|
|
Stranica: 9/12.
|
[ 281 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
elit star
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 21:45 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Držala bi većina vas tastaturu kao i sad. Hajde vi već jednom ostavite se tastature i počnite rat kojim pretite i koji najavljujete.Počnite ga već jednom.Na *** ste nam se popeli sa tim praznim pretnjama.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 21:45 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Baš čudna mapa. Ko bi rekao da su Finci tako militantni ko Turci. Najbogatiji u EU su najmanje patriotski raspoloženi da brane svoju zemlju koja ima je omogućila pristojan život. Bugare razumijem,kod njih je kriminal,nezaposlenost i korupcija uništila zemlju,te većina nema empatiju za svoju zemlju. Pa Finci su se tukli jače nego svi mi skupa kad je trebalo. Jedini mali narod koji je porazio supersilu.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 21:46 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Mi bar ne prijetimo , vi prijetite a 80 posto bi za njemačku 10 posto na tastature a 10 posto bi se borilo i 5 posto bih šehidilo od tih 10 posto . Sve je to šuplja. Kakve crne prijetnje. Pušku ko je držao - držao. Nema od toga više ništa. Dakle, muslimanci će dopustiti povratak nadležnosti koje su nezakonito prenijeli bivši visoki predstavnici?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 21:48 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
weasel je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Šta će 50 specijalnih policajaca od kojih su pola naši pola Muslimani napravit ? PPerec kmeči dan noč o tome kako će nas 2022. poklopiti, uništiti i kojekakve mračne i defetističke misli. Lik živi u Hrvatskoj, rođen u Hrvatskoj, studira u Hrvatskoj a mrzi istu iz dna duše. Zbog takve silne briga ja sam mu sugerirao što napraviti, a to je pristupanje specijalnoj policiji jednom od dva Hrvatska kantona na granici s Talibanistanom. Ako itko bude branio Hrvate to će biti oni, ili će barem biti prvi u akciji. Pa široko mu polje ako se brine toliko, i smatra da je "perecija" nesposobna ili nevoljka pomoći. Ako toliko voli HercegBosnu, ima priliku to dokazati. Sigurno će ako išta bude prvo se čačkat srbi i zelenbaći . Njemu je bitno što prije doć na red da pokaže umjeće pravljenja še*ida , daj šta daš samo da što prije dođe na red pa može i VRS nije problem
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 21:49 |
|
|
elit star je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Držala bi većina vas tastaturu kao i sad. Hajde vi već jednom ostavite se tastature i počnite rat kojim pretite i koji najavljujete.Počnite ga već jednom.Na *** ste nam se popeli sa tim praznim pretnjama. Nećemo. Ako ti se ratuje, bujrum, napadaj. Zahrđaće ti puška, pa belaj.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 21:49 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Sve je to šuplja. Kakve crne prijetnje. Pušku ko je držao - držao. Nema od toga više ništa. Dakle, muslimanci će dopustiti povratak nadležnosti koje su nezakonito prenijeli bivši visoki predstavnici? Izgleda da su se smilovali sami sebi , prihvaćaju IZ očito
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 21:50 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: elit star je napisao/la: Hajde vi već jednom ostavite se tastature i počnite rat kojim pretite i koji najavljujete.Počnite ga već jednom.Na *** ste nam se popeli sa tim praznim pretnjama. Nećemo. Ako ti se ratuje, bujrum, napadaj. Zahrđaće ti puška, pa belaj. Mislim kad se RS odcjepi da ćete ipak vi morat napast .
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 21:51 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10933 Lokacija: No Country for White Men
|
weasel je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Šta će 50 specijalnih policajaca od kojih su pola naši pola Muslimani napravit ? PPerec kmeči dan noč o tome kako će nas 2022. poklopiti, uništiti i kojekakve mračne i defetističke misli. Lik živi u Hrvatskoj, rođen u Hrvatskoj, studira u Hrvatskoj a mrzi istu iz dna duše. Zbog takve silne briga ja sam mu sugerirao što napraviti, a to je pristupanje specijalnoj policiji jednom od dva Hrvatska kantona na granici s Talibanistanom. Ako itko bude branio Hrvate to će biti oni, ili će barem biti prvi u akciji. Pa široko mu polje ako se brine toliko, i smatra da je "perecija" nesposobna ili nevoljka pomoći. Ako toliko voli HercegBosnu, ima priliku to dokazati. Ne mrzim Hrvasku već političku većinu u njoj. (Perece)
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 21:51 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Sve je to šuplja. Kakve crne prijetnje. Pušku ko je držao - držao. Nema od toga više ništa. Dakle, muslimanci će dopustiti povratak nadležnosti koje su nezakonito prenijeli bivši visoki predstavnici? Ne pitaju se tu ni muslimanci ni Srbi, a ni Hrvati. Da bi shvatio, evo ti primjer. Centralna banka i monetarni sistem. Pitamo li se šta? Ne bih rekao. Eto, tako ti je i za ovo.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 21:52 |
|
|
Ajde prestani trolat temu. Briga nas za vas i vaš islamistički fatalizam.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 21:53 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Dakle, muslimanci će dopustiti povratak nadležnosti koje su nezakonito prenijeli bivši visoki predstavnici?
Ne pitaju se tu ni muslimanci ni Srbi, a ni Hrvati. Da bi shvatio, evo ti primjer. Centralna banka i monetarni sistem. Pitamo li se šta? Ne bih rekao. Eto, tako ti je i za ovo. Pa ok, BiH može potrajati još neko vrijeme kao konfederacija. Ali čuj, ako budete glumili da ste fini, možda i Dodik zaboravi da je planirao razlaz. Svakako je prvi korak da prestanete divljati.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 21:53 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Nećemo. Ako ti se ratuje, bujrum, napadaj. Zahrđaće ti puška, pa belaj. Mislim kad se RS odcjepi da ćete ipak vi morat napast . Neće se otcjepiti. Dakle, nećemo ništa morati.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 21:55 |
|
|
Zašto dopuštate ovim majmunima da trolaju svaku temu jednorečeničnim glupostima?
Zbilja je BBC u pravu što ih tako zove.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 21:56 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Ne pitaju se tu ni muslimanci ni Srbi, a ni Hrvati. Da bi shvatio, evo ti primjer. Centralna banka i monetarni sistem. Pitamo li se šta? Ne bih rekao. Eto, tako ti je i za ovo.
Pa ok, BiH može potrajati još neko vrijeme kao konfederacija. Ali čuj, ako budete glumili da ste fini, možda i Dodik zaboravi da je planirao razlaz. Svakako je prvi korak da prestanete divljati. Ne znam šta da ti kažem. Ja kao obična persona ove zemlje bih volio da se ova tri magarca dogovore. Da nađu neki kompromis. Al njima odgovara ovo stanje konflikta. Svi se kao bore za neki krupan interes, a ono na kraju ništa. Baš je rano krenula predizborna kampanja.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 21:57 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Zašto dopuštate ovim majmunima da trolaju svaku temu jednorečeničnim glupostima?
Zbilja je BBC u pravu što ih tako zove. Miran budi, ko ti drma kavez. Ništa ne trolam, diskutujem vezano uz temu.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 23:22 |
|
|
Svatko tko je okusio barut, novom ratu se ne nada, ja priznajem da ne bih uzeo pusku opet, pobjegao bih negdje u iseljenistvo. I bio domoljub iz udaljenosti.
Od mene dosta u proslom ratu.
VRS nas je ubijala, sa njima smo ratovali, zlocini harmije ne ponistavaju zlocine VRS. I jedni i drugi su nam neprijatelji. A i mi smo njima, budite sigurni da bi vas prosjecni Jovan utopio u casi vode, ne padajte u iluziju "saveznistva". Sve sto postoji je zajednicki neprijatelj, muslimani, kao sto smo devedesetih mi i muslimani imali zajednickog neprijatelja, velikosrpsku politiku. Koliko je u tome svemu bilo saveznistva, vidjelo se`93.
Slazem se sa suradnjom sa Srbima u zajednickom interesu, ali to je sve. Nema niti ce ikada biti naseg saveza sa njima, uostalom dovoljno je pokrenuti temu Oluje ili Vukovara.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 23:30 |
|
|
Radi se isključivo o interesu a ne o klasičnom savezništvu. Mi i Srbi ne želimo živjeti jedni s drugima i želimo trajno povući te granice. To je sve.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 23:36 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10490 Lokacija: Banja Luka
|
crni_bombarder je napisao/la: Svatko tko je okusio barut, novom ratu se ne nada, ja priznajem da ne bih uzeo pusku opet, pobjegao bih negdje u iseljenistvo. I bio domoljub iz udaljenosti.
VRS nas je ubijala, sa njima smo ratovali, zlocini harmije ne ponistavaju zlocine VRS. I jedni i drugi su nam neprijatelji. A i mi smo njima, budite sigurni da bi vas prosjecni Jovan utopio u casi vode, ne padajte u iluziju "saveznistva". Sve sto postoji je zajednicki neprijatelj, muslimani, kao sto smo devedesetih mi i muslimani imali zajednickog neprijatelja, velikosrpsku politiku. Koliko je u tome svemu bilo saveznistva, vidjelo se`93.
Slazem se sa suradnjom sa Srbima u zajednickom interesu, ali to je sve. Nema niti ce ikada biti naseg saveza sa njima, uostalom dovoljno je pokrenuti temu Oluje ili Vukovara. Ti si čini mi se iz Hrvatske... Da je napadnuta Hrvatska, ili još gore, ugrožen opstanak Hrvata u Hrvatskoj, , da li bi i u tom slučaju pobjegao ?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 07 stu 2021, 23:38 |
|
|
dzamijas je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Ne takijaj mujo, ako netko udje na nas teritorij s losim namjerama nece dobro zavrsit. Nicije necemo, svoje ne damo. Zna se sta je nas teritorij, ono sto je HVO drzao u trenutku potpisa daytona. Zato smo Hrvatsko vijece OBRANE, a ne neka kvazi armija bih koja ide "oslobadjat" zapadnu hercegovinu
Zar ćete ostaviti Bugojno pod turskom okupacijom...? Ako se budete fino ophodili prema hrvatima u vasem podrucju ne vidim razloga za neki desant. Sve je stvar dogovora
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 08 stu 2021, 01:03 |
|
|
U dobrom društvu...
|
|
Vrh |
|
|
gušter
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 08 stu 2021, 01:05 |
|
|
Reconquista je napisao/la: U dobrom društvu... Gubitnici II. svj. rata na samom dnu ha ha.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 08 stu 2021, 01:58 |
|
|
HHerceg je napisao/la: weasel je napisao/la: Pretpostavljam da nisi služio Hrvatsku vojsku a išao bi u VRS. I onda se čudiš kad te nazovem OOrjunaš Želiš izigravati Ramba i ratovati protiv Muslimana? Lijepo se zaposli kao Specijalna policija u SBK ili HNK. Ako itko bude na prvoj crti to će biti ti ljudi. Nakon toga čekaš 2022. godinu i moliš svevišnjeg da Bakir ostane ovako mudar. Sad znaš gdje treba, široko ti polje, javi nam kako ide s obukom. Ne mogu služit vojsku zbog nekog minimalnog zdravstvenog uvjeta. Čista glupost u današnjim vremenima. Jeben je taj kriptorhizam
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 08 stu 2021, 02:20 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Svatko tko je okusio barut, novom ratu se ne nada, ja priznajem da ne bih uzeo pusku opet, pobjegao bih negdje u iseljenistvo. I bio domoljub iz udaljenosti.
Slazem se sa suradnjom sa Srbima u zajednickom interesu, ali to je sve. Nema niti ce ikada biti naseg saveza sa njima, uostalom dovoljno je pokrenuti temu Oluje ili Vukovara. Dali treba mi Srbi da otvorimo posebnu temu i objasnimo vam saradnju sa vama iz našeg ugla? Slobodno kaži.Nikakav problem.Sve ćemo vam vrlo direktno reći.Razumeš?Kontaš? Mi.Nismo muslimani. Samo kaži.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 08 stu 2021, 07:55 |
|
|
elit star je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Svatko tko je okusio barut, novom ratu se ne nada, ja priznajem da ne bih uzeo pusku opet, pobjegao bih negdje u iseljenistvo. I bio domoljub iz udaljenosti.
Slazem se sa suradnjom sa Srbima u zajednickom interesu, ali to je sve. Nema niti ce ikada biti naseg saveza sa njima, uostalom dovoljno je pokrenuti temu Oluje ili Vukovara. Dali treba mi Srbi da otvorimo posebnu temu i objasnimo vam saradnju sa vama iz našeg ugla? Slobodno kaži.Nikakav problem.Sve ćemo vam vrlo direktno reći.Razumeš?Kontaš? Mi.Nismo muslimani. Samo kaži. Ma pusti, najavljuje kako će osobno pobjeći, a od nas bi tražio da ratujemo sa dva protivnika, po mogućnosti junački. Stida ni obraza. Ok, dođem eventualno na Jahorinu turistički malo da se opet osramotim svojim skromnim skijaškim znanjem i to je to.
1020 of 2558 - 39.87%
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Koliko bi vas bio spremno držat pušku i branit Hrvate u BIH ? Postano: 08 stu 2021, 09:36 |
|
|
elit star je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Svatko tko je okusio barut, novom ratu se ne nada, ja priznajem da ne bih uzeo pusku opet, pobjegao bih negdje u iseljenistvo. I bio domoljub iz udaljenosti.
Slazem se sa suradnjom sa Srbima u zajednickom interesu, ali to je sve. Nema niti ce ikada biti naseg saveza sa njima, uostalom dovoljno je pokrenuti temu Oluje ili Vukovara. Dali treba mi Srbi da otvorimo posebnu temu i objasnimo vam saradnju sa vama iz našeg ugla? Slobodno kaži.Nikakav problem.Sve ćemo vam vrlo direktno reći.Razumeš?Kontaš? Mi.Nismo muslimani. Samo kaži. Naravno da niste. Nisu muslimani napali sve redom 90-tih.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|