|
|
Stranica: 7/71.
|
[ 1762 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 21:11 |
|
|
https://www.google.com/amp/s/www.slobod ... 98773.htmlCitat: Šefica švedske diplomatije poručila da se izbori u BiH moraju održati Nećeš kurvetino u NATO, pa bjesni.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1027 of 2558 - 40.15%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 21:11 |
|
|
Th1950 je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Pa nije bitno da ostane sastav EUFOR-a, nego institutcionalna struktura. Ideja je da OSRH djeluje kao dio EUFOR-a. I da ostane bar nešto drugih trupa. Nije to tako teško, ja još zapravo imam vjere u Plenkijevu diplomaciju. O alah ti mrtvog , nežele stat uz nas po pitanju IZ a ne daćemo pod njihovim oznakama ratovat i čuvat mir Odlučite se već jednom, želite li IZ, ili želite blokadu i raspad.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
The Green Zebra je napisao/la: Pa možemo se pozdraviti sa Schengenom, no to bi možda Slovenci već podjebavali.
I općenito diplomatski bi bilo nekih ucjena, uvijek se nešto nađe čak i ako mi to sad ne vidimo. Pa šta ? Jebo vas alaha mrtvi više , šta hoćete ? Da živite ko Bogovi na Olimpu a da 400 000 vaših sunarodnjaka ko kmetovi Muslimanima preko granice ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1771 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 21:12 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Pa možemo se pozdraviti sa Schengenom, no to bi možda Slovenci već podjebavali.
I općenito diplomatski bi bilo nekih ucjena, uvijek se nešto nađe čak i ako mi to sad ne vidimo. što mi dobivamo Šchengenom, osim veći pritisak ilegalaca? ako nam blokiraju šengen, treba raditi isto što i Srbi, postati taxi služba i sve iskrcati na slovensku granicu. jednostanvo taktika ne talasanja je osuđena na neuspjeh.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 21:12 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: https://www.google.com/amp/s/www.slobodnaevropa.org/amp/sefica-diplomatije-svedske-izbori-bosna-i-hercegovina/31798773.html Citat: Šefica švedske diplomatije poručila da se izbori u BiH moraju održati Nećeš kurvetino u NATO, pa bjesni. A Finska? I Zoki priča o Finskoj. A naravno da će ući u NATO, Zoki ništa ne može.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: https://www.google.com/amp/s/www.slobodnaevropa.org/amp/sefica-diplomatije-svedske-izbori-bosna-i-hercegovina/31798773.html Citat: Šefica švedske diplomatije poručila da se izbori u BiH moraju održati Nećeš kurvetino u NATO, pa bjesni. Kurvo šugava alahuekberaška nećeš u NATO , nećeš nigdje , crkni od muke .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 21:13 |
|
|
snowflake je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Grčka i Slovenija su blokirale EU ulazak, i tad nije bio rat koji uključuje nuklearnu silu. Politička klima je drukčija i nema nekog strpljenja. U pravu si ovdje, nažalost. Nije u pravu, Grcka je blokirala i NATO clanstvo.
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 21:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60952 Lokacija: DAZP HQ
|
Naša Kvačica je napisao/la: https://www.google.com/amp/s/www.slobodnaevropa.org/amp/sefica-diplomatije-svedske-izbori-bosna-i-hercegovina/31798773.html Citat: Šefica švedske diplomatije poručila da se izbori u BiH moraju održati Nećeš kurvetino u NATO, pa bjesni. Putine gazi Švedsku. nema im u NATO.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: https://www.google.com/amp/s/www.slobodnaevropa.org/amp/sefica-diplomatije-svedske-izbori-bosna-i-hercegovina/31798773.html Citat: Šefica švedske diplomatije poručila da se izbori u BiH moraju održati Nećeš kurvetino u NATO, pa bjesni. Daće Bog pa će Rusi oslobodit i taj dio Europe uskoro .
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
|
|
Hara je napisao/la: Milanović izjavom o Finskoj i Švedskoj izazvao skandal. Finski ministar zvao Radmana HRVATSKI predsjednik Zoran Milanović je izazvao još jedan diplomatski skandal.
Milanović je danas sugerirao da bi Hrvatska trebala blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO dok se ne riješi pitanje izbornog zakona u BiH.
Visoki dužnosnici Finske i Švedske bijesni su zbog te izjave.
Danas je tako finski ministar vanjskih poslova Pekka Haavisto nazvao svog hrvatskog kolegu Gordana Grlića Radmana te mu izrazio svoju zabrinutost, a isto je za sutra najavila i švedska ministrica vanjskih poslova Ann Linde, neslužbeno doznaje Index. Ne znam kako Finska stoji po tom pitanju, ali švecka ministarka vanjskih poslova se nekidan prešetavala po službenoj Baščaršiji i odlučno kazala da se izbori MORAJU održati po zakonu u kojem muslimani Hrvatima biraju. Pa ako se izbori MORAJU održati tako onda Švecka NE MORA u NATO jelde? Ili Švecka smije skakati po našim lubanjama a mi po njihovim ne možemo? Di je ona pička od Hamdije da rastabiri koju jebo on tatu svoga. Šefica švedske diplomatije poručila da se izbori u BiH moraju održatihttps://www.slobodnaevropa.org/amp/sefi ... 98773.html
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 21:14 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Th1950 je napisao/la: O alah ti mrtvog , nežele stat uz nas po pitanju IZ a ne daćemo pod njihovim oznakama ratovat i čuvat mir Odlučite se već jednom, želite li IZ, ili želite blokadu i raspad. 1 . Želimo IZ 2. Ako se ne donese IZ želimo blokadu . 3 . Raspad želimo ako će nas Hrvatska podržat . Jel ti jasno ?
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 21:15 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: https://www.google.com/amp/s/www.slobodnaevropa.org/amp/sefica-diplomatije-svedske-izbori-bosna-i-hercegovina/31798773.html Citat: Šefica švedske diplomatije poručila da se izbori u BiH moraju održati Nećeš kurvetino u NATO, pa bjesni. A Finska? I Zoki priča o Finskoj. A naravno da će ući u NATO, Zoki ništa ne može.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 21:15 |
|
|
dudu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: https://www.google.com/amp/s/www.slobodnaevropa.org/amp/sefica-diplomatije-svedske-izbori-bosna-i-hercegovina/31798773.html
Nećeš kurvetino u NATO, pa bjesni. Putine gazi Švedsku. nema im u NATO. TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DUDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU AJMOOOOOOO Udri gamad !
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
|
|
Sad vidim i da je Kvačica stavio.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 21:16 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Hara je napisao/la: Milanović izjavom o Finskoj i Švedskoj izazvao skandal. Finski ministar zvao Radmana HRVATSKI predsjednik Zoran Milanović je izazvao još jedan diplomatski skandal.
Milanović je danas sugerirao da bi Hrvatska trebala blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO dok se ne riješi pitanje izbornog zakona u BiH.
Danas je tako finski ministar vanjskih poslova Pekka Haavisto nazvao svog hrvatskog kolegu Gordana Grlića Radmana te mu izrazio svoju zabrinutost, a isto je za sutra najavila i švedska ministrica vanjskih poslova Ann Linde, neslužbeno doznaje Index. Ne znam kako Finska stoji po tom pitanju, ali švecka ministarka vanjskih poslova se nekidan prešetavala po službenoj Baščaršiji i odlučno kazala da se izbori MORAJU održati po zakonu u kojem muslimani Hrvatima biraju. Pa ako se izbori MORAJU održati tako onda Švecka NE MORA u NATO jelde? Ili Švecka smije skakati po našim lubanjama a mi po njihovim ne možemo? Di je ona pička od Hamdije da rastabiri koju jebo on tatu svoga. Šefica švedske diplomatije poručila da se izbori u BiH moraju održatihttps://www.slobodnaevropa.org/amp/sefi ... 98773.htmlPrvo ih jebemo za Gripene 15 godina oni se silno trude , sad im Milanović uvali kitu u usta . Evo vam arapi
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 21:16 |
|
|
dudu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: https://www.google.com/amp/s/www.slobodnaevropa.org/amp/sefica-diplomatije-svedske-izbori-bosna-i-hercegovina/31798773.html
Nećeš kurvetino u NATO, pa bjesni. Putine gazi Švedsku. nema im u NATO. Doslovno smo ih dužni branit preko EU
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 21:17 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Daće Bog pa će Rusi oslobodit i taj dio Europe uskoro . nedaj Božem nek ih kozoyebi do zadnjeg satru gore.
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 21:17 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: https://www.google.com/amp/s/www.slobodnaevropa.org/amp/sefica-diplomatije-svedske-izbori-bosna-i-hercegovina/31798773.html
Nećeš kurvetino u NATO, pa bjesni. Daće Bog pa će Rusi oslobodit i taj dio Europe uskoro . Mogli bi oni umjesto u NATO slat predstavnike u rusku Dumu.:))
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 21:18 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Doslovno smo ih dužni branit preko EU nismo, EU nije vojni savez. a kako smo vidjeli i s dronom u Zagrebu, nije ni NATO nešto, kad se nas napadne, onda je sve zabolio qrac
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 21:19 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: dudu je napisao/la: Putine gazi Švedsku. nema im u NATO. Doslovno smo ih dužni branit preko EU Ostao je i zapad nama dužan mnogo štošta pa ne radi . Oko za oko , zub za zub . Ko ih jebe . ps. zašto onda žele u NATO ?
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 21:20 |
|
|
divizija je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Doslovno smo ih dužni branit preko EU nismo, EU nije vojni savez. a kako smo vidjeli i s dronom u Zagrebu, nije ni NATO nešto, kad se nas napadne, onda je sve zabolio qrac NATO je jugoslavija 3.0 za hrvate , grobari . ništa ne rade za nas , ama baš ništa . osim što su nam donirali 50 hummwe safari vozila .
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 21:20 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Hara je napisao/la: Milanović izjavom o Finskoj i Švedskoj izazvao skandal. Finski ministar zvao Radmana HRVATSKI predsjednik Zoran Milanović je izazvao još jedan diplomatski skandal.
Danas je tako finski ministar vanjskih poslova Pekka Haavisto nazvao svog hrvatskog kolegu Gordana Grlića Radmana te mu izrazio svoju zabrinutost, a isto je za sutra najavila i švedska ministrica vanjskih poslova Ann Linde, neslužbeno doznaje Index. Ne znam kako Finska stoji po tom pitanju, ali švecka ministarka vanjskih poslova se nekidan prešetavala po službenoj Baščaršiji i odlučno kazala da se izbori MORAJU održati po zakonu u kojem muslimani Hrvatima biraju. Pa ako se izbori MORAJU održati tako onda Švecka NE MORA u NATO jelde? Ili Švecka smije skakati po našim lubanjama a mi po njihovim ne možemo? Di je ona pička od Hamdije da rastabiri koju jebo on tatu svoga. Šefica švedske diplomatije poručila da se izbori u BiH moraju održatihttps://www.slobodnaevropa.org/amp/sefi ... 98773.html Onaj kreten Grlic Radman umjesto toga sto pricas se vjerojatno ispricavao…
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 21:21 |
|
|
Hara je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Daće Bog pa će Rusi oslobodit i taj dio Europe uskoro . Mogli bi oni umjesto u NATO slat predstavnike u rusku Dumu.:)) Šteta što Rusi nisu bjesni anglosaksonksi fašisti pa ih neće dirat
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 21:21 |
|
|
divizija je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Doslovno smo ih dužni branit preko EU nismo, EU nije vojni savez. a kako smo vidjeli i s dronom u Zagrebu, nije ni NATO nešto, kad se nas napadne, onda je sve zabolio qrac EU je vojni savez. Samo nije široko poznato. A što bi ekonomski savez radio s EUFOR-om, molim te.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: kily i 106 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|