|
|
Stranica: 5/14.
|
[ 336 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 16:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59590 Lokacija: DAZP HQ
|
muslimani nisu svjesni svoje nesvijesti i srljaju u velike probleme u bliskoj i daljnjoj budućnosti. doslovno se dovode u nemoguću situaciju iz koje na kraju neće biti izlaza.
jako se precijenjuju, ali baš jako.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 16:47 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Hrvati i Srbi su mir shvatili doslovno i trajno. Daleko više je ukupno Hrvata i Srba pomaknuto s prostora gdje su živjeli do 1995., nego Muslimana. Svejedno, mir je potpisan i poštuje se 30 godina.
Za vas mira nema. U ratu ste protiv Hrvata od 1993. do 2021. I stalno najavljujete nove Neretve 93, nekad se zovu Platforma, nekad Alijansa, a sada pričate o uništenju Hrvata 2022.
Mi ćemo se obraniti tako da uništimo i BiH i vas kao narod dokrajčimo, a bogami niti raspadom BiH priča ne završava, mi ćemo odrediti kada to staje i ja predlažem da isto dugo traje kao i ovaj vaš 30-godišnji rat protiv nas.
Prvo skoči pa reci hopala. BH Hrvati katolici više nisu ni sjena sebe iz 1991, a i većina snage koju su imali je dolazila iz saveza sa muslimanskim faktorom iz vremena kad su ih vodili normalni i realni ljudi. Nakon toga iz saveza sa Srbima koje ste izradili i izdigli 1995 kad ste pristali uz Oluju i Bljesak, i oni vam to neće zaboraviti. Ne znam kako sa tako radikalno smanjenim demografskim i vojnim kapacitetom, pa i uz svu pomoć Hrvatske koja je izuzetno vezanih ruku zbog EU i NATO, da rade neke radikalne poteze i da se bave uništavanjem bilo koga i bilo čega, kad ni sami ne znaju kud bi sa sobom i vode bitku za vlastiti opstanak. Dobro bi bilo da se ponekad pogledate u zrcalo i realno procijenite. Naravno da ste vi za mir i status quo kad ste i jedni i drugi sabili Bošnjake u mišiju rupu i teritorijalno i politički, i sad je frka kad treba demokratski odlučivati. I mi bi bili isti da držimo barem 50% BiH koliko nam realno pripada kad nam se vrati 10 općina koje su Srbi poklopili, i da se demokratski odlučuje na svim razinama vlasti. Ako mi vojnički ne možemo opstati u zemlji idealnoj za ratovanje, i ne treba da postojimo. Neka sve slabo nestane i neka samo jaki opstanu. To je zakon prirode. Meni je BH Hrvata žao, i uvijek će mi ih biti žao, jer su zaslužili bolje od sadašnjih političara koji ih vode. Nemaju sreće u liderima ko i Bošnjaci. Napisao sam jednom negdje na forumu a za tebe cu da ponovim. Oko pitanja Bosne, u nas Hrvata vlada zajednistvo kao sto je vladalo u vezi Srba 90ih. Poslje su Srbi nestali u Hrvatskoj, samo oni su imali gdje da bjeze iz RSK. Posto vi necete imat gdje bjezat, ja se stvarno brinem za vas.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 16:49 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: Zato Bakir govori "Bolje prije nego kasnije."
Ja sve vise mislim da je kljucni nesporazum oko raspada BiH izmedju Srba i Hrvata u tome sto Srbi zele ubrzati a Hrvati usporiti.
Vremenski raspad prizeljkuju
- Srbi danas - Bosnjaci danas - Hrvati sutra/prekosutra
Ako je tako neka se onda Srbi i Muslimani razdvoje, a Muslimani posle neka se dogovaraju sa Hrvatima.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 16:53 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6313 Lokacija: Izvan sebe
|
Lars Dietrich je napisao/la: zbl je napisao/la: Upravo suprotno. Ključni faktor stabilnosti na ovom području su makar solidni odnosi Srbije i Hrvatske. Svi ostali - Crnogorci, Bošnjaci, Makedonci ...su tu sporedni. @Lars Povijest ti nije dala za pravo, barem u BiH nije. Ovakve procjene su i dovele do ratova. Povijest je dala za pravo. Jedino kada su se srbi i hrvati poklali drugi su tu bili vise da usicare ili da se pridruze srbima ili hrvatime. Pa da srbi i hrvati ne ratuju. Ko bi onda ratovao? Mislis da bi albanci imali neke sanse protiv srbije npr. da je vojno-ekonomska- politicka moc srbije bila nenaceta u ratu sa hrvatima. Posebno to vrijedi za tzv. bih. Da hrvati i srbi stisnu kljesta u bosni i hercegovini, ali onako iskreno, a ne sa nekim dodatnim kalkulacijama ili rezervama. Sta mislis koliko dugo bi izdrzao muslimanski orah i na sta bi se sveo?
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 16:54 |
|
|
NSOS je napisao/la: Bice zanimljivo kada Muslimani krenu da optuzuju Tursku za ugrozavanje BiH. Alija je dao Erdoganu BiH u amanet, da je rasturi do kraja. Džamija lako može izrežirati da SDA bude ZA a SDP protiv. Samo što ne vjerujem da je Erdogan lud da to ne zna.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 17:00 |
|
|
dudu je napisao/la: muslimani nisu svjesni svoje nesvijesti i srljaju u velike probleme u bliskoj i daljnjoj budućnosti. doslovno se dovode u nemoguću situaciju iz koje na kraju neće biti izlaza.
jako se precijenjuju, ali baš jako. Oni ovo zaoštravaju nadajući se da će prisiliti tzv. MZ za Dayton II. Toga neće biti. Nema više oživljavanja. Ovo se pokušava samo krpiti. Jednu rupu zatvoriš, tri nove se otvore.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 17:02 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37716 Lokacija: Gl. grad regije
|
Zanimljivo je da je ovaj put Dodik tražio Dayton 2 a mahala je skočila bez razmišljanja i upala u Dodikovu genijalnu klopku.
Milanović je samo objasnio što je alternativa Daytonu 2. Pa Dayton 1.
E glupo zelenilo. Opet namagarčeni.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 17:03 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Prvo skoči pa reci hopala. BH Hrvati katolici više nisu ni sjena sebe iz 1991, a i većina snage koju su imali je dolazila iz saveza sa muslimanskim faktorom iz vremena kad su ih vodili normalni i realni ljudi. Nakon toga iz saveza sa Srbima koje ste izradili i izdigli 1995 kad ste pristali uz Oluju i Bljesak, i oni vam to neće zaboraviti.
Ne znam kako sa tako radikalno smanjenim demografskim i vojnim kapacitetom, pa i uz svu pomoć Hrvatske koja je izuzetno vezanih ruku zbog EU i NATO, da rade neke radikalne poteze i da se bave uništavanjem bilo koga i bilo čega, kad ni sami ne znaju kud bi sa sobom i vode bitku za vlastiti opstanak. Dobro bi bilo da se ponekad pogledate u zrcalo i realno procijenite.
Naravno da ste vi za mir i status quo kad ste i jedni i drugi sabili Bošnjake u mišiju rupu i teritorijalno i politički, i sad je frka kad treba demokratski odlučivati. I mi bi bili isti da držimo barem 50% BiH koliko nam realno pripada kad nam se vrati 10 općina koje su Srbi poklopili, i da se demokratski odlučuje na svim razinama vlasti.
Ako mi vojnički ne možemo opstati u zemlji idealnoj za ratovanje, i ne treba da postojimo. Neka sve slabo nestane i neka samo jaki opstanu. To je zakon prirode.
Meni je BH Hrvata žao, i uvijek će mi ih biti žao, jer su zaslužili bolje od sadašnjih političara koji ih vode. Nemaju sreće u liderima ko i Bošnjaci.
Vi danas imate 2 puta manje vojnosposobnih nego devedesetih. Gdje vam je 5. korpus? Nemate ni legalne vojne sile. Alijinu vojsku je zapad priznavao kao snage BiH. Sada bi morali ISIS praviti. Bilo što da Bakir osnuje, Hrvatska, Srbija, Francuska, Mađarska itd. proglašavaju ilegalnom terorističkom organizacijom koja za cilj ima ubijanje Hrvata i Srba i napadanje na hrvatska i srpska naselja radi proširenja teritorija za islamsku državu. Nemoj na erende kora bogati. Somalijski pirati i libanonske i slične milicije imaju neki legitimitet na međunarodnoj sceni, a neće vojska koja predstavlja većinu stanovništva u jednoj državi, i jedina se bori za tu državu samu. Pa mislim... Ako Amerika prizna, dalje je sve izlišno, a hoće iz 1001 razloga. Čuj Mađarska, ta sila neviđena ... To je najmanji problem o kojem pričaš. Inače, čitavo vrijeme se pucaju neki lijevi argumenti ovdje. No, ovo je long game, i bojim se da nitko od članova foruma neće doživjeti stvarni rasplet, bez obzira na sve panične procjene ovog i onog. Još malo pa nestalo ... Da je sad 1990, bio bih zabrinut, ali sada nisam. Neka bude što će bit i što mora bit. Ljudi su ionako listovi na vjetru.
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 17:09 |
|
|
Uzeti diktatora za kuma nije mala stvar, diktator ne smije i ne želi talasati izvan svojih granica. Da se Erdoganu riješiti Kurda nekako, ovi naši mu nisu ni među deset prioriteta.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 17:17 |
|
|
Erdogan je skontao da su muslimani zauvijek izgubili "amanet", samo oni to još nisu.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Bolox
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 17:20 |
|
|
Jos misle da ce jesti zlatnim kasikama, do spoznaje gubljenja amaneta dalek je put.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 17:20 |
|
|
NSOS je napisao/la: dalate2020 je napisao/la: Zato Bakir govori "Bolje prije nego kasnije."
Ja sve vise mislim da je kljucni nesporazum oko raspada BiH izmedju Srba i Hrvata u tome sto Srbi zele ubrzati a Hrvati usporiti.
Vremenski raspad prizeljkuju
- Srbi danas - Bosnjaci danas - Hrvati sutra/prekosutra Ako je tako neka se onda Srbi i Muslimani razdvoje, a Muslimani posle neka se dogovaraju sa Hrvatima. Razdvojeni su. To je gotovo. A svi bosnjacki potezi samo ubrzavaju raspad Federacije. Dodik djeluje preraspolozen za raspad, to bi moglo znaciti da ne vidi BiH u MiniSengenu, jer onda mu raspad ne bi ni trebao.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 17:21 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9959 Lokacija: Banja Luka
|
aleksije radicevic je napisao/la: Šarović: Sastanak s Erdoganom je i dogovoren da bi se iznijela ova Dodikova inicijativahttps://www.klix.ba/vijesti/bih/sarovic ... /210830114Sarovic ili trola muslimane ili govori istinu. Moguce je da govori istinu jer, kad SDA, Bakir ili muslimani uopste moraju da popuste, mnogo im je lakse kad je pod pokrovitreljtvom Turaka. Pa su zajedno sa Dodikom izrezirali kako susret sa Erdoganom treba da izgleda. Nije Dodik tek tako i na svoju ruku, dao mogućnost Erdoganu da i on ''upadne u turu '' . Ima tu još poneko , ko se ne vidi na prvu Interesantno da mnogima još uvjek nisu jasne razmjere političkog haosa koji je zavladao u ''državi''. A Velikomuslimani koji su na kratko bili oduševljeni Inckovim ''zakonom'' počinju shvatati da bi on mogao biti i podvala , odnosno da su razlozi njegovog ''donošenja'' možda skroz drugačiji nego što su oni mislili . I sad u političkom galimatijasu koji je nastao poslije njegovog ''donošenja'' , potpuno su pogubljeni . Erdogan bi im poslužio kao apaurin , neko ko će da ih uzme za rukicu i smiri , dok se sve ovo ne okonča . PS. Zanimljivo i prilično indikativno mi je bilo primjetiti, da je na konferenciji za novinare , na pitanje da li priznaje Šmitov legitimitet ,Erdogan prešutio odgovor .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 17:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75801 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Svarog je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Šarović: Sastanak s Erdoganom je i dogovoren da bi se iznijela ova Dodikova inicijativahttps://www.klix.ba/vijesti/bih/sarovic ... /210830114Sarovic ili trola muslimane ili govori istinu. Moguce je da govori istinu jer, kad SDA, Bakir ili muslimani uopste moraju da popuste, mnogo im je lakse kad je pod pokrovitreljtvom Turaka. Pa su zajedno sa Dodikom izrezirali kako susret sa Erdoganom treba da izgleda. Nije Dodik tek tako i na svoju ruku, dao mogućnost Erdoganu da i on ''upadne u turu '' . Ima tu još poneko , ko se ne vidi na prvu Interesantno da mnogima još uvjek nisu jasne razmjere političkog haosa koji je zavladao u ''državi''. A Velikomuslimani koji su na kratko bili oduševljeni Inckovim ''zakonom'' počinju shvatati da bi on mogao biti i podvala , odnosno da su razlozi njegovog ''donošenja'' možda skroz drugačiji nego što su oni mislili . I sad u političkom galimatijasu koji je nastao poslije njegovog ''donošenja'' , potpuno su pogubljeni . Erdogan bi im poslužio kao apaurin , neko ko će da ih uzme za rukicu i smiri , dok se sve ovo ne okonča . PS. Zanimljivo je i prilično indikativno mi je bilo primjetiti da je na konferenciji za novinare , na pitanje , da li priznaje Šmitov legitimitet , prešutio odgovor . Erdoganu je obećana 24% Mahala na nekoj konferenciji iza zatvorenih vrata.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 17:27 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9959 Lokacija: Banja Luka
|
Robbie MO je napisao/la: Svarog je napisao/la: Nije Dodik tek tako i na svoju ruku, dao mogućnost Erdoganu da i on ''upadne u turu '' . Ima tu još poneko , ko se ne vidi na prvu Interesantno da mnogima još uvjek nisu jasne razmjere političkog haosa koji je zavladao u ''državi''. A Velikomuslimani koji su na kratko bili oduševljeni Inckovim ''zakonom'' počinju shvatati da bi on mogao biti i podvala , odnosno da su razlozi njegovog ''donošenja'' možda skroz drugačiji nego što su oni mislili . I sad u političkom galimatijasu koji je nastao poslije njegovog ''donošenja'' , potpuno su pogubljeni . Erdogan bi im poslužio kao apaurin , neko ko će da ih uzme za rukicu i smiri , dok se sve ovo ne okonča . PS. Zanimljivo je i prilično indikativno mi je bilo primjetiti da je na konferenciji za novinare , na pitanje , da li priznaje Šmitov legitimitet , prešutio odgovor .
Erdoganu je obećana 24% Mahala na nekoj konferenciji iza zatvorenih vrata. Realno ,to je opcija u kojoj svi dobivaju .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 17:38 |
|
|
Da, Erdoganu je isti k. Bosna 50 ili 12 k km2. Bitna je geopolitička pozicija. Sad nema nikakvu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 17:39 |
|
|
Svarog je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Šarović: Sastanak s Erdoganom je i dogovoren da bi se iznijela ova Dodikova inicijativahttps://www.klix.ba/vijesti/bih/sarovic ... /210830114Sarovic ili trola muslimane ili govori istinu. Moguce je da govori istinu jer, kad SDA, Bakir ili muslimani uopste moraju da popuste, mnogo im je lakse kad je pod pokrovitreljtvom Turaka. Pa su zajedno sa Dodikom izrezirali kako susret sa Erdoganom treba da izgleda. Nije Dodik tek tako i na svoju ruku, dao mogućnost Erdoganu da i on ''upadne u turu '' . Ima tu još poneko , ko se ne vidi na prvu Interesantno da mnogima još uvjek nisu jasne razmjere političkog haosa koji je zavladao u ''državi''. A Velikomuslimani koji su na kratko bili oduševljeni Inckovim ''zakonom'' počinju shvatati da bi on mogao biti i podvala , odnosno da su razlozi njegovog ''donošenja'' možda skroz drugačiji nego što su oni mislili . I sad u političkom galimatijasu koji je nastao poslije njegovog ''donošenja'' , potpuno su pogubljeni . Erdogan bi im poslužio kao apaurin , neko ko će da ih uzme za rukicu i smiri , dok se sve ovo ne okonča . PS. Zanimljivo i prilično indikativno mi je bilo primjetiti, da je na konferenciji za novinare , na pitanje da li priznaje Šmitov legitimitet ,Erdogan prešutio odgovor . Mogu jos da budu ukljuceni Nemci, Rusi, eventualno Amerikanci, mada su Amerkanci trenutno u fazonu "radite sta hocete, mi imamo pametnijeg posla"! Neki se predstavljaju kao muslimanski prijatelji, koji za razliku od muslimanskih neprijatelja, obazrivije ili neznije ih guraju prema konacnom razdruzivanju - npr. Erdogan poslednjom izjavom ih upucuje na to da BiH nije bosnjacka nego tri naroda.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 17:43 |
|
|
Zanimljiv je Larsov zadnji post bez ijedne konkretne stvari.
Do neki dan su 'hapsili' popunjavali domove naroda, zajedno s Bidenom ukidali RS, rušili hrvatske mostove, prijetili po prstima na svaku, prijetili kako će u Tursku na more i kako neće MiniŠ, poklapali do Dubrovnika sve...
Kad imaš nerealna očekivanja i imaš previsoko mišljenje o sebi.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 17:46 |
|
|
Nakon zadnjih demografskih trendova svi puštaju Muslimane niz vodu.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 17:57 |
|
|
Pa da, da su stvorili stabilan Trokut iz kojeg se ne iseljava i u kojem se rađa više djece nego umire ljudi, nekakva teritorijalna ekspanzija bi bila opravdana. Iz istog razloga recimo Njemačka ne osvaja uokolo jer joj trebaju ljudi a ne zemlja.
Jednostavno im nitko nema potrebu pomagati u ludilu.
Samo je pitanje što je zapadu draze: cijela BiH pod vlaškom kontrolom ili raspadnuta.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 18:15 |
|
|
Komšić nam je koristan, više je Muslimana dalo njemu glas nego Dzaferoviću što nam govori o kompleksu. To je bilo organizacijski, pomogla nam je i srednjoškolka Mlinarević.
Navijao sam za Komšića
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 18:16 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Muslimani 30 godina mira nisu birali sredstva da unište Hrvate. Laž, prevara, pritisci i izguravanje.
Sada mi uzimamo sebi period 30 godina da ne biramo sredstva da izbacimo Muslimane s ovih prostora i nanesemo im maksimalnu političku, ekonomsku i demografsku štetu da se nikada kao narod ne oporave. Ovo bi trebala biti mainstream hrvatska politika. A sve više i je.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 18:18 |
|
|
Došlo vrijeme da se Hrvati svete
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 18:26 |
|
|
dudu je napisao/la: muslimani nisu svjesni svoje nesvijesti i srljaju u velike probleme u bliskoj i daljnjoj budućnosti. doslovno se dovode u nemoguću situaciju iz koje na kraju neće biti izlaza.
jako se precijenjuju, ali baš jako. Bogu hvala da su takvi. Samo nek ustraju do kraja. Prkosni. Ko "Bosna".
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanović: Nećete slomiti Republiku Srpsku Postano: 30 kol 2021, 18:28 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nećemo se pozivati na Banovinu Hrvatsku, Dubrovačku Republiku, Republiku Srpsku Krajinu, Riječku krpicu, talijanski Zadar itd.
Fokusirajmo se na današnjost i budućnost.
Vi ste priznali Srpsku Republiku. Hrvati nisu priznali RSK.
Alija je priznao srpsku državu u BiH prije nego se pola današnjih stanovnika tzv. BiH rodilo. Svi današnji studenti fakulteta u Sarajevu su mlađi od Republike Srpske. Rodili su se 500 metara od Republike Srpske.
To ti je Larsudine, sada već DUGA DRŽAVNA TRADICIJA. Vojna Krajina u Hrvatskoj: 1553-1881 Hrvatskoj je trebalo 442 godine da se riješe Srba iz Vojne Krajine.
Što je sa Italijanima u Dalmaciji i Istri? Koliko su oni živjeli tamo dok nisu završili u progonstvu i fojbama? 2000 godina?Nitko nije priznao tzv. RS sem kao entitet, a to se može povući jer nije međunarodna kategorija. Nije suverena država. Srbi se rađaju 500 metara od nas. Tako bi trebalo reći. Oni su ti koji treba da se brinu. Ja bih na njihovom mjestu. Opet se kitite hrvatskim perjem, još fali da Oluju spomeneš. Realnost ti je 12 milijuna Hrvata i Srba koji okružuju 1.2 milijuna bosanskih muslimana, pa ti planiraj progonstva i fojbe. Srbi i nekako, oni su veseljaci po prirodi, ali sa lijeve strane su vam Hrvati. Ako ne znaš tko su Hrvati, pitaj Talijane i Srbe.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|