Slovenija ili Hrvatska 1991. Uskoro slijedi markiranje granica, pa će se utvrditi da Srpskoj fali oko 250 km2 od zagarantovanih 49% BejHa. Al dobro, to je taman lokalna samouprava u Drvaru, jer ćemo tamo imati lokalnu vlast do daljnjeg. Inače, pokazao si se vrlo "objektivan" pri brisanju nepodobnih postova. Koji kralj,još jedan iz plejade branitelja Kosova i vekovnih srpskih ognjišta. Lopta na zemlji? Nikada. Glava u oblacima? Uvijek
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Vujadin je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Kratak odgovor na pitanje postavljeno u topicu. Srbi su Hrvatima potrebni u BiH i obratno. Moglo bi se reći da ima još određenih teritorijalnih sporova ali je 90% riješeno. Najveći problem je što Srbi žele sjebati BiH do raspada, a nama raspad i opći kaos ne odgovara. Nema nikakvih teritorijalnih sporova jer je sve riješeno u Dejtonu. Srpska će mijenjati svoje granice isto onoliko koliko ih je mijenjala Slovenija ili Hrvatska 1991. Uskoro slijedi markiranje granica, pa će se utvrditi da Srpskoj fali oko 250 km2 od zagarantovanih 49% BejHa. Al dobro, to je taman lokalna samouprava u Drvaru, jer ćemo tamo imati lokalnu vlast do daljnjeg. Inače, pokazao si se vrlo "objektivan" pri brisanju nepodobnih postova. Naprotiv, ja sam vam prijatelj i želim vam više od 49%, odnosno prostranstva DGG za par nekoliko sićušnih općina u Posavini. Eh, kad bi bilo mehanizama da se takvo što napravi u nekoj prekompoziciji, ali čisto sumnjam.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
baščovan
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:43 |
|
|
teranova je napisao/la: Citat: Za Sarajevo ste očito sami krivi. Jel bila kriva i sedmočlana porodica mog dede 1941. godine? Nije. Ali curka,ti uopće ne raspravljaš,ti se prepucavaš postovima od jednog reda,daj se malo sredi. Što ja mogu znati o tvojoj obitelji ili bilo čijoj obitelji. Nevine žrtve žalim,osuđujem Maksa Luburića,Pavelića,Mladića,ne razumijem što mi želiš reći u bilo kojem postu
|
|
Vrh |
|
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:44 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 19:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
baščovan je napisao/la: Mi Hrvati (neki,a neki reda radi tako govore,dok rade suprotno) se ne želimo odreći nekih dijelova u RS. Evo ne žele niti Bošnjaci. Vaš problem. Strojnice u ruke ( ) ili dok ih ne uzmete, barem skinite muslimance s vrata jer su vas dobro zajahali. Mislim da se vrtimo oko istog. Ako imate žal za dijelovima Posavine, kompenzujte ga sa mnogo većim srpskim teritorijama koje su "vaše" ili vaše, zavisi od doživljaja A ako ne, prangijajte i dalje ali u tom prangijanju ne zapostavite i ponašanje federalnih partnera (koji očito nemaju taj odnos prema vama) ili "partnera", zavisi od doživljaja
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:45 |
|
|
baščovan je napisao/la: teranova je napisao/la:
Jel bila kriva i sedmočlana porodica mog dede 1941. godine?
Nije. Ali curka,ti uopće ne raspravljaš,ti se prepucavaš postovima od jednog reda,daj se malo sredi. Što ja mogu znati o tvojoj obitelji ili bilo čijoj obitelji. Nevine žrtve žalim,osuđujem Maksa Luburića,Pavelića,Mladića,ne razumijem što mi želiš reći u bilo kojem postu Slušaj mali, bolje jedna pametna rečenica nego deset glupih. Šta ti "želim reći"? Pa, ko shvati - razumeće.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:45 |
|
|
Mi u srednjoj BiH nismo imali neke konflikte sa Hrvatima..Cak smo saradjivali i pomagali im. Iz Hercegovine Hrvati zakuvavaju i danas ni manje ni vise nego prilicno dobre odnose Srba i Hrvata iz srednje Bosne..optereceni nekom velikom Hr i djedovskim podvizima iz II.s.r...
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:47 |
|
|
Urbana je napisao/la: Mi u srednjoj BiH nismo imali neke konflikte sa Hrvatima..Cak smo saradjivali i pomagali im. Iz Hercegovine Hrvati zakuvavaju i danas ni manje ni vise nego prilicno dobre odnose Srba i Hrvata iz srednje Bosne..optereceni nekom velikom Hr i djedovskim podvizima iz II.s.r... jebiga. naši hercegovački djedovi nikad nisu imali problema sa šutiranjem srpskih guzica. a ni unuci bome.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
baščovan
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:47 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Nema nikakvih teritorijalnih sporova jer je sve riješeno u Dejtonu. Srpska će mijenjati svoje granice isto onoliko koliko ih je mijenjala Slovenija ili Hrvatska 1991. Uskoro slijedi markiranje granica, pa će se utvrditi da Srpskoj fali oko 250 km2 od zagarantovanih 49% BejHa. Al dobro, to je taman lokalna samouprava u Drvaru, jer ćemo tamo imati lokalnu vlast do daljnjeg.
Inače, pokazao si se vrlo "objektivan" pri brisanju nepodobnih postova.
Naprotiv, ja sam vam prijatelj i želim vam više od 49%, odnosno prostranstva DGG za par nekoliko sićušnih općina u Posavini. Eh, kad bi bilo mehanizama da se takvo što napravi u nekoj prekompoziciji, ali čisto sumnjam. Ministre bolan,prošlo je vrijeme toga. Ne držimo mi i oni neke crte koje će se pomicati političkim dogovorima. Ne ide se u tom smjeru,već u potpuno suprotnom... Prihvaćanje realnosti i traženje rješenja na osnovu promišljanja i dogovora na realnim osnovama. Oni(ne mislim na forumaše) što su to popalili u Posavini i što je tamo još vruća zemlja i nakon toga sve učinili da to i legaliziraju ,a sad očekuju da tako i ostane,takvi nemaju uopće predstavu o realnim osnovama.
|
|
Vrh |
|
|
pinco
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:48 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Kratak odgovor na pitanje postavljeno u topicu. Srbi su Hrvatima potrebni u BiH i obratno. Moglo bi se reći da ima još određenih teritorijalnih sporova ali je 90% riješeno. Najveći problem je što Srbi žele sjebati BiH do raspada, a nama raspad i opći kaos ne odgovara. Nema nikakvih teritorijalnih sporova jer je sve riješeno u Dejtonu. Srpska će mijenjati svoje granice isto onoliko koliko ih je mijenjala Slovenija ili Hrvatska 1991. Uskoro slijedi markiranje granica, pa će se utvrditi da Srpskoj fali oko 250 km2 od zagarantovanih 49% BejHa. Al dobro, to je taman lokalna samouprava u Drvaru, jer ćemo tamo imati lokalnu vlast do daljnjeg. Inače, pokazao si se vrlo "objektivan" pri brisanju nepodobnih postova. Aha dobićete Drvar kad vratite Posavinu, ako ne ništa, ne zaboravi ko vas je prigazija priko Drvara, zato šape sebi. Nemoš jare i pare.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Urbana je napisao/la: Mi u srednjoj BiH nismo imali neke konflikte sa Hrvatima..Cak smo saradjivali i pomagali im.
Tako je sada i u većim gradovima među preostalim Srbima i Hrvatima.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76183 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
U svakom slučaju, danas je suradnja neminovnost.
Suradnja sa Srbima - DA
Suradnja s Muslimanima - dakako, ako hoće.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:49 |
|
|
caporegime je napisao/la: Urbana je napisao/la: Mi u srednjoj BiH nismo imali neke konflikte sa Hrvatima..Cak smo saradjivali i pomagali im. Iz Hercegovine Hrvati zakuvavaju i danas ni manje ni vise nego prilicno dobre odnose Srba i Hrvata iz srednje Bosne..optereceni nekom velikom Hr i djedovskim podvizima iz II.s.r... jebiga. naši hercegovački djedovi nikad nisu imali problema sa šutiranjem srpskih guzica. a ni unuci bome. ....al sa nasedanjem na "mitove" unuci imaju definitivno...
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:50 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Nema nikakvih teritorijalnih sporova jer je sve riješeno u Dejtonu. Srpska će mijenjati svoje granice isto onoliko koliko ih je mijenjala Slovenija ili Hrvatska 1991. Uskoro slijedi markiranje granica, pa će se utvrditi da Srpskoj fali oko 250 km2 od zagarantovanih 49% BejHa. Al dobro, to je taman lokalna samouprava u Drvaru, jer ćemo tamo imati lokalnu vlast do daljnjeg.
Inače, pokazao si se vrlo "objektivan" pri brisanju nepodobnih postova.
Naprotiv, ja sam vam prijatelj i želim vam više od 49%, odnosno prostranstva DGG za par nekoliko sićušnih općina u Posavini. Eh, kad bi bilo mehanizama da se takvo što napravi u nekoj prekompoziciji, ali čisto sumnjam. O tome je Franjo trebao misliti na mirovnoj konferenciji. Očigledno mu je bilo važnije da četnici nemaju sa Grahova i Dinare lijep pogled na kraljevski grad, nego da vrati svojima par sela u Posavini. Stvarno je iluzorno sada očekivati bilo kakve promjene granica.
|
|
Vrh |
|
|
baščovan
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:52 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: U svakom slučaju, danas je suradnja neminovnost.
Suradnja sa Srbima - DA
Suradnja s Muslimanima - dakako, ako hoće. I u jednom i u drugom slučaju je odgovor DA,ovisno o njihovim političarima. I jednim i drugim. S Dodikom ne,s Ivanićem i sličnima za početak DA.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:52 |
|
|
kako će tek da nasednu na mitove američka deca kad im dede budu pričali kako su srbi ekspresno podvili repove na kosovu... a kako tek naši unuci kad im se budu pričali mitovi o bežaniji od like do banja luke....auuuuuuu al će da se slave pobede kod drvara i mrkonjić grada...auuuu al će da se gusli o junačkoj odbrani krajine...auuuu drš se ti kafe i tračeva to ti je domet komunikacije i priče
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:53 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25628 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Srbi sa hrvatima imaju problem Posavine i eventualno oni sa nama zbog Grahova, Drvara, Glamoča (mada ne vidim da njih to nešto puno zabrinjava). Činjenica jeste da problemi postoje, ali je i činjenica da s vremenom njih sve manje ima (problema, ne srba... ;)) Iznimna olakotna okolnost je da nema više neriješenih problema sa srbima u HR što je kompliciralo naše odnose u BiH (a sad sviđalo se nekome kako je to riješeno ili ne, ali je učinjeno to da više nikada konflikata neće tamo biti). Stradanja hrvata po Banjaluci itd, svakako su negativan element ali s vremenom će to da izblijedi isto kao i srpsko sjećanje na Krajinu. Znači ostaje još jedino ozbiljan problem - Posavina. To je to. S tim da će s vremenom i ona biti zaboravljena kao i SAO Krajina (sviđalo se nekome ili ne) i ostati će samo u snovima idealista koji će biti aktualni isto kao i onaj stih iz Lijepe Naše - "Magla štoli Unu skriva, nijel to naših jauk turobni"?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:54 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Urbana je napisao/la: Mi u srednjoj BiH nismo imali neke konflikte sa Hrvatima..Cak smo saradjivali i pomagali im. Iz Hercegovine Hrvati zakuvavaju i danas ni manje ni vise nego prilicno dobre odnose Srba i Hrvata iz srednje Bosne..optereceni nekom velikom Hr i djedovskim podvizima iz II.s.r... Nije tocno. Mozda u povijesti, danas hercegovci koliko sam ja upucen nisu nekog raspolozenja "na noz" prema srbima. Indiferentni je pravi ternmin. To ima jedino u posavini, iz razumljivih razloga.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:55 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Naprotiv, ja sam vam prijatelj i želim vam više od 49%, odnosno prostranstva DGG za par nekoliko sićušnih općina u Posavini. Eh, kad bi bilo mehanizama da se takvo što napravi u nekoj prekompoziciji, ali čisto sumnjam.
O tome je Franjo trebao misliti na mirovnoj konferenciji. Očigledno mu je bilo važnije da četnici nemaju sa Grahova i Dinare lijep pogled na kraljevski grad, nego da vrati svojima par sela u Posavini. Stvarno je iluzorno sada očekivati bilo kakve promjene granica. nije točno. nuđena je zapadna bosna za posavinu ali srbima je bilo važnije održati posavinu. nepristajanje na takav dogovor bi stvari vratilo na rat a jednom kad su se svi skupili i umješali nadam se da se slažeš da bi to bio ipak zakasnjeli potez.
|
|
Vrh |
|
|
bonfif
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:57 |
|
|
RS je prevelika, ali postoji na 49% da su zaslužili toliko nisu, a što se tiče problema Hrvati ih nemaju baš u velikoj mjeri sa Srbima, jer nemaju baš doticaja s njima, prošlost jeste bila turbulentna između ova dva naroda (a i sa onim trećim nije bila bajna, a što je najgore treći nam sadašnjost kvare), ali tko ne gleda u budućnost je destruktivac i ometa rad (a vidimo ima ih i po forumu) znači prioritet svakako treba biti FBiH gdje živi ogromna većina Hrvata, a poslije vidjeti kako dalje i kako se postaviti s RS, po meni je to logično, ukoliko griješim neka mi se ukaže, jer Hrvati nemaju kapaciteta da "udaraju" na FBiH i RS, a kako rekoh valjda su prioriteti tamo gdje je većina naroda, što ne znači da je automatski zaboravljena Posavina.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 14:58 |
|
|
caporegime je napisao/la: kako će tek da nasednu na mitove američka deca kad im dede budu pričali kako su srbi ekspresno podvili repove na kosovu... a kako tek naši unuci kad im se budu pričali mitovi o bežaniji od like do banja luke....auuuuuuu al će da se slave pobede kod drvara i mrkonjić grada...auuuu al će da se gusli o junačkoj odbrani krajine...auuuu drš se ti kafe i tračeva to ti je domet komunikacije i priče Znas ti ...kad imas NATO i Ameriku iza ledja ..a kad se boris protiv celog sveta. Pametan bi se stideo s cim se budala ponosi... Sad kako ce deda razviti pricu, hoce li pomenuti nato itd...
|
|
Vrh |
|
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Koje to probleme Hrvati imaju sa Srbima u bej ha? Postano: 30 ruj 2010, 15:02 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 19:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
Urbana je napisao/la: Mi u srednjoj BiH nismo imali neke konflikte sa Hrvatima..Cak smo saradjivali i pomagali im. Iz Hercegovine Hrvati zakuvavaju i danas ni manje ni vise nego prilicno dobre odnose Srba i Hrvata iz srednje Bosne..optereceni nekom velikom Hr i djedovskim podvizima iz II.s.r... Sister Nadam se da si se izvukla iz blata Srednje Bosne i da si našla utočište među svojima. Kad kažem blata, mislim i na sadašnje stanje tamo i njihovo natezanje šta je čije i kome će šta pripasti prilikom akoBogda raspada ove truleži od naseobine tzv. biH. Znači među svoje i sa svojima, to je najbolje od svih mogućih mogućnosti
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|