|
|
Stranica: 16/19.
|
[ 468 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 10:40 |
|
|
|
Ako želite u HR morate prvo to da kažete. Kao što mi kažemo - Hoćemo spajanje Srpske i Srbije! Na dunjaluku ljudi pričaju. Kažu šta žele a ne lažu šta žele. Vi 33 godine lažete šta želite Morate onda uvjerite Hrvate da ćete biti normalni ljudi a ne Talibani, prilagođavati zakone FBiH sa hrvatskim, potpisati sporezum o paralelnim vezama, ukinuti mržnju prema Hrvatima koju širite iz dana u dan itd. itd. to je proces Mujo. Rad.
Ništa Mujo ne pada od alaha sa neba. Džaba čekate. To što vam je 1992-95. padao ikar sa neba je ćudo. Sad da se zarati govno bi dobili.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 10:44 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Što to tebe iz Beograda briga? Gledaj svoja posla.
To je moj posao. Naš. Nije, to je gledanje preko ograde u našu avliju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 10:46 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Sve što je srpsko je briga cijelog srpskog roda. Nismo mi zajebanicija ko vi nego pravi narod.  Onda se kao čudite, neko vas mrzi ili ovo ono. A prljavim šapama bi dijelili drugu državu. Nije problem, al kažu da je karma i više nego kučka. Sjebaće vas skroz ne okanete li se ćorava posla.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 10:47 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: To je moj posao. Naš.
Nije, to je gledanje preko ograde u našu avliju. Republika SRPSKA nije vaša i nikad neće biti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 10:48 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ako želite u HR morate prvo to da kažete. Kao što mi kažemo - Hoćemo spajanje Srpske i Srbije! Na dunjaluku ljudi pričaju. Kažu šta žele a ne lažu šta žele. Vi 33 godine lažete šta želite Morate onda uvjerite Hrvate da ćete biti normalni ljudi a ne Talibani, prilagođavati zakone FBiH sa hrvatskim, potpisati sporezum o paralelnim vezama, ukinuti mržnju prema Hrvatima koju širite iz dana u dan itd. itd. to je proces Mujo. Rad.
Ništa Mujo ne pada od alaha sa neba. Džaba čekate. To što vam je 1992-95. padao ikar sa neba je ćudo. Sad da se zarati govno bi dobili. Hoću i ja Margot Robbie, al nema. Nerealne želje se ne ispunjavaju. Hoću i ja da budem vladar po planete....i? Ništa. Ispunilo se ko i to tvoje o entitetu RS i Srbiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 10:54 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ako želite u HR morate prvo to da kažete. Kao što mi kažemo - Hoćemo spajanje Srpske i Srbije! Na dunjaluku ljudi pričaju. Kažu šta žele a ne lažu šta žele. Vi 33 godine lažete šta želite Morate onda uvjerite Hrvate da ćete biti normalni ljudi a ne Talibani, prilagođavati zakone FBiH sa hrvatskim, potpisati sporezum o paralelnim vezama, ukinuti mržnju prema Hrvatima koju širite iz dana u dan itd. itd. to je proces Mujo. Rad.
Ništa Mujo ne pada od alaha sa neba. Džaba čekate. To što vam je 1992-95. padao ikar sa neba je ćudo. Sad da se zarati govno bi dobili. Hoću i ja Margot Robbie, al nema. Nerealne želje se ne ispunjavaju. Hoću i ja da budem vladar po planete....i? Ništa. Ispunilo se ko i to tvoje o entitetu RS i Srbiji. Pa to sam i ja rekao. Mora da se radi. Kako mi radimo na uništenju BiH tako i vi treba da radite na spajanju FBIH sa HR. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 11:09 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nije, to je gledanje preko ograde u našu avliju.
Republika SRPSKA nije vaša i nikad neće biti. Citat: 3. Sastav Bosna i Hercegovina se sastoji od dva entiteta: Federacije Bosne i Hercegovine i Republike Srpske (u daljem tekstu "entiteti"). 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 11:09 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Hoću i ja Margot Robbie, al nema. Nerealne želje se ne ispunjavaju.
Hoću i ja da budem vladar po planete....i? Ništa. Ispunilo se ko i to tvoje o entitetu RS i Srbiji.
Pa to sam i ja rekao. Mora da se radi. Kako mi radimo na uništenju BiH tako i vi treba da radite na spajanju FBIH sa HR.  Šta radite? Prićate? Aferim. Samo prićajte.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 11:14 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: To je moj posao. Naš.
Nije, to je gledanje preko ograde u našu avliju. Vaša avlija je jasno ograđena i niko ne neće dirati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 11:17 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Republika SRPSKA nije vaša i nikad neće biti.
Citat: 3. Sastav Bosna i Hercegovina se sastoji od dva entiteta: Federacije Bosne i Hercegovine i Republike Srpske (u daljem tekstu "entiteti").  E tako, sastoji se, baš ste lepo naučili. Nije država nego se sastoji od Republike i Federacije. I čije Republike Mujo? Da nije možda SRPSKE? Znaš li šta ste potpisali?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 11:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64127 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Elmedine nisi više glavni Nametnuo Plenki Hrvat slavni
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 11:19 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nije, to je gledanje preko ograde u našu avliju.
Vaša avlija je jasno ograđena i niko ne neće dirati.  Biće i vaša ograđena, bićete sretni ako to bude i Šumadija uz Bg pašaluk 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 11:31 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46744 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Sve ovo oko Otvorenog Balkana će ionako biti kako SAD odluči. Tko zna šta Anglosasi mute.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 11:44 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 9393 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Olako se priča o otvorenom Balkanu. To jedino može kao nekakav projekt pripreme za ulazak u EU, nikako mimo toga. Sama procedura da se ujednače propisi vezano za zajedničko tržište i sve to, pa i ukidanje granica, zabrana nelojalne konkurencije i sl. bi trajalo dugo. Morala bi se utanačit i nadležnost nekog suda, vjerojatno onog Europskog na što srbi ne bi pristajali svakako, jer bi u tim odnosima došlo do tužbi. Engleska, Njemačka, Francuska i Italija su imali međusobna tužakanja unutar EZ i kasnije EU zbog narušavanja poštenog natjecanja na tržištu a da ne bi ekipa kao Kosovo, BiH, Srbija, Makedonija, Crna Gora! 
_________________ "OHR STAY, SCHMIDT GO AWAY"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 16:34 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39459 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ovi svršavaju na OB tko sdalije na građansku državu. S jednakim uspjehom.  Konaković je naš. Gradska raja će bit sad općenito prozapadna. Talibanija je balkanska ali zapad je sad na našoj strani. BiH će jako brzo u Otvorenu Hrvatsku ako se smjer ne promijeni a čini mi se da neće.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 17:27 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ovi svršavaju na OB tko sdalije na građansku državu. S jednakim uspjehom.  Konaković je naš. Gradska raja će bit sad općenito prozapadna. Talibanija je balkanska ali zapad je sad na našoj strani. BiH će jako brzo u Otvorenu Hrvatsku ako se smjer ne promijeni a čini mi se da neće. FBIH može odmah. Al Republika Srpska neće nikad. Jununzarije možeš prićati svojim bulama u Zenici.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 17:36 |
|
|
|
Zašto su Srbi opet pobudalili? Je li se desilo nešto bitno?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 17:53 |
|
|
|
BiH ulazi u OB, cela BiH, ne Republika Srpska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 18:32 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39459 Lokacija: Gl. grad regije
|
S Vučićem na čelu? Taj je odsvirao svoje, tko Bakir u talibaniji. Zapad kad jednom nekog prekriži nema popravnog. A ovaj vaš je sve kredite potrošio. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 18:38 |
|
|
|
Dusanovo Carstvo privlacnije zvuci
_________________ S vjerom u Boga
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 18:50 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: S Vučićem na čelu? Taj je odsvirao svoje, tko Bakir u talibaniji. Zapad kad jednom nekog prekriži nema popravnog. A ovaj vaš je sve kredite potrošio.  Nije to tako. Istok kad nekog precrta nema popravnog. Zapad je slab i nebitan, Dodik im piša u usta već skoro 2 decenije 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 19:43 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: S Vučićem na čelu? Taj je odsvirao svoje, tko Bakir u talibaniji. Zapad kad jednom nekog prekriži nema popravnog. A ovaj vaš je sve kredite potrošio.  Nije to tako. Istok kad nekog precrta nema popravnog. Zapad je slab i nebitan, Dodik im piša u usta već skoro 2 decenije  U pravu si  shell gas station around me
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 21:25 |
|
|
Aspirin je napisao/la: ... Inače, i pokojni otac i sin Zukorlić imaju jednu jaku islamističku crtu... Jednu crtu? Pa to je sve što imaju, sve o čemu govore, sve što misle. Ne radi se tu ni o kakvoj crti, već o temeljnom programu. Dosta govori o tvojoj iskrenosti što Zukorliće tako blago opisuješ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 22:29 |
|
|
|
Mnogo glupiranja i pisanja eseje ni oko čega.
Sve u svemu, Bejha ulazi u OB.
Neka se Hrvati, GraDŽani i Džamijaši dogovore oće li protestovati protiv toga ili ne, njihova stvar. Svako ima pravo na protest.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 10 svi 2023, 22:29 |
|
|
|
Mnogo glupiranja i pisanja eseje ni oko čega.
Sve u svemu, Bejha ulazi u OB.
Neka se Hrvati, GraDŽani i Džamijaši dogovore oće li protestovati protiv toga ili ne, njihova stvar. Svako ima pravo na protest.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|