HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 28 ruj 2026, 00:29.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 233 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Mario Karamatić
PostPostano: 09 ruj 2026, 21:17 

oak je napisao/la:

Gost sam svugdje, osim na slobodnoj teitoriji. Sad to protumači kako umiješ. :zubati

Gost si i kod kumova i rodbine ako ju imaš na slobodnom teritoriju, to je subjektivan osjećaj da si kod tuđe kuće.

Sve što u Zagrebu može kupiti Milanović i Plenković možeš i ti, ako ti pare nisu problem. Znači da ako kupiš tamo stan ili kuću kod kuće si. I nitko te ne gleda poprijeko.

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2026, 21:43 

oak je napisao/la:
potocnj je napisao/la:

Uzmi kartu i nacrtaj mi sve kuda ti nisi gost?

Ja osobno se ne osjećam gostom ni kada sam u Njemačkoj, imam puno pravo biti tu, ali čisto me iz znatiželje zanima, gdje ti to nisi gost?

Koliki ti je raspon kretanja gdje "nisi gost"?

Jel si gost u muslimanskom Sarajevu? Primjera radi. Ili u srpskoj Banja Luci?

Gost sam svugdje, osim na slobodnoj teitoriji. Sad to protumači kako umiješ. :zubati

A slobodu tog teritorija jamči tko?
Ako sutra zagusti Srbi će dobit pomoć iz Srbije, muslimana ima najviše i ako se sližu sa Srbima može im kroz Srbiju doći pomoć iz Turske. I ti bi se odrekao pomoći Hrvatske? Stvarno mudro od tebe. Pa kaj misliš zakaj se kupuju toliki Himarsi, Leopardi, Rafali, rakete 300+ km dometa?
Kad sve to nismo imali Turci su svejedno nas molili da im spasimo tu šaku jada od muslimana da ih Srbi sve ne pokolju.
I bez obzira tko u HR bio na vlasti, pa makar i Možemo u slučaju neke veće ugroze našeg naroda svi mi stajemo uz vas. Pa u zadnjem ratu kad je sranje počelo bila je Vlada nacionalnog jedinstva i bila bi opet.

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2026, 21:58 

Perec iz Zabrega je napisao/la:
oak je napisao/la:

A slobodu tog teritorija jamči tko?
Ako sutra zagusti Srbi će dobit pomoć iz Srbije, muslimana ima najviše i ako se sližu sa Srbima može im kroz Srbiju doći pomoć iz Turske. I ti bi se odrekao pomoći Hrvatske? Stvarno mudro od tebe. Pa kaj misliš zakaj se kupuju toliki Himarsi, Leopardi, Rafali, rakete 300+ km dometa?
Kad sve to nismo imali Turci su svejedno nas molili da im spasimo tu šaku jada od muslimana da ih Srbi sve ne pokolju.
I bez obzira tko u HR bio na vlasti, pa makar i Možemo u slučaju neke veće ugroze našeg naroda svi mi stajemo uz vas. Pa u zadnjem ratu kad je sranje počelo bila je Vlada nacionalnog jedinstva i bila bi opet.

Gdje sam napisao da se odričem bilo čije pomoći? Ja se nadam da neće trebati i da Hrvati imaju pametno vodstvo kada/ako dodje takav trenutak da drže narod podalje od ratnog vihora. A ako Možemo bude vladao mislim da bi prije pomoć išla na drugu stranu. No situacija će vjerojatno ići kada se bude gužvalo tako da će Hrvatska sa Srbijom nešto zakuhati ili obratno svejedno, Bošnjaci se ne smatraju izravnom ugrozom za Zagreb i tako ih se tretira već desetljećima. To što BiH ili bar FBiH pretvaraju u svoju prćiju je sporedni problem rekao bih, dok je meni to prvi problem. Dopustite mi pravo na mišljenje :kava

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2026, 22:03 

potocnj je napisao/la:
oak je napisao/la:

Gost si i kod kumova i rodbine ako ju imaš na slobodnom teritoriju, to je subjektivan osjećaj da si kod tuđe kuće.

Sve što u Zagrebu može kupiti Milanović i Plenković možeš i ti, ako ti pare nisu problem. Znači da ako kupiš tamo stan ili kuću kod kuće si. I nitko te ne gleda poprijeko.

Naravno da te nitko ne gleda poprijeko, kupi stan u gradiću od 30ak tisuća nitko te ne gleda poprijeko niti zna šta o tebi. Otišao si skroz na nešto drugo, no svejedno ti se imaš pravo osjećati kao domaćin gdje god hoćeš a ja imam pravo osjećati se kao gost gdje hoću. :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 10 ruj 2026, 00:11 

Ako imas hrvatsku domovnicu, nisi gost.

Ili vrati domovnicu i mozes kod Dodika traziti srbijansku, nije zabranjeno.

Vrh

PostPostano: 10 ruj 2026, 09:29 

oak je napisao/la:
potocnj je napisao/la:

Naravno da te nitko ne gleda poprijeko, kupi stan u gradiću od 30ak tisuća nitko te ne gleda poprijeko niti zna šta o tebi. Otišao si skroz na nešto drugo, no svejedno ti se imaš pravo osjećati kao domaćin gdje god hoćeš a ja imam pravo osjećati se kao gost gdje hoću. :001_rolleyes

Nisam ja otišao na ništa drugo, ti si spominjao kuće kumova i rodbine, i kao tamo si gost. Naravno da si gost jer si gost u tuđim kućama.

Zašto bi se osjećao gost ako bi imao svoju kuću bilo gdje u Hrvatskoj?

Potenciraš tu priču gosta valjda da opravdavaš gluposti iz opozicije. Osjećaj se kako hoćeš ali takav osjećaj ne dijeli većina hrvata. Nisi reprezentativan, i Karamatićev izborni učinak ti otprilike i govori o broju tvojih istomišljenika.

Vrh

PostPostano: 10 ruj 2026, 09:41 

Ogorčena HBŽ tj Kanton 10(isprike svim kantondesetijancima na krivom nazivu na početku) dijaspora

Vrh

PostPostano: 10 ruj 2026, 16:26 

crni_bombarder je napisao/la:
Ako imas hrvatsku domovnicu, nisi gost.

Ili vrati domovnicu i mozes kod Dodika traziti srbijansku, nije zabranjeno.

Ma fak off ti i Dodik, dijasporo jedna :zubati

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 233 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Orko, Perun_Velež, sejdo.komsoglu i 161 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: