|
|
Stranica: 47/71.
|
[ 1763 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 15:21 |
|
|
teranova je napisao/la: Još biste mogli i spasiti infantilnu Finsku sasvim izvesnog nestanka. Vidi ove četnikuše što prijeti suverenim državama nestankom.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 15:23 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Vidi ove četnikuše što prijeti suverenim državama nestankom.
Vidi, samo budala zabada prst u oko velikoj sili koja joj diše za vrat.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 15:24 |
|
|
daramo je napisao/la: Idealna prilika da Hrvatska stane uz Tursku, samo treba imati muda. ..za čega muda bit di Bizanta ne hvala eto morate ove naše Hrvate iz bih pa sretnijim bilo..adio Balkan adio Bizant..
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 15:28 |
|
|
Planina je napisao/la: Nema većih srbofila od vas dodrinaša, paradoksalno. Mene ne zanima ispravljanje krivih Drina, Srbi su tu di jesu, mi smo tu di jesmo, ne zanima me više nikakva petljanija sa Srbima za razliku od vas koji liježete i ustajete sa Srbima u glavi. Žao mi je što smo im vratili Šipovo kao spoj do kraljevskog grada Jajca, žao mi je što smo izgubili Brod i Derventu, ali eto sada je tu granica na lancu Vitorog- Mlinište- Klekovača te gore na Uni i Savi, solidna prirodna granica i to je tako i ne želim novi rat radi 2 pogranična gradića za kojima žalim ali koji suštinski ništa ne bi promijenili. Vi koji žalite za Drinom i koji zaostajete ne 30 nego 500 godina, vi ste u biti najveći jugonostalgičari i srbofili, najveći neprijatelji sami sebi. Ja Srbe trenutno vidim kao saveznike u BiH, dok istu ne raskopamo, nakon toga što se mene tiče na potezu Vitorog- Mlinište- Klekovača te iznad Dubrovnika i Ravnog sagradit kineski zid prema njima, nemam ništa protiv.
To je tačno. On zna apsolutno sve sa naših portala, prati tv kanale, izbacuje parole iz naših filmova i serija. Neverovatan paradoks.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 15:28 |
|
|
novem je napisao/la: Citat: Preokret situacije za Finsku i Švedsku!? Oglasio se Erdogan, slijedi li veto: Te zemlje su dom za teroriste, ne gledamo pozitivno na to Inače, veliki je pritisak na Erdogana u Turskoj da ne dopusti ulazak Švedske u NATO. Mislim da je Švedska podupirala Kurde.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 15:30 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Finski ministar zbunjen, ne konta kakav izborni zakon, kakvi hrvati u BiH I kakve veze ima Finska s tim Na finskoim redditu se javljaju hrvati, jedan kaže: ''Croat here. Our president is a complete (and powerless) idiot with big mouth and small dick and even smaller brain.'' Kaže da 99 % hrvata podržavaju članstvo Finske. Ovih 1 % su kamenjarci valjda. Ako se bude išta Milanovića pitalo, Finska neće u NATO. Pa će onda finski ministar, naravno nakon što ga prođe početna zbunjenost, probati Google search, pa čitati o izbornom zakonu sve dok ne bude stručnjak.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 15:32 |
|
|
Jbt Hrvati se naoštrili na skandinavce ni krive ni dužne Čak i za turke sad navijaju
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 15:35 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Jbt Hrvati se naoštrili na skandinavce ni krive ni dužne Čak i za turke sad navijaju Kako misliš ni krive ni dužne? Je li švedska ministrica nedavno bila u BiH i tražila održavanje izbora po nelegalnom izbornom zakonu? Dakle, i krivi i dužni. U NATO mogu tek nakon što se demokratiziraju.
1035 of 2558 - 40.46%
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 15:38 |
|
|
Jadni Finci, mogu misliti zbunjoze. Ne daju im u NATO zbog tamo nekakvih hrvata i to ne onih pravih već nekakvih u BiH.
Naravno, ništa od toga, čak mislim da Milanović ovo koristi za prepucavanje sa Plenkovićem a da se stvarno pita Milanovića i da odlučuje on, ne bi mu palo na pamet ni da spomene blokiranje članstva.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 15:39 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Jadni Finci, mogu misliti zbunjoze. Ne daju im u NATO zbog tamo nekakvih hrvata i to ne onih pravih već nekakvih u BiH.. A da ti malo odmoriš od foruma? Mjesec?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 15:42 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Jadni Finci, mogu misliti zbunjoze. Ne daju im u NATO zbog tamo nekakvih hrvata i to ne onih pravih već nekakvih u BiH.
Naravno, ništa od toga, čak mislim da Milanović ovo koristi za prepucavanje sa Plenkovićem a da se stvarno pita Milanovića i da odlučuje on, ne bi mu palo na pamet ni da spomene blokiranje članstva. Tamo nekakvih Hrvata. Pa ok neka ih prime Amerikanci u NATO bez hrvatskog potpisa, svakako su svjetska velesila. Ne znam zašto uopće pitaju Hrvatsku, realno mogu što hoće. Ali ako nas već pitaju za mišljenje tamo neke Hrvate, onda je odgovor ok, odmah nakon izbornog zakona. Ako ne znaju što je izborni zakon, neka još danas Finci nazovu Božu Ljubića, sve će im Božo objasniti.
1035 of 2558 - 40.46%
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 15:43 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Muslimani dobili malo više NATO nego su priželjkivali.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 15:49 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39027 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
mirusvijetu je napisao/la: Jadni Finci, mogu misliti zbunjoze. Ne daju im u NATO zbog tamo nekakvih hrvata i to ne onih pravih već nekakvih u BiH.
Naravno, ništa od toga, čak mislim da Milanović ovo koristi za prepucavanje sa Plenkovićem a da se stvarno pita Milanovića i da odlučuje on, ne bi mu palo na pamet ni da spomene blokiranje članstva. Jadni Finci ne daju im u NATO tamo zbog nekih Turaka i to ne pravih već nekakvih Kurda. Zato je palo na pamet vašem sultanu i nije ga briga za mišljenje tamo nekih krivih Turaka iz Bosne. Turci kažu da neće ponoviti grešku kao s Grčkom. Idealna prilika da opalimo šamarčinu Švedima da vise nikada ne spomenu građansku BiH.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
shodan
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 16:10 |
|
|
Finska i Švedska su imali godine da uđu i NATO, sami su krivi.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 16:45 |
|
|
Originals je napisao/la: oak je napisao/la: Jel mi može netko pametan, a ne mora biti niti pametan (kako se vec tko osjeca) u kratkim crtama objasniti šta dalje? Hoće li se Hrvatima odsjeći politička glava u BiH ili postoji neki dobar plan koji bi se mogao kapitalizirati? Jesi našao crkvu u kojoj ćeš se moliti Pa ne znam, previse se prica, pise, mlati prazna slama ja vise volim pricati o konkretnomu. Znaci ako bude ovako sta napraviti, ako bude onako sta treba napraviti. Vremena za pametovanja su odavno iza nas A nazalost takvih informacija nema nigdje, ni od onih od kojih ocekujemo takve informacije...
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 16:47 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
mirusvijetu je napisao/la: Finski ministar zbunjen, ne konta kakav izborni zakon, kakvi hrvati u BiH I kakve veze ima Finska s tim Na finskoim redditu se javljaju hrvati, jedan kaže: ''Croat here. Our president is a complete (and powerless) idiot with big mouth and small dick and even smaller brain.'' Kaže da 99 % hrvata podržavaju članstvo Finske. Ovih 1 % su kamenjarci valjda. ta država na tvom avataru neće pustit finsku i švedsku u nato .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 16:50 |
|
|
daramo je napisao/la: Idealna prilika da opalimo šamarčinu Švedima da vise nikada ne spomenu građansku BiH. to bi trebalo i Milanoviću reći, da puisti Fince na miru, a Švedima da se krvi leftardske napije
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 16:52 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Mar-kan je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Jadni Finci, mogu misliti zbunjoze. Ne daju im u NATO zbog tamo nekakvih hrvata i to ne onih pravih već nekakvih u BiH.. A da ti malo odmoriš od foruma? Mjesec? zalijepi turčinu ban . Dosta je bilo .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 16:53 |
|
|
Milanović opet y i ne vadi koji lav. Šta kažu Hadezenjere nije dobro praviti probleme, mogao bi netko ostati bez da ga se opet uštipne za guzu po Briselskim hodnicima
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 17:07 |
|
|
divizija je napisao/la: daramo je napisao/la: Idealna prilika da opalimo šamarčinu Švedima da vise nikada ne spomenu građansku BiH. to bi trebalo i Milanoviću reći, da puisti Fince na miru, a Švedima da se krvi leftardske napije Problem je što se ne žuri toliko Švedskoj u NATO nego FInskoj. Kamo li sreće da je Švedska na mjestu Finske, navijao bi s guštom da ih Vljadimir Vljadimirović zgazi kao žohare. Pored toga, kako bi objasnio da jedne blokiraš a druge ne blokiraš? Ne možeš baš reći otvoreno, eto blokiramo da vam se osvetimo za Carla Bilta i sve vaše miješanje u BiH. Mora se ipak biti suptilniji malo. Blokadom obije članice je naša pozicija jača nego blokadom samo jedne.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 17:20 |
|
|
divizija je napisao/la: pa mi smo se čovječe uključili u tuđi rat kao da je naš. jel ima toga igdje?
Ako je premijer htio biti dosljedan trebao je na Cipru dati izjavu: Sjeverni Cipar je Cipar isto kao što je napravio u Ukrajini kada je rekao: Krim je Ukrajina. Mi se bunimo zbog Mađarske i Slovenije a ne bi trebali već se u njih trebamo ugledati. Hrvati pa Hrvatska prije svega ostalog, na treću poziciju može se ići po potrebi i interesima ali prva dva mjesta se znaju.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 17:25 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Ako je premijer htio biti dosljedan trebao je na Cipru dati izjavu: Sjeverni Cipar je Cipar isto kao što je napravio u Ukrajini kada je rekao: Krim je Ukrajina. Mi se bunimo zbog Mađarske i Slovenije a ne bi trebali već se u njih trebamo ugledati.
Hrvati pa Hrvatska prije svega ostalog, na treću poziciju može se ići po potrebi i interesima ali prva dva mjesta se znaju.
Hrvati imaju patološku potrebu biti dio nečega većeg od sebe, Hrvatska je nebitna, važno je biti dio veče cijeline
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 17:33 |
|
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 17:46 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: A prije toga ćeš primit svetosavlje i srpstvo ko u Osmanlijska vremena. Takve ko ti je vladika pod janjičarskom pratnjom prevodio u srpstvo. Tvojim posrbljivanjem skočit će postotak Srba za 50% u Duvnu. Povjest ala Buljanec. Sa sve kokainom.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 13 svi 2022, 17:55 |
|
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|