HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 14 vel 2025, 22:58.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 240 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Komšić na Dnevniku FTV:"Želim da odmjerim snage sa Hrvatima, šteta što nemaju jednog kandidata" (!?)
PostPostano: 13 lip 2010, 21:54 

Ultras1986 je napisao/la:
Bihac-Krajina je napisao/la:

Obrati se stozernoj stranci za taj problem nisam nadlezan da ovdje kukam za vas i u ime vas. meni se nesvidja milijun stvari, pa opet prihvatam realnost, pa zar stvarno mislis da je neko toliko glup i da propusti sansu da imenuje svoga clana predsjednistva.

Samo malo, jesi ti Hrvat ?

Naravno da nije .

Vrh

Naslov: Re: Komšić na Dnevniku FTV:"Želim da odmjerim snage sa Hrvatima, šteta što nemaju jednog kandidata" (!?)
PostPostano: 13 lip 2010, 21:56 

Obrati se stozernoj stranci za taj problem nisam nadlezan da ovdje kukam za vas i u ime vas. meni se nesvidja milijun stvari, pa opet prihvatam realnost, pa zar stvarno mislis da je neko toliko glup i da propusti sansu da imenuje svoga clana predsjednistva.

Nisam Hrvat, ali gle cuda ljevicar sam i glasam za gradjansku opciju koja IMA pravo legitimitet da stavlja clanove bilo koje nacije.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 21:58 

PCM je napisao/la:

Da imaš ustavom odobreno pravo da Hrvata ubiješ ko psa a da ti se ne može ništa također bi ga iskoristio jel tako šupak ?

Svi vi koji glasate za Komšića ste dno dna. Najjednostavnije rečeno. Sramota BiH.

Pa zar stvarno misliš da su bijelci glupi pa da ukidaju ropstvo ?
Pa zar stvarno misliš da su zapdni europljani glupi pa da dopuštaju migracije muslimana u Europu ?
Pa zar stvarno misliš da su Amerikanci glupi pa da ne sprže čitav svijet kad mogu ...

Može te biti sram i tebe i sve vas koji Hrvatima namećete ovo izdajničko smeće.
Vi ste najveći neprijatelji BiH , a puna su vam usta "Bosne" ...

Ja nikad ne bi Muslimanima ili Srbima nametao predstavnika i to ne iz razloga što sam ja predivan i prekrasan već što sam dovoljno inteligentan da znam da to rađa samo netrpeljivost i mržnju s druge strane , al ko vas jebe , naučit ćete na "hard way" kako kažu Ameri ... Kad tad ...

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 21:59 

Važi, uvaženi gospodine Bihać. Možemo i prestati sa ovom raspravom jer očigledno je da nemate drugi odgovor osim prethodnog i time pokazujete da i dalje mislite da izabrati nekog u nečije ime a u ovom slučaju to je predstavnik jednog od naroda u tzv. biH, ima političku težinu kao otprilike počešati se po guzici, sa oproštenjem.

Jedno je guzica a drugo je politika, a posebno politika u samozvanoj biH. Pozdrav dragi gospodine :D

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 22:02 

Agathonikos je napisao/la:
Važi, uvaženi gospodine Bihać. Možemo i prestati sa ovom raspravom jer očigledno je da nemate drugi odgovor osim prethodnog i time pokazujete da i dalje mislite da izabrati nekog u nečije ime a u ovom slučaju to je predstavnik jednog od naroda u tzv. biH, ima političku težinu kao otprilike počešati se po guzici, sa oproštenjem.

Jedno je guzica a drugo je politika, a posebno politika u samozvanoj biH. Pozdrav dragi gospodine :D

Citat:
Nisam Hrvat, ali gle cuda ljevicar sam i glasam za gradjansku opciju koja IMA pravo legitimitet da stavlja clanove bilo koje nacije.

Zivio.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 22:03 

On je kila govana ,zar ne osjetis ,imas ti nos?

Lem Jelid Ve Lem Juled
Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 22:04 

E,kolega forumski,tako ti krenu belaji...zato bolje spriječiti nego liječiti.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 22:11 

PCM je napisao/la:

Pa zar stvarno misliš da su bijelci glupi pa da ukidaju ropstvo ?
Pa zar stvarno misliš da su zapdni europljani glupi pa da dopuštaju migracije muslimana u Europu ?
Pa zar stvarno misliš da su Amerikanci glupi pa da ne sprže čitav svijet kad mogu ...

Može te biti sram i tebe i sve vas koji Hrvatima namećete ovo izdajničko smeće.
Vi ste najveći neprijatelji BiH , a puna su vam usta "Bosne" ...

Ja nikad ne bi Muslimanima ili Srbima nametao predstavnika i to ne iz razloga što sam ja predivan i prekrasan već što sam dovoljno inteligentan da znam da to rađa samo netrpeljivost i mržnju s druge strane , al ko vas jebe , naučit ćete na "hard way" kako kažu Ameri ... Kad tad ...

Pa cekaj sad sta ti hoces od mene? Da te zalim mozda ili da ti kazem izvini ili sta? Hoces mozda da ti poklonim nesto, pa covjece shvati da postoji i ona druga strana koja je gradjanska opcija i ona ima svoj legitimitet i svoje glasace/birace kako god hoces. I ti TO moras uvaziti ima ljudi koji ne zele zapishane teritorije. Znaci svi koji ne misle kao ti su glupi, namecu, preglasavaju ili sta? Imas izbore glasaj za ono sto smatras da je za tebe dobro (ovo je za tebe pravo da dodjes malo sebi i mnogi drugi - Vlada FBiH = HDZ oba, SBiH, SDA) mozes ovdje kenjati po meni i po SDP-u koliko hoces ali zaboravljas da i ti ljudi imaju legitimitet covjece Boziji. Kriv ti hej SDP zato sto je Hrvata malo i zato sto ne mogu svoga izabrati iz HDZ.a. Pa covjece otidji do Cove i onog dvojca klempavog i reci to njima. SDP ce to poslije ovih izbora uciniti, ali ti i to ne pase jer je lijevicarska stranka, pa sta hoces koji qurazz? Oanj ko to moze (promjeniti ustav) je zauzet s predizbornom kampanjom dakle HDZ oba, SDA, SBiH. Pokucaj njima na vrata i ne krivi Komsica jedinog normalnog na BH politickoj sceni.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 22:12 

Citat:
Obrati se stozernoj stranci za taj problem nisam nadlezan da ovdje kukam za vas i u ime vas.

Da, ti si ovdje nadležan samo da fino glasuješ protiv volje hrvatskog naroda čiji se član predsjedništva bira... jer je sve kako ono reče ex premijer Branković - po zakonu.

Citat:
pa zar stvarno mislis da je neko toliko glup i da propusti sansu da imenuje svoga clana predsjednistva.
[/quote]

Pa evo vidiš da je pola milijuna hrvata glupo, čim ne mogu izabrati svoga člana predsjedništva zbog takvih kao ti, rušitelja ove države.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 22:14 

Bobovac je napisao/la:
Citat:
Obrati se stozernoj stranci za taj problem nisam nadlezan da ovdje kukam za vas i u ime vas.

Da, ti si ovdje nadležan samo da fino glasuješ protiv volje hrvatskog naroda čiji se član predsjedništva bira... jer je sve kako ono reče ex premijer Branković - po zakonu.

Citat:
pa zar stvarno mislis da je neko toliko glup i da propusti sansu da imenuje svoga clana predsjednistva.

Pa evo vidiš da je pola milijuna hrvata glupo, čim ne mogu izabrati svoga člana predsjedništva zbog takvih kao ti, rušitelja ove države.[/quote]

Imas tekst gore koji sam napisao objasnjava ti sve. Ne da mi se vise ovdje objasnjavati, ako znas citati shvatices o cemu pricam.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 22:15 

Ma troller samo vrti dvije iste fraze u krug, ne isplati se gubit vrijeme ...
Ja u kupe on u špade ... Konta on čitavo vrijeme , samo se pravi budala ... al eto svakom njegovo veselje ... odoh , ono bitno ostaje , kad tad će vam se to obit o glavu ... kad tad ...

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 22:16 

PCM je napisao/la:
Ma troller samo vrti dvije iste fraze u krug, ne isplati se gubit vrijeme ...
Ja u kupe on u špade ... Konta on čitavo vrijeme , samo se pravi budala ... al eto svakom njegovo veselje ... odoh , ono bitno ostaje , kad tad će vam se to obit o glavu ... kad tad ...

Ako hoces da se nesto promjeni po pitanju clana predsjednistva glasaj za PROMJENE, ako zelis da ti bude ovako i 2014 glasaj za iste. Kratko jasno.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 22:21 

Bihać krajina misli da je on napredan i otvoren, njemu nacija nije važna, on je iznad svega toga, on je legalist i poštuje ustav BiH, Bosanac je po nacionalnosti jer živi u Bosni...

I naravno on tako otvoren, liberalan i iznad ovoga balkanskog nacionalnog ludila, racionalan do bola - misli da promišlja logično, a u sklopu svega toga ne vidi nelogičnost da on, u državi BiH, sa svim svojim specifičnostima (tri naroda), oduzima pravo jednom narodu (Hrvatima) da imaju svoga predstavnika glasujući kao Bosanac/Bošnjak/Musliman? za Hrvatskog člana predsjedništva.

Sve to pravdajući time da on kroz stranku SDP čiji je simpatizer (koja je 90% Bošnjačka/Muslimanska/Bosanska?), koja je našla Hrvata i kandidirala ga kao HRVATSKOG člana predsjedništva, može istoga izabrati bez obzira što nije Hrvat, jer on glasuje za stranku, bez obzira što nije moralno birati drugome člana predsjedništva, na kraju krajeva to mu je ustav kojega je neka svjetska vucibatina izmjenama pravoga ustava promijenila, dopustio. :ucelo

Na kraju samo pitanje na koje molim odgovor, a vezano za one gluposti o "stožernoj stranci (HDZ-u)" kojoj je lijevi SDP pomrsio račune (SDP je sve samo ne lijevo):

"Da samo Hrvati mogu glasovati za HRVATSKOG člana predsjedništva i da SDP kandidira Komšića, šta misliš da li bi isti bio predsjednik?"

I još jedna opaska, pored svega sranja i nepravde koju nam radiš ti i takvi koji glasuju za Sejdu, radite nam najveće sranje od svih -gušite pluralizam Hrvatske političke scene u BiH. Ja strepim da se naši dogovore za jednoga predstavnika umjesto da odmijeram za koga ću glasovati od 5-6 Hrvatskih kandidata. I onda su vam puna usta da nas jebe stožerna stranka - HDZ, a zbog takvih kao ti nemamo prilike imati izbor jer nam vi radite o glavi.

Koja ***. :rigam

Toliko od mene, inače mi se ne da pisati i raspravljati o debilnim stvarima ali evo puklo me.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 22:40 

Bihać krajina misli da je on napredan i otvoren, njemu nacija nije važna, on je iznad svega toga, on je legalist i poštuje ustav BiH, Bosanac je po nacionalnosti jer živi u Bosni...

I naravno on tako otvoren, liberalan i iznad ovoga balkanskog nacionalnog ludila, racionalan do bola - misli da promišlja logično, a u sklopu svega toga ne vidi nelogičnost da on, u državi BiH, sa svim svojim specifičnostima (tri naroda), oduzima pravo jednom narodu (Hrvatima) da imaju svoga predstavnika glasujući kao Bosanac/Bošnjak/Musliman? za Hrvatskog člana predsjedništva.

Sve to pravdajući time da on kroz stranku SDP čiji je simpatizer (koja je 90% Bošnjačka/Muslimanska/Bosanska?), koja je našla Hrvata i kandidirala ga kao HRVATSKOG člana predsjedništva, može istoga izabrati bez obzira što nije Hrvat, jer on glasuje za stranku, bez obzira što nije moralno birati drugome člana predsjedništva, na kraju krajeva to mu je ustav kojega je neka svjetska vucibatina izmjenama pravoga ustava promijenila, dopustio. :ucelo

Na kraju samo pitanje na koje molim odgovor, a vezano za one gluposti o "stožernoj stranci (HDZ-u)" kojoj je lijevi SDP pomrsio račune (SDP je sve samo ne lijevo):

"Da samo Hrvati mogu glasovati za HRVATSKOG člana predsjedništva i da SDP kandidira Komšića, šta misliš da li bi isti bio predsjednik?"

I još jedna opaska, pored svega sranja i nepravde koju nam radiš ti i takvi koji glasuju za Sejdu, radite nam najveće sranje od svih -gušite pluralizam Hrvatske političke scene u BiH. Ja strepim da se naši dogovore za jednoga predstavnika umjesto da odmijeram za koga ću glasovati od 5-6 Hrvatskih kandidata. I onda su vam puna usta da nas jebe stožerna stranka - HDZ, a zbog takvih kao ti nemamo prilike imati izbor jer nam vi radite o glavi.

Koja ***. :rigam

Toliko od mene, inače mi se ne da pisati i raspravljati o debilnim stvarima ali evo puklo me.

Molim te mozes li malo o sustini? Odgovori mi na pitanje, sto to ova vlast NISTA nije poduzela po pitanju izbora clanova predsjednistva za izbore 2010? Tu sjede Cova i kompanija i krepa vam od smijeha zajedno sa svojim koalicionim partnerima, pa stoga vasu frustriranost koristi za promidzbu za sljedece izbore. Ali ne, Hrvati ostaju pri tomu da njemu daju potpuni ekskluzivitet da ih i dalje magli ispred ociju. Mislim nisu mi te stvari nikako jasne, pogotovo kod onih za koje je SDP za sve kriv - koji igrom slucaja u zadnjih 8 godina uopce nije bio na vlasti. Trazis u pogresnom krivca kao i mnogi ovdje. A ja se ovdje jos pravim budala i da ti objasnjavam. Jbg. takav sam. BUDALA

Priznam budala sam sto uopce ovdje pisem jebem ga ja vise, ne znam sto.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 22:40 

Za sve što nam se loše dogodilo kriv je HDZ BiH. I točka. Imaju vlast,imaju mogućnost mijenjati ustav. Nek sad kao uvjet za ulazak u vlast postave tri točke koje se moraju ispuniti. Oni to neće nikad uraditi,jer samo žele razgrabiti vlast. Tko to ne vidi,slijep je i troši vrijeme i živce na potpuno krive stvari.

Ustvari,njima i odgovara ova pozicija perfektno,jer im služi kao jedna od teza,populističkih teza o ugroženosti na kojoj dobijaju izbore,a ne rade ništa da to promijene. Krme se okrene u selu,3 gajbe pive i ide priča "kako Muslemani biraju našeg presjednika",malo Zubaka i amandmana,iz auta kakva thompsonova uspješnica i eto izbora.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 23:02 

Citat:
Molim te mozes li malo o sustini? Odgovori mi na pitanje, sto to ova vlast NISTA nije poduzela po pitanju izbora clanova predsjednistva za izbore 2010? Tu sjede Cova i kompanija i krepa vam od smijeha zajedno sa svojim koalicionim partnerima, pa stoga vasu frustriranost koristi za promidzbu za sljedece izbore. Ali ne, Hrvati ostaju pri tomu da njemu daju potpuni ekskluzivitet da ih i dalje magli ispred ociju. Mislim nisu mi te stvari nikako jasne, pogotovo kod onih za koje je SDP za sve kriv - koji igrom slucaja u zadnjih 8 godina uopce nije bio na vlasti. Trazis u pogresnom krivca kao i mnogi ovdje. A ja se ovdje jos pravim budala i da ti objasnjavam. Jbg. takav sam. BUDALA

Napravimo da Hrvati biraju Hrvate, Bošnjaci Bošnjake, Srbi Srbe, i onda ćeš vidjeti pluralizma u Hrvata. Lako je Srbima šaltati SDS-SNSD, muslimanima SDA, SBIH u SDP, a mi se moramo skupiti jer smo premali, jer nam TI i TAKVI birate naše predstavnike ?!

Napisao sam ti, umjesto da gledam kvalitetu jer znam da me TI nećeš zajebati i staviti mi nekakvog lika da me predstavlja iako MOJ narod ne glasuje za njega, ja se nadam JEDNOM kandidatu kao u doba komunizma!

Problem nama Hrvatima nije HDZ, dapače, u Zapadnoj Hercegovini i Hercegovačko-neretvanskoj županiji HDZ uopće nije na vlasti !!! O čemu ti pričaš?! Mi Hrvati imamo županije i ovisno o potrebama i kvaliteti kandidata u HDZ-u, HSP-u, HSS-u, NHI-u, HDZ 1990, Hrvatskih demokršćana i šta ja znam koja još hrvatska stranka ima, glasovat ćemo za iste. To nije problem.

Problem je član predsjedništva, kojeg nam TI i TVOJI namećete, umjesto da mi kako logika nalaže izaberemo najbolje među nama. Ovako nas razjebajete da se tako izrazim, jer nam uskraćujete pravo izbora (MISLIM NA ČLANA PREDSJEDNIŠTVA).

A ovi pamfleti za SDP su smješni kada pričamo o ovome svemu, SDP nije alternativa Hrvatskoj političkoj sceni niti će biti i to i ja i ti znamo, to su VAŠI problemi i nagomilano nezadovoljstvo o kojemu se odavno sve zna - "zlatne kašike" i slični arapsko-bliskoistočno-turski snovi.

Nadam se da si sve skužio, to čime se ti hvališ jadno da ne može biti jadnije. Glasaj za SDP na razini države i kantona, ali Sejdo ti je greška, koja će se (živi bili pa vidjeli) odbiti svima nama o glavu. Nismo mi Hrvati baš beživotne vreće za udaranje. Ja sam običan čovjek i ne pitam se ništa, ali kako ja vidim previše se igra sa pravima HRvata u BiH i to ne može dobro završiti.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 23:06 

Ovo sam preskočio

Citat:
Molim te mozes li malo o sustini? Odgovori mi na pitanje, sto to ova vlast NISTA nije poduzela po pitanju izbora clanova predsjednistva za izbore 2010?

Pa zar ti stvarno misliš da Hrvati tu nešto mogu promjeniti ?! Ma ja, tvoji (BOšnjaci) navalili da Hrvatima daju pravo izbora svoga člana predsjedništva - WTF ??

Nema smisla o ovome više pričati, nisi svjestan šta radiš sa glasovanjem za Sejdu ali eto. Bar si moralan i NE ŽELIŠ ništa loše Hrvatima. :ucelo

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 23:07 

Citat:

Napravimo da Hrvati biraju Hrvate, Bošnjaci Bošnjake, Srbi Srbe, i onda ćeš vidjeti pluralizma u Hrvata. Lako je Srbima šaltati SDS-SNSD, muslimanima SDA, SBIH u SDP, a mi se moramo skupiti jer smo premali, jer nam TI i TAKVI birate naše predstavnike ?!

Napisao sam ti, umjesto da gledam kvalitetu jer znam da me TI nećeš zajebati i staviti mi nekakvog lika da me predstavlja iako MOJ narod ne glasuje za njega, ja se nadam JEDNOM kandidatu kao u doba komunizma!

Problem nama Hrvatima nije HDZ, dapače, u Zapadnoj Hercegovini i Hercegovačko-neretvanskoj županiji HDZ uopće nije na vlasti !!! O čemu ti pričaš?! Mi Hrvati imamo županije i ovisno o potrebama i kvaliteti kandidata u HDZ-u, HSP-u, HSS-u, NHI-u, HDZ 1990, Hrvatskih demokršćana i šta ja znam koja još hrvatska stranka ima, glasovat ćemo za iste. To nije problem.

Problem je član predsjedništva, kojeg nam TI i TVOJI namećete, umjesto da mi kako logika nalaže izaberemo najbolje među nama. Ovako nas razjebajete da se tako izrazim, jer nam uskraćujete pravo izbora (MISLIM NA ČLANA PREDSJEDNIŠTVA).

A ovi pamfleti za SDP su smješni kada pričamo o ovome svemu, SDP nije alternativa Hrvatskoj političkoj sceni niti će biti i to i ja i ti znamo, to su VAŠI problemi i nagomilano nezadovoljstvo o kojemu se odavno sve zna - "zlatne kašike" i slični arapsko-bliskoistočno-turski snovi.

Nadam se da si sve skužio, to čime se ti hvališ jadno da ne može biti jadnije. Glasaj za SDP na razini države i kantona, ali Sejdo ti je greška, koja će se (živi bili pa vidjeli) odbiti svima nama o glavu. Nismo mi Hrvati baš beživotne vreće za udaranje. Ja sam običan čovjek i ne pitam se ništa, ali kako ja vidim previše se igra sa pravima HRvata u BiH i to ne može dobro završiti.

Evo prijedlog s kojim ces biti zadovoljan:

1 predsjednik biran u parlamentu, mandat 5 godina rotacija svaki put po nacionalnosti i rijesen problem.

Pristajes li?

Odoh spavati i dobro razmisli. S covom na celu ni ovo necete dobiti. Prava Hrvata se mogu rijesiti u sistemu, ali to klika oko Cove sokola i ostale kriminogene grupacije NE ZELI jer im odgovara ovo sranje i huskanje na sve strane. Sad zeli da nesto napravi dodom i radonom.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 23:09 

Ovo sam preskočio

Citat:
Molim te mozes li malo o sustini? Odgovori mi na pitanje, sto to ova vlast NISTA nije poduzela po pitanju izbora clanova predsjednistva za izbore 2010?

Pa zar ti stvarno misliš da Hrvati tu nešto mogu promjeniti ?! Ma ja, tvoji (BOšnjaci) navalili da Hrvatima daju pravo izbora svoga člana predsjedništva - WTF ??

Nema smisla o ovome više pričati, nisi svjestan šta radiš sa glasovanjem za Sejdu ali eto. Bar si moralan i NE ŽELIŠ ništa loše Hrvatima. :ucelo

To su koalicioni partneri koje ste vi birali i rijesavajte to imate jos mjesec dana da se nesto uradi.

laku noc i ostani covjek.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 23:10 

...ali kako ja vidim previše se igra sa pravima HRvata u BiH i to ne može dobro završiti.

Pa,Jugoslavija je bila mega tvorevina za ovo sranje od protektorata,i nema je danas...

Trebam li dalje objašnjavati?

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 23:23 

Evo prijedlog s kojim ces biti zadovoljan:

1 predsjednik biran u parlamentu, mandat 5 godina rotacija svaki put po nacionalnosti i rijesen problem.

Pristajes li?

Odoh spavati i dobro razmisli. S covom na celu ni ovo necete dobiti. Prava Hrvata se mogu rijesiti u sistemu, ali to klika oko Cove sokola i ostale kriminogene grupacije NE ZELI jer im odgovara ovo sranje i huskanje na sve strane. Sad zeli da nesto napravi dodom i radonom.

Ko će birati toga Hrvatskog člana ? Čitava država ? Molim odgovor ? Daj da SAMO Hrvati (zastupnici Hrvati) biraju Hrvatskog i prijedlog je za 5, ali ako ćete vi birati Srbina, Muslimana i Hrvata- onda si ti ili lud ili bezobrazan i nerealan ti je prijedlog.

I da ti ne quotam ovaj ispod post - SDP nije alternativa Hrvatskoj politici i to ti ne shvačaš. Okanite se preglasavanja i dajte nam sigurnost da biramo naše poredstavnike i možda SDP Herceg-Bosne osvoji većinu Hrvatskih glasova - tko zna .

Ti preskačeš čitavu jednu činjenicu - nitko nas ništa ne pita i realnost je takva da ćeš ti kao ne-Hrvat meni Hrvatu izabrati člana predsjedništva. A za HDZ - to nije tvoja briga, mi ćemo birati tko nam paše, bio to HDZ ili netko drugi, to opet nije problem nekog ne-Hrvata. I činjenicu ponavljam s obzirom da si svezao HDZ-a i koaliranja sa SDA-om, HDZ nije na vlasti u pola Hrvatskih županija, ali i da je - to je naša stvar
Prebacuješ sve na HDZ konkretno, i mješaš kruške i jabuke. Da sumiram, ne da mi se više pisati, ti si bezobrazan i nekorektan jer meni biraš moga člana predsjedništva, nije tvoj jer ti nisi Hrvat - zar tebi sve to nije u najmanju ruku za :rigam :neznam

I ovo da Čova može mijenjati Ustav i da Muslimani jedva čekaju da dam udovolje je zabluda i ako to ne shvaćaš onda nema smisla s tobom pričati. Ne može on ništa, na tome polju uraditi, a za gospodarski kriminal- to je drugi par opanaka.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 23:31 

Kod:
Ko će birati toga Hrvatskog člana ? Čitava država ? Molim odgovor ? Daj da SAMO Hrvati (zastupnici Hrvati) biraju Hrvatskog i prijedlog je za 5, ali ako ćete vi birati Srbina, Muslimana i Hrvata- onda si ti ili lud ili bezobrazan i nerealan ti je prijedlog.

Pa recimo dom naroda ili neko drugo rijesenje (samo HR zastupnici ili sl.) uglavnom bi bilo zagarantovano da eto Hrvat bira predsjednika drzave BiH. Naravno posto to nije direktan izbor predsjednika trebali toj funkciji smanjiti ovlastenja na nivo njemackog ili austrijskog predsjednika. Zlases li se?

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 23:31 

Ostaci turskih običaja: kulučenje, tlačenje, izrabljivanje, haračenje,...a dođeš u poziciju da ti se takav maskira u "demokratu", pa jbo te da se ovakvih pitalo još ni demokraciju ne bi imali, ali su zbog genetske prevrtljivosti imali obraza dodati ovo "demokratska" u nazivu...

Vi ste ovde većinom mladi pa ne pamtite rezon ovih komunjara i njihovu demokratsku krinku, ali ja sam davno skonto da oni nisu dostojni ni demokratskog dijaloga jer su ga zatirali 50 godina, a s obzirom da su 90% u SDPu Muslimani, nekad Jugoslaveni, onomad poluturci u Murat-Muslimani ostala im je navika da satiru i tlače drugačije.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 23:41 

Kod:

Pa recimo dom naroda ili neko drugo rijesenje (samo HR zastupnici ili sl.) uglavnom bi bilo zagarantovano da eto Hrvat bira predsjednika drzave BiH. Naravno posto to nije direktan izbor predsjednika trebali toj funkciji smanjiti ovlastenja na nivo njemackog ili austrijskog predsjednika. Zlases li se?

Slažem se, ali to vi i vaši političari nikad nećete dopustiti. Dakle glasovanje za predsjednika iz doma naroda - ALI SAMO PO TOME PRINCIPU - NE NA PRINCIPU 50% ZASTUPNIKA I SLIČNE GLUPOSTI KOJE SU LOGIČNE TVOME SDP-u u građanskom gledanju države - bih nikada neće biti građanska (1 čovjek-1 glas bez federalnog uređenja ) i to je činjenica. Dakle prihvatite realnost i idemo urediti ovu državu po svačijoj mjeri.

Samo reci mi opet je li tebi u redu da ti meni biraš predsjednika, znam da je tebi to nakaradan ustav dopustio, ali ovako ljudski - zar to nije dno dna ? Biraj ti svoga, ja ću svoga - sve ostalo je za osudu. Molim odgovori na ovo.

Vrh

PostPostano: 13 lip 2010, 23:52 

Kod:

Slažem se, ali to vi i vaši političari nikad nećete dopustiti. Dakle glasovanje za predsjednika iz doma naroda - ALI SAMO PO TOME PRINCIPU - NE NA PRINCIPU 50% ZASTUPNIKA I SLIČNE GLUPOSTI KOJE SU LOGIČNE TVOME SDP-u u građanskom gledanju države - bih nikada neće biti građanska (1 čovjek 1 glas kao što je to primjerice RH) i to je činjenica. Dakle prihvatite realnost i idemo urediti ovu državu po svačijoj mjeri.

Samo reci mi opet je li tebi u redu da ti meni biraš predsjednika, znam da je tebi to nakaradan ustav dopustio, ali ovako ljudski - zar to nije dno dna ? Biraj ti svoga, ja ću svoga - sve ostalo je za osudu. Molim odgovori na ovo.

Jbg. stari svaka stranka koja bi imala mogucnost istaknuti svog predstavnika bi to uradila, sta da ti kazem. Zeljko Komsic nije losa osoba cak sta vise jedan od boljih politicara. Ne pomaze tu ni prica o moralu, pusti to svako od njih bi isto uradio i zato se slazem da se to treba mjenjati. Ovo sto sam predlozio gore je vise nego dovoljno za ravnopravnost Hrvata. Hrvati kada dodju na red (po mom modelu) da biraju predsjednika drzave imace mogucnost da se bore izmedju sebe i neka tu pokazu ko im je po volji. Sve do tad, imamo ovo sto imamo i ja nisam zadovoljan mnogo scim ali moram gledati u to i to predstavlja surovu istinu. Stacu ti sad ovdje lagati petljati kad su stvari jasne kao dan, treba nam promjena ustava koja ce garantovati da svi na neki nacin imaju svoju satisfakciju u svemu tome. Sve ostalo, treci, unitarizacija, otcjepljenje ce cementirati ovo stanje i zato treba dati onima mogucnost koji ZELE nesto da naprave. Znam sad ces me lincovati ovdje, pa sto nisi pa sto ovo ono, ja ti kazem da oni koji su mogli to uciniti NISU zeljeli ili nisu sposobni da to sprovedu. Cilj im je samo njihova stolica i to je to. Upravo zbog toga nam trebaju umjerene opcije i prije svega REALNE. To je to. Na kraju krajeva ti vjerovatno zastupas ideju potpuno suprotno mojoj, pa je ovo odgovor koji jednostavno ne moze biti drugacije objasnjen, necu ovdje da se cupam ili bilo sta - to je tako.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 240 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Diablo, Fredericktown, Li Zongren, Patriota, Robbie MO i 106 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: