|
|
Stranica: 22/44.
|
[ 1077 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 24 ruj 2014, 12:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Da mu nije muslimanska tajna služba ilegalnim prisluškivanjem neki kriminal/nemoral našla ? Ponaša se upravo kao da je ucjenjen.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 24 ruj 2014, 21:24 |
|
|
Sve što smo na forumu ovdje također zaključili.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 24 ruj 2014, 21:35 |
|
|
@ Zaba
Šalim se dobro te je imati na forumu čisto radi uvida na koji način razmišljate, pri tom mislim na sve HDZ-ovce koji iako je pacijent na umoru mogu bez imalo stida tvrditi da je u izuzetno dobrom zdravstvenom stanju, tako je bilo i s Martinom Ragužom za kojeg si tvrdio da je-„ izuzetno pametan i elokventan, kuži politiku , zna ljude… itd“
14. 10 .2011. god u raspravi sam ti napisala da će Martin Raguž btw. kojeg si tada podržavao za ulazak u HR sabor ako uspije smijeniti Božu Ljubića ući s devedesetkom u buduću platformu. Ovo nisu bile insajderske info , ovo je logičko razmišljanje na osnovu varijabli.
Ne samo da je smijenio i odradio Ljubića, Ljubić je mogao samo dostojanstveno dao ostavku ( zbog ovog i ne kontrole stranke mi je totalno aut). Martin Raguž je odradio gotovo sve podružnice, pokupio sve istomišljenike i uhljebe, i odakle vam to da je Martin Raguž zaslužan što HDZ 1990 ranije nije ušla u Platformu!? Zaslužan je Božo Ljubić i svi oni koji su nakon što je Martin Raguž postao predsjednik napustili stranku, a on ih navodno izbacio iz stranke.
Pohleba, želja za samodokazivanjem, narcisoidnost, je lustrirala : Lijanoviće, Budimire, Martina Raguža, Slavu Kukića .. broj je popriličan, mene samo zanima koliko ćemo puta spašavati HDZ i nacionalne interese bez da narod kojeg predstavljate nema pojma što se događa dok Poskok ne napiše ili za vrijeme izbora tada se pokrenete, vrijeme izbora je već kasno i zato veliki broj Hrvata apstinira od izbora.
|
|
Vrh |
|
|
Luiđi
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 25 ruj 2014, 02:30 |
|
|
Zaista zapanujuće. Čitam na bošnjačkim portalima užasne komentare o Hrvatima i Srbima, jevrejima i kršćanima općenito, česta pravdanja i veličanje zločina IDIL-a, itd.. A između svega toga članak o Martinu Ragužu i komentari kao M. Raguž je gospodin. Postoji ta dosljednost u podržavanju potencijalnih trojanaca. Takve oni nikada ne gube iz oka.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 25 ruj 2014, 09:09 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: @ Zaba
Šalim se dobro te je imati na forumu čisto radi uvida na koji način razmišljate, pri tom mislim na sve HDZ-ovce koji iako je pacijent na umoru mogu bez imalo stida tvrditi da je u izuzetno dobrom zdravstvenom stanju, tako je bilo i s Martinom Ragužom za kojeg si tvrdio da je-„ izuzetno pametan i elokventan, kuži politiku , zna ljude… itd“
14. 10 .2011. god u raspravi sam ti napisala da će Martin Raguž btw. kojeg si tada podržavao za ulazak u HR sabor ako uspije smijeniti Božu Ljubića ući s devedesetkom u buduću platformu. Ovo nisu bile insajderske info , ovo je logičko razmišljanje na osnovu varijabli.
Ne samo da je smijenio i odradio Ljubića, Ljubić je mogao samo dostojanstveno dao ostavku ( zbog ovog i ne kontrole stranke mi je totalno aut). Martin Raguž je odradio gotovo sve podružnice, pokupio sve istomišljenike i uhljebe, i odakle vam to da je Martin Raguž zaslužan što HDZ 1990 ranije nije ušla u Platformu!? Zaslužan je Božo Ljubić i svi oni koji su nakon što je Martin Raguž postao predsjednik napustili stranku, a on ih navodno izbacio iz stranke.
Pohleba, želja za samodokazivanjem, narcisoidnost, je lustrirala : Lijanoviće, Budimire, Martina Raguža, Slavu Kukića .. broj je popriličan, mene samo zanima koliko ćemo puta spašavati HDZ i nacionalne interese bez da narod kojeg predstavljate nema pojma što se događa dok Poskok ne napiše ili za vrijeme izbora tada se pokrenete, vrijeme izbora je već kasno i zato veliki broj Hrvata apstinira od izbora. Sonjice Nelice, ja sam ban dobio ovdje jer sam ukazao na to kako sam dosljedno i u manjini bio protiv Raguža , govorio da je izdajnik jer se uopće kanididrao, a znao je da je drugi hrvatski izbor dok se nije znalo da je Komšić siguran, i sdrmiše mi ban jer je bila kao laž da sam bio u manjini, jer njihovo pisanje nije bilo podrška, nego dobrodošlica... I ti sad tako niotkud, ali istina je da sam u jednoj usputnoj raspravi rekao da bi Raguž bio bolji u hr saboru od jednog koji je daleko lošiji za tu poziciju i to mislim i danas. Što se tiče imanja meme na forumu, dosad si, ako išta kontaš, trebala shvatiti da si jedino od mene mogla naučiti i shvatiti što se dogadjalo, što se dogadja , što će se dogoditi i kako se pravilno postaviti , čak sam i zbog toga , čini se, na duže vrijeme dobio ban jer istina ne ide uz političku propagandu.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 25 ruj 2014, 09:12 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Aleluja! Evo jedna prigodna fotka Zabije iz mlađih dana :
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 25 ruj 2014, 09:21 |
|
|
Bravo Junuze, to naravno nije moja fotka, ali ako otvoreno i iskreno slijedite Isusa, odnosno " put , istinu i život" nećete biti u zabludi, podližni propagandi, perspektive će biti jasne, znati ćete pravi put, istina će biti vaša vodilja, život će biti vaš smisao... Vidite koja se promjena dogodila kod Junuza, od teške zablude do prilično osrednjeg konzumenta istine, a tek je slike počeo gledati.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 25 ruj 2014, 15:55 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 26 ruj 2014, 19:12 |
|
|
Citat: kako je poručio predsjednik Raguž, “pokrenuti europske integracije, osigurati nova radna mjesta i sigurnu egzistenciju te stvoriti uvjete za opstanak na ovim prostorima“.
"Vrijeme je da podvučemo crtu pod sukobe, manipulacije i iseljavanja. Vrijeme je da gradimo bolju i pravedniju budućnost, ovdje i sada“, neke su od poruka koje su se mogli čuti u Fojnici Citat: "Tu smo da zaustavimo ovaj slobodan pad i agoniju u kojoj se ova zemlja i društvo nalaze. Vrijeme je da pokrenemo resurse i potencijale kojima naša zemlja obiluje kako bi mogli stvarati nova radna mjesta, kako bi zaustavili egzoduse i migracije, a našim mladim stvorili sigurnu egzistenciju na rodnoj grudi. Ovo je naša zemlja, ovdje se može, hoće i mora živjeti bolje“, poruka je Martina Raguža iz Kiseljaka.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 27 ruj 2014, 10:35 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25790 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
HDZ i GRAS??! WTF??! Ne zna se tko je jadniji, Raguž kada se ovako prostituira preko sarajevskog GRAS-a ili pak to poduzeće!? HDZ 1990: Nositelji lista razgovarali s predstavnicima GRAS-ahttp://www.klix.ba/vijesti/bih/hdz-1990 ... /140926170
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 28 ruj 2014, 20:12 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 29 ruj 2014, 12:27 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: @ Zaba
Pohleba, želja za samodokazivanjem, narcisoidnost, je lustrirala : Lijanoviće, Budimire, Martina Raguža, Slavu Kukića .. broj je popriličan, mene samo zanima koliko ćemo puta spašavati HDZ i nacionalne interese bez da narod kojeg predstavljate nema pojma što se događa dok Poskok ne napiše ili za vrijeme izbora tada se pokrenete, vrijeme izbora je već kasno i zato veliki broj Hrvata apstinira od izbora. Sonjice Nelice, ja sam ban dobio ovdje jer sam ukazao na to kako sam dosljedno i u manjini bio protiv Raguža , govorio da je izdajnik jer se uopće kanididrao, a znao je da je drugi hrvatski izbor dok se nije znalo da je Komšić siguran, i sdrmiše mi ban jer je bila kao laž da sam bio u manjini, jer njihovo pisanje nije bilo podrška, nego dobrodošlica... I ti sad tako niotkud, ali istina je da sam u jednoj usputnoj raspravi rekao da bi Raguž bio bolji u hr saboru od jednog koji je daleko lošiji za tu poziciju i to mislim i danas. Što se tiče imanja meme na forumu, dosad si, ako išta kontaš, trebala shvatiti da si jedino od mene mogla naučiti i shvatiti što se dogadjalo, što se dogadja , što će se dogoditi i kako se pravilno postaviti , čak sam i zbog toga , čini se, na duže vrijeme dobio ban jer istina ne ide uz političku propagandu. Kakav Dežul,Nino.R i 115 objavljenih kolmuni protiv ovog ili onog, nitko me ne vrati u stvarno stanje kao ti. Ave Cezare
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 29 ruj 2014, 13:19 |
|
|
HDZ 1990: Stolac - grad u kojem se rađaju pravnici, ekonomisti, vizionari
I koze...i Raguži...Koji ego, sunce ti.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 29 ruj 2014, 13:20 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Zaglupljivanje Hrvata.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 29 ruj 2014, 13:23 |
|
|
Nije, jer će na izborima ispušiti od hrvatskih birača. Nije to Sultan obitelj Izetbegovića.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 29 ruj 2014, 17:04 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Sonjice Nelice, ja sam ban dobio ovdje jer sam ukazao na to kako sam dosljedno i u manjini bio protiv Raguža , govorio da je izdajnik jer se uopće kanididrao, a znao je da je drugi hrvatski izbor dok se nije znalo da je Komšić siguran, i sdrmiše mi ban jer je bila kao laž da sam bio u manjini, jer njihovo pisanje nije bilo podrška, nego dobrodošlica... I ti sad tako niotkud, ali istina je da sam u jednoj usputnoj raspravi rekao da bi Raguž bio bolji u hr saboru od jednog koji je daleko lošiji za tu poziciju i to mislim i danas.
Što se tiče imanja meme na forumu, dosad si, ako išta kontaš, trebala shvatiti da si jedino od mene mogla naučiti i shvatiti što se dogadjalo, što se dogadja , što će se dogoditi i kako se pravilno postaviti , čak sam i zbog toga , čini se, na duže vrijeme dobio ban jer istina ne ide uz političku propagandu.
Kakav Dežul,Nino.R i 115 objavljenih kolmuni protiv ovog ili onog, nitko me ne vrati u stvarno stanje kao ti. Ave Cezare Zar je Dežul ikoga vratio na put istine, mislim da mu to i nije bila namjera, naprotiv. Nino je institucija, ali ni on ne zna sve, a tebe ni ja , koji o stvarnoj situaciji u zemlji HB znam puno, ni Nino pa ni Dežul koji radi kontru niti itko drugi nije mogao vratiti jer ti nisi od toga posla, ali ne trebaš se zbog toga brinuti jer to je ustvari i normalno, samo mala manjina o politici nešto konta, a to je toliko složeno da ne postoji pojedinac koji to sam sve može pohvatati i zato bi najveći napredak bio shvatiti i prihvatiti upravo to, kako pojedinac nema dovoljno informacija da adekvatno procesuira svaki politički potez.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 29 ruj 2014, 17:26 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
BBC je napisao/la: Nije, jer će na izborima ispušiti od hrvatskih birača. Nije to Sultan obitelj Izetbegovića. Da kako da ne ti bi glaso za Raguža.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 29 ruj 2014, 18:14 |
|
|
Korrisnik tebi nedostaje vitamina, previše pite jedeš.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 29 ruj 2014, 18:49 |
|
|
Jok.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 29 ruj 2014, 18:53 |
|
|
Rođen si kao prirodan troller, nikad pogoditi "u sridu". Više čitaj, nije kuran jedina knjiga na svijetu.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 29 ruj 2014, 19:04 |
|
|
Čuj imaš i knjige za trollanje. Pa ja odatle si ti tako načitan.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 29 ruj 2014, 19:34 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Crvena Sonja je napisao/la: Kakav Dežul,Nino.R i 115 objavljenih kolmuni protiv ovog ili onog, nitko me ne vrati u stvarno stanje kao ti. Ave Cezare 2.10.2011. zaba1111 je napisao/la: reko sam to da mi Slaven nije potencijal iako ima volju jer nema dovoljno znanja, Martin je pametan i vjerujem da bi znao dobro promoviarti i zastupati interes HB u HR, pametan je,kulturan, kuži politiku, zna ljude... vjerujem da bi imao najbolji pristup kod svih i oporbenih zastupnika i da bi im znao objasniti BH realnost i prezentirati HR interes u svemu tome. http://www.hrhb.info/showthread.php?t=1177&page=2zaba1111 je napisao/la: Mudrac je on, sposoban i željan da ostvari više, ali to je vrsta koja zna kako funkcionira politika , zna što može dobiti od HR i vjerujem da bi znao uspostaviti kontakte i prezentirati što nam je potrebno i to upakirati u HR interes, a ipak vjerujem da bi kao situiran u Saboru radio za našau stvar, razlika je kad je čovjek nigdje. http://www.hrhb.info/showthread.php?t=1177&page=3
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 29 ruj 2014, 20:21 |
|
|
I sta je tupsonu nejasno? Kao što sam već rekao, ja vam ne mogu pomoći ako vi ne znate ni suvislo pitanje postaviti, znači smisli pitanje ili pokušaj nešto suvislo reći, sličice nisu dovoljne za razgovore u kojima ja sudjelujem.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 29 ruj 2014, 22:08 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Martin skuplja glasove po Sarajevu, Gorazdu, Bos. krajini...gdje stranke HNS-a ne ocekuju ni glasa. Ima glasaca koji su glasaliza Lijana i HSP u tim krajevima te se cini na cilja na njih.
Meni se to cini kao odlican posao. Vrlo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Martin Raguž i novi "američki" HDZ1990 Postano: 29 ruj 2014, 22:40 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Citat: Ovaj post je postao/la zaba1111, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Teuton i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|