|
|
Stranica: 314/322.
|
[ 8049 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 17 ožu 2023, 13:54 |
|
|
Milorad uvijek zna najbolje.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 17 ožu 2023, 14:38 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-snsd-nece-podrzati-lagumdziju-i-armauta-za-ambasadore-jer-rade-protiv-rs-a/230124127 Čovjek od riječi Naravno, kad govori o secesiji i vraćanju nadležnosti to mu sve vjerujemo Jel se ocepio?
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 17 ožu 2023, 16:26 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10018 Lokacija: No Country for White Men
|
Još uvijek nema povjerenja u Zlatka Lagumdžiju, Damira Arnauta, Svena Alkalaja i Erola Avdovića, ali se nadam da će svojim radom doprinijeti bržem raspadu Bosne i Hercegovine, pa im nećemo stajati na putu", naveo je Dodik.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 00:51 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 08:21 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Hoće li sa bratom Erdoganom zna li se šta? I odsad da pozdravljaš Mileta sa merhaba asker, jasno?!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 08:35 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Hoće li sa bratom Erdoganom zna li se šta? I odsad da pozdravljaš Mileta sa merhaba asker, jasno?! Što da ne? Pa nismo mi fašisti ko vi da bezrazložno u miru mrzimo cijele narode. Mi smo njih pobjedili, naučili ih lekciju, oni tamo, mi vamo i sad možemo biti prijatelji. Pa mir je između nas i njih već više od 2 vijeka.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 08:46 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Hoće li sa bratom Erdoganom zna li se šta? I odsad da pozdravljaš Mileta sa merhaba asker, jasno?!
Što da ne? Pa nismo mi fašisti ko vi da bezrazložno u miru mrzimo cijele narode. Mi smo njih pobjedili, naučili ih lekciju, oni tamo, mi vamo i sad možemo biti prijatelji. Pa mir je između nas i njih već više od 2 vijeka. Koga ste pobijedili? Turke? Gdje? Na Kosovu? Znam samo da ste im bili sluge i da ste im pomogli da dođu na Balkan. I da ste im robovali 500 godina. I da im se danas uvlačite u guzicu.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 09:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Pogodio si ko prstom u guzicu. Ili da kažemo kao za IQ. Za tvoju informaciju, nemam ni tursko ime ni prezime. Da se testiramo, siguran sam da imaš više turske krvi od mene.
Vi ste praktično postali nacisti. Vratili se svojim nacističkim korjenima. Po čemu je problematična turska krv? Šta ako je nekom baba Turkinja ili Kineskinja? Ljudi su ljudi Mujo fašisto. Jedini problem ste vi koji znate da ste bili Srbi ili Hrvati a danas glumite lažne muslimane i Turke. Izmišljeni ljudi koji su na to sve još postali nacisti, fašisti i rasisti. Reče genocidno *** Pa ništa, vi nama nešto prigovarate, kao svetite se turcima, a vi više turci nego mi. Kome se onda svetite znate li?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 09:23 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Vi ste praktično postali nacisti. Vratili se svojim nacističkim korjenima.
Po čemu je problematična turska krv? Šta ako je nekom baba Turkinja ili Kineskinja? Ljudi su ljudi Mujo fašisto. Jedini problem ste vi koji znate da ste bili Srbi ili Hrvati a danas glumite lažne muslimane i Turke. Izmišljeni ljudi koji su na to sve još postali nacisti, fašisti i rasisti.
Reče genocidno *** Pa ništa, vi nama nešto prigovarate, kao svetite se turcima, a vi više turci nego mi. Kome se onda svetite znate li? Nikome se mi ne svetimo. Mi smo miroljubiv narod. Nismo mi Islamofašisti koje od malih nogu uče da je osveta pravda. Citat: Molimo Te, Bože, Da tuga bude nada, Da osveta bude pravda, Da majčina suza bude molitva, Da se više nikada i nikome ne ponovi Srebrenica. Aj baš da vidim kome ćete se vi svetiti bagro nacistička.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 09:26 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Reče genocidno *** Pa ništa, vi nama nešto prigovarate, kao svetite se turcima, a vi više turci nego mi. Kome se onda svetite znate li? Nikome se mi ne svetimo. Mi smo miroljubiv narod. Nismo mi Islamofašisti koje od malih nogu uče da je osveta pravda. Citat: Molimo Te, Bože, Da tuga bude nada, Da osveta bude pravda, Da majčina suza bude molitva, Da se više nikada i nikome ne ponovi Srebrenica. Aj baš da vidim kome ćete se vi svetiti bagro nacistička. Čuj, da osveta bude pravda, vrlo miroljubljivo. Al osveta za nekakvu pravdu zato što ste vi zamislili da je tako. Alternativna pravda. Kad te genocidni beskičmenjak naziva nacistom
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 09:37 |
|
|
Ne znam, to je vaša priča i izlika za ratove, svetite se nekakvim Turcima. I ja se pitam kome? Ne trebamo, oni su se povukli iz BiH i za nas je to zatvorena knjiga. Eto vidiš, vi kao istjerujete neku pravdu i vraćate nas na pravi put. Ko vam je dao to za pravo? A čuj, mogli biti Hrvati? Pa vi i Hrvatima osporavate da su to zapravo katolički Srbi. Znam, iz političke korektnosti prema domaćinima, ja pričam ludosti. Al ima toliko dokaza da tako razmišljate. Da ste samo vi nekakav narod, a da su svi ostali potekli od vas. Sila nebeska a ono zapravo mudo od ovce.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 09:47 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Ne znam, to je vaša priča i izlika za ratove, svetite se nekakvim Turcima. I ja se pitam kome? Ne trebamo, oni su se povukli iz BiH i za nas je to zatvorena knjiga. Eto vidiš, vi kao istjerujete neku pravdu i vraćate nas na pravi put. Ko vam je dao to za pravo? A čuj, mogli biti Hrvati? Pa vi i Hrvatima osporavate da su to zapravo katolički Srbi.Znam, iz političke korektnosti prema domaćinima, ja pričam ludosti. Al ima toliko dokaza da tako razmišljate. Da ste samo vi nekakav narod, a da su svi ostali potekli od vas. Sila nebeska a ono zapravo mudo od ovce. Ma niđe veze. Mi i Hrvati kad smo u 7 vijeku došli u Balkan još se nije ni desio raskol u hrišćanstvu. Kad ste vi došli na Balkan oooooo "Bošnjaci"?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 10:50 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ne znam, to je vaša priča i izlika za ratove, svetite se nekakvim Turcima. I ja se pitam kome? Ne trebamo, oni su se povukli iz BiH i za nas je to zatvorena knjiga. Eto vidiš, vi kao istjerujete neku pravdu i vraćate nas na pravi put. Ko vam je dao to za pravo? A čuj, mogli biti Hrvati? Pa vi i Hrvatima osporavate da su to zapravo katolički Srbi.Znam, iz političke korektnosti prema domaćinima, ja pričam ludosti. Al ima toliko dokaza da tako razmišljate. Da ste samo vi nekakav narod, a da su svi ostali potekli od vas. Sila nebeska a ono zapravo mudo od ovce. Ma niđe veze. Mi i Hrvati kad smo u 7 vijeku došli u Balkan još se nije ni desio raskol u hrišćanstvu. Kad ste vi došli na Balkan oooooo "Bošnjaci"? Ma ja, niđe veze. I ovo je niđe veze. https://www.nedjelja.ba/hr/nek-se-zna/m ... srbi/13813Ne stidi se, podrži maticu. Nemoj biti pićka.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 11:01 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Al ko ste vi da odlučujete o našoj sudbini?
Ti iz neke jebene Šumadije kontaš što sam ja tu i da li me treba poslati nekud, ubiti ili šta već? To nije normalno. Sebi ruke i gledaj svoja jebena posla. Nije vaša briga šta ćemo mi sa sobom.
Odjebite od Srba i Republike Srpske i neće nas biti briga. Republika srpska je bh entitet i znaš da to što tražiš nema smisla. Uostalom, obratio sam se šumadincu, ti Bosanac miran. Čeka te sutra borba sa Milonjom, ne troši snagu bezveze.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 11:05 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37801 Lokacija: Gl. grad regije
|
U Srbiji su potpuno izignorirali njegove priče. Nije nikom zanimljiv.
Baš se vidi koliko mu Bakir fali. Sad i u BiH nema podršku kao prije jer su Bakira maknuli. Prijeti s nekih 10 k ljudi na prosvjedima, ne tako davno prijetio je sa 50.
Gasi se i njegova zvijezda, polako ali sigurno.
Meni je on simpa i spasio nas je par puta ali uopće mi nije jasno zašto nije najveći zagovornik EU integracije.
Em bi mu RS bila zacementirana u sadašnjem stanju, em bi ga zapad gladio po jajima kao dobar primjer za Srbiju. Pragmatik je, nadam se da će uskoro tim putem.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 11:10 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: U Srbiji su potpuno izignorirali njegove priče. Nije nikom zanimljiv.
Baš se vidi koliko mu Bakir fali. Sad i u BiH nema podršku kao prije jer su Bakira maknuli. Prijeti s nekih 10 k ljudi na prosvjedima, ne tako davno prijetio je sa 50.
Meni je on simpa i spasio nas je par puta ali uopće mi nije jasno zašto nije najveći zagovornik EU integracije.
Em bi mu RS bila zacementirana u sadašnjem stanju, em bi ga zapad gladio po jajima kao dobar primjer za Srbiju. Pragmatik je, nadam se da će uskoro tim putem. Bi li ti zagovarao EU integracije da imaš kriminala za dva doživotna zatvora? Pa sjeti se Sanadera, odmah je pao. EU integracije - Mile u Sibiru ili gdje već. Svjestan je on da za njega nema mjesta tamo. Junuze, naivan si. Misliš fakat da je Miletu stalo šta će biti sutra sa RS? Da je tako, ne bi milijarde opljačkao. Nema od toga ništa. Mile je svjestan da je zabrazdio i ići će da se zadrži tu gdje je koliko je moguće.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 11:10 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10018 Lokacija: No Country for White Men
|
Dodik ide u Moskvu 23.5. Sastanak sa Putinom
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 11:27 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: U Srbiji su potpuno izignorirali njegove priče. Nije nikom zanimljiv.
Em bi mu RS bila zacementirana u sadašnjem stanju, em bi ga zapad gladio po jajima kao dobar primjer za Srbiju. Pragmatik je, nadam se da će uskoro tim putem. Zato što to njegovi glasači ne žele. Logično. Čeda i Čanak su bili najveći Hevropejci pa im se više za trag ne zna. Znaš li ti Junuze kako funkcioniše demokratija?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 13:31 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37801 Lokacija: Gl. grad regije
|
Rutinerr je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: U Srbiji su potpuno izignorirali njegove priče. Nije nikom zanimljiv.
Em bi mu RS bila zacementirana u sadašnjem stanju, em bi ga zapad gladio po jajima kao dobar primjer za Srbiju. Pragmatik je, nadam se da će uskoro tim putem. Bi li ti zagovarao EU integracije da imaš kriminala za dva doživotna zatvora? Pa sjeti se Sanadera, odmah je pao. EU integracije - Mile u Sibiru ili gdje već. Svjestan je on da za njega nema mjesta tamo. Junuze, naivan si. Misliš fakat da je Miletu stalo šta će biti sutra sa RS? Da je tako, ne bi milijarde opljačkao. Nema od toga ništa. Mile je svjestan da je zabrazdio i ići će da se zadrži tu gdje je koliko je moguće. Ako išta zapad kontrolira u BiH to je sudsku vlast. Služe se tužbama kad im je ćeif. Mile je svašta ali nije lopov, taj se obogatio davno, još na ronhilu. Lupate vi Muslimani po običaju svoje čaršijske priče. Zato i jest uvijek dva koraka iza njega. Ostalima odgovor, ne znam koliko bilo kome paše ovo Dodino koketiranje sa Srbijom. Samo mi treba još pokušaj dolaska ruske vojske tu. Dodo je dotjeran pred zid, mora ići ili Putinu da ga spašava, a to je lutrija ili postat puni kolaboracionist zapada, što ga je uostalom i dovelo na vlast. Prvo je sigurno gora varijanta za sve nas.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 13:35 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Bi li ti zagovarao EU integracije da imaš kriminala za dva doživotna zatvora? Pa sjeti se Sanadera, odmah je pao. EU integracije - Mile u Sibiru ili gdje već. Svjestan je on da za njega nema mjesta tamo. Junuze, naivan si. Misliš fakat da je Miletu stalo šta će biti sutra sa RS? Da je tako, ne bi milijarde opljačkao. Nema od toga ništa. Mile je svjestan da je zabrazdio i ići će da se zadrži tu gdje je koliko je moguće. Ako išta zapad kontrolira u BiH to je sudsku vlast. Služe se tužbama kad im je ćeif. Mile je svašta ali nije lopov, taj se obogatio davno, još na ronhilu. Lupate vi Muslimani po običaju svoje čaršijske priče. Zato i jest uvijek dva koraka iza njega. Ostalima odgovor, ne znam koliko bilo kome paše ovo Dodino koketiranje sa Srbijom. Samo mi treba još pokušaj dolaska ruske vojske tu. Dodo je dotjeran pred zid, mora ići ili Putinu da ga spašava, a to je lutrija ili postat puni kolaboracionist zapada, što ga je uostalom i dovelo na vlast. Prvo je sigurno gora varijanta za sve nas. Mile je prije rata imao fabriku namještaja i promet od 30 miliona godišnje. Prvi tržni centar počeo graditi. Muslimani pojma nemaju ko je Milorad. Navikli na svoje ratne i poslijeratne kokošare.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 13:38 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Bi li ti zagovarao EU integracije da imaš kriminala za dva doživotna zatvora? Pa sjeti se Sanadera, odmah je pao. EU integracije - Mile u Sibiru ili gdje već. Svjestan je on da za njega nema mjesta tamo. Junuze, naivan si. Misliš fakat da je Miletu stalo šta će biti sutra sa RS? Da je tako, ne bi milijarde opljačkao. Nema od toga ništa. Mile je svjestan da je zabrazdio i ići će da se zadrži tu gdje je koliko je moguće. Ako išta zapad kontrolira u BiH to je sudsku vlast. Služe se tužbama kad im je ćeif. Mile je svašta ali nije lopov, taj se obogatio davno, još na ronhilu. Lupate vi Muslimani po običaju svoje čaršijske priče. Zato i jest uvijek dva koraka iza njega. Ostalima odgovor, ne znam koliko bilo kome paše ovo Dodino koketiranje sa Srbijom. Samo mi treba još pokušaj dolaska ruske vojske tu. Dodo je dotjeran pred zid, mora ići ili Putinu da ga spašava, a to je lutrija ili postat puni kolaboracionist zapada, što ga je uostalom i dovelo na vlast. Prvo je sigurno gora varijanta za sve nas. Nije lopov? Ok A kako će to njega Rusija spasiti? Izvršiće invaziju na BiH?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 13:39 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ako išta zapad kontrolira u BiH to je sudsku vlast. Služe se tužbama kad im je ćeif. Mile je svašta ali nije lopov, taj se obogatio davno, još na ronhilu. Lupate vi Muslimani po običaju svoje čaršijske priče. Zato i jest uvijek dva koraka iza njega.
Ostalima odgovor, ne znam koliko bilo kome paše ovo Dodino koketiranje sa Srbijom. Samo mi treba još pokušaj dolaska ruske vojske tu. Dodo je dotjeran pred zid, mora ići ili Putinu da ga spašava, a to je lutrija ili postat puni kolaboracionist zapada, što ga je uostalom i dovelo na vlast.
Prvo je sigurno gora varijanta za sve nas.
Mile je prije rata imao fabriku namještaja i promet od 30 miliona godišnje. Prvi tržni centar počeo graditi. Muslimani pojma nemaju ko je Milorad. Navikli na svoje ratne i poslijeratne kokošare. Jah i od toga napravio dvije milijarde.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 13:45 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Mile je prije rata imao fabriku namještaja i promet od 30 miliona godišnje. Prvi tržni centar počeo graditi. Muslimani pojma nemaju ko je Milorad. Navikli na svoje ratne i poslijeratne kokošare.
Jah i od toga napravio dvije milijarde. Nemate vi pojama koliko on ima i šta su dvije milijarde. Vi samo lupate bezveze serete odvojeni od realnosti. Moj Mile sad pravi najbolju rakiju na planeti. https://djedovarakija.com/Probaj, možda i postane čovjek od tebe.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 15:29 |
|
|
Joj fabriku! Ajd' ne lupetaj Novovremenko. Mali porodični biznis.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 svi 2023, 15:32 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ako išta zapad kontrolira u BiH to je sudsku vlast. Služe se tužbama kad im je ćeif. Mile je svašta ali nije lopov, taj se obogatio davno, još na ronhilu. Lupate vi Muslimani po običaju svoje čaršijske priče. Zato i jest uvijek dva koraka iza njega.
Ostalima odgovor, ne znam koliko bilo kome paše ovo Dodino koketiranje sa Srbijom. Samo mi treba još pokušaj dolaska ruske vojske tu. Dodo je dotjeran pred zid, mora ići ili Putinu da ga spašava, a to je lutrija ili postat puni kolaboracionist zapada, što ga je uostalom i dovelo na vlast.
Prvo je sigurno gora varijanta za sve nas.
Nije lopov? Ok A kako će to njega Rusija spasiti? Izvršiće invaziju na BiH? Ko god da izvrši invaziju vi završite skvrčeni na manje od frtalj
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 41 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|