|
|
Stranica: 25/71.
|
[ 1763 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Karabaja
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 01 svi 2022, 20:10 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 10582 Lokacija: Global South Upozorenja: 1
|
Zamišljam Amerikance negdje u Pentagonu, sastanak. Sve su savršeno isplanirali, pripremili su Ukrajince da odbiju napad Rusije, iskoristit će to da priključe Finsku u nato i tamo instaliraju svoje najmodernije oružije vrijedno milijardi dolara. Savršen plan. Međutim na put im je stao predsjednik Milanović, lupio im takav šamar da im zvoni u glavi, Hrvatska će sve to blokirati. Lete stolice po uredu, lomi se inventar, svi su bijesni, šta sad pitaju se.
_________________ dubula dubula aw dubul'ibhunu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 01 svi 2022, 20:21 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Čak i ako se Milanović okrenuo preko noći, barem se okrenuo. HDZ ni preko noći. Netko nekad, HDZ nikad. Dosljedne barabe. Nemudar si totalno! Ti mislis da ameri neznaju uzvratit udarac na veto? Nemogu razumit ove bukvalce nikako Veto u NATO-u je koda tebi dodje bob sap i da ti dade papir na kojem pise da ga smijes udarit u facu Mislim eto smijes,udari me.Ko djetetu se unese u facu,okrene obraz i pokaze aj tu udali me Kvacica bi ga udario Nakon toga bi skuzio da bob (amerika) moze i ono na sta nema pravo ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) drzavaa od 4 miliona koja u 15 godina izgubi milion stanovnika i cija ekonomija se moze blokirat slovnskom vinjetom ce stavit veto americi ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Mislim ja bi volio da sam u krivu,da je to moguce al eto nemam takvu percepciju. Nije to veto Americi. To je zahtjev za izbornim zakonom. Čim se potpiše izborni, ide Švedska u NATO. Može još večeras! Eto večeras neka pritisnu Bakira i u ponoć Švedska ide u NATO. Je li dovoljno brzo za tvoj ukus? I što će mi Bob Sapp uraditi? Što ti meni želiš reći, Amerika može pritisnuti Hrvatsku ali ne može Bakira? Bakir je Alah.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1112 of 2558 - 43.47%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 01 svi 2022, 20:22 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Zamišljam Amerikance negdje u Pentagonu, sastanak. Sve su savršeno isplanirali, pripremili su Ukrajince da odbiju napad Rusije, iskoristit će to da priključe Finsku u nato i tamo instaliraju svoje najmodernije oružije vrijedno milijardi dolara. Savršen plan. Međutim na put im je stao predsjednik Milanović, lupio im takav šamar da im zvoni u glavi, Hrvatska će sve to blokirati. Lete stolice po uredu, lomi se inventar, svi su bijesni, šta sad pitaju se. Što sad? Odvedu Bakira u Guantanamo?
1112 of 2558 - 43.47%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 01 svi 2022, 20:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Što sad? Odvedu Bakira u Guantanamo? Ovo bih voleo da vidim.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 01 svi 2022, 20:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39977 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kao što u BiH imamo situaciju da SDP i tzv. ljevica stišću Bakira zbog izdaje sad smo zahvaljujući predsjedniku Milanoviću dobili isti pritisak na Plenkovića.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 01 svi 2022, 20:53 |
|
|
Th1950 je napisao/la: onda smo praktički njihovi robovi . naravn oda jesmo. prvi korak do slobode je da robovi shvate da su robovi i počnu mrziti gospodare.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 01 svi 2022, 21:55 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ma ovo je super. Sad znamo kako će da se ne zaj. s Milanobićem naguzit Bošnje. Sad samo kokice i pivu u ruke i gledat kako i koliko. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Džaba pare bacaju na Pilsele, Bajrušije i Gjenere...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 01 svi 2022, 21:57 |
|
|
divizija je napisao/la: Th1950 je napisao/la: onda smo praktički njihovi robovi . naravn oda jesmo. prvi korak do slobode je da robovi shvate da su robovi i počnu mrziti gospodare. Pa svjesno smo dali dio suvereniteta dvjema zajednicama. I u braku si rob. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Nama se više isplatilo koketiranje sa zapadom nego sa istokom a vidimo kako je sad Srbiji. Neutralnost ne postoji.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 01 svi 2022, 22:00 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Junuz Djipalo je napisao/la: divizija je napisao/la: naravn oda jesmo.
prvi korak do slobode je da robovi shvate da su robovi i počnu mrziti gospodare.
Pa svjesno smo dali dio suvereniteta dvjema zajednicama. I u braku si rob. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Nama se više isplatilo koketiranje sa zapadom nego sa istokom a vidimo kako je sad Srbiji. Neutralnost ne postoji. onda budimo ko mađarska
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 01 svi 2022, 22:05 |
|
|
Pa nije ni Mađarska baš sad kad je stani-pani.
Baš bih rekao da smo mi, tj. Milanović povukao najsuverenističkiji potez sa ovim neprimanjem Finske i Svedske.
No, ne možemo to stalno radit. Moramo čuvat srebrne metke.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 01 svi 2022, 22:10 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ja da sam Hrvat iz ovih stopa bih otišao u crkvu, zapalio svijeću i pomolio se Bogu. Ovo čovjeka je posjetio Bog i prosvijetlio ga. Nema drugog objašnjenja. Pa Milanović je prije 10 godina bio vaš Čeda. Sad vam je brat rođeni. Mada ni svaki brat se ne bi ovako založio za brata. Čudo. Božje čudo.
Doduše i nas je strefilo slično čudo. I Dodik je prije 20 godina bio izdajnik ko Čeda. Šta se dešava nije mi jasno. Izgleda da nas Bog čuva.
Milanović je Hrvatina na kvadrat za HDZ izjadnike, i još samo da te ispravim takav je bio i prije 10 godina, lapsus oko sejde i podrške njemu je rezultat nedovoljnog poznavanja terena BiH što je isrpavio čim je došao na vlast obilaskom BiH, a posebno posjetom 2014. godine kad je trebalo smiriti graĐane. Ne bas, imao je on svojih ispada, posebno sto se tice bh hrvata. Ali covjek je nadoso, shvatio je s kakvim ljudskim sljamom imamo posla ovde i lik je popizdio. Ali bas popizdio. Zamisli ti da dolazis na posao, i svaki dan ti netko laze u oci i mulja iza ledja. Kad tad bi ga poslao u 3pm i lupio mu samarcinu ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 01 svi 2022, 22:15 |
|
|
Ako zoki ovo uspije progurat bit ce upisano mnogo zorana u maticnim knjigama hzhb dogodine ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 01 svi 2022, 22:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Eminencija je napisao/la: Nemudar si totalno! Ti mislis da ameri neznaju uzvratit udarac na veto? Nemogu razumit ove bukvalce nikako Veto u NATO-u je koda tebi dodje bob sap i da ti dade papir na kojem pise da ga smijes udarit u facu Mislim eto smijes,udari me.Ko djetetu se unese u facu,okrene obraz i pokaze aj tu udali me Kvacica bi ga udario Nakon toga bi skuzio da bob (amerika) moze i ono na sta nema pravo ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) drzavaa od 4 miliona koja u 15 godina izgubi milion stanovnika i cija ekonomija se moze blokirat slovnskom vinjetom ce stavit veto americi ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Mislim ja bi volio da sam u krivu,da je to moguce al eto nemam takvu percepciju. Nije to veto Americi. To je zahtjev za izbornim zakonom. Čim se potpiše izborni, ide Švedska u NATO. Može još večeras! Eto večeras neka pritisnu Bakira i u ponoć Švedska ide u NATO. Je li dovoljno brzo za tvoj ukus? I što će mi Bob Sapp uraditi? Što ti meni želiš reći, Amerika može pritisnuti Hrvatsku ali ne može Bakira? Bakir je Alah. amerika ocito nezeli pritisnut bakira.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 01 svi 2022, 22:43 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39977 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa nije ni Mađarska baš sad kad je stani-pani.
Baš bih rekao da smo mi, tj. Milanović povukao najsuverenističkiji potez sa ovim neprimanjem Finske i Svedske.
No, ne možemo to stalno radit. Moramo čuvat srebrne metke. Šta fali stavu Mađarske? Ne žele se miješati u sukob, slati oružje i podržavati politički Zelenskog ali primaju izbjeglice.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 01 svi 2022, 23:02 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nije to veto Americi. To je zahtjev za izbornim zakonom. Čim se potpiše izborni, ide Švedska u NATO. Može još večeras! Eto večeras neka pritisnu Bakira i u ponoć Švedska ide u NATO. Je li dovoljno brzo za tvoj ukus? I što će mi Bob Sapp uraditi? Što ti meni želiš reći, Amerika može pritisnuti Hrvatsku ali ne može Bakira? Bakir je Alah. amerika ocito nezeli pritisnut bakira. Onda neka prime Švedsku bez hrvatskog potpisa.
1112 of 2558 - 43.47%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
PCM
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 01 svi 2022, 23:14 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Eminencija je napisao/la: amerika ocito nezeli pritisnut bakira. Onda neka prime Švedsku bez hrvatskog potpisa. Ili još bolje, neka Šveđani osnuju neki svoj NATO. Ha ja!
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 01 svi 2022, 23:14 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25965 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Naša Kvačica je napisao/la: Eminencija je napisao/la: amerika ocito nezeli pritisnut bakira. Onda neka prime Švedsku bez hrvatskog potpisa. Da. Neka lijepo prime Švedsku bez HR potpisa. Kad mogu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 01 svi 2022, 23:56 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Eminencija je napisao/la: amerika ocito nezeli pritisnut bakira. Onda neka prime Švedsku bez hrvatskog potpisa. haha sutra ce digut 100 000 ljudi protiv vlasti u hrvatskoj kao za radio 101 i jos ako treba sprcit nesta ekonomski pa onda instalirat svoga,jandrokovic ce prvi izdat on i je ambasadin sin.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 02 svi 2022, 00:32 |
|
|
Zar nije 100x lakše maknut Komšića a Bakiru puknut šamarčinu?
Samo pitam.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 02 svi 2022, 00:37 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Onda neka prime Švedsku bez hrvatskog potpisa.
haha sutra ce digut 100 000 ljudi protiv vlasti u hrvatskoj kao za radio 101 i jos ako treba sprcit nesta ekonomski pa onda instalirat svoga,jandrokovic ce prvi izdat on i je ambasadin sin. Nek se potrude malo, ako im se isplati. Zašto mora uz naš blagoslov, ok jasno jači su, pa neka nas onda silom natjeraju. Možemo li barem ne dati potpis na vlastitu torturu i bar da nam ne glume prijatelje. Daj da vidimo taj šamar pa da stvari budu jasne. Ok super, Amerikanci su nam neprijatelji i tlače nas, to je puno bolje od lažnih izjava prijateljstva. Ti bi znači odmah izdao, jeftiniji od Jandrokovića?
1112 of 2558 - 43.47%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 02 svi 2022, 00:38 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zar nije 100x lakše maknut Komšića a Bakiru puknut šamarčinu?
Samo pitam. Jeftinije od klimoglavca iz HDZa nije, oni skaču na pogled.
1112 of 2558 - 43.47%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 02 svi 2022, 07:50 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8418 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
divizija je napisao/la: Th1950 je napisao/la: onda smo praktički njihovi robovi . naravn oda jesmo. prvi korak do slobode je da robovi shvate da su robovi i počnu mrziti gospodare. Pravo naše ugrabljeno, amo natrag dajte nam! Ne date li ne molimo, uzet će ga narod sam!
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 02 svi 2022, 07:53 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8418 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Naša Kvačica je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Zar nije 100x lakše maknut Komšića a Bakiru puknut šamarčinu?
Samo pitam. Jeftinije od klimoglavca iz HDZa nije, oni skaču na pogled. A daj, to su smišljeni potezi u 5-6 iteracija unaprijed.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 02 svi 2022, 08:22 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zaba1111
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 02 svi 2022, 08:54 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Onda neka prime Švedsku bez hrvatskog potpisa.
haha sutra ce digut 100 000 ljudi protiv vlasti u hrvatskoj kao za radio 101 i jos ako treba sprcit nesta ekonomski pa onda instalirat svoga,jandrokovic ce prvi izdat on i je ambasadin sin. Ti si u pravu u onom dijelu da se s njima ne možeš zajebavati jer oni mogu što god hoće, ali možebitna činjenica( saznat ćemo vrlo brzo) da oni podržavaju nekakav balavi, primitivni, destruktivni i antidaytonski narod protiv europskog naroda člana Natoa i EU koji podržava sprovođenje zakona je teški poraz Plenkovićeve politike. Nakon rata smo mi bili antidaytonska strana, sada su stvari drugačije. Do jučer to tako nije izgledalo, činilo se da smo ih napokon dobili na svoju stranu, da je hr diplomacija odradila posao, ali danas se otvara drugačija slika, stoga se Milanovićeva otpor čini kao sredstvo krajnje nužde. Ali rekoh vidjet ćemo,.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|