|
|
Stranica: 324/324.
|
[ 8090 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 29 ožu 2025, 10:23 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7508 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
SavaSavanovic je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: A što vama deklarisanim probosanskim probih beha patriotama smeta lobiranje Srpske ? Lobiranje za Srpsku je lobiranje i za BiH jer Srpska je dio BiH.Missim stvarno ne razumijem.Valjda bi trebalo da se radujete uspjesima Srpske. Jbg boje se novih radnih mjesta,alergicni na rad,navikli na sadaku i da tefericu pored rijeke da zive kao paraziti razlog zbog kog su im se preci turcili kasnije postali vjerni sljedbenici katolickog cara Franje pa srpskog kralja Petra ubrzo i najsurovi zlocinci SS-a ustasa i cetnika ( najmanje ih je bilo u partizanima u koje se danas kunu ) pa najbolji pioniri KPJ i copavog Broza koje nisi mogao odvojiti od rakije i slanine i tek se 1993 sjetili islama i Alaha uz glavnog sponzora zvan USAID pa sad kako nema USAID-a najveceg poslodavaoca u 23% ostaje ili red pred kakvom kjafirskom hambasadom nadajuci se kakvoj kjafirskoj socijali ili da se zaposle kad se pocnu otvarati nova radna mjesta ili pukovnik ili sehid Ne sviđaju mi se ovakve poruke.Treba kritikovati velikomuslimansku ekspanzionističku odnosno osvajačku politiku a ne pripisivati mane svim Muslimanima.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SavaSavanovic
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 29 ožu 2025, 11:39 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: SavaSavanovic je napisao/la: Jbg boje se novih radnih mjesta,alergicni na rad,navikli na sadaku i da tefericu pored rijeke da zive kao paraziti razlog zbog kog su im se preci turcili kasnije postali vjerni sljedbenici katolickog cara Franje pa srpskog kralja Petra ubrzo i najsurovi zlocinci SS-a ustasa i cetnika ( najmanje ih je bilo u partizanima u koje se danas kunu ) pa najbolji pioniri KPJ i copavog Broza koje nisi mogao odvojiti od rakije i slanine i tek se 1993 sjetili islama i Alaha uz glavnog sponzora zvan USAID pa sad kako nema USAID-a najveceg poslodavaoca u 23% ostaje ili red pred kakvom kjafirskom hambasadom nadajuci se kakvoj kjafirskoj socijali ili da se zaposle kad se pocnu otvarati nova radna mjesta ili pukovnik ili sehid
Ne sviđaju mi se ovakve poruke.Treba kritikovati velikomuslimansku ekspanzionističku odnosno osvajačku politiku a ne pripisivati mane svim Muslimanima. Ni meni ali tako je,nazalost
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 29 ožu 2025, 11:53 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7508 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
SavaSavanovic je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Ne sviđaju mi se ovakve poruke.Treba kritikovati velikomuslimansku ekspanzionističku odnosno osvajačku politiku a ne pripisivati mane svim Muslimanima. Ni meni ali tako je,nazalost Nemoj onda ih ispisuješ. Umjesto takvih generalizacija o drugima možeš da se fokusiraš na pojedince iz tvog naroda. Evo na primjer ovo govno od čovjeka https://www.rtvbn.com/4073921/i-ljudi-o ... e-priveden
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SavaSavanovic
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 29 ožu 2025, 16:52 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: SavaSavanovic je napisao/la: Ni meni ali tako je,nazalost
Nemoj onda ih ispisuješ. Umjesto takvih generalizacija o drugima možeš da se fokusiraš na pojedince iz tvog naroda. Evo na primjer ovo govno od čovjeka https://www.rtvbn.com/4073921/i-ljudi-o ... e-privedenA ti ces me savjetovati sta cu pisati ili opisivati,cijela istorija im je podanicka neradnicka i tu nema opravdanja a politickih govana podanika placenika ima u svakoj drzavi od USA preko Rusije da ne pisem o drzavama EU ciji politicari ne zna se ko je gori podanik WOKE/Zelenoj agendi a ovdje je prica a jednom narodu koji se kao i vecina muslimana raduje nesrecama koje zadese po njima nevjernike koji svoje lude vjerske frustracije iskaljuju na obican narod svoje susjede ili si kad cuo da se hriscani jevreji zakucaju u masu muslimana sa povikom pomaze Bog ili hvaljen Isus,to svi smo mi ljudi svi smo mi isti ne pali odavno i za mene su neprijatelji normalnog civiliziranog svijeta a imam dovoljno godina da zna o cemu pisem lijepo receno https://www.youtube.com/watch?v=07QIVgO61TA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
CXC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 29 ožu 2025, 16:58 |
|
Pridružen/a: 09 ožu 2025, 13:45 Postovi: 25 Lokacija: Vrbaska Banovina
|
|
Neke poruke koje su muslimani poslali pokretanjem tjeralice:
1. Međunarodna interpolova potjernica se podiže za nekog ko je pobjegao van zemlje i tamo se krije od zakona. Ako Dodik boravi u RS, zašto se međunarodnom potjernicom tretira kao da boravi izvan države BiH? Time se kaže da RS nije unutar BiH, čim se potjera podigla na međunarodnu razinu.
2. Ako BiH ne uhapsi Dodika, ona time šalje poruku da ne postupa po potjernici Interpola, i time se dovodi u problem sa tom svjetskom organizacijom.
3. Ako BiH ne hapsi Dodika, pravi izgovor za druge zemlje da i one ne moraju da postupaju po interpolovoj potjernici, kad zemlja koja je inicirala potjernicu sama ne postupa po njih. To se prije svega odnosu na prijateljske zemlje Dodiku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 ožu 2025, 20:14 |
|
|
SavaSavanovic je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Nemoj onda ih ispisuješ. Umjesto takvih generalizacija o drugima možeš da se fokusiraš na pojedince iz tvog naroda. Evo na primjer ovo govno od čovjeka https://www.rtvbn.com/4073921/i-ljudi-o ... e-privedenA ti ces me savjetovati sta cu pisati ili opisivati,cijela istorija im je podanicka neradnicka i tu nema opravdanja a politickih govana podanika placenika ima u svakoj drzavi od USA preko Rusije da ne pisem o drzavama EU ciji politicari ne zna se ko je gori podanik WOKE/Zelenoj agendi a ovdje je prica a jednom narodu koji se kao i vecina muslimana raduje nesrecama koje zadese po njima nevjernike koji svoje lude vjerske frustracije iskaljuju na obican narod svoje susjede ili si kad cuo da se hriscani jevreji zakucaju u masu muslimana sa povikom pomaze Bog ili hvaljen Isus,to svi smo mi ljudi svi smo mi isti ne pali odavno i za mene su neprijatelji normalnog civiliziranog svijeta a imam dovoljno godina da zna o cemu pisem lijepo receno https://www.youtube.com/watch?v=07QIVgO61TAPišeš gluposti.Nisu uopšte lijeni.Čak su i dobri radnici.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shchepo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 ožu 2025, 21:00 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2019, 21:36 Postovi: 649 Lokacija: Heronville
|
|
Ima li u toj Srpskoj ikakvih anketa o potpori strankama?
Da li je SNSD u plusu ili minusu zadnjih par mjeseci?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
micko52
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 ožu 2025, 21:11 |
|
|
Shchepo je napisao/la: Ima li u toj Srpskoj ikakvih anketa o potpori strankama?
Da li je SNSD u plusu ili minusu zadnjih par mjeseci? Sad da budu izbori sami bi uzeli 50%+. Sa koalicijom lagodna 2/3 vlast. Opozicija u slobodnom padu, SDS i Vukan posebno. PDP im kupi glasove i trenutno su najjača partija opozicije, ali pitanje imaju li više od 15% podrške.
_________________ Nit' je kuja okotila vuka, nit' je bula rodila hajduka!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Andrejsrbin
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 ožu 2025, 23:36 |
|
|
micko52 je napisao/la: Shchepo je napisao/la: Ima li u toj Srpskoj ikakvih anketa o potpori strankama?
Da li je SNSD u plusu ili minusu zadnjih par mjeseci? Sad da budu izbori sami bi uzeli 50%+. Sa koalicijom lagodna 2/3 vlast. Opozicija u slobodnom padu, SDS i Vukan posebno. PDP im kupi glasove i trenutno su najjača partija opozicije, ali pitanje imaju li više od 15% podrške. Evo moje procjene (%danas / %izbori 2022) - (broj mandata danas / izbori 2022) - SNSD 41%/35% (36/31) - Dodikovi partneri (SP/DEMOS/US/DNS/NPS) 21%/24% (20/21) - PDP 13%/10% (11/8) - SDS 12%/15% (11/13) - Bošnjačka koalicija 5%/6% (3/3) - Nebojša Vukanović 4%/5% (2/3) - SPS 2%/3% (0/3) - Ostali 2%/2% (0/0) Ovo bi značilo da bi Dodik zajedno sa svojim koalicionim partnerima imao dovoljno mandata da bez opozicije unosi promjene u Ustav… Ukupno 100%/100%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 31 ožu 2025, 00:32 |
|
|
SavaSavanovic je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Ne sviđaju mi se ovakve poruke.Treba kritikovati velikomuslimansku ekspanzionističku odnosno osvajačku politiku a ne pripisivati mane svim Muslimanima. Ni meni ali tako je,nazalost
_________________ Lepi Mica za americkog ambasadora!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
micko52
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 31 ožu 2025, 12:37 |
|
|
Andrejsrbin je napisao/la: micko52 je napisao/la: Sad da budu izbori sami bi uzeli 50%+. Sa koalicijom lagodna 2/3 vlast.
Opozicija u slobodnom padu, SDS i Vukan posebno. PDP im kupi glasove i trenutno su najjača partija opozicije, ali pitanje imaju li više od 15% podrške.
Evo moje procjene (%danas / %izbori 2022) - (broj mandata danas / izbori 2022) - SNSD 41%/35% (36/31) - Dodikovi partneri (SP/DEMOS/US/DNS/NPS) 21%/24% (20/21) - PDP 13%/10% (11/8) - SDS 12%/15% (11/13) - Bošnjačka koalicija 5%/6% (3/3) - Nebojša Vukanović 4%/5% (2/3) - SPS 2%/3% (0/3) - Ostali 2%/2% (0/0) Ovo bi značilo da bi Dodik zajedno sa svojim koalicionim partnerima imao dovoljno mandata da bez opozicije unosi promjene u Ustav… Ukupno 100%/100% SPS ti je sa Dodikom.
_________________ Nit' je kuja okotila vuka, nit' je bula rodila hajduka!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 31 ožu 2025, 13:22 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 12524 Lokacija: 🇮🇷 Upozorenja: 1
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 kol 2025, 20:49 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 13 vel 2026, 17:11 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 12524 Lokacija: 🇮🇷 Upozorenja: 1
|
|
Uskoro se navsava 8 mjeseci otkako smo svrgnuli Dodika sa mjesta predsjednika RS.
Bošnjaci su jedan ld rijetkih naroda u Evropi koji se mogu pohvaliti svrgavanjem nekog predsjednika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 13 vel 2026, 17:51 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 7730 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Karabaja je napisao/la: Uskoro se navsava 8 mjeseci otkako smo svrgnuli Dodika sa mjesta predsjednika RS.
Bošnjaci su jedan ld rijetkih naroda u Evropi koji se mogu pohvaliti svrgavanjem nekog predsjednika. Znači priznajete da je Republika Srpska prava država? Ako se hvalite svrgavanjem predsjednika zna se da su predsjednici država. Inače ti pohvala nema smisla ako to nije država. Sigurno je dosta naroda uspjelo svrgnuti predsjednike kućnih savjeta ili nekih administrativnih jedinica. Isto tako nejasno je zašto vam onda smetaju izjave o odcjepljenju svrgnutoga čovjeka? Valjda nemaju efekta. I valjda vam Dodik više ne pravi problem. Ako se hvalite svrgavanjem.
_________________ ESLJP: Konvencija ne jamči jednaku težinu svakog glasa na izborima - Aplikacija je pokušaj promjene ustavne strukture - Nije individualno pravo (toč. 10. i 15. Odluke ESLJP, aplikacija br. 34891/21)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|