HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 sij 2025, 11:32.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 164 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Marijan Knezović
PostPostano: 15 srp 2021, 20:39 

Dani, svaka tebi čast, kao i Knezoviću, ali kao što kažeš, sada je druga tema i stvar je drugačija.
Jednog dečka, još u razvoju ( što je normalno za njegove godine i obrazovni status) stavljati u poziciju lidera HB Hrvata je ipak degradirajuće za HB Hrvate.

Što se tiče teme ovih dana, ja u njemu ne vidim liderski potencijal, bez namjere da ga degradiram, naprotiv, ali vidim ga tek kao vječitu oporbu.

Vrh

PostPostano: 15 srp 2021, 20:47 

DaniKU je napisao/la:
Mislio sam replicirati, ali kao da si pobrisao nešto iz originalnog upisa pa možda
sad neće imati smisla.

O kome pričaš. Tko je "ti".

Moj čak post nije zadnji, tako da nije jasno kome repliciraš.

Isto tako nisam jedini moderator, koji može promijeniti naslov teme, mislim da ju je Ministar promijenio jer je tema "Marijana Knezovića za vođu Hrvata u BiH" navukla gađanja dotične ideje sa zoljom, doslovce se upalila Iron Dome mudrijih članova foruma. :zubati

Sad kad je tema Marijan Knezović, to je onda potpuno druga tema, kao što si rekao. Originalna tema je postavljena visoko i onda naravno da će, sukladno narodnoj izreci, i pad biti veći.

Ja sam se fokusirao na mogućnost da Hrvati BiH sebi izaberu neki kadar takvog tipa, da ih vodi, a tu neki mali Marijan nije ni bitan, osim kao primjer i pokazna analiza kakve bi bile posljedice takvog avanturizma.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 15 srp 2021, 22:04 

Robbie MO je napisao/la:
DaniKU je napisao/la:
Mislio sam replicirati, ali kao da si pobrisao nešto iz originalnog upisa pa možda
sad neće imati smisla.

Isto tako nisam jedini moderator, koji može promijeniti naslov teme, mislim da ju je Ministar promijenio jer je tema "Marijana Knezovića za vođu Hrvata u BiH" navukla gađanja dotične ideje sa zoljom, doslovce se upalila Iron Dome mudrijih članova foruma. :zubati

Sad kad je tema Marijan Knezović, to je onda potpuno druga tema, kao što si rekao. Originalna tema je postavljena visoko i onda naravno da će, sukladno narodnoj izreci, i pad biti veći.

Ja sam se fokusirao na mogućnost da Hrvati BiH sebi izaberu neki kadar takvog tipa, da ih vodi, a tu neki mali Marijan nije ni bitan, osim kao primjer i pokazna analiza kakve bi bile posljedice takvog avanturizma.

Znao sam da će biti jasno komu sam replicirao. Korigirao si svoj originalni upis (ovaj odmah iznad) u kojem si, kako mi se čini, prvotno rekao Naša Kvačica-i "da si samo to i rekao" + ovo što si ostavio. Spomenuo sam da moj upis neće imati puno smisla drugima jer je tvoj originalni upis korigiran, ali bitno je da je razumio onaj komu sam ga uputio. U međuvremenu dok sam pisao uskočio je novi upis od drugog forumaša.

Ne želim koristiti nepotrebno prostor u temi da bih ovo objašnjavao, ali evo nadam se da mi drugi neće zamjeriti.

Vrh

PostPostano: 15 srp 2021, 22:59 

Krugerrand je napisao/la:
Prema forumskim paćenicima, lider Hrvata u BiH mora:
- diplomirati na Harvardu, doktorirati na MIT-u i odraditi post-doktorski studij na Oxfordu,
- imati 180+ IQ,
- imati blagu psihopatsku/sociopatsku crtu, i odlučnost da donese teške odluke, koje su ispravne za kolektiv.

Istovremeno, zadnjih 15 godina nas vodi osoba koja u 21. stoljeću ne zna pričati engleski. :klanjam

Nije ni čudo da su britanska i američka ambasada protiv nas kad im čovjek ne može iskomunicirati što uopće želimo - "I thinks mi get izborni law, yes, yes... Me Dragan, you Jane."

No, da ne budem potpuno off-topic. Knezović ima određene karakteristike za lidera, visok je, ima baby-face što je karakteristika koja drugim ljudima sugerira iskrenost (korisno u pregovorima), relativno je energetičan ako je suditi po aktivizmu... Ali meni jednostavno ima neku iritantnu boju glasa, svaki put kad ga slušam imam osjećaj da će zamucati. No, u ovom trenutku bi ga svakako prihvatio ispred Čovića.

Ovaj post je ekstra zabavan nama koji znamo da si musliman.
Čović, Čović, Čović...

slika

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 15 srp 2021, 23:04 

Nije i neće MK biti lako kad su previsoke standarde u politici postavili Jelka, Nevenko, Borjana, Pendeši, Kožuli, Mije Krešići i ostali velikani kapsula.
Marijane ostavi se prevelika je konkurencija!

Vrh

PostPostano: 15 srp 2021, 23:05 

neretvanin je napisao/la:
velikani kapsula

:D

I mene živcira kadrovska politika HDZa, a pogotovo bilo kakvije rodijačke šeme, ali dobro, zar nije HNS sada zablokirao skroz imenovanje Vlade Federacije.
A suradnja s Hrvatskom na najvišem nivou od Tuđmana. I te dvije stvari su i povezane.

Vrh

PostPostano: 15 srp 2021, 23:07 

Robbie MO je napisao/la:
Krugerrand je napisao/la:
Prema forumskim paćenicima, lider Hrvata u BiH mora:
- diplomirati na Harvardu, doktorirati na MIT-u i odraditi post-doktorski studij na Oxfordu,
- imati 180+ IQ,
- imati blagu psihopatsku/sociopatsku crtu, i odlučnost da donese teške odluke, koje su ispravne za kolektiv.

Istovremeno, zadnjih 15 godina nas vodi osoba koja u 21. stoljeću ne zna pričati engleski. :klanjam

Nije ni čudo da su britanska i američka ambasada protiv nas kad im čovjek ne može iskomunicirati što uopće želimo - "I thinks mi get izborni law, yes, yes... Me Dragan, you Jane."

No, da ne budem potpuno off-topic. Knezović ima određene karakteristike za lidera, visok je, ima baby-face što je karakteristika koja drugim ljudima sugerira iskrenost (korisno u pregovorima), relativno je energetičan ako je suditi po aktivizmu... Ali meni jednostavno ima neku iritantnu boju glasa, svaki put kad ga slušam imam osjećaj da će zamucati. No, u ovom trenutku bi ga svakako prihvatio ispred Čovića.

Ovaj post je ekstra zabavan nama koji znamo da si musliman.
Čović, Čović, Čović...

slika

Da ga nisi zamjenio sa Kaftanzogliom? Sumnjam da bi izdržao ovoliko uz BBC detektor.... :zubati

Vrh

PostPostano: 15 srp 2021, 23:08 

Obojica.

Vrh

PostPostano: 15 srp 2021, 23:22 

slika

Dečko podigao prst ko da je u mekteb kod vehabija išo.
Ovaj simbol je simbol jednine Boga i monoteizma, ali i omiljena prijetnja muslimanskih fanatika.
Čista aura religije kod njega.

Privitak/ci:
prst.jpg
prst.jpg [ 88.85 KiB | Pogledano 2138 put/a. ]

PostPostano: 15 srp 2021, 23:57 

Kill him !!

Vrh

PostPostano: 16 srp 2021, 00:50 

BBC opet prosipa nesuvislosti.
Marijanu treba jedan kvalitetan PR marketing i barem 10 do 20 godina iskustva da dođe do nečega u politici.
I malo vježbanja kod logopeda da malo smanji brzinu govora i poradi na razgovijetnosti.
Mnogo manje emocija i investiranosti u teme.

Život je kratak i sve je relativno, i na koncu ništa nije ni toliko važno.
Normala, zen status uma i nirvana, a to dolazi sa godinama.

Vrh

PostPostano: 16 srp 2021, 11:06 

Ne vidim u čemu je problem što je momak vjernik, to je ogroman plus.

Zapad je civilizacija koja je na pragu smrti, ovo su zadnji trenuci i ovakvi momci su sve ono što trebamo za razliku od Tomaševića i sličnih majmuna kojima je mozak ispran NVO propagandom.

Takvi nas vuku u propast

Vrh

PostPostano: 16 srp 2021, 11:47 

Robbie MO je napisao/la:

Nismo valjda takve pahuljice da ne smijes reci da netko nije za predsjednika drzave. Niti će tom putanjom imati kvalifikacije.

Vala kad vidim tko sve "vodi" SAD ili UK.. :zubati
slika

Vrh

PostPostano: 17 srp 2021, 15:49 

Robbie MO je napisao/la:
DaniKU je napisao/la:
sad neće imati smisla.

Postojala je originalna tema koja je čak pet godina stara i imala 2 stranice upisa, normalna, afirmativna tema o dečku.

Onda je onaj HDZ-ov boomer otvorio tu temu koja je imala "lider" u naslovu, što je bio povod ljudima da se malo isprazne. Sve što je napravljeno je to što je spojeno sa normalnijom, postojećom temom.

Inače, možete već otvoriti zasebnu temu o rektoru Tomiću kao nasljedniku Čovića.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 164 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Ceha, Li Zongren, Naša Kvačica i 33 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: