|
|
Stranica: 56/322.
|
[ 8049 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 11:53 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8173 Lokacija: Republic of Srpska
|
I očekivao sam takav odgovor. Najviše pljuju knjigu oni koji je nisu pročitali. ;)
Marić mi je jedan od najiritantnijih novinara i njegove emisije zaobilazim u širokom luku.Odgledao sam naravno ovu emisiju cijelu i posle toga je išla emisija sa Čavićem,Bosićem,Ivanićem....
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 11:55 |
|
|
Što da gledam kada znam šta će reći i šta ima da kaže.
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 12:19 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Što da gledam kada znam šta će reći i šta ima da kaže. Dodik je vas zagondzija, citate vi sve sto kaze, upijate kao sundjer, zna se ko je gazda u BIH, ko vozi traktor a ko odvara vrata
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 12:23 |
|
|
Opet ti o nekim zagondzijama. Pratim politiku i znam šta valjda šta ko misli. Ništa novo nema. Npr ona BN televizija, ima 10-ak gostiju koje stalno dovode(Čavić, Ivanić, Cenićka, itd) i nema potrebe da ih stalno slušam kao ni Dodika.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 12:25 |
|
|
Federacija bi i ljiljanku ostavila samo da ima jednog poput Mileta....
|
|
Vrh |
|
|
Rea
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 16:03 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ne gleda mi se, nisam ni sekunde pogledao, samo sam kopirao tekst sa youtubea. Kako onda možeš da daješ komentar na nešto što nisi gledao? I pre nego što sledeći put pokušaša da ispadneš duhovit proveri ko je Milomir Marić i na koji način vodi emisije.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 16:48 |
|
|
Alo ženo, gdje vidiš moj komentar na tu emisiju? Kopirao sam info sa youtube videa i djelovalo mi smiješno. Inače, pratim Ćirilicu kad stignem. Borba za očuvanje samostalnosti Republike Srpske vodila ga je u najvažnije kabinete u Vašingtonu i Moskvi, podmetali su mu zamke, u razgovoru sa njim američki ambasdor je jednom pao u nesvest, a kad je spremljen atentat na njega, morao je da se po Banjaluci kreće u pratnji tenkova i helikoptera. Zato je Milorad Dodik, poslednja velika neispričana priča našeg vremena.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 19:51 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Jel on ono rece da Bosna nikad u povijesti nije bila drzava?!... Pogledah ponovno..A kraljica Katarina je ocito bila Albanska kraljica...Koji medjed iz Laktasa!!!
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 21:27 |
|
|
bura je napisao/la: Jel on ono rece da Bosna nikad u povijesti nije bila drzava?!... Pogledah ponovno..A kraljica Katarina je ocito bila Albanska kraljica...Koji medjed iz Laktasa!!! odricanje od predaka znači i odricanje i od njihovog nasleđa.Teško je nositi se sa tolikim kompleksima i retroaktivnom pameću i potrebom za stvaranjem nove istorije.
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 21:33 |
|
|
daxt je napisao/la: bura je napisao/la: Jel on ono rece da Bosna nikad u povijesti nije bila drzava?!... Pogledah ponovno..A kraljica Katarina je ocito bila Albanska kraljica...Koji medjed iz Laktasa!!! odricanje od predaka znači i odricanje i od njihovog nasleđa.Teško je nositi se sa tolikim kompleksima i retroaktivnom pameću i potrebom za stvaranjem nove istorije. Boli me glava od tebe i tvojih budalastina. Ne da mi se pisati. Kad se nakanim,budem
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 21:35 |
|
|
daxt je napisao/la: bura je napisao/la: Jel on ono rece da Bosna nikad u povijesti nije bila drzava?!... Pogledah ponovno..A kraljica Katarina je ocito bila Albanska kraljica...Koji medjed iz Laktasa!!! odricanje od predaka znači i odricanje i od njihovog nasleđa.Teško je nositi se sa tolikim kompleksima i retroaktivnom pameću i potrebom za stvaranjem nove istorije. Ne prdi Serbane. Imate mitlogiju jaču od grčke.
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 21:36 |
|
|
bura je napisao/la: daxt je napisao/la: odricanje od predaka znači i odricanje i od njihovog nasleđa.Teško je nositi se sa tolikim kompleksima i retroaktivnom pameću i potrebom za stvaranjem nove istorije.
Boli me glava od tebe i tvojih budalastina. Ne da mi se pisati. Kad se nakanim,budem Da je 1918 odradjeno ono sto je trebalo, ne bi bilo problema pravac kod tate ataturka u Anadoliju,vi ste ostali na balkanu jer se niste osecali Turcima a Srbi i Hrvati sa kojima ste ziveli vas nisu prihvatali,To je sustina problema.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 21:37 |
|
|
daxt je napisao/la: bura je napisao/la: Boli me glava od tebe i tvojih budalastina. Ne da mi se pisati. Kad se nakanim,budem Da je 1918 odradjeno ono sto je trebalo, ne bi bilo problema pravac kod tate ataturka u Anadoliju,vi ste ostali na balkanu jer se niste osecali Turcima a Srbi i Hrvati sa kojima ste ziveli vas nisu prihvatali,To je sustina problema. Ko to vi?!
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 21:39 |
|
|
bura je napisao/la: daxt je napisao/la: Da je 1918 odradjeno ono sto je trebalo, ne bi bilo problema pravac kod tate ataturka u Anadoliju,vi ste ostali na balkanu jer se niste osecali Turcima a Srbi i Hrvati sa kojima ste ziveli vas nisu prihvatali,To je sustina problema.
Ko to vi?! pa vi muslimani,relikt otomanske okupacije i genocida nad hriscanima, ko drugi, jedan deo je otisao u majku tursku, drugi ostao na balkanu
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 21:40 |
|
|
daxt je napisao/la: bura je napisao/la: Ko to vi?!
pa vi muslimani,relikt otomanske okupacije i genocida nad hriscanima, ko drugi, jedan deo je otisao u majku tursku, drugi ostao na balkanu Izvini,a otkud tebi da sam ja musliman?!
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 21:43 |
|
|
bura je napisao/la: daxt je napisao/la: pa vi muslimani,relikt otomanske okupacije i genocida nad hriscanima, ko drugi, jedan deo je otisao u majku tursku, drugi ostao na balkanu
Izvini,a otkud tebi da sam ja musliman?! moguce da sam te zamenio, imao si neke cvecarske komentare verovatno zbog toga
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 21:44 |
|
|
daxt je napisao/la: bura je napisao/la: Izvini,a otkud tebi da sam ja musliman?!
moguce da sam te zamenio, imao si neke cvecarske komentare verovatno zbog toga Koje cvecarske komentare?
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 21:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Svi misle da je Bura muško (možda i je). Moraš mijenjati stil, očito nema ženstvenosti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 21:46 |
|
|
BBC je napisao/la: Svi misle da je Bura muško (možda i je). Moraš mijenjati stil, očito nema ženstvenosti. a i ovo bura mi zvuci muslimanski, neam pojma koji je quurac
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 21:47 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
daxt je napisao/la: odricanje od predaka znači i odricanje i od njihovog nasleđa.Teško je nositi se sa tolikim kompleksima i retroaktivnom pameću i potrebom za stvaranjem nove istorije. Sada istodobno pokušavaju slaviti bosanske vladare i one koji su im sjekli glave, što reći...
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 21:48 |
|
|
BBC je napisao/la: Svi misle da je Bura muško (možda i je). Moraš mijenjati stil, očito nema ženstvenosti. Ti si se opet najeo ludih gljiva pa kenjkas
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 21:50 |
|
|
daxt je napisao/la: BBC je napisao/la: Svi misle da je Bura muško (možda i je). Moraš mijenjati stil, očito nema ženstvenosti. a i ovo bura mi zvuci muslimanski, neam pojma koji je quurac Pa vidis da si opsjednut muslimanima.. Ne valja ti to,nije zdravo
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 21:59 |
|
|
Sarajevski krugovi počeli prljati ime prvog čovjeka Republike Srpske svojim iskrivljenim tezama!
Kad skontate da se Tvrtko Kotromanić borio protiv onoga što se zove Turci,shvatićete suštinu,o porjeklu prvenstveno. Tvrtkova Bosna nikad nije bila ono što je želio rahmetli Alija. Poštujem muslimane kao narod,ali ne mogu poštovati konstantno etiketiranje Srba kao mitomana,veoma dobro znamo ko drži tezu da u 20. vijeku nije bilo Srba i Hrvata na području Bosne,moš mislit.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 22:07 |
|
|
Ni car Dušan nije htio ovakvu Srbiju. Ni George Washington ovakvu Ameriku. A mitomani ste, što da se lažemo, bolje da smo iskreni.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 01 tra 2013, 22:10 |
|
|
Ako je mitomanija istina,potpuno se slažem. Vaš problem je duh totaliteta, sve posmatrate u okviru dijela,cijelina vam ne ide na ruku i to je tako. Parafrazirano,juče majka podarila šamar,danas bonu,danas je majka dobra.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|