|
|
Stranica: 5/7.
|
[ 175 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 09:16 |
|
|
Smogovac je napisao/la: Još jedan ublehar koji bi krojio kapu ljudima po BiH, a sam tamo ne živi i nema veze sa BiH. Drž se ti Milanoviću svoje Hrvatske. Ni tamo nisi pristo, a kamoli vamo.  A Hinzko, da se drži Austrije? Da se hambasador drži Hamerike? Ili da se oni mješaju?
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 09:16 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38408 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pro bono je napisao/la: Milanović efikasan u iznošenju istine i podbadanju. Citat: Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je večeras gostujući u emisiji HRT-a “Jedan na jedan” kod Romana Bolkovića da se u BiH mora funkcionirati u skladu sa Daytonskim mirovnim sporazumom, a ne kao sada, da Bošnjaci biraju dva člana Predsjedništva BiH.
“Treba krenuti od osnova, od toga da se Hrvatima, kao jednom od tri konstitutivna naroda u BiH, pusti da koriste ono što im je namijenjeno Daytonom.
Po peti puta: Zašto u BiH prema Daytonskom sporazumu imamo tri člana Predsjedništva i to iz tri nacionalne grupe? Zato da Bošnjaci biraju dva? Tu po meni prestaje svaka potreba za suvislom raspravom i time se razotkriva sve.
Ja sam govorio na skupovima SDP-a u Sarajevu, imao sam u početku naivno povjerenje da neki ljudi imaju dobre namjere, ali shvatio sam s kime imam posla. To su jako zanimljive stvari”, odgovorio je Milanović na pitanje je li moguće zamisliti rješenje problema Hrvata i BiH.
Kazao je i kako jedan član Predsjedništva Bih koji grije stolicu Bakiru Izetbegoviću, aludirajući na Šefika Džaferovića u posljednje vrijeme stalno spominje UZP.
– Izjednačava Hrvatsku sa Srbijom. A Bakirova supruga je u to vriieme, u jeku sukoba ovdje u Zagrebu studirala, podsjetio je Mianović. “Dakle bili smo prijatelji.”
“Hoćeš građansku Bosnu i Hercegovinu? Ili da se uskladi etničko i građansko?
MOŽE!
Ajmo prvo etničko! To je baza!
Prvo sapun, onda CHANEL! Ovo građansko – to je CHANEL!”, kazao je Milanović https://www.dnevnik.ba/vijesti/zasto-u- ... a-bosnjaciI efendija Cerić je bio tu dok je isti taj Džaferbeg sa mudžahedinima čistio po Zenici.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Smogovac
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 09:20 |
|
|
divizija je napisao/la: Smogovac je napisao/la: Još jedan ublehar koji bi krojio kapu ljudima po BiH, a sam tamo ne živi i nema veze sa BiH. Drž se ti Milanoviću svoje Hrvatske. Ni tamo nisi pristo, a kamoli vamo.  A Hinzko, da se drži Austrije? Da se hambasador drži Hamerike? Ili da se oni mješaju? Niti je Inzko predsjednik Austrije, niti američki ambasador Predsjednik SAD. Milanović je ublehar najvećeg kalibra.
|
|
Vrh |
|
 |
Smogovac
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 09:22 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pro bono je napisao/la: I efendija Cerić je bio tu dok je isti taj Džaferbeg sa mudžahedinima čistio po Zenici. A gdje bio Tuđman dok je ratni zločinac Dario Kordić sa ekipom ubijao po Lašvanskoj dolini ? Ili dok je Čović vodao logoraše na rad u Sokolu?
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 09:31 |
|
|
Smogovac je napisao/la: divizija je napisao/la: A Hinzko, da se drži Austrije? Da se hambasador drži Hamerike?
Ili da se oni mješaju?
Niti je Inzko predsjednik Austrije, niti američki ambasador Predsjednik SAD. Milanović je ublehar najvećeg kalibra. Jesi primjetio inflaciju "ublehara" i tišinu Hambasade? Smanjenje bahatosti iz Kotline? Čak se i Komšić ušutio sa svojim nikad ostvarenim prijetnjama. Priča se o bijeloj kugi i iseljavanju Bošnjaka, ne priča o rahat-patnji i saburu u Kotlini. Šuti se i o Mini-Šengenu. Sve su to ublehe naravno, mirno spavajte, problema neće biti... Čović je davno skužio kako sam ne treba pričat priče o dijeljenju BiH i ima podršku MZ. I Dodik bi puno bolje prolazio d je tako radio ali mu je trebalo za glasove pa je stalno povlačio priče o odcjepljenju koje ionako nije mislio izvesti a sad će se sa inicijativom o Mini-Š. ušutit i on. Veseli dani slijede...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 09:48 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Junuze kao ponosni mš dođi živeti u nas, na jug Srbije.
Brz net, jeftinoća, dobra hrana, ljudi.
Čekamo te, ne za asimilaciju, već za potrošnju kuna.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
tucepi
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 09:52 |
|
|
Milanović je podbadatelj temeljnih NUMERO UNO. Mislim da je Dodik izgubio titulu....
|
|
Vrh |
|
 |
Ignat
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 09:52 |
|
|
Otvoreno govoriti o razdruživanju BiH, ako se išta želi postići.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 09:55 |
|
|
K:M je napisao/la: Junuze kao ponosni mš dođi živeti u nas, na jug Srbije.
Brz net, jeftinoća, dobra hrana, ljudi.
Čekamo te, ne za asimilaciju, već za potrošnju kuna. Meni je zapravo u Hrvatskoj super, u Zagrebu. Malo me smeta trošenje vremena na putovanje ali i to se sad popravilo s povremenim radom od kuće. Ovdje je ljudima u mentalitetu ljudima da kukaju. Kukaju svi, od Tedeschija i Rađe do Pupovca ili Milanoviča, branitelja i lezbijki. Meni nakon rata i komunizma ovo sad je fantazija. Ne bih baš "živeo" na jugu Srbije ali jednom dođem malo tu:
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 09:59 |
|
|
Ignat je napisao/la: Otvoreno govoriti o razdruživanju BiH, ako se išta želi postići. Baš obratno. Jedva čekaju. Pa pokušava se to već desetljećima. Ja od prvih dana govorim da će se BiH raspast kad Bošnjaci budu za to a ne Srbi i Hrvati, mi već odavno jesmo. Njih treba nekako natjerat da sami traže izlaz iz zatvora. Nije im padalo napamet dok su imali dobre brojke demografski i nade u bolji život, sad je već druga pjesma. I Boban je preuranjeno krenuo u Republiku HB, koštalo nas je to puno. Dali smo izliku da nas počiste iz pola FBiH. Treba šutit i činit a ne lajat i ne činit.
|
|
Vrh |
|
 |
Pro bono
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 10:02 |
|
|
tucepi je napisao/la: Milanović je podbadatelj temeljnih NUMERO UNO. Mislim da je Dodik izgubio titulu.... Nije još ali u narednih deset godina sigurno će ga preteći. 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 10:16 |
|
|
Smogovac je napisao/la: divizija je napisao/la: A Hinzko, da se drži Austrije? Da se hambasador drži Hamerike?
Ili da se oni mješaju?
Niti je Inzko predsjednik Austrije, niti američki ambasador Predsjednik SAD. Milanović je ublehar najvećeg kalibra. Ništa se ne brini, Hrvatska je najveći prijatelj BiH. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1320 of 2558 - 51.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 10:16 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ignat je napisao/la: Otvoreno govoriti o razdruživanju BiH, ako se išta želi postići. Baš obratno. Jedva čekaju. Pa pokušava se to već desetljećima. Ja od prvih dana govorim da će se BiH raspast kad Bošnjaci budu za to a ne Srbi i Hrvati, mi već odavno jesmo. Njih treba nekako natjerat da sami traže izlaz iz zatvora. Nije im padalo napamet dok su imali dobre brojke demografski i nade u bolji život, sad je već druga pjesma. I Boban je preuranjeno krenuo u Republiku HB, koštalo nas je to puno. Dali smo izliku da nas počiste iz pola FBiH. Treba šutit i činit a ne lajat i ne činit. Upravo to. Seljak Dodig samo navlači gnev zapada a niš koristiti. Od laprdanja se ne živi, već od djelanja potiho. Niš bi ti bio super za rad na duljinu. Sa plaćom od 1 do 2 tisuće bi ovde bio maharađa, sa palminu granu da ti mašu. Razmisli, trebaju nam lukavi i namazani. Možda nađeš i ženu.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Burbon
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 10:18 |
|
|
Niposto nisan fan zokija al ova mu je dobra di je islamistima reka da se drže sapuna jer nije za njih chanel 
|
|
Vrh |
|
 |
Ignat
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 10:19 |
|
|
Srbi imaju RS zato što nikada nisu skrivali da žele RS, a ne BiH. Bila bi do sada ukinuta da ne povlače pitanje raspada BiH.
Hrvati nemaju HB zato što se boje reći da ne žele BiH.
|
|
Vrh |
|
 |
tucepi
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 10:29 |
|
|
K:M je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Upravo to. Seljak Dodig samo navlači gnev zapada a niš koristiti. Od laprdanja se ne živi, već od djelanja potiho.
Niš bi ti bio super za rad na duljinu.
Sa plaćom od 1 do 2 tisuće bi ovde bio maharađa, sa palminu granu da ti mašu. Razmisli, trebaju nam lukavi i namazani. Možda nađeš i ženu. Treba još barem 5 godina statusa "QUO", al u ovom stanju, u kojem je treća nogica u depresiji. Vrijeme, geopolitika radi svoje, usporediti ovo sa stanjem prije 5, 10...tad je bio problem. Naravno tu depresiju treće nogice potencirati, iako se sama od sebe deprimira..... Gledam portale treće nogice, nikakve pozitive, PTSP u totalu. Prije 15 godina pitao sam prijatelja iz BiH, kakvo je stanje....on meni loše, loše. Kaže stanovnici treće nogice imaju taj mentalitet da su sretni i sa 2 ribe koje ulove iz rijeke, i to im je dovoljno... Ne zanima ih materijalno, ne možemo protiv toga.. Danas su drugačiji, zanima ih budućnost djece, da imaju kakvu takvu uređenu kuću.. Plemenski sustav im se urušio..
|
|
Vrh |
|
 |
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 10:38 |
|
|
tucepi je napisao/la: K:M je napisao/la: Treba još barem 5 godina statusa "QUO", al u ovom stanju, u kojem je treća nogica u depresiji. Vrijeme, geopolitika radi svoje, usporediti ovo sa stanjem prije 5, 10...tad je bio problem. Naravno tu depresiju treće nogice potencirati, iako se sama od sebe deprimira..... Gledam portale treće nogice, nikakve pozitive, PTSP u totalu. Prije 15 godina pitao sam prijatelja iz BiH, kakvo je stanje....on meni loše, loše. Kaže stanovnici treće nogice imaju taj mentalitet da su sretni i sa 2 ribe koje ulove iz rijeke, i to im je dovoljno... Ne zanima ih materijalno, ne možemo protiv toga.. Danas su drugačiji, zanima ih budućnost djece, da imaju kakvu takvu uređenu kuću.. Plemenski sustav im se urušio.. Internet, jeftini letovi, nemoral, razvrat i uruši se tradic sustav obiteljskih vrednota. Razne Farme, Zadruge, Zvezde Granda, su ih dotukle jer djevojke maštaju doći u golem grad i biti influenserice.... Ni hodže, Alah to ne mogu popraviti. Shebani totalno, a i šiptari idu tom stazom propasti. BiH se može po meni raspasti, samo sa globalnim sukobom. Te propašću Anglo ekipe. U miru biće mučenja desetljećima.
|
|
Vrh |
|
 |
Marko80
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 13:09 |
|
|
K:M je napisao/la: tucepi je napisao/la: Treba još barem 5 godina statusa "QUO", al u ovom stanju, u kojem je treća nogica u depresiji. Vrijeme, geopolitika radi svoje, usporediti ovo sa stanjem prije 5, 10...tad je bio problem. Naravno tu depresiju treće nogice potencirati, iako se sama od sebe deprimira..... Gledam portale treće nogice, nikakve pozitive, PTSP u totalu.
Prije 15 godina pitao sam prijatelja iz BiH, kakvo je stanje....on meni loše, loše. Kaže stanovnici treće nogice imaju taj mentalitet da su sretni i sa 2 ribe koje ulove iz rijeke, i to im je dovoljno... Ne zanima ih materijalno, ne možemo protiv toga.. Danas su drugačiji, zanima ih budućnost djece, da imaju kakvu takvu uređenu kuću.. Plemenski sustav im se urušio..
Internet, jeftini letovi, nemoral, razvrat i uruši se tradic sustav obiteljskih vrednota. Razne Farme, Zadruge, Zvezde Granda, su ih dotukle jer djevojke maštaju doći u golem grad i biti influenserice.... Ni hodže, Alah to ne mogu popraviti. Shebani totalno, a i šiptari idu tom stazom propasti. BiH se može po meni raspasti, samo sa globalnim sukobom. Te propašću Anglo ekipe. U miru biće mučenja desetljećima. Treba zahvaliti Srbima na tome. Poceli su gledati te srpske show emisije i promjenili su im mentalni sklop.
|
|
Vrh |
|
 |
Pro bono
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 13:13 |
|
|
Marko80 je napisao/la: Treba zahvaliti Srbima na tome. Poceli su gledati te srpske show emisije i promjenili su im mentalni sklop. Ako ne pomognu turske serije onda im nema spasa. 
|
|
Vrh |
|
 |
karadzic
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 13:16 |
|
|
Trenutno glavni problem za Hrvate u BiH koji oni nisu počeli rešavati, bar ne javno, jeste nekih stotinak hiljada njih (ogroman udeo od ukupnog broja H u BiH) rasutih po Sarajevu, Zenici, Tuzli, gde se ubrzano asimiluju u Bošnjake. Čudi me da za sve ove godine niste izveli akciju izvlačenja tog stanovništva i dovlačenja u Vitez, Kiseljak ili neke strateški bitne opštine.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 13:19 |
|
|
karadzic je napisao/la: Trenutno glavni problem za Hrvate u BiH koji oni nisu počeli rešavati, bar ne javno, jeste nekih stotinak hiljada njih (ogroman udeo od ukupnog broja H u BiH) rasutih po Sarajevu, Zenici, Tuzli, gde se ubrzano asimiluju u Bošnjake. Čudi me da za sve ove godine niste izveli akciju izvlačenja tog stanovništva i dovlačenja u Vitez, Kiseljak ili neke strateški bitne opštine. Kad si to ti bio tamo? Oni se izvlače u Njemačku ako se izvlače a asimiliranog ne znam niti jednog.
|
|
Vrh |
|
 |
karadzic
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 13:21 |
|
|
Što se tiče srpskih rijalitija i sličnih sranja, oni su najfanatičniji u praćenju istih. Pošalju ogroman broj poruka i ostave milione evra Popoviću i Mitroviću da bi Musliman pobedio na Farmi, Zadruzi i Zvezdama Granda (i eventalno dobio garsonjeru na Krnjači od 40.000 evra kao nagradu:) Posle tom pobedniku organizuju doček u rodnom mestu kao da je zlato na Olimpijadi osvojio :)
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
Vrh |
|
 |
Ignat
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 13:32 |
|
|
karadzic je napisao/la: Trenutno glavni problem za Hrvate u BiH koji oni nisu počeli rešavati, bar ne javno, jeste nekih stotinak hiljada njih (ogroman udeo od ukupnog broja H u BiH) rasutih po Sarajevu, Zenici, Tuzli, gde se ubrzano asimiluju u Bošnjake. Čudi me da za sve ove godine niste izveli akciju izvlačenja tog stanovništva i dovlačenja u Vitez, Kiseljak ili neke strateški bitne opštine. To je najveći propust HDZ-a i Crkve. Što od Travnika nije napravljen centar Herceg-Bosne, po principu kako su Srbi podigli Istočno Sarajevo i Bijeljinu. Umjesto toga forsira se Mostar, iako nam je istočni dio grada sasvim nepotreban i granica na Neretvi sasvim prihvatljiva.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 13:32 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43582 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Medijski ste ih dobro poklopili u BiH, nije da se oni nešto i opiru, naprotiv.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Milanović: Nismo za komadanje BiH, ali ni za zulum nad Hrvatima Postano: 15 lis 2020, 13:36 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43582 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Junuz Djipalo je napisao/la: karadzic je napisao/la: Trenutno glavni problem za Hrvate u BiH koji oni nisu počeli rešavati, bar ne javno, jeste nekih stotinak hiljada njih (ogroman udeo od ukupnog broja H u BiH) rasutih po Sarajevu, Zenici, Tuzli, gde se ubrzano asimiluju u Bošnjake. Čudi me da za sve ove godine niste izveli akciju izvlačenja tog stanovništva i dovlačenja u Vitez, Kiseljak ili neke strateški bitne opštine. Kad si to ti bio tamo? Oni se izvlače u Njemačku ako se izvlače a asimiliranog ne znam niti jednog. Dobro, to za Njemačku stoji. Opet ostaje onih 30 000 koji tvrde da govore bosanski jezik. To su oni što glasaju za bošnjačke lijeve nacionaliste SDP i Našu stranku. To je već poluasimilacija.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|