|
|
Stranica: 11/21.
|
[ 518 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 31 srp 2019, 22:55 |
|
Pridružen/a: 21 svi 2013, 17:03 Postovi: 961 Lokacija: Hilafet, Sarajevo Upozorenja: -2
|
|
Vidi se po odnosu Jevrejske zajednice prema jednoj i drugoj zemlji a pogotovo narodu.
Znaju Jevreji da su Hrvati među najvećim nacistima u EU i o tome stalno pišu njihovi mediji a ova vaša ulizivanja njima JER IH SE BOJITE!!! njima malo znače. Nikad vam oprostiti neće NDH. Isto kao što nisu ni Nijemcima i pored silnih izvinjenja, pa sad isti nestaju kao narod sa stranica ljudske historije. Ta sudbina čeka i Hrvatsku.
Između Bošnjaka i Jevreja danas nema neke ljubavi ali ima razumijevanja da kršćanska bijela Europa nikad ništa dobro nije donijela ni nama ni njima.
Vodeći Jevrejski intelektualci su uvijek podržavali Bošnjake i Albance.
_________________ "Allah je naš cilj, Kur'an je naš zakon, Poslanik je naš lider, Džihad je naš način, a smrt na Allahovom putu naša najveća težnja."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 31 srp 2019, 23:00 |
|
|
A vi kako te, kako ste? 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 31 srp 2019, 23:01 |
|
|
Citat: KREŠIĆ: Izraz patološke mržnje; Sarajevo pokušava ušutkati Zagreb u lobiranju za jednakopravnost Hrvata
Novinar Večernjeg lista Zoran Krešić komentirao je za Hrvatski Medijski Servis lažnu vijest prema kojoj je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u intervjuu za Jerusalem post kazala kako u BiH vlada militantni islam, a što je izazvalo salve burnih reakcija u političkom Sarajevu.
-Fake vijest koju je objavio Jerusalem post zapravo je nešto najbolje što se moglo dogoditi. Za sve oni koji su vjerovali da ovdje postoji zrno razuma, političke mudrosti ili bilo čega drugoga su se konačno razuvjerili u tom – rekao je Krešić.
Krešić tu, prije svega, misli na podupiratelje i lobiste političkog Sarajeva.
-Pa čak i oni politički podupiratelji i lobisti koje Sarajevo financira, poput Drage Pilsela, Jadranke Kosor, Ive Banca, Žarka Puhovskog i raznoraznih drugih likova koji su na platnome popisu Sarajeva – rekao je Krešić. Pokušaj onemogućavanja Zagreb u lobiranje za Hrvate u BiH
Sugovornik HMS-a smatra da je lažna vijest Jerusalem posta pokazala ogromnu količinu patološke mržnja koju gaji političko Sarajevo prema Zagrebu, a ta mržnja usmjerava se isključivo zbog Hrvata u BiH.
„Fake vijest koju je objavio Jerusalem post pokazala je svu silinu patološke mržnje političkog Sarajeva koju usmjerava prem Zagrebu. To sve ne događa se zbog uloge predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović ili uloge Zagreba, nego zbog pozicije Hrvata u BiH. Time se pokušava što brutalnije i morbidnije ušutkati Zagreb da ne bi slučajno lobirao za potporu i interese BiH u kojoj će Hrvati biti jednakopravni“, istaknuo je Krešić. Zamrznuti konflikt pod patronatom AID-a
Novinar Večernjeg lista u izjavi za HMS govori kako je na snazi nastavak zamrznutog konflikta između Bošnjaka i Hrvata u BiH.
„Ovo je nastavak zamrznutog konflikta između Bošnjaka i Hrvata koji se prelijeva na različite načine“, rekao je Krešić.
Dugogodišnji medijski djelatnik i nositelj više priznanja za svoj novinarski rad smatra kako paraobavještajna bošnjačka sigurnosna služba (AID) konstantnim produciranjem fabriciranih afera želi diskreditirati Hrvate u BiH. Nažalost, kako kaže Krešić, živimo u služenom društvu i zemlji mržnje.
„Nije to samo slučaj povezan s izmišljenom informacijom za Jerusalem post. Vidimo što kreiraju paraobavještajne bošnjačke službe (AID); od izmišljenih afera sa selefijama, nepostojećih priča oko Pelješkog mosta, razno-raznih drugih afera, do toga da možda prisluškuje neka tajna paraobavještajna bošnjačka služba dok vam šaljem ovaj izvještaj“ istaknuo je Krešić te dodao:
-Zapravo živimo u jednom sluđenom društvu kojega je najbolje opisao Ivo Andrić kao zemlja mržnje. Zemlja, nažalost, koja, ako se ovako nastavi, neće imati nikakvu budućnost. Prošlost znamo kakva je, a budućnost će biti još gora./HMS/
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 31 srp 2019, 23:03 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48276 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
I Palestince vole također. Vodeći Jevrejski intelektualci isto tako podržavaju i Palestince.
A šta ti nisi bijelac, čuj kršćanska bijela Europa, zar se i rasa može prodati za večeru? Očiro može kad su ti braća čak i imena mijenjala po Siriji jer su višoj muslimanskoj rasi Arapa smetali Mujo i Haso.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 31 srp 2019, 23:06 |
|
|
|
Zašto se naši moraju pravdat te objasnjavat neke stvari svaki put kad iz teherana isilovci zaurlaju? Može li mi netko objasnit staje na stvari? O čemu se radi?? Kome to se bjedni hrvat pravda za svaki svoj potez kao da nas amerikanac proziva??
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 31 srp 2019, 23:15 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48276 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Diablo je napisao/la: Zašto se naši moraju pravdat te objasnjavat neke stvari svaki put kad iz teherana isilovci zaurlaju? Može li mi netko objasnit staje na stvari? O čemu se radi?? Kome to se bjedni hrvat pravda za svaki svoj potez kao da nas amerikanac proziva?? Zato što imamo jad od političara, talog zagreben s dna. Eno i veleposlanik se odazvao na raport Sejdi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 31 srp 2019, 23:24 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: Vidi se po odnosu Jevrejske zajednice prema jednoj i drugoj zemlji a pogotovo narodu.
Znaju Jevreji da su Hrvati među najvećim nacistima u EU i o tome stalno pišu njihovi mediji a ova vaša ulizivanja njima JER IH SE BOJITE!!! njima malo znače. Nikad vam oprostiti neće NDH. Isto kao što nisu ni Nijemcima i pored silnih izvinjenja, pa sad isti nestaju kao narod sa stranica ljudske historije. Ta sudbina čeka i Hrvatsku.
Između Bošnjaka i Jevreja danas nema neke ljubavi ali ima razumijevanja da kršćanska bijela Europa nikad ništa dobro nije donijela ni nama ni njima.
Vodeći Jevrejski intelektualci su uvijek podržavali Bošnjake i Albance. Budalo, imovinu BH jevreja u ww2 opljackali i uzurpirali su muslimani, isti ti muslimani u crnim kosuljama su te jevreje deportirali u logore. Logore u Gradiskoj je cuvala crna legija MUSLIMANSKA CRNA LEGIJA  
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 31 srp 2019, 23:30 |
|
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: Vidi se po odnosu Jevrejske zajednice prema jednoj i drugoj zemlji a pogotovo narodu.
Vodeći Jevrejski intelektualci su uvijek podržavali Bošnjake i Albance. Alo, Izraelci nas ugostili ko nikog. Njihov premijer govori kako naš i njihov narod djele loše uspomene iz WWII. Kaže kako oni imaju Auschwitz, a mi Jasenovac. Izrael, Trump, Poljska, Mađarska i Hrvatska su zajedno u obrani civilizacije i teže napretku nasuprot islamizmu i Arapima koji nas unazađuju kao civilizaciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 31 srp 2019, 23:30 |
|
|
|
Ma zna to vehabija nego pokušava prodati takiju, samo vidimo koliko je to uspješno. I braća Palestinci im imaju državu koliko i oni. Uspješni takijaši nema šta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Anti-Zlobnjak
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 31 srp 2019, 23:37 |
|
|
|
Dijaspori ne paše skoro nijedna izraelska vlada u zadnjih 40 godina. U Americi im je uvijek bolji kandidat koji je gori za Izrael. Uvijek je bolji za Izrael koga vole evangelici. To su zajednice koje se velikom većinom žene sa ne-Židovima i nestaju. Ostat će samo ortodoksni za par destljeća, a oni u Americi glasaju za Trumpa u većem postotku nego bijelci. To što su Židovi izašli iz geta među urbane ljevičare i držali se njih, često i jer nije bilo druge opcije, ih je učinilo takvim. Gdje nisu bili izloženi tom utjecaju nisu sami od sebe postajali ljevičari/liberali. U Europi gdje jesu, uoči stvaranja Izraela, dominantan je bio stav da se trebaju kompletno asimilirati i mala manjina su bili cionisti. U tom kontekstu treba gledat izjave iz Dijaspore i ljevičara Izraela o bilo čemu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 31 srp 2019, 23:43 |
|
|
daramo je napisao/la: Diablo je napisao/la: Zašto se naši moraju pravdat te objasnjavat neke stvari svaki put kad iz teherana isilovci zaurlaju? Može li mi netko objasnit staje na stvari? O čemu se radi?? Kome to se bjedni hrvat pravda za svaki svoj potez kao da nas amerikanac proziva?? Zato što imamo jad od političara, talog zagreben s dna. Eno i veleposlanik se odazvao na raport Sejdi. U kakve smo se kokošare pretvorili ne mogu da vjerujem, još kad naš talog spomene cjelovitost, konstitutivnost,europski put, stabilnost i ostala sranja tocno mi dodje zlo. Šta mislis jel u pitanju ucjena ili su ipak nekakve instrukcije iz Zg? Jesmo li toliko ovisni, bezrezervni sljedbenici zagreba??
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Anti-Zlobnjak
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 31 srp 2019, 23:44 |
|
|
1986 je napisao/la: Alo, Izraelci nas ugostili ko nikog. Njihov premijer govori kako naš i njihov narod djele loše uspomene iz WWII. Kaže kako oni imaju Auschwitz, a mi Jasenovac.
Izrael, Trump, Poljska, Mađarska i Hrvatska su zajedno u obrani civilizacije i teže napretku nasuprot islamizmu i Arapima koji nas unazađuju kao civilizaciju. Višegradska skupina je održala sjednicu u Jeruzalemu ove godine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 31 srp 2019, 23:54 |
|
Pridružen/a: 21 svi 2013, 17:03 Postovi: 961 Lokacija: Hilafet, Sarajevo Upozorenja: -2
|
ČLANICA NATO A!!! ČLAN EU!  Jad i čemer. Čuo sam za ono "pljunuti pa lizati" ali ovo vidio nisam... Šta je sljedeće? Koga šaljete u Sarajevo na čevape? Hoće li Kolinda fellatio prirediti Bakiru i Komšiću? Kotlina je za vas svjetska supersila.
_________________ "Allah je naš cilj, Kur'an je naš zakon, Poslanik je naš lider, Džihad je naš način, a smrt na Allahovom putu naša najveća težnja."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 31 srp 2019, 23:56 |
|
|
Anti-Zlobnjak je napisao/la: 1986 je napisao/la: Alo, Izraelci nas ugostili ko nikog. Njihov premijer govori kako naš i njihov narod djele loše uspomene iz WWII. Kaže kako oni imaju Auschwitz, a mi Jasenovac.
Izrael, Trump, Poljska, Mađarska i Hrvatska su zajedno u obrani civilizacije i teže napretku nasuprot islamizmu i Arapima koji nas unazađuju kao civilizaciju. Višegradska skupina je održala sjednicu u Jeruzalemu ove godine. Nije održana zbog sukoba Poljske i Izraela. Orbana smatraju nacistom. Trampa isto bez obzira koliko se ulizuje. Palestinci su za Hrvate Jevreji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 01 kol 2019, 00:03 |
|
|
1986 je napisao/la: Ko drugi nego ja je napisao/la: Vidi se po odnosu Jevrejske zajednice prema jednoj i drugoj zemlji a pogotovo narodu.
Vodeći Jevrejski intelektualci su uvijek podržavali Bošnjake i Albance. Alo, Izraelci nas ugostili ko nikog. Njihov premijer govori kako naš i njihov narod djele loše uspomene iz WWII. Kaže kako oni imaju Auschwitz, a mi Jasenovac.Izrael, Trump, Poljska, Mađarska i Hrvatska su zajedno u obrani civilizacije i teže napretku nasuprot islamizmu i Arapima koji nas unazađuju kao civilizaciju. Da vi imate Jasenovac u kojem ste radili istrebljenje Jevreja. Pamti se to jako dobro. I jučer je Rivlin održao lekciju plavuši da revizija historije koju pokušavate neće proći.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Anti-Zlobnjak
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 01 kol 2019, 00:06 |
|
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: Anti-Zlobnjak je napisao/la:
Višegradska skupina je održala sjednicu u Jeruzalemu ove godine.
Nije održana zbog sukoba Poljske i Izraela. Orbana smatraju nacistom. Trampa isto bez obzira koliko se ulizuje. Palestinci su za Hrvate Jevreji. Pa Orban je i došao, nisu došli Poljaci. Trumpa podržava neki 75% Izraelaca, a preko 20% stanovništva su Arapi. Znači vole ga svi izraelski Židovi, čak i ljevičari.  "nacist"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 01 kol 2019, 00:06 |
|
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: 1986 je napisao/la: Alo, Izraelci nas ugostili ko nikog. Njihov premijer govori kako naš i njihov narod djele loše uspomene iz WWII. Kaže kako oni imaju Auschwitz, a mi Jasenovac.
Izrael, Trump, Poljska, Mađarska i Hrvatska su zajedno u obrani civilizacije i teže napretku nasuprot islamizmu i Arapima koji nas unazađuju kao civilizaciju.
Da vi imate Jasenovac u kojem ste radili istrebljenje Jevreja. Pamti se to jako dobro. I jučer je Rivlin održao lekciju plavuši da revizija historije koju pokušavate neće proći. Budalo, Jasenovac je i vas.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 01 kol 2019, 00:07 |
|
|
|
Decki vi se raspravljate sa fanom Muslimanskog bratstva ;)
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 01 kol 2019, 00:10 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39466 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Kolinda je iz partizanske obitelji. Malo je deplasirano joj spočitavat Jasenovac. U RH su pobijedili u WWII oni koje su slali u Jasenovac.
To spočitavanje svim Hrvatima Jasenovca i ubijanja Židova je sport popularan u Srbiji. U Izraelu nije.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stinger19
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 01 kol 2019, 00:10 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ko drugi nego ja je napisao/la: Vidi se po odnosu Jevrejske zajednice prema jednoj i drugoj zemlji a pogotovo narodu.
Vodeći Jevrejski intelektualci su uvijek podržavali Bošnjake i Albance. Budalo, imovinu BH jevreja u ww2 opljackali i uzurpirali su muslimani, isti ti muslimani u crnim kosuljama su te jevreje deportirali u logore. Logore u Gradiskoj je cuvala crna legija MUSLIMANSKA CRNA LEGIJA   opet hocete da podvalite ndh bosnjacima. mozda bi meni i imponiralo da je ndh nas proizvod, ali nije, vec je vas katolicki 1000 %. imovinu jevreja je iza 2 svjetskog rata nacionalizirala komunisticka vlast i podijeljena je komunistima i partizanima ako je stambeni fond bio u pitanju, ostalo utopljeno u drustvenu imovinu. od pohoda na drinu i vec od druge polovice 1942, nakon velikih gubitaka u bitkama, crna legija postaje vecinski hrvatska i katolicka. ti ljudi koji su cuvali gradisku su u vecini tvoji katolici, a muslimana je bilo na prste izbrojiti. od 1943 je aktualna hadzar divizija, od 1944 nasi prelaze u masi u partizane ...
_________________ mozda je sve sto govorim teska zajebancija, a mozda i zbilja. e to je sad pitanje ....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 01 kol 2019, 00:15 |
|
|
Stinger19 je napisao/la: DrMag je napisao/la: Budalo, imovinu BH jevreja u ww2 opljackali i uzurpirali su muslimani, isti ti muslimani u crnim kosuljama su te jevreje deportirali u logore. Logore u Gradiskoj je cuvala crna legija MUSLIMANSKA CRNA LEGIJA   opet hocete da podvalite ndh bosnjacima. mozda bi meni i imponiralo da je ndh nas proizvod, ali nije, vec je vas katolicki 1000 %. imovinu jevreja je iza 2 svjetskog rata nacionalizirala komunisticka vlast i podijeljena je komunistima i partizanima ako je stambeni fond bio u pitanju, ostalo utopljeno u drustvenu imovinu. od pohoda na drinu i vec od druge polovice 1942, nakon velikih gubitaka u bitkama, crna legija postaje vecinski hrvatska i katolicka. ti ljudi koji su cuvali gradisku su u vecini tvoji katolici, a muslimana je bilo na prste izbrojiti. od 1943 je aktualna hadzar divizija, od 1944 nasi prelaze u masi u partizane ... 28.000 poginulih muslimana u ustasama, 22000 u partizanima. Pizda vam materina nije katolik Avdaga Hasic, Ibrahim Pjanić ,... nisu katolici harali po kladnju, gracanici, kalesiji, teocaku, celicu, teslicu, olovu, gorazdu, nevesinju, gradacu, koraju, srebrenici, konjicu, SARAJEVU. nego vasi djedovi muslimani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stinger19
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 01 kol 2019, 00:16 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ko drugi nego ja je napisao/la:
Da vi imate Jasenovac u kojem ste radili istrebljenje Jevreja. Pamti se to jako dobro.
I jučer je Rivlin održao lekciju plavuši da revizija historije koju pokušavate neće proći.
Budalo, Jasenovac je i vas. je li bogati ? da nisu bosnjaci muslimani donijeli odluku da se organizira jasnovac ili mozda bili vecina medju cuvarima i dzelatima ??? naravno da nisu. vas katolicki proizvod 100 %. jasenovac i ustase su nase, ali hrvatske domovnice nisu ??? dobro ste to skontali. vi ste sahovnicari sada, imate domovnice i pokusajte sta ste skuhali, a nas se okanite. kad vam treba ponijeti ljagu ndh onda smo cvijece i ustase, kad ne treba onda mundjosi, b.a.l.i.j.e. i sl. kad je sta lijepo hrvatsko, onda ste vi hrvati, a kad je sta ruzno, e onda smo mi hrvati.
_________________ mozda je sve sto govorim teska zajebancija, a mozda i zbilja. e to je sad pitanje ....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 01 kol 2019, 00:17 |
|
|
|
Vasi su toliko prelazili u partizane da se ne zna jel u partizanima poginulo vise marsovaca ili muslimana. Mrtva trka.
Al slobodno ti vjeruj u te lazi. Realnost je nesto sasvim drugo - bili ste uvjerljivo najveci nacisticki sluga i najvjerniji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 01 kol 2019, 00:19 |
|
|
|
LOL Vi za nas niste Hrvati ni kad je lijepo ni kad je ruzno. Samo se ti lazi koliko te volja.
Da ste najmasovniji faktor u ustasama i najmizerniji u partizanima je povijesna cinjenica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stinger19
|
Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama Postano: 01 kol 2019, 00:25 |
|
|
DrMag je napisao/la: Stinger19 je napisao/la:
opet hocete da podvalite ndh bosnjacima. mozda bi meni i imponiralo da je ndh nas proizvod, ali nije, vec je vas katolicki 1000 %. imovinu jevreja je iza 2 svjetskog rata nacionalizirala komunisticka vlast i podijeljena je komunistima i partizanima ako je stambeni fond bio u pitanju, ostalo utopljeno u drustvenu imovinu. od pohoda na drinu i vec od druge polovice 1942, nakon velikih gubitaka u bitkama, crna legija postaje vecinski hrvatska i katolicka. ti ljudi koji su cuvali gradisku su u vecini tvoji katolici, a muslimana je bilo na prste izbrojiti. od 1943 je aktualna hadzar divizija, od 1944 nasi prelaze u masi u partizane ...
28.000 poginulih muslimana u ustasama, 22000 u partizanima. Pizda vam materina nije katolik Avdaga Hasic, Ibrahim Pjanić ,... nisu katolici harali po kladnju, gracanici, kalesiji, teocaku, celicu, teslicu, olovu, gorazdu, nevesinju, gradacu, koraju, srebrenici, konjicu, SARAJEVU. nego vasi djedovi muslimani. nasa podrska nop je donijela prevagu titu i partizanima u bih, i dok ta podrska nije dosla nije bilo pobjede partizana. ne spominjes nuriju pozderca, muhameda sudzuku, avdu humu i niz drugih nasih prvaka koji su predvodili tu borbu. i onda i danas smo platili cijenu etnickog ciscenja hrvatske od srba, osvete srba na nama, i onda nasih iznudjenih i prisilnih reakcija koje spominjes. vasa je krivica i odgovornost totalna. mi smo tek sitno za potkusurivanje bili. ali necete vise ... sad ste vi sitno ...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Teuton i 45 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|