|
|
Stranica: 14/44.
|
[ 1077 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 29 svi 2014, 22:34 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
vipera ammodytes je napisao/la: Javio se Martin Raguž iz Washingtona: BiH treba novi ustav
Predsjednik HDZ-a 1990 i zastupnik u Domu naroda PS BiH, Martin Raguž održao je jučer, 28. svibnja, predavanje u Institutu za mir na temu “Od Daytona do Europe: Novi početak za poslijeratnu BiH”.
Predsjednik Raguž, u uvodnom obraćanju je istaknuo kako nevrijeme koje ga je dočekalo u Washingtonu, na trenutak „vratilo“ u BiH.
”Podsjetilo me na ono što se dogodilo u cijelom regionu, BiH, Srbiji, Hrvatskoj. Stradalo je na desetine ljudi, materijalna šteta je ogromna. Posljedice ćemo osjećati još dugo vremena“, naveo je Raguž apelirajući na SAD da se uključi u proces saniranja ogromne materijalne štete koja je ugrozila egzistenciju mnogih obitelji ostavivši više od 15 000 ljudi bez krova nad glavom.
”Ono što bi mogli izvući kao ključnu poruku iz događaja koji su posljednjih dana zadesili našu zemlju je suživot za koji ne postoji alternativa. Ljudi su upravo to i pokazali pomagajući jedni drugima, bez obzira na nacionalnu pripadnost“, kazao je Raguž.
U svom izlaganju istaknuo je veliku ulogu SAD-a u zaustavljanju rata i pronalasku mira u BiH, kroz Washingtonski odnosno Daytonski sporazum.
”Ti sporazumi su zaustavili rat i donijeli mir. Ali danas, 20 godina poslije, oni su pokazali svoju istrošenost i nefunkcionalnost. BiH treba novi ustav koji će joj omogućiti političku stabilnost, brži gospodarski napredak i prosperitet zemlje, koji će omogućiti bolji život ljudima koji žive u njoj, život dostojan čovjeka“, kazao je predsjednik Raguž stavljajući imperativ na konstitutivnost naroda, koje je u dosadašnjoj praksi i političkoj kulturi bilo samo mrtvo slovo na papiru.
”Također, kao jedan od ključnih problema daytonske BiH je i presložena administracija i državni aparat, koji je nefunkcionalan i kao takav ne može biti u službi građana BiH”, dodao je Raguž.
Predsjednik Raguž naveo je kako je kroz povijest, prostor BiH bio mjesto stalnog sukobljavanja i konfrotacija.
”Odgovornost je na nama da harmoniziramo naše identitete, pronađemo balans između kolektivnih i individualnih prava te na taj način ispunimo sve pretpostavke za miroljubiv suživot i da zauvijek podvučemo crtu sukobljavanjima i konfrotacijama, koje su nerijetko dovodile do egzodusa i iseljavanja sa ovih prostora.
Sada, kada nas je Europa zagrlila, stojimo pred povijesnom prilikom da stanemo na europske tračnice i na tom putu ovu zemlju odvedemo u jednom pozitivnijem smjeru na kojem ćemo promjeniti negativnu političku paradigmu i kulturu koja je sveprisutna u našem društvu“, zaključio je Raguž stavljajući naglasak kako je za provedbu ovih procesa nužno uključivanje Sjedninjenih Američkih Država, koje moraju pojačati fokus na BiH i preventivno djelovati.
Martin Raguž nalazi se u višednevnoj posjeti Sjedinjenim Amreričkim Državama gde će se sastati sa mnogim dužnosnicima SAD-a i uglednicima u dijaspori s kojima će razgovarati o političkoj i gospodarskoj situaciji u BiH, te o prirodnoj katastrofi koja je zadesila BiH i pomoći našoj zemlji i ljudima kojima je nanesena materijalna šteta, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ 1990.
Da čujem sad Čovićeve kerbere, šta je ovdje 'izdajničko'??? Ko je uopće protiv novog Ustava? Problem je u "nenacionalizmu" koji Ameri propagiraju, a koji mi doživljavamo kao vjetar u leđa velikobošnjačkim ambicijama, a doživljavamo ga tako jer se takav pokazao, napose djelima kao što su projekti Ž. Komšić i Platforma u kojima su upravo Ameri imali ruke do lakata. Što je najironičnije to čine preko nacionalnih stranaka (NHI, HSP, sad 1990) a i Ž. Komšića su pogurali na nacionalnu funkciju. Nema se Ragužu što prigovorit ako dobije legitimitet u hrvatskom narodu, ali sumnjam. Opekli se ljudi, oni pričaju o nenacionalizmu a Hrvati opstaju samo tamo gdje je šahovnica. Moraju dat dobra jamstva Ameri da bi ih podržao narod, a dok se jedan je.eni tv kanal ne može uspostavit kako očekivat išta drugo. Mogao je otpravnik otpravnika američke ambasade odavno pritisnut da su htjeli. Možemo očekivat od njih i njihovih ljudi nažalost samo daljnju degradaciju i ponižavanje.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 29 svi 2014, 23:05 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: ivica je napisao/la: :zubati Martin je čudo HercegBosne, to majka vše ne rađa , istinabog bilo je na samm početku i zubaka iz bosne pa lijanovića iz hercegovine i ostalih... Kažu da je jednom bila Herceg Bosna dok je nisu ukinuli? I ja sam to čuo, kažu isto da je i danas, samo nešto nevjerujem,čujem da su je proćerdali.
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 30 svi 2014, 08:49 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25790 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Crvena Sonja je napisao/la: ivica je napisao/la: :zubati Martin je čudo HercegBosne, to majka vše ne rađa , istinabog bilo je na samm početku i zubaka iz bosne pa lijanovića iz hercegovine i ostalih... Kažu da je jednom bila Herceg Bosna dok je nisu ukinuli? Pored gore nabojanih likova koji su tada stajali iza nje, bilo bi veće čudo da je opstala.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 30 svi 2014, 20:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Citat: - Na poseban način razmatran je višegodišnji zastoj kad je u pitanju grad Mostar, a pogotovo neprovođenje izbora u tom gradu i nužnost stvaranja zakonskih prepostavki da se izbori za grad Mostaru održe što prije i stvore prepostavke da on ne bude grad slučaj, već grad koji će po svojim ljudskim, prirodnim, kuluturalnim i drugim potencijalima biti jedan od pokretaća rješavanja najsloženijih izazova ne samo u BiH nego u jugoistočnoj Evropi – saopćeno je iz HDZ 1990.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 30 svi 2014, 20:26 |
|
|
Jebeš sve ako forumaš Aga ne bi bio savršen član predsjedništva HDZ 1990.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 31 svi 2014, 10:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Posjeta SAD je uvod (i konačno prikupljanje podrške) u Martinovu kandidaturu za hrvatskog člana predsjedništva. Martin je ucjenjivao HNS u smislu da on jeste za jedinstvenog kandidata, ali samo ako je to on. Sa obzirom da će se on kandidirati, sigurno je da neće biti kandidature Kukića, a možda i Budimir povuče svoju, kako se ne bi rasipali glasovi platformaških kandidata. Ukupan hrvatski kapacitet je cirka 175.000 glasova. Kandidat HNS-a bi mogao dobiti 100-120 tisuća, a Martin 60-70 tisuća. Nepoznanica tu je koliko muslimanskih glasova može privući Martin, i hoće li to biti dovoljno da tuče HNS kandidata.
Zanimljiva situacija, možda ga Muslimani i percipiraju kao "probosanskog" (gadljiv termin koji je suprotan pravom značenju), ali opet nedovoljno "svojim" da bi ga šuknuli Hrvatima.
Rečeno nam je da je već prije više od mjesec dana Martin počeo tiskati postere i angažirao agenciju.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 31 svi 2014, 11:53 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Martin je ucjenjivao HNS u smislu da on jeste za jedinstvenog kandidata, ali samo ako je to on. Sve ukazuje da je to bila njegova "reforma HNS-a". Ne smiju muslimani njemu dati glasove, previše im riskantan i nepouzdan. Nije to "platforma" u kojoj ih Lijanović i Budimir ne mogu zajebati.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 31 svi 2014, 14:35 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25790 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ukupan hrvatski kapacitet je cirka 175.000 glasova. Kandidat HNS-a bi mogao dobiti 100-120 tisuća, a Martin 60-70 tisuća.
Ma odakle Martinu toliko hrvatskih glasova?? Ja ne znam da on igdje ima takvu potporu. On ako dobije 30.000 treba biti prezadovoljan.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 31 svi 2014, 14:42 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7438 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Mislim da se Raguž neće povući iz utrke zbog Kukića i Martin ako dobije 15-20000 glasova može se lupati nogom u guzicu od sreće. Može li se već sad reći da će Kukić ispred DF-a biti novi Komšić jer sam negdje pročitao da SDP neće ići sa kandidatom za hrv. člana Predsjedništva?
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 31 svi 2014, 14:45 |
|
|
kiler je napisao/la: Može li se već sad reći da će Kukić ispred DF-a biti novi Komšić jer sam negdje pročitao da SDP neće ići sa kandidatom za hrv. člana Predsjedništva? Vjerujem da će ići solo sa jakom podrškom DF-a. Komšiću je u USA poručeno u lice "slučaj Komšić se ne smije ponoviti". Ali možda ignorira to pa Kukić uzme DF člansku karticu.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 31 svi 2014, 14:59 |
|
|
kiler je napisao/la: Mislim da se Raguž neće povući iz utrke zbog Kukića i Martin ako dobije 15-20000 glasova može se lupati nogom u guzicu od sreće. Može li se već sad reći da će Kukić ispred DF-a biti novi Komšić jer sam negdje pročitao da SDP neće ići sa kandidatom za hrv. člana Predsjedništva? Toliko bi mu i ja dao glasova. Sumnjam, a dobro bi bilo da se varam, da će za istu nagradu DF i SDP jurišati na dobro utvrđeni bunker (Bakir), umjesto na srednje branjenu kuću (Čović). Čemu sav trud Zlaje i stranke mu da ne dođe do pravdne implementacije presude S.-F.?
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 31 svi 2014, 19:51 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ima jedan način da Raguž ipak bude izgledan. Možda zabrane HDZ-u izlazak na izbore zbog nečega. Nešto imam osjećaj da im se to mota po glavi već dulje vrijeme. Amerima.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 31 svi 2014, 20:29 |
|
|
Ako odnosi snaga budu slični kao 2012., dolazi koalicija SDA+SBB+HDZ, uz eventalno primjese neke sitne stranke, ako bude po potrebi. Martin bi mogao uskočiti ako dođe nešto neplanirano.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 31 svi 2014, 20:49 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
Sad je po meni pitanje šta bi ovaj put bilo izabiranje vlasti bez Hrvata. Po meni sve što ne bi uključivalo isključivo HDZ, HDZ-90 i ajmo reć jedan mandat HSP-a.
Nekako HSP ne stavljam u istu ravan sa Lijanovićima i SDP-om.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 01 lip 2014, 10:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
kiler je napisao/la: Mislim da se Raguž neće povući iz utrke zbog Kukića i Martin ako dobije 15-20000 glasova može se lupati nogom u guzicu od sreće. Može li se već sad reći da će Kukić ispred DF-a biti novi Komšić jer sam negdje pročitao da SDP neće ići sa kandidatom za hrv. člana Predsjedništva? Mislim da si nešto pogrešno pročitao u mom izlaganju. Kažem da se Kukić neće uopće kandidirati, kako ne bi oslabio Martinovu poziciju, a nije nemoguće da se i Budimir povuče, kako se ne bi razbijali glasovi tog platformaškog bloka. Bobovac je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ukupan hrvatski kapacitet je cirka 175.000 glasova. Kandidat HNS-a bi mogao dobiti 100-120 tisuća, a Martin 60-70 tisuća.
Ma odakle Martinu toliko hrvatskih glasova?? Ja ne znam da on igdje ima takvu potporu. On ako dobije 30.000 treba biti prezadovoljan. 2010. je osvojio 60.000 glasova. Ovoga puta je prepoznatljiviji jer je ujedno i šef jedne stranke, a iskreno ne znam da je glasačko tijelo dovoljno sofisticirano da ga prepozna i kazni kao novog izdanka platforme. Da HSP nije implodirao, vjerujem da bi dobili isti ili čak veći broj glasova nego 2010.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 01 lip 2014, 10:35 |
|
|
Novi biser kojeg mislim niko ne može dešifrirati: Citat: Predsjednik HDZ-a 1990, gospodin Martin Raguž prezentirao je političku situaciju u BiH.
„U Bosni i Hercegovini postoje dva koncepta, jedan je za Bosnu i Hercegovinu a drugi je protiv nje. Prvi koncept temelji se na načelima demokratske, institucionalne, europske BiH. Koncept koji ima za cilj uklanjanje negativne političke paradigme, koja je, nažalost sveprisutna u našem društvu. Drugi koncept ima za cilj daljnju degradaciju institucija i nastavak ove trenutne agonije", kazao je predsjednik Raguž.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 01 lip 2014, 11:19 |
|
|
NSA je izjavila da imaju problema sa Martinovim snimljenim telefonskim razgovorima i snimljenom internet komunikacijom. Ne znaju kako bi to kategorizirali pa su trenutno stavili u kategoriju "Nejasno". Novi glasnogovrnik Al Qaide je na Facebook napisao za Martina: ""That's the man we are looking for". Poslao mu je privatnu poruku u Inbox i ponudio mu dobro plaćen posao, Martin je brzo odgovorio. Glasnogovornik Al Qaide je poslije napisao da mu iz odgovora nimalo nije jasno je li Martin prihvatio posao ili ne.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 01 lip 2014, 12:32 |
|
|
Jel ovaj tip oženjen ? Kako žena izdrži sa njim. Citat: „Sada smo dovoljno zreli da kritički procijenimo daytonski Ustav BiH i uočimo sve njegove nedostatke. Vrijeme je da okrenemo novu stranicu povijesti, i krenemo od Daytona put Brussela“, zaključio je predsjednik Raguž. Kako Martin sugerira supruzi da kuhinja nije čista: Ovo čišćenje dolazi u prijelomnom trenutku za našu kuhinju, kako u zrdavstvenom, ekonomskom, moralnom i higijenskom smislu.Martin sugerira supruzi da je vrijeme urediti vrt i pokositi travu: Sada, kada nas je divlje rastinje zagrlilo, stojimo pred historijskom prilikom da uredimo naš vrt, i na tom putu ovu kuću odvedemo u jednom pozitivnijem smjeru na kojem ćemo promjeniti negativnu paradigmu i kulturu koja je sveprisutna u našem domaćinstvu. Kuću treba približiti našim susjedima iz Europe.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 01 lip 2014, 14:46 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: kiler je napisao/la: Mislim da se Raguž neće povući iz utrke zbog Kukića i Martin ako dobije 15-20000 glasova može se lupati nogom u guzicu od sreće. Može li se već sad reći da će Kukić ispred DF-a biti novi Komšić jer sam negdje pročitao da SDP neće ići sa kandidatom za hrv. člana Predsjedništva? Mislim da si nešto pogrešno pročitao u mom izlaganju. Kažem da se Kukić neće uopće kandidirati, kako ne bi oslabio Martinovu poziciju, a nije nemoguće da se i Budimir povuče, kako se ne bi razbijali glasovi tog platformaškog bloka. Bobovac je napisao/la: Ma odakle Martinu toliko hrvatskih glasova?? Ja ne znam da on igdje ima takvu potporu. On ako dobije 30.000 treba biti prezadovoljan.
2010. je osvojio 60.000 glasova. Ovoga puta je prepoznatljiviji jer je ujedno i šef jedne stranke, a iskreno ne znam da je glasačko tijelo dovoljno sofisticirano da ga prepozna i kazni kao novog izdanka platforme. Da HSP nije implodirao, vjerujem da bi dobili isti ili čak veći broj glasova nego 2010. Od toga broja najmanje 1/3 su bili HSP glasovi. Ta njihova "romanca" potrajala je manje nego što voću treba da sazrije.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 01 lip 2014, 14:55 |
|
|
BBC je napisao/la: kiler je napisao/la: Može li se već sad reći da će Kukić ispred DF-a biti novi Komšić jer sam negdje pročitao da SDP neće ići sa kandidatom za hrv. člana Predsjedništva? Vjerujem da će ići solo sa jakom podrškom DF-a. Komšiću je u USA poručeno u lice "slučaj Komšić se ne smije ponoviti". Ali možda ignorira to pa Kukić uzme DF člansku karticu. Neće. Nije se kandidirao kao "neovisni" kandidat. Jedino što mu preostaje je da ga oni istaknu.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 02 lip 2014, 13:36 |
|
|
Zubaku i Martinu Ragužu- nitko ne pridaje toliko pažnje osim vas par s ovog foruma.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 02 lip 2014, 14:30 |
|
|
Nemam zamjerke, ponašanje sukladno zadnjoj opciji u anketnom pitanju ove teme. Citat: Martin Raguž sa hrvatskim iseljeništvom u SAD-uPo završetku svog službenog posjeta Sjedninjenim Američkim Državama, predsjednik HDZ-a 1990 Martin Raguž sudjelovao je na 21. godišnjoj konferenciji Nacionalne federacije hrvatskih Amerikanaca, na koju je došao na poziv predsjednika NFCA, gospodina Paul J. Tonšetić-Kundera. Predsjednik Raguž se prisutnima obratio izlaganjem na temu „Stanje u BiH i izgledi za budućnost“. U izlaganju je posebno analiziralo stanje u BiH 20 godina nakon Washingtonskog i 19 godina nakon Daytonskog sporazima. „Moramo napraviti presijek i realno sagledati sve dobre, ali i loše strane tih ugovora te sa pronađemo razloge za ovako tešku trenutnu institucionalnu, socijalnu i ekonomsku krizu kroz koju prolazi naša zemlja. Nužne su institucionalne reforme, koje će nas staviti na europske tračnice i da konačno krenemo put Daytona prema Brusselu“, naglasio je predsjednik Raguž. „Potrebna je ustavna reforma koja će otkloniti ustavnu neravnopravnost konstitutivnih naroda“, nastavio je predsjednik Raguž posebno elaboriravši ustavnu i pravu poziciju hrvatskoga naroda u BiH, koja od Daytona do danas, kroz „tihu“ reviziju daytonskog Ustava gubi epitet konstitutivnosti i ravnopravnosti.
„Osiguravanje potpune ravnopravnosti hrvatskoga naroda je ključ za rješavanje situacije u BiH, što će se manifestirati zaustavljanjem najdublje institucionalne i poličke krize od Daytona do danas“, posebno je naglasio predsjednik Raguž.Odgovarajući na pitanja, naznačio je da je najviši politički prioritet zaustavljanje pogubnih procesa i stvaranje uvjeta za održiv opstanak, gdje ce Hrvati preuzeti odgovornost na strateškoj i geopolitičkoj razini, kako bi se stvorio pravedan i učinkovit sustav koji bi bio integriran u euroatlantski prostor, osiguravajući trajni mir i stabilnost. Predsjednik Raguž pozvao je na čvršću suradnju i bolju komunikaciju ljudi u zemlji i iseljeništvu, prezentirajući potencijalne prostore za investicije u BiH. Također je pozvao i na zajedničku solidarnost koja je u ovom trenutku imperativ, u otklanjanju posljedica katastrofalnih poplava koje su minulih dana pogodile našu zemlju.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 02 lip 2014, 14:35 |
|
|
Počeo je kao Mesić. U Beogradu "kriv Tuđman", u Zagrebu "kriv Milošević", u Sarajevu "krivi Tuđman i Milošević".
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 02 lip 2014, 14:39 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7438 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ministry of Sound je napisao/la: kiler je napisao/la: Mislim da se Raguž neće povući iz utrke zbog Kukića i Martin ako dobije 15-20000 glasova može se lupati nogom u guzicu od sreće. Može li se već sad reći da će Kukić ispred DF-a biti novi Komšić jer sam negdje pročitao da SDP neće ići sa kandidatom za hrv. člana Predsjedništva? Mislim da si nešto pogrešno pročitao u mom izlaganju. Kažem da se Kukić neće uopće kandidirati, kako ne bi oslabio Martinovu poziciju, a nije nemoguće da se i Budimir povuče, kako se ne bi razbijali glasovi tog platformaškog bloka. Eh,to bi bilo super,gledano sa hrvatske pozicije u BiH ,ali bojim se da će se munđosi opet umetiljati sa Kukićem.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 02 lip 2014, 15:05 |
|
|
.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|