|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 94 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Haram
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 09:29 |
|
|
I sad se one sve bore za zene u Iranu, dok ih zabole picke i glavici za palestinske majke kojima ubijaju ili zatvaraju maloljetne sinove i u cifutskim kazamatima ubijaju u njima volju za zivot.
Al hajd, zene, zivot, sloboda. hahaha ajme zaista...ponedjeljak je, klasicna nadrkanost i nenaspavanost tako da jos lebdim izmedju smijesno mi i odvratno mi.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 09:32 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Zaboravljate da je konaković proizašao iz sda. Bude li se pravio "konstruktivan" (čitajte pristajao na "kompromise" koji to nisu), gotov je (politički) zauvijek. Bogami vam je gotov Bakir. A nije pravio kompromise. I onaj Kurtćehajić je bio beskompromisan pa je dobio 800 glasova. Ooooo kako ste umorni...
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 10:00 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Haram je napisao/la: I sad se one sve bore za zene u Iranu, dok ih zabole picke i glavici za palestinske majke kojima ubijaju ili zatvaraju maloljetne sinove i u cifutskim kazamatima ubijaju u njima volju za zivot.
Al hajd, zene, zivot, sloboda. hahaha ajme zaista...ponedjeljak je, klasicna nadrkanost i nenaspavanost tako da jos lebdim izmedju smijesno mi i odvratno mi. Zaboli nas *** za Palestince i palestinske majke. Čim to čujem znam da imam muslimančinu prekoputa. To mi je i ultimativni test kad špreham s nekim novodoseljenim muslićem, nabacim temu o Izraelu i Palestini, ako je ne preskoči i počne kukat o Palestincima odjebem ga. Ti si čovječe Europljanin, bijeli, to ti je primarno i zajedničko s drugim ljudima u tvom okruženju a ako ti je islam važniji onda idi u Gazu, pomozi Palestincima. Baš čitam zašto su ostali muslimani ostali ovako zaostali iako je Bagdad centar znanosti i svijeta u vrijeme kad smo mi Slaveni naseljavali ova područja. Neki lik je nazivao crnom magijom koju treba izbjegavati neku pizdariju, nepismena stoka je interpretirala da je matematika crna magija i upali su u rupu zaostalosti iz koje i danas ne izlaze. I to treba podržavat?! Židovi imaju četvrtinu svih nobelovaca i vrijedniji su od cijelog muslimanskog svijeta. Šteta što ih nema više.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 11:26 |
|
|
Muslimani se pitaju koga će im Hrvati izabrati u vlast. Citat: Postizborno nuđenje Draganu Čoviću. Ko će biti prvi u Bošnjaka?https://www.klix.ba/vijesti/bih/postizb ... /221010030 Kako su jadni... a kako su preletili, otkrili se prerano ko hamateri... kaznijo ih alah.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 11:43 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Haram je napisao/la: I sad se one sve bore za zene u Iranu, dok ih zabole picke i glavici za palestinske majke kojima ubijaju ili zatvaraju maloljetne sinove i u cifutskim kazamatima ubijaju u njima volju za zivot.
Al hajd, zene, zivot, sloboda. hahaha ajme zaista...ponedjeljak je, klasicna nadrkanost i nenaspavanost tako da jos lebdim izmedju smijesno mi i odvratno mi. Zaboli nas *** za Palestince i palestinske majke. Čim to čujem znam da imam muslimančinu prekoputa. To mi je i ultimativni test kad špreham s nekim novodoseljenim muslićem, nabacim temu o Izraelu i Palestini, ako je ne preskoči i počne kukat o Palestincima odjebem ga. Ti si čovječe Europljanin, bijeli, to ti je primarno i zajedničko s drugim ljudima u tvom okruženju a ako ti je islam važniji onda idi u Gazu, pomozi Palestincima. Baš čitam zašto su ostali muslimani ostali ovako zaostali iako je Bagdad centar znanosti i svijeta u vrijeme kad smo mi Slaveni naseljavali ova područja. Neki lik je nazivao crnom magijom koju treba izbjegavati neku pizdariju, nepismena stoka je interpretirala da je matematika crna magija i upali su u rupu zaostalosti iz koje i danas ne izlaze. I to treba podržavat?! Židovi imaju četvrtinu svih nobelovaca i vrijedniji su od cijelog muslimanskog svijeta. Šteta što ih nema više. Ateisti osjetljivi samo na muslimanske žrtve.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 11:50 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Haram je napisao/la: I sad se one sve bore za zene u Iranu, dok ih zabole picke i glavici za palestinske majke kojima ubijaju ili zatvaraju maloljetne sinove i u cifutskim kazamatima ubijaju u njima volju za zivot.
Al hajd, zene, zivot, sloboda. hahaha ajme zaista...ponedjeljak je, klasicna nadrkanost i nenaspavanost tako da jos lebdim izmedju smijesno mi i odvratno mi. Zaboli nas *** za Palestince i palestinske majke. Čim to čujem znam da imam muslimančinu prekoputa. To mi je i ultimativni test kad špreham s nekim novodoseljenim muslićem, nabacim temu o Izraelu i Palestini, ako je ne preskoči i počne kukat o Palestincima odjebem ga. Ti si čovječe Europljanin, bijeli, to ti je primarno i zajedničko s drugim ljudima u tvom okruženju a ako ti je islam važniji onda idi u Gazu, pomozi Palestincima. Baš čitam zašto su ostali muslimani ostali ovako zaostali iako je Bagdad centar znanosti i svijeta u vrijeme kad smo mi Slaveni naseljavali ova područja. Neki lik je nazivao crnom magijom koju treba izbjegavati neku pizdariju, nepismena stoka je interpretirala da je matematika crna magija i upali su u rupu zaostalosti iz koje i danas ne izlaze. I to treba podržavat?! Židovi imaju četvrtinu svih nobelovaca i vrijedniji su od cijelog muslimanskog svijeta. Šteta što ih nema više. Kakve veze to sa europljanima bijelim ima u 21. vijeku. Šta si ti, rasist. Bijeli europljani su ti i Karadžić, Mladić, Milošević, Praljak, Tuđman...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 11:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Al hajd, zene, zivot, sloboda. hahaha ajme zaista...ponedjeljak je, klasicna nadrkanost i nenaspavanost tako da jos lebdim izmedju smijesno mi i odvratno mi. Zaboli nas *** za Palestince i palestinske majke. Čim to čujem znam da imam muslimančinu prekoputa. To mi je i ultimativni test kad špreham s nekim novodoseljenim muslićem, nabacim temu o Izraelu i Palestini, ako je ne preskoči i počne kukat o Palestincima odjebem ga. Ti si čovječe Europljanin, bijeli, to ti je primarno i zajedničko s drugim ljudima u tvom okruženju a ako ti je islam važniji onda idi u Gazu, pomozi Palestincima. Baš čitam zašto su ostali muslimani ostali ovako zaostali iako je Bagdad centar znanosti i svijeta u vrijeme kad smo mi Slaveni naseljavali ova područja. Neki lik je nazivao crnom magijom koju treba izbjegavati neku pizdariju, nepismena stoka je interpretirala da je matematika crna magija i upali su u rupu zaostalosti iz koje i danas ne izlaze. I to treba podržavat?! Židovi imaju četvrtinu svih nobelovaca i vrijedniji su od cijelog muslimanskog svijeta. Šteta što ih nema više. Moj meme:
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 11:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76151 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
novovrijeme je napisao/la: Muslimani se pitaju koga će im Hrvati izabrati u vlast. Citat: Postizborno nuđenje Draganu Čoviću. Ko će biti prvi u Bošnjaka?https://www.klix.ba/vijesti/bih/postizb ... /221010030 Kako su jadni... a kako su preletili, otkrili se prerano ko hamateri... kaznijo ih alah. Federacija je postala monarhija s predsjednikom HDZ kao monarhom.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 12:02 |
|
|
SDA definitivno treba poslati u opoziciju. Neka provedu jedan mandat na klupi, pa ako poprave svoje stavove onda ćemo razmisliti što i kako dalje s njima.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 12:18 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Zaboli nas *** za Palestince i palestinske majke. Čim to čujem znam da imam muslimančinu prekoputa.
To mi je i ultimativni test kad špreham s nekim novodoseljenim muslićem, nabacim temu o Izraelu i Palestini, ako je ne preskoči i počne kukat o Palestincima odjebem ga.
Ti si čovječe Europljanin, bijeli, to ti je primarno i zajedničko s drugim ljudima u tvom okruženju a ako ti je islam važniji onda idi u Gazu, pomozi Palestincima.
Baš čitam zašto su ostali muslimani ostali ovako zaostali iako je Bagdad centar znanosti i svijeta u vrijeme kad smo mi Slaveni naseljavali ova područja.
Neki lik je nazivao crnom magijom koju treba izbjegavati neku pizdariju, nepismena stoka je interpretirala da je matematika crna magija i upali su u rupu zaostalosti iz koje i danas ne izlaze. I to treba podržavat?!
Židovi imaju četvrtinu svih nobelovaca i vrijedniji su od cijelog muslimanskog svijeta. Šteta što ih nema više.
Moj meme: Fali još da ne jedu svinjetinu jer je svinja prljava životinja i ne piju alkohol jer je šerbe puno zdravije. Dobar meme.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 12:20 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Moj meme: Fali još da ne jedu svinjetinu jer je svinja prljava životinja i ne piju alkohol jer je šerbe puno zdravije. Dobar meme. Brišu guzicu rukom i sakate kitu zbog higijenskih razloga.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 12:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Moj meme: Fali još da ne jedu svinjetinu jer je svinja prljava životinja i ne piju alkohol jer je šerbe puno zdravije. Dobar meme. Da ne bude da se ne šalim samo na njihov račun, evo još jedne moje produkcije. Samo pravi insajderi znaju pozadinu ovog zadnjeg prozora:
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 12:29 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Fali još da ne jedu svinjetinu jer je svinja prljava životinja i ne piju alkohol jer je šerbe puno zdravije. Dobar meme. Da ne bude da se ne šalim samo na njihov račun, evo još jedne moje produkcije. Samo pravi insajderi znaju pozadinu ovog zadnjeg prozora: SDA detektor laži
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 12:50 |
|
|
Citat: Naši prijatelji iz SAD-a i Evropske unije koji su također otvoreno digli glas protiv SDA-ove politizacije pravosuđa i policijskih strukutura su najvažniji politički i ekonomski partneri Bosne i Hercegovine. Bez njihove podrške i zaleđine, naša država bi otišla u nepovratnu spiralu nestabilnosti, siromaštva i izolacije. Prema tome, pitanje je kome mogu biti prihvatljivi partneri koje ne podržava ni EU, ni SAD, ni Velika Britanija? Nama ne - kaže Nikšić. Još jedan Fikret Abdić
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 13:59 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Citat: Naši prijatelji iz SAD-a i Evropske unije koji su također otvoreno digli glas protiv SDA-ove politizacije pravosuđa i policijskih strukutura su najvažniji politički i ekonomski partneri Bosne i Hercegovine. Bez njihove podrške i zaleđine, naša država bi otišla u nepovratnu spiralu nestabilnosti, siromaštva i izolacije. Prema tome, pitanje je kome mogu biti prihvatljivi partneri koje ne podržava ni EU, ni SAD, ni Velika Britanija? Nama ne - kaže Nikšić. Još jedan Fikret Abdić E moj Nermine Nikšiće
Bosnu si izdao... Alijinog sina popišao i ulaziš u savez sa Ćetnicima i Hustašama...
Zamilite kmeke kad Denis i Željka preglasaju Sejdu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 14:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bit će jako meme veselo kod muslimana sljedeći period. Ko je "izdao Bosnu", ko je "izdao Bošnjake",
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 15:06 |
|
|
Ovaj debeli Nikšić nije dobio glasove ni od rodbine. Ni u skupštinu nije prošao. I sad će on predstavljati Muslimane. Nikšiće osveti se Muslimanima zato što nisu glasali za tebe. A vi Muslimani, kako te? Hoćete li ikad više planirati uništenje Srba i Hrvata?
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 17:08 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 17:10 |
|
|
Demoniziranje Konakovića na Klixu, zanimljivo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 18:08 |
|
|
Kako će se sad muje klat između sebe oko toga tko će u “koaliciju” sa hagresorima…biće smijeha
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 18:21 |
|
|
Totalna ofenziva SDA-DF medija i botova na Konakovića
Grlo im se steže od pomisli da će ostat bez vlasti i svega ostalog što ide uz vlast
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 18:34 |
|
|
@ArtiljerijaBosanska Nećete SDA izbaciti pa makar rat izbio.Nećemo Dritane,Fikrete Abdiće
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 18:39 |
|
|
Teško će Konaković ovo izdržati. Možda jedino ako ima bezrezervnu potporu VP, američkog i britansko veleposlanika te čitave EU. Bez ovoga bit će teško.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 18:46 |
|
|
Mislim da će gazda Klixa uskoro na razgovor u Hambasade. A mogao bi i skočit sa zgrade kao Bago.
Nije se s njima baš uputno tako otvoreno zajebavat.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Konaković: Izbacujemo iz vlasti i Bakira i Željka Postano: 10 lis 2022, 18:49 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: Teško će Konaković ovo izdržati. Možda jedino ako ima bezrezervnu potporu VP, američkog i britansko veleposlanika te čitave EU. Bez ovoga bit će teško. On će ovo izdržati ali ne znam hoće li ovi oko njega Njega se SDA boji više od Dodika jer ih ono "u dušu" poznaje Zna im sve slabe točke
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|