HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 kol 2026, 19:05.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 518 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama
PostPostano: 11 sij 2020, 15:28 

Upozorenja: 1
divizija je napisao/la:
Genuine je napisao/la:

Činjenica ostaje da ni Srbi ni Hrvati ne mogu vojno poraziti Bošnjake,
.

Srbe ni Hrvate ne zaima vojno poražavanje Bošnjaka. Nas ne zanima osvajanje teritorija ni vladanje nad vama. Srbe i Hrvate zanima samoodređenje. Ne treba nam ni jedno muslimansko selo.
Vi ste ti koji morate nekoga poraziti u slučaju da do istoga dođe. Mi ne moramo. Ne želimo vladati ni osvajati.
A razlog što već nije došlo je isključivo VANJSKI pritisak, ništa više. Strane sile vam održavaju protektorat. Vaš skorašnji pad ispod 50% stanovnika BIH je vjerojatno točka s koje nema povratka, jer je nemoguće zamisliti državu koja opstaje usprkos želji većine stanovnika iste.

Greška u koracima. Bošnjacima ne treba vojna pobjeda niti da osvajaju srpske i hrvatske teritorije. Nas zanima samo okolica Sarajeva i ono što je 1991 bilo većinski naše (+/-). Čak i taj prostor se ne mora fizički osvajati, i njegovo fizičko zauzimanje se može iznuditi na pregovorima ako do podjele BiH dođe.

Sasma je dovoljno da vam ga vojno osporimo, stalnim i iznenadnim bombardiranjima, pucnjavom po linijama, upadima partizanskih grupa, jer se više neće voditi isključivo frontovski rat. Imamo dobra iskustva sa Orićem i njegovim grupama. Na 50 do 100 km od Bošnjaka života ni mira ni za koga biti neće. Možda će biti snage i za manje prodore ponegdje, vrlo vjerovatno nakon što vas omekšamo.

Da bi mi prihvatili podjelu BiH po vašim granicama, vi nas morate vojno pokoriti i potpuno pacifizirati. Vama treba vojna pobjeda. Mi ćemo dekadama moći izdržati ako treba to iznurivanje. Živjeti kao najveći siromasi, ali slobodni siromasi, koji svaki dan grickaju protivnika.

Da li će Srbija, a pogotovo Hrvatska izdržati stalni rat na granici, e to se ima tek vidjeti. Kako će SAD i VB reagirati ?
Samo da naprave zonu zabrane letenja, mi smo za vas bedem kojeg ne možete osvojiti. A sve su prilike da će im angažman biti daleko, daleko veći.
BiH nije Sirija.

Vrh

Naslov: Re: Kolinda u Izraelu: BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama
PostPostano: 11 sij 2020, 15:34 

Genuine je napisao/la:
Imamo dobra iskustva sa Orićem i njegovim grupama.

:smijeh

Vrh

PostPostano: 11 sij 2020, 15:43 

novovrijeme je napisao/la:
Genuine je napisao/la:

Ko se zadnji smije, najslađe se smije. Kad vam prođemo vaše crte na frontu, ostaje prostranstvo i stotine srpskih sela za čerečenje. Koliko vas to ima, i koliko ste jaki da na najtežem i neprohodnom terenu spriječite naše partizane da vam hebu majku majčinu ???
I to u realnom vremenu uz stalno praćenje situacije američkim satelitima.

Ako napustite sela, ostaje nama slobodna teritorija, ako ostanete, zna se ... + stalni udari na frontu.
Velike sile strahuju od ovakvih situacija, a vi ćete to lijevom nogom svladat ???

Novi rat neće biti ni nalik prošlom.
Kurčenje vas je dobro koštalo i u prošlom ratu, a tek će sada.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2020, 15:45 

Rat ? Gdje ba ??? Cime ?? Koliko to jos planirate sehida, i ptsp generacija???

Vrh

PostPostano: 11 sij 2020, 15:47 

DrMag je napisao/la:

A šta bi trebali po tvome ? Klepnuti ušima i nestati u noći ?
Mi smo mnogo frke nadigli, ali smo daleko lakše preživjeli rat nego se misli.
Ne brini se ti za nas, nego vidi šta ćeš sa svojima.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2020, 15:49 

Genuine je napisao/la:

Ko se zadnji smije, najslađe se smije. Kad vam prođemo vaše crte na frontu, ostaje prostranstvo i stotine srpskih sela za čerečenje. Koliko vas to ima, i koliko ste jaki da na najtežem i neprohodnom terenu spriječite naše partizane da vam hebu majku majčinu ???

Ako napustite sela, ostaje nama slobodna teritorija, ako ostanete, zna se ... + stalni udari na frontu.
Velike sile strahuju od ovakvih situacija, a vi ćete to lijevom nogom svladat ???

Mi se kurčimo?
Mi smo narod mira.
Ti se kurčiš, kurčiš pa kmečiš.
Imate razvijenu maštu, takva vam je i vjera maštovita al ne valja vam maštati o stvarnosti. To je jako opasno Mujo, pogotovo kad si go kurac a maštaš da si neko mudo. Kad mašta prevlada stvarnost onda Mujo kmeči i bavi se arheološkim istraživanjima svojih sunarodnika.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2020, 15:53 

Genuine je napisao/la:
DrMag je napisao/la:

Budalo lijeci se, bolestan si!

Vrh

PostPostano: 11 sij 2020, 16:22 

Genuine je napisao/la:

Mi se kurčimo?
Mi smo narod mira.
Ti se kurčiš, kurčiš pa kmečiš.
Imate razvijenu maštu, takva vam je i vjera maštovita al ne valja vam maštati o stvarnosti. To je jako opasno Mujo, pogotovo kad si go kurac a maštaš da si neko mudo. Kad mašta prevlada stvarnost onda Mujo kmeči i bavi se arheološkim istraživanjima svojih sunarodnika.

Narod mira. Dosuđeni genocidni ??? :wacko
Tako rekoste i prošli put. Sve će biti gotovo za 15 dana.
Imate JNA, mi nemamo ništa, pa ne bu tako ...
Pazi da tvojima arheolozi ne budu trebali.
Sada će biti oko za oko, zub za zub + izravnjavanje računa za genocid.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2020, 16:23 

DrMag je napisao/la:
Genuine je napisao/la:

Budalo lijeci se, bolestan si!

Onda je čitav moj narod bolestan.
Bolesni smo što želimo opstati.
Bolesni smo što ne odosmo u Tursku da se vi širite po BiH.
:wacko
Kako "naivan" pogled na svijet imate.
Ko francuske sobarice.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2020, 18:30 

Genuine je napisao/la:

Sasma je dovoljno da vam ga vojno osporimo, stalnim i iznenadnim bombardiranjima

=))

Čime ćete vi da bombardujete, gologuzijo jadna?

Vrh

PostPostano: 11 sij 2020, 18:32 

Genuine je napisao/la:

Reci kakav kralj. I još da uzme digotron i izračuna koliko je Sarajevo veće od Srebrenice...

Vrh

PostPostano: 11 sij 2020, 18:47 

Genuine je napisao/la:

Ko se zadnji smije, najslađe se smije. Kad vam prođemo vaše crte na frontu, ostaje prostranstvo i stotine srpskih sela za čerečenje. Koliko vas to ima, i koliko ste jaki da na najtežem i neprohodnom terenu spriječite naše partizane da vam hebu majku majčinu ??

Tebi je jasna definicija partizana? To je gerilska formacija koja deluje iza neprijateljskih linija. Obično se nalaze iza neprijateljskih linija jer su ostali odsečeni od svoje vojske. Neprijateljske formacije zbog kojih su partizani ostali odsečeni od glavnine svojih snaga ih obično nazivaju teroristima. A zna se kako se postupa sa teroristima, pri tom još i islamskim teroristima.

Sjajan plan si smislio, počnite sa realizacijom što pre.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2020, 18:54 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Genuine je napisao/la:

Ko se zadnji smije, najslađe se smije. Kad vam prođemo vaše crte na frontu, ostaje prostranstvo i stotine srpskih sela za čerečenje. Koliko vas to ima, i koliko ste jaki da na najtežem i neprohodnom terenu spriječite naše partizane da vam hebu majku majčinu ??

Tebi je jasna definicija partizana? To je gerilska formacija koja deluje iza neprijateljskih linija. Obično se nalaze iza neprijateljskih linija jer su ostali odsečeni od svoje vojske. Neprijateljske formacije zbog kojih su partizani ostali odsečeni od glavnine svojih snaga ih obično nazivaju teroristima. A zna se kako se postupa sa teroristima, pri tom još i islamskim teroristima.

Sjajan plan si smislio, počnite sa tim što pre.

Bio je normalan kad je tek stigao na forum, kontao se odmarat na vlasima a vidi ovo sad... :zubati
Gledam preksinoc FTV, 4 il 5 vijesti zaredom o genocidu,Dodiku pa onda malo o Hrvatima, i kako da taj narod bude normalan? Tocno i mene depresija uzela dok sam pogledao one reportaze...

Vrh

PostPostano: 11 sij 2020, 19:02 

Hahahahaha sad je vec na partizanskim grupama koje upadaju duboko iza srpskih linija
Teski vrh

Sljedeci korak je bacanje bosnjacke nuklearne bombe na Pale =))

Vrh

PostPostano: 11 sij 2020, 19:05 

Moja kuma bi rekla - “kad vidim kakvih sve budala ima, dodje mi da sam sebi govorim Vi”

Vrh

PostPostano: 11 sij 2020, 19:06 

Diablo je napisao/la:

Sjajan plan si smislio, počnite sa tim što pre.

Bio je normalan kad je tek stigao na forum, kontao se odmarat na vlasima a vidi ovo sad... :zubati
Gledam preksinoc FTV, 4 il 5 vijesti zaredom o genocidu,Dodiku pa onda malo o Hrvatima, i kako da taj narod bude normalan? Tocno i mene depresija uzela dok sam pogledao one reportaze...

SDA ih drži u permanentnom PTSP-u jer su (očigledno ispravno) ocenili da prosečan Musliman jedino u njih ima poverenja da ih zaštiti od četnika sa noževima u zubima i neizdrživom željom da ih kolju i ustaša koji im noževe zabijaju u leđa. Zato i dobiju svake izbore, a to što je kao posledica toga narod postao neizlečivo lud, to se ne vidi iz vile nekog elitnog naselja. Zato ovaj pacijent non stop kuka kako planiramo da ih napadnemo. Nema veze što mu milijardu puta mu i vi i mi argumentovano objašnjavamo da nemamo nikakav razlog ni nameru da ih napadamo, bolest je jača od logike.

I bolest je toliko uznapredovala da su počele da se javljaju i halucinacije da će oni nekog da bombarduju i ubacuju terorističke jedinice u našu pozadinu.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2020, 19:12 

Nije to samo SDA, ne treba sve na njih svaljivati. Svi mediji i javne osobe su im takve.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2020, 19:28 

Ne razumem se u njihovu političku scenu preterano, tako da si najverovatnije u pravu. Očigledno ništa drugo ni ne pali kod njih kao predizborna poruka osim PTSP-a.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2020, 22:47 

Genuine je napisao/la:
divizija je napisao/la:

Srbe ni Hrvate ne zaima vojno poražavanje Bošnjaka. Nas ne zanima osvajanje teritorija ni vladanje nad vama. Srbe i Hrvate zanima samoodređenje. Ne treba nam ni jedno muslimansko selo.
Vi ste ti koji morate nekoga poraziti u slučaju da do istoga dođe. Mi ne moramo. Ne želimo vladati ni osvajati.
A razlog što već nije došlo je isključivo VANJSKI pritisak, ništa više. Strane sile vam održavaju protektorat. Vaš skorašnji pad ispod 50% stanovnika BIH je vjerojatno točka s koje nema povratka, jer je nemoguće zamisliti državu koja opstaje usprkos želji većine stanovnika iste.

Greška u koracima. Bošnjacima ne treba vojna pobjeda niti da osvajaju srpske i hrvatske teritorije. Nas zanima samo okolica Sarajeva i ono što je 1991 bilo većinski naše (+/-). Čak i taj prostor se ne mora fizički osvajati, i njegovo fizičko zauzimanje se može iznuditi na pregovorima ako do podjele BiH dođe.

Sasma je dovoljno da vam ga vojno osporimo, stalnim i iznenadnim bombardiranjima, pucnjavom po linijama, upadima partizanskih grupa, jer se više neće voditi isključivo frontovski rat. Imamo dobra iskustva sa Orićem i njegovim grupama. Na 50 do 100 km od Bošnjaka života ni mira ni za koga biti neće. Možda će biti snage i za manje prodore ponegdje, vrlo vjerovatno nakon što vas omekšamo.

Da bi mi prihvatili podjelu BiH po vašim granicama, vi nas morate vojno pokoriti i potpuno pacifizirati. Vama treba vojna pobjeda. Mi ćemo dekadama moći izdržati ako treba to iznurivanje. Živjeti kao najveći siromasi, ali slobodni siromasi, koji svaki dan grickaju protivnika.

Da li će Srbija, a pogotovo Hrvatska izdržati stalni rat na granici, e to se ima tek vidjeti. Kako će SAD i VB reagirati ?
Samo da naprave zonu zabrane letenja, mi smo za vas bedem kojeg ne možete osvojiti. A sve su prilike da će im angažman biti daleko, daleko veći.
BiH nije Sirija.

Ma čovjeće, ti živiš u totalnim fanatazijama, kakav rat, kakav teror, kakvo osvajanje vas, ko vas treba, ko kuga ste potrebni.
Ne trebate VI prihvatiti podjelu BIH, nego SAD I EU, ili barem se praviti da ih ne zanima ili biti dovoljno slabi da tu ne mogu ništa ko u Siriji, Gruziji ili Ukrajini.
Nakon toga je u tri dana gotovo, vi nikakve kapacitete da vodite ikakav rat protiv ikoga nemate, jedna granata ispajena na bilo koga i idete u kavez, Zatvaraju vam se sve komunikacije s vanjskim svijetom i vraćate se u kameno doba. A onda će sadašnji egzodus izgledat ko cvijeće spram sekvoje.
Odi u džamiju i moli Alaha za moć i silu Amerike i da tamo nikada ne pobjede izolacionisti ili ne dođe do nekog raprochmenta s Rusijom. Moli danononoćno, da ti se sačuva protektorat.

Sve je to hipotetski i nerealno, ali u slučaju rata dvije strane mogu biti totalno uništene bez ikakavog osvajanja- jedno je zapadni dio RSa, drugo ste vi. Ovisi ko bude imao Hrvatsku na svojoj strani. I to ne zato što će netko tu osvajati, jer nitko ovdje nema omladine za juriše, ili što je Hrvatska neka sila, već zbog obične geografije. Onaj tko nema Hrvatsku ostaje u kavezu, ekonomski se vraća u 5. st. pr. Kr. i nakon toga će narod pobjeć brže nego Krajišnici pred 25 godina.
I vama i zapadnom djelu RS je Hrvatska jedini prozor u svijet. Samo to Dodik kuži, a vi živite u saburanju i moljenju Alaha da će Amerika vječno da vas čuva....

Vrh

PostPostano: 11 sij 2020, 23:10 

Izvini, ali šta vi to pa možete zapadnom delu RS? Putna komunikacija sa Srbijom postoji, nemoj mi samo gluposti o presecanju koridora pošto je vaša vojska blagi vic koji ne može da popuni ni trg Bana Jelačića (uzmimo da bi čak i smela da preseca koridor, što ne odgovara istini, ali čisto kao mentalnu vežbu), tako da me baš zanima šta si ti to izmaštao o zavisnosti zapadne RS o Hrvatskoj?

Vrh

PostPostano: 12 sij 2020, 11:13 

Doživjet će svi na ovom forumu kako bošnjo udara samo na Hrvate a za srbe se pravi da uopce ne postoje...

Već danas napad na srbe je pro forme, da bi se zadovoljile određene mase te da bi ostale u stanju PTSP-a

Srbi nece sudjelovat u nekom buducem obracunu, osim ako im zine guzica za teritorijem van RS-a

Vrh

PostPostano: 12 sij 2020, 11:30 

Izvini, ali šta vi to pa možete zapadnom delu RS? Putna komunikacija sa Srbijom postoji, nemoj mi samo gluposti o presecanju koridora pošto je vaša vojska blagi vic koji ne može da popuni ni trg Bana Jelačića (uzmimo da bi čak i smela da preseca koridor, što ne odgovara istini, ali čisto kao mentalnu vežbu), tako da me baš zanima šta si ti to izmaštao o zavisnosti zapadne RS o Hrvatskoj?

Niti jedna vojska ili narod ex yu nema kapacitet za vodjenje rata koliko god se kurcili. Presjecanje koridora se nije moglo izvesti ni 95 kada je za to bilo djelomicno preduvjeta, jer bi to bila majka svih bitaka 90tih sa tisucama mrtvih.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2020, 11:50 

Imaju kapaciteta da vode rat. Cela dva dana.

Što se tiče koridora, nekoliko preleta aviona kojima bi vi mogli samo da mašete ili granatiranje artiljerijom bi rezultiralo rušenjem mosta preko Save, pa vi plivajte preko reke da presečete koridor. Tako da je bitka i tehnički neizvodljiva.

Mitomani na sve strane i na svim stranama.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2020, 11:59 

Kakvih aviona? Mitomanija XD, U BiH ih nema, iz Srbije svaki pokusaj djelovanja zavrsice kao i oni 99 godine jer je BiH defacto pod nato kisobranom.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2020, 12:28 

Pričamo o sumanutoj situaciji u kojoj bi "presecanje koridora" bilo opcija. U takvoj sumanutoj situaciji, ko zna da li bi taj kišobran radio. Inače, Orlovi su leteli za svo vreme rata u BiH, a i za vreme bombardovanja '99. Kada letiš dovoljno nisko, ne vide ih u Avianu. Nego, ajde da ne nastavljamo sa ovom glupom pričom, jer obojica znamo da nikakvih ratova ovde neće biti.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 518 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: pomocnik kuhara i 82 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: