|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 72 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
neretvanin
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 20 srp 2022, 19:57 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: neretvanin je napisao/la: Kraj zuluma je onda tek kad budemo imali svoju republiku unutar BiH ili se BiH raspadne pa se HVO općine pripoje Hrvatskoj! Pa dobro. Svako od nas ima svoje mišljenje. Sad imamo priliku za pluralizam. Mislim možemo ovako Muslimane brojčano podjelit s 2 svako 20 godina i progutat unutar RH cijelu federaciju, ali šta će nam sve te trokut kasabe? Ako na to ciljaš, ajde jedino USK Nek se Hrvatska tim bavi ako želi, hercegbosnaki Hrvati moraju imati svoju republiku i posebnost u odnosu čak i s RH a ne biti provincija.
|
|
Vrh |
|
|
JAS
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 20 srp 2022, 20:05 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Cijeli dan samo čitam i pratim komentare i tamo i vamo i evo da sažmem:
Tamo proglašavaju kraj BiH i Komšić dobija ispod 1%, ne znam što da mislim. I da dodam opterećuje ih što će SNSD postati nezaobilazan faktor u federaciji. Kako će SNSD postati nezaobilazan faktor u federaciji ?
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 20 srp 2022, 20:07 |
|
|
Uf, odakle krenuti...
Recimo prvo,
-Vratiti međužupanijsko-međuopćinsko vijeće.
-Ustrojiti Travnik po uzoru na Mostar.
-Razdvojiti policiju kao što je trenutno u tijeku u HNŽ
...
Nadopunite
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 20 srp 2022, 20:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75810 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
1986 je napisao/la: Uf, odakle krenuti...
Recimo prvo,
-Vratiti međužupanijsko-međuopćinsko vijeće.
-Ustrojiti Travnik po uzoru na Mostar.
-Razdvojiti policiju kao što je trenutno u tijeku u HNŽ
...
Nadopunite Ništa od toga.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 20 srp 2022, 20:27 |
|
|
Svakako je debelo prekasno za bilo kakav hipotetski blok Hrvata i muslimana protiv Srba. Poruseni su svi mostovi.
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
|
Smiljan
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 20 srp 2022, 20:30 |
|
|
Hara je napisao/la: Svakako je debelo prekasno za bilo kakav hipotetski blok Hrvata i muslimana protiv Srba. Poruseni su svi mostovi. Muslimane jedino vole hrvati iz rh odnosno smatraju ih svojima. Iz slavonije sam i znam da moji desničari nisu toliko naoštreni na bošnjake pa bi mogli slavoniju naseliti njima i asimilirati ih kroz generaciju.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 20 srp 2022, 21:41 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6313 Lokacija: Izvan sebe
|
Smiljan je napisao/la: Hara je napisao/la: Svakako je debelo prekasno za bilo kakav hipotetski blok Hrvata i muslimana protiv Srba. Poruseni su svi mostovi. Muslimane jedino vole hrvati iz rh odnosno smatraju ih svojima. Iz slavonije sam i znam da moji desničari nisu toliko naoštreni na bošnjake pa bi mogli slavoniju naseliti njima i asimilirati ih kroz generaciju. Ne mozete ih asimilirati oni su mus,limani. Uskoro bi vas demografski poklopili. Nemajte snjima nista.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
kukac
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 20 srp 2022, 21:49 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Smiljan je napisao/la: Muslimane jedino vole hrvati iz rh odnosno smatraju ih svojima. Iz slavonije sam i znam da moji desničari nisu toliko naoštreni na bošnjake pa bi mogli slavoniju naseliti njima i asimilirati ih kroz generaciju. Ne mozete ih asimilirati oni su mus,limani. Uskoro bi vas demografski poklopili. Nemajte snjima nista. Muslimane je nemoguće asimilirat, jedino pojedinačno nekakav miješani brak. Ako ih je više međusobno se žene.
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 20 srp 2022, 21:59 |
|
|
Dalo se čuti više puta da je ovo zapravo početak zuluma, da će SAD izvesti, kao i Washingtonskim sporazumom, prisilno savezništvo Hrvata i Bošnjaka kako bi se dobilo ujedinjenu antisrpsku frontu. Dakle, zulum tek nastupa po toj teoriji, ali zulum prema Srbima. To bi bila poanta.
|
|
Vrh |
|
|
Valhalla
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 20 srp 2022, 22:00 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Dalo se čuti više puta da je ovo zapravo početak zuluma, da će SAD izvesti, kao i Washingtonskim sporazumom, prisilno savezništvo Hrvata i Bošnjaka kako bi se dobilo ujedinjenu antisrpsku frontu. Dakle, zulum tek nastupa po toj teoriji, ali zulum prema Srbima. To bi bila poanta. Neistine i gluposti.
_________________ Valhalla, Hall of the Slain, the hall presided over by Odin. This vast hall has five hundred and forty doors. A wolf guards the western door and an eagle hovers over it. Till Valhalla!
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 21 srp 2022, 18:11 |
|
|
Ako zaista stvari konačno odu u pravcu uništenja bilo kakve opcije da Bošnjaci uzmu pod svoju potpunu kontrolu FBIH ili BIH, onda se oni na neki način, kao što su neki od njih uočili, vraćaju tamo gdje su bili u Kraljevini Jugoslaviji.
Ali što ako se ponovi situacija u kojoj, bez pomoći stranaca Bošnjaci postanu dovoljno slabi da ne bi bili smatrani prijetnjom od ZG i BG koji se onda počnu natjecati jedan protiv drugog nudeći sve veće koncesije Sarajevu. Te ponude, kakve god bile, bi oni jasno koristili na račun Hrvata i Srba u BIH i čekali povoljniji trenutak da opet otkriju karte. Koliko je realan njihov povratak u poziciju neiskrenih klijenata ZG i BG? Također, ako zaista dođe kraj zulumu, kakve su sve promjene moguće u njihovoj historiografiji? Do sada su, uz pomoć stranaca (Noel Malcolm i slični) bulaznili o nekakvoj Bosni, o njima koji postoje i prije Turaka i slično. Ako bi takijanje prema zapadnjacima postalo bespredmetno, bi li onda bili otvoreniji oko toga da su dušom i dalje Turci? Bi li se otvorili u potpunosti u tom smislu?
Slijedi li onda prestanak lažnog svrstavanja uz Zapad i otvoreno vezivanje uz Erdogana?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 21 srp 2022, 20:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75810 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Josip Filipović je napisao/la: Također, ako zaista dođe kraj zulumu, kakve su sve promjene moguće u njihovoj historiografiji? Do sada su, uz pomoć stranaca (Noel Malcolm i slični) bulaznili o nekakvoj Bosni, o njima koji postoje i prije Turaka i slično. Ako bi takijanje prema zapadnjacima postalo bespredmetno, bi li onda bili otvoreniji oko toga da su dušom i dalje Turci? Bi li se otvorili u potpunosti u tom smislu? Bit će određene korekcije prema tome, neće biti stidljivi iskazivati stvarne osjećaje. No, ja im predviđam period liberalizacije.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 23 srp 2022, 20:19 |
|
|
Navodno će biti dvostruko slavlje. U Neumu. Podiže se u čast Plenkovića Trijumfalna kapija na ulaz u Neum.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 23 srp 2022, 20:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 23 srp 2022, 20:24 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2466 Lokacija: Sarajevo
|
Glupo je da se Hrvati preglasavaju Potrebna je promjena
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 23 srp 2022, 20:25 |
|
|
Hoćeš mi polizati guzicu u ime takije ?
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 23 srp 2022, 20:29 |
|
|
BBC je napisao/la: Hoćeš mi polizati guzicu u ime takije ? Nabavi si zivot Matorac iz Beca
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 23 srp 2022, 20:31 |
|
|
Ne volim neiskrene ljude. Dapače mrzim ih. Niti neiskrene narode.
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 23 srp 2022, 20:32 |
|
|
Jos najbolje da se tebi pravdam Drzi se klixa, baci nam koji naslov :)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 23 srp 2022, 20:33 |
|
|
Ne pravdaš se meni. Neiskren si prema čitavom hrvatskom narodu jer je ovo javno mjesto.
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 23 srp 2022, 20:37 |
|
|
Lijepo dokazes svoje tvrdnje i nema problema
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 23 srp 2022, 20:43 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: dudu je napisao/la: dodatak u naslov nakon što Mr. Šmit nametne odluku:
FBIH naša prčija Nije naša prćija.Ali nam je opstanak trajno zagarantiran. Što je nekima očito propast velikonacionalnog plana. Naravno da je Robbie pa nećemo se takijati međusobno. Ravnopravni Hrvati u Federaciji + muslimanski demografski slom = Hrvatska do Goražda kad tad. Razumijem iskrenu želju da se pruži ruka i nastavi kakvim takim normalnim putem dalje ali toga biti neće. Preko 30 godina su odgajali mlade da mrze "ustaše" i nikakav šmit i izborni zakon tu pomoći neće. Da je Jugoslavija imala nekog kolonijalnog upravitelja poput BiH, koji bi tik pred katastrofu 1991. nametnuo neko uređenje gdje Srbima uzima kontrola nad JNA iz ruke, misliš li da bi Srbi počeli ponašati se normalno? Muslimani se od ovog neće oporaviti godinama, ponašat će se kao kakav Fizičar kad mu CERN pokusom uništi tisuće sata na omiljenoj teoriji
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 23 srp 2022, 20:48 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Uglavnom.
Ovi koji su radili kampanju mržnje, kao DF, prestati će postojati na tržištu kao politička opcija.
Mnogo zdravija situacija.
Sejdo je lud ako i sada nastavi kampanju protiv Hrvata, i ako Muslimani toj suicidalnoj politici održavanja rata protiv Hrvata u 2022, daju glas. A što drugo Sejdo može ponuditi? Cijeli brand mu se sastoji od kampanje protiv Hrvata. Sad ako to tržište presuši, morat će brzo raditi prekvalifikaciju.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 23 srp 2022, 20:55 |
|
|
Šta će jadna Martina kad to sve završi ? Nema kvalifikacije za baš nikakav posao. Nazad na blogove i pisati nekvalitetne kolumne. Ili muslimanima napisati 6 nastavaka svojih knjiga.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kraj zuluma Postano: 23 srp 2022, 20:57 |
|
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: Glupo je da se Hrvati preglasavaju Potrebna je promjena Glupo nego šta. Pogotovo je glupo jer ne možete.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|