|
|
Stranica: 28/82.
|
[ 2046 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 06 lis 2020, 14:21 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Sve u svemu čini se da, tko preživi do proljeća... ostaće bez mnogih susjeda.
Tako ti je to svake godine, jedan od osamdeset ljudi nas napusti svakog Božjeg ljeta
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ivica
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 07 lis 2020, 20:24 |
|
|
|
Ne tako davno,ali prije korone,susjed zakotušio i hitno u bolnicu...vratili ga kući,kažu nije ništa gripa a i gužva na respiratoru pa nema konekcije...uskoro zazvonilo na crkvi :)
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 08 lis 2020, 10:21 |
|
|
|
Danas 69 u HNŽ-u, od toga 48 u Mostaru. Prolazim jučer pored Doma zdravlja, ogroman red za testiranje.
Ako za svakog zaraženog računamo da je na svojevrstan način cijepljen, makar za idućih nekoliko mjeseci, možda zima i ne bude tako problematična kako se predviđalo...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 08 lis 2020, 18:48 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46754 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Danas najveći broj oboljelih u BiH 453, od toga 48 u Mostaru, mi ćemo biti drugi grad u svijetu s imunitetom nakon Manausa.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 08 lis 2020, 20:11 |
|
|
daramo je napisao/la: Danas najveći broj oboljelih u BiH 453, od toga 48 u Mostaru, mi ćemo biti drugi grad u svijetu s imunitetom nakon Manausa. Nećete, ima ga i Bergamo. A po svemu sudeći i Švedska, s projesčno JEDNiM UMRLIM DNEVNO u zadnjih nekoliko dana, na 10 milijuna stanovnika....
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 09 lis 2020, 11:57 |
|
|
88 novozaraženih u HNŽ-u. Među njima i moja malenkost... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 09 lis 2020, 12:00 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Znači kopao si nos. Napokon sam stvorio naviku da perem ruke, ne kopam nos, ne diram usta. I to lizanje prstiju koje sam čitav život radio mi sad izgleda kao pokušaj samoubojstva. Dobio sam informaciju da je velika nestašica cjepiva za gripu. Niko ne želi sad oboje dobiti odjednom. Rekli mi da čekam pa kad stignu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 09 lis 2020, 12:11 |
|
|
BBC je napisao/la: Znači kopao si nos. Napokon sam stvorio naviku da perem ruke, ne kopam nos, ne diram usta. I to lizanje prstiju koje sam čitav život radio mi sad izgleda kao pokušaj samoubojstva. Sumnjam da je bilo kopanje nosa, i ja sam zadnjih par mjeseci svjesno uklonio sve te navike diranja lica. Bio sam u kontaktu sa dvije osobe koje su nedugo nakon toga istovremeno dobile temperaturu. Odmah sam bio na oprezu, a kad sam i ja dobio, nije bilo previše dileme što je... Svi se testirali, svi pozitivni. Sad zasad klasična viroza, bez nekih respiratornih smetnji. Nadam se da će na tome i ostati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 09 lis 2020, 12:12 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29273 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dunno je napisao/la: 88 novozaraženih u HNŽ-u. Među njima i moja malenkost...  Sretne ti rane junače. Očekujemo redovita izvješća o tvom zdravstvenom stanju. Znaš li kad si zaražen te kada si osjetio prve simptome?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 09 lis 2020, 12:14 |
|
|
dunno je napisao/la: BBC je napisao/la: Znači kopao si nos. Napokon sam stvorio naviku da perem ruke, ne kopam nos, ne diram usta. I to lizanje prstiju koje sam čitav život radio mi sad izgleda kao pokušaj samoubojstva. Sumnjam da je bilo kopanje nosa, i ja sam zadnjih par mjeseci svjesno uklonio sve te navike diranja lica. Bio sam u kontaktu sa dvije osobe koje su nedugo nakon toga istovremeno dobile temperaturu. Odmah sam bio na oprezu, a kad sam i ja dobio, nije bilo previše dileme što je... Svi se testirali, svi pozitivni. Sad zasad klasična viroza, bez nekih respiratornih smetnji. Nadam se da će na tome i ostati. Ti se nisi ni testirao ? Počela je sezona gripe pa ko zna šta je to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 09 lis 2020, 12:25 |
|
|
|
Nije valjda da se nije testirao a tvrdi da ima covid??
Pa ja sam svaki mjesec imao kontakt sa nekim oboljelim i nekako u to vrijeme imao i temperaturu i opet ništa od "pozitive".
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 09 lis 2020, 12:29 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Znaš li kad si zaražen te kada si osjetio prve simptome?
Kontakt je bio za vikend, simptomi kod njih početkom tjedna, kod mene dan poslije. S obzirom na epidemiološku situaciju, ja mislim da bi se svi sa simptomima trebali testirati i izolirati dok se ne vidi što je, sve ostalo mi je prilično neodgovorno. Samo testiranje ide vrlo jednostavno. BBC je napisao/la: Ti se nisi ni testirao ? Počela je sezona gripe pa ko zna šta je to.
Svi smo se testirali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 09 lis 2020, 12:29 |
|
|
|
Austrijanci ne priznaju test preko krvi. To sa antitijelima je jako nepouzdano. Mislim moje mišljenje, oni se o tome ne izjašnjavaju samo ga ne priznaju. Mala prehlada i dobiješ false positive.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 09 lis 2020, 12:34 |
|
|
BBC je napisao/la: Austrijanci ne priznaju test preko krvi. To sa antitijelima je jako nepouzdano. Mislim moje mišljenje, oni se o tome ne izjašnjavaju samo ga ne priznaju. Mala prehlada i dobiješ false positive. Da, to su serološki testovi. A ovdje je riječ o PCR testu. Znači, bris nosa i grla.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 09 lis 2020, 12:42 |
|
|
dunno je napisao/la: BBC je napisao/la: Austrijanci ne priznaju test preko krvi. To sa antitijelima je jako nepouzdano. Mislim moje mišljenje, oni se o tome ne izjašnjavaju samo ga ne priznaju. Mala prehlada i dobiješ false positive. Da, to su serološki testovi. A ovdje je riječ o PCR testu. Znači, bris nosa i grla. E jbg. Mi ti pokušavamo pomoći, dajemo ti šanse da nemaš koronu a ti sve moraš pokvariti!!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 09 lis 2020, 12:49 |
|
|
|
Šta ti hoćeš. Pozvati ga na kavu kod sebe ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 09 lis 2020, 12:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25199 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
BBC je napisao/la: Austrijanci ne priznaju test preko krvi. To sa antitijelima je jako nepouzdano. Mislim moje mišljenje, oni se o tome ne izjašnjavaju samo ga ne priznaju. Mala prehlada i dobiješ false positive. Ni Njemacka ne priznaje. Samo PCR test se trazi.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 09 lis 2020, 13:11 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Nije valjda da se nije testirao a tvrdi da ima covid??
Pa ja sam svaki mjesec imao kontakt sa nekim oboljelim i nekako u to vrijeme imao i temperaturu i opet ništa od "pozitive". To hvata samo ove ispod Makljena, rodom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 09 lis 2020, 13:14 |
|
|
|
Kako su Srbi uspjeli da ovoliko smanje broj slučajeva??đ
Ima netko od braće Srba da nam rastumači?
| Privitak/ci: |

cb.png [ 43.08 KiB | Pogledano 1405 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 09 lis 2020, 13:44 |
|
|
dunno je napisao/la: BBC je napisao/la: Znači kopao si nos. Napokon sam stvorio naviku da perem ruke, ne kopam nos, ne diram usta. I to lizanje prstiju koje sam čitav život radio mi sad izgleda kao pokušaj samoubojstva. Sumnjam da je bilo kopanje nosa, i ja sam zadnjih par mjeseci svjesno uklonio sve te navike diranja lica. Bio sam u kontaktu sa dvije osobe koje su nedugo nakon toga istovremeno dobile temperaturu. Odmah sam bio na oprezu, a kad sam i ja dobio, nije bilo previše dileme što je... Svi se testirali, svi pozitivni. Sad zasad klasična viroza, bez nekih respiratornih smetnji. Nadam se da će na tome i ostati. Bit će sve u redu, samo nek se zdravo. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1573 of 2558 - 61.49%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 09 lis 2020, 13:49 |
|
|
lider30 je napisao/la: BBC je napisao/la: Austrijanci ne priznaju test preko krvi. To sa antitijelima je jako nepouzdano. Mislim moje mišljenje, oni se o tome ne izjašnjavaju samo ga ne priznaju. Mala prehlada i dobiješ false positive. Samo PCR test se trazi. 90% "zaraženih" je lažno pozitivno. A njemački RKI mulja naveliko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 09 lis 2020, 13:52 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Kako su Srbi uspjeli da ovoliko smanje broj slučajeva??đ
Ima netko od braće Srba da nam rastumači? Jednostavo! Radi se o odluci Pussylipsa AV-a da se izvestava na odgovarajuci nacin, i eto ti smanjenja! 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 09 lis 2020, 13:55 |
|
|
Bobovac je napisao/la: E jbg. Mi ti pokušavamo pomoći, dajemo ti šanse da nemaš koronu a ti sve moraš pokvariti!!?
Iskreno, ako simptomi ostanu na ovome, drago mi je da je korona i da ću imati nekakav imunitet. Zasad je to izgledalo ovako: 1. dan: nekakvi trnci i vjerojatno blaga temperatura (tada nisam mjerio, nadao sam se da je psihosomatski s obzirom na ove kontakte). Svejedno sam odmah odlučio ograničiti kontakte što je više moguće. 2. dan: malo viša temperatura (sad je više nisam mogao ignorirati), malaksalost, bolovi u mišićima, lagano grebanje grla i promuklost. Naručujem se za testiranje. 3. dan: Testiranje. Već su simptomi počeli popuštati, ali i dalje imam temperaturu. 4. dan: Pozitivan. Simptomi osjetno slabe, i dalje samo blago grebanje u grlu. Generalno se osjećam kao da je sve gotovo, ali s obzirom da je nepredvidiv virus, neću se još opuštati. Znam momka koji je poslije par dana dobio upalu pluća, a praktički nije ni imao neku visoku temperaturu cijelo to vrijeme. Naša Kvačica je napisao/la: Bit će sve u redu, samo nek se zdravo.  Hvala na lijepim željama.  Bit će kako bude... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 09 lis 2020, 14:04 |
|
|
|
A što je sa gubitkom osjetila okusa i mirisa??
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Koronavirus u BiH Postano: 09 lis 2020, 14:06 |
|
|
|
Zasad sve normalno na tom planu.
Čak mi je i apetit normalan, za razliku od prehlade i gripe kad mi se zbog začepljenog nosa ništa ne da...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|