|
|
Stranica: 9/9.
|
[ 206 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Liberalni Mujetnam Postano: 03 srp 2022, 19:24 |
|
|
daramo je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Jah, da je tako nafatali bi vi davno dovoljno izdajca od nas da nas raspordaju i da nas pokorite. Al ***, najbolje sto ste uspjeli je Juka prazina. Obratno je ipak drugacija situacija, pridajete se za mekinje Nije daleko od istine, najbolji primjer prodaje za mekinje je Komšić. Čak se i bivši hrvatski predsjednici i premijerke prodaju za mekinje tako da Hrvati nemaju šta govoriti o tome. Ti pljujes Hrvate i bez da ti daju mekinje, tako da imamo i taj slucaj
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Liberalni Mujetnam Postano: 03 srp 2022, 19:28 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3637 Lokacija: Stolni grad
|
Karabaja je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Što ti je to? Jel to neki turski naziv za neko hrvatsko mjesto?
Pitaj nekog starijeg. Btw Hrvatska ti je propala, ljudi ne da odlaze nego se evakuišu. Izvafi glavu iz guzice imas ti vecih problema, odjebi od mene Je svi idu za mulestince radit, ajde karajaja ne laži sebe više, ti si elitni mulestinac ako do 30te imaš sve zube ili barem nedostatak nije veći od 3 i ako ne radiš teške fizičke poslove za 4 marke na sat.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Liberalni Mujetnam Postano: 03 srp 2022, 19:30 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3637 Lokacija: Stolni grad
|
daramo je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Jah, da je tako nafatali bi vi davno dovoljno izdajca od nas da nas raspordaju i da nas pokorite. Al ***, najbolje sto ste uspjeli je Juka prazina. Obratno je ipak drugacija situacija, pridajete se za mekinje Nije daleko od istine, najbolji primjer prodaje za mekinje je Komšić. Čak se i bivši hrvatski predsjednici i premijerke prodaju za mekinje tako da Hrvati nemaju šta govoriti o tome. Komsic je u većem postotku mulestinac(govorim čisto o porijeklu), pa je li realno da si i ti pao na njihovu propagandu o Komsicu Hrvatu.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Liberalni Mujetnam Postano: 03 srp 2022, 19:30 |
|
|
Gazda je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Pitaj nekog starijeg. Btw Hrvatska ti je propala, ljudi ne da odlaze nego se evakuišu. Izvafi glavu iz guzice imas ti vecih problema, odjebi od mene Je svi idu za mulestince radit, ajde karajaja ne laži sebe više, ti si elitni mulestinac ako do 30te imaš sve zube ili barem nedostatak nije veći od 3 i ako ne radiš teške fizičke poslove za 4 marke na sat. Samo kazem da imate vecih problema od nas, ko i mi od vas. Ajd sad pozdrav
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Liberalni Mujetnam Postano: 18 svi 2023, 08:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Housetent
|
Naslov: Re: Liberalni Mujetnam Postano: 18 svi 2023, 11:41 |
|
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|