Konacno netko dignuo glas protiv muslimanskog Muslimani BiH! Dosta vise muslimanskog ulizivanja Turcinu! Netko im je konacno trebao objasnit sta su Turci radili na ovim prostorima. Stavio sam link jer je to jedan od najboljih tekstova koje sam procitao u zadnje vrijeme!
A takodjer moram ovdje napisat da je sramota kakve se kolumne u zadnje vrijeme mogu procitat na portalu BLJESAK.INFO! Sramota! Bas neki dan citam kolumnu od nekog ORLEANSKOG koji pise o Branimiru Glavasu. I pise kako je Branimir Glavas zapravo zlocinac koji je pobjegao iz Hrvatske, skrio se u Hercegovini gdje ga NAIVNI HRVATSKI NAROD STITI! I u komentarima nailazi na pohvale od svih strana, hvale ga kako je to dobro primjetio, kako je to tocno itd. itd. Nisam mogao vjerovat, uvijek sam imao malo ljepsu sliku o bljesku al ovo je bila sramota... Sta vi mislite?
Inicijativa da prijatelji iz Turske pomognu obnovu jedne džamije u Bosni potekla je prije oko tri godine, prilikom posjete predsjedavajućeg Predsjedništva BiH džamiji "Alija Izetbegović" u Istanbulu.
- Rogatica je jedan od najznačajnijih gradova u povijesti Bosne i Turske. Ovo mjesto bilo je najveći regrutni centar Osmanske imperije. Odavde su u Istanbul išli najbolji studenti, ovdje su se rađali najbriljantniji i najhrabriji Bosanci. Jedan od njih zvao se Šedžaudin i po njemu je ova džamija dobila ime. A Šedžaudin znači "hrabrost vjere" - kazao je jučer reis Turci i Bošnjaci
- Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turčin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo Turci, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli. Ali mi smo i Bošnjaci - kazao je jučer prof. dr. Cerić.
_________________ "Imamo svoju Hrvatsku!"Franjo Tudjman
Inicijativa da prijatelji iz Turske pomognu obnovu jedne džamije u Bosni potekla je prije oko tri godine, prilikom posjete predsjedavajućeg Predsjedništva BiH džamiji "Alija Izetbegović" u Istanbulu.
- Rogatica je jedan od najznačajnijih gradova u povijesti Bosne i Turske. Ovo mjesto bilo je najveći regrutni centar Osmanske imperije. Odavde su u Istanbul išli najbolji studenti, ovdje su se rađali najbriljantniji i najhrabriji Bosanci. Jedan od njih zvao se Šedžaudin i po njemu je ova džamija dobila ime. A Šedžaudin znači "hrabrost vjere" - kazao je jučer reis Turci i Bošnjaci
- Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turčin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo Turci, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli. Ali mi smo i Bošnjaci - kazao je jučer prof. dr. Cerić.
Nisu vam ga donijeli nego MACEM NATJERALI DA PRIHVATITE ISLAM stoko turska! Da ne povjerujes kakve gluposti izvaljuje taj REIS.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.