|
|
Stranica: 13/16.
|
[ 391 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
osa
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 13:43 |
|
|
Dobra i kvalitetna igra dodika i ekipe, sad će naravno isticati kako su legalisti i kako poštuju odluke suda, što naravno očekuju i od drugih, samo što će tada u pitanju biti daleko važnije stvari od nekakvog derneka, kako bošnjaci samo naivno nasjedaju i troše resurse na gluposti...
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 13:46 |
|
|
Citat: Pravoslavna nova godina neće biti praznik u RS-u Džaba se raduješ, njima treba dati da slave sve moguće slave čak i one koje nisu srpske.Što manje budu radili i privređivali to bolje za nas.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 13:49 |
|
|
Nekoć su oni nama za to njihovo puštali audio kazete sa guslarskim pjesmama pod prozorima a sada to neće moći ni u "njihovom" entitetu tzv.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 13:53 |
|
|
emt je napisao/la: Džaba se raduješ, njima treba dati da slave sve moguće slave čak i one koje nisu srpske.Što manje budu radili i privređivali to bolje za nas. Bitno je da se radi i izgrađuje vaših 23%, čujem da je u planu izgradnja auto-puta Sarajevo-Zenica i to od kevlara a od posebnih kompozitnih materijala se planira spajanje sarajevske i bihaćke enklave, megaotkriće bošnjačkog mozga koji hiljadu godina prednjači nad cyberjapanskim Drago mi je što je tako, neka naši susjedi rade i izgrađuju. Ako su oni zadovoljni, ja sam još zadovoljniji jer šta je ljepše od zadovoljnog, srećnog i radišnog susjeda Bošnjaka
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 13:56 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Nekoć su oni nama za to njihovo puštali audio kazete sa guslarskim pjesmama pod prozorima a sada to neće moći ni u "njihovom" entitetu tzv. znaš onu poznatu od Koste Plakalovića.......... oj lijepa turska šćeri krstit ćete kaluđeri
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 14:04 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Nekoć su oni nama za to njihovo puštali audio kazete sa guslarskim pjesmama pod prozorima a sada to neće moći ni u "njihovom" entitetu tzv. Mogu oni guslati što hoće.Činjenica stoji da Sarajevo nije podijeljen grad.Pa kad te stranac pita što je istočno Sarajevo a ti mu fino pojasniš. Uzgred, mene ovdje pojedini Hrvatski korisnici začuđuju sa slušanjem ovih srpskih guslarskih pjesama :) Ili su to samo ipak Srbi, koji se prestavljaju kao Hrvati.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 14:07 |
|
|
draga gospođice emt nisam srbin....... usput tu pjesmicu sam čuo u VAŠEM filmu DALEKO JE TUZLA lijep pozdrav
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 14:18 |
|
|
Kosta Plakalović je zbilja Srbin, bila sam u pravu.
Sablažnjena sam u najmanju ruku :)
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 14:23 |
|
|
emt jesi li gledala DALEKO JE TUZLA filma avde huseinovića??
|
|
Vrh |
|
|
Josip TG
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 14:25 |
|
|
emt je napisao/la: Mogu oni guslati što hoće.Činjenica stoji da Sarajevo nije podijeljen grad.Pa kad te stranac pita što je istočno Sarajevo a ti mu fino pojasniš.
Uzgred, mene ovdje pojedini Hrvatski korisnici začuđuju sa slušanjem ovih srpskih guslarskih pjesama :)
Ili su to samo ipak Srbi, koji se prestavljaju kao Hrvati.
A usluga koju nudite je...?
_________________ Da je sloboda i demokracija, bila bi Herceg Bosna a ne Federacija
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 14:30 |
|
|
Citat: A usluga koju nudite je...? Korisnici foruma, usluge koje bi ja nudila dragi moj ako bi nudila ti sebi ionako ne bi mogao priuštiti.Dakle, čemu to pitanje ?:)
|
|
Vrh |
|
|
Josip TG
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 14:34 |
|
|
emt je napisao/la: Korisnici foruma, a usluge koje bi ja nudila dragi moj ako bi nudila ti sebi ionako ne bi mogao priuštiti.Dakle, čemu to pitanje ?:) Dobra si!
_________________ Da je sloboda i demokracija, bila bi Herceg Bosna a ne Federacija
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 19:55 |
|
|
Srbi na početku rata 1992. godine Srbi kupe prnje i bježe iz predgrađa Sarajeva 1996. godine
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 20:13 |
|
|
Ovakve kao кум Бећир је bilo merak satirati, držati kao miša u kavezu Miš proviri glavom a ti ga klepiš po ušesima da mu 4 godine zuji u njima, jah vala
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 20:20 |
|
|
Kako bi u "oluji"?
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 20:22 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Kako bi u "oluji"? mislim da je neukusno da musliman diskutira o Oluji......nađi nešto treće
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 20:24 |
|
|
Što, pa V korpus je izravno sudjelovao u "oluji"
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 20:25 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Kako bi u "oluji"? Kad muslimanac poentira na oluji, kao da se posere na oluje koje su njega oduvale. I inače, naslađivati se tuđom nesrećom, znači kenjati i na vlastitu, a pošto kad neko sere po tuđoj nesreći, onda je nekako i logično da se drugi posere i po njegovoj, ali odmah slijedi help Baznija vi ar mazlims
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 20:30 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Što, pa V korpus je izravno sudjelovao u "oluji" sudjelovao je i dalaj lama u Oluji......adj ne kaknji....vi muslimani ste sudjelovali u svim pobjedničkim bitkama.......odakle onih "10 genocida nad tzv. "bošnjacima" "
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 20:32 |
|
|
Isprvak netočnog navoda, tvojima smo isprašili tur u ovoj operaciji čak prije "oluje"
Operacija Skok 2 je izvedena je od 4. do 11. lipnja 1995. na Dinari i Livanjskom polju. Njome je oslobođen dodatni prostor od 450 četvornih kilometara te je pod nadzor stavljeno cijelo Livanjsko polje. Otad se mogla nadzirati i Cetinska dolina te Vrličko polje, kao i dio Glamočkog polja te put Glamoč-Bosansko Grahovo. Cilj operacije [uredi]
Cilj provedbe operacije je bio razbiti neprijatelja na smjeru koji vodi prema Bosanskom Grahovu i staviti pod kontrolom dalekometnog topništva Bosansko Grahovo i Glamoč.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 20:35 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: odakle onih "10 genocida nad tzv. "bošnjacima" " Više, čini mi se negdje oko 14 Davno, na OBN je gostovao gospodin Muhamed mumija Filipović, začetnik ideje o đenocidima i na pitanje voditelja da ukratko pomene o kakvim genocidima se radi, nabrojao je njih 5 ili 6, ostalih se nije moga ili znao sjetiti. Zamislite kreatora teza o đenocidima koji ih ni sam ne zna taksativno nabrojati
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 20:35 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Isprvak netočnog navoda, tvojima smo isprašili tur u ovoj operaciji čak prije "oluje"
Operacija Skok 2 je izvedena je od 4. do 11. lipnja 1995. na Dinari i Livanjskom polju. Njome je oslobođen dodatni prostor od 450 četvornih kilometara te je pod nadzor stavljeno cijelo Livanjsko polje. Otad se mogla nadzirati i Cetinska dolina te Vrličko polje, kao i dio Glamočkog polja te put Glamoč-Bosansko Grahovo. Cilj operacije [uredi]
Cilj provedbe operacije je bio razbiti neprijatelja na smjeru koji vodi prema Bosanskom Grahovu i staviti pod kontrolom dalekometnog topništva Bosansko Grahovo i Glamoč. mojima ?? misliš Hrvatima ?? bećire to su akcije Hrvatske Vojske i HVO-a ........ ne trkeljaj kad nemaš veze
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 20:36 |
|
|
Još malo povijesti
Operacija "Ljeto '95." događala se od 25. do 30. srpnja 1995. godine kojom su oslobođeni Bosansko Grahovo i Glamoč te šira područja, ukupno oko 1600 četvornih kilometara. Srbi su u sjevernoj Dalmaciji dovedeni u poluokruženje, sa samo dva moguća izlaska prema BiH. Stvoreni su preduvjeti za oslobađanje Knina, sjeverne Dalmacije i Like.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 20:38 |
|
|
Operacija Ljeto '95 počinje 25. srpnja 1995. snažnim, energičnim napadom iz dva smjera:
1) Iz područja brda Gnjat i sela Crni Lug kreću postrojbe 4., 7. i 9. gardijske brigade HV-a te 114. brigada HV-a oslobađajući Grkovce, Peulje (Gornje, Donje), Crnomarkovići, Zadrugu, Čitluk i Nuglašić, ovladavaju planinom Šator te ostvaruju nadzor nad najvažnijom komunikacijom Knin-Bosansko Grahovo-Drvar. Nakon 3 dana, 28. srpnja 1995. hrvatske snage ulaze u Bosansko Grahovo. U slijedeća dva dana hrvatske snage napreduju dalje prema Drvaru i izbijaju u područje prijevoja Derala.
2) Iz područja planine Šator kreću postrojbe 1. Hrvatskog Gardijskog Zdruga, 1. Gardijska brigada HV-a, 81. Brigada HV-a, 3. Gardijska brigada HVO-a i specijalne postrojbe MUP-a HRHB. Idući na istok i jugoistok dolaze u Glamočko polje sleđa i nakon 4 dana, 29. srpnja 1995. ulaze u Glamoč. Idućeg dana se bojišnica stabilizira.
Kao odmazdu za pretrpljene gubitke u ljudstvu i teritoriju, Srbi su izveli zrakoplovno bombardiranje livanjskog područja .
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 20 ruj 2011, 20:39 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Još malo povijesti
Operacija "Ljeto '95." događala se od 25. do 30. srpnja 1995. godine kojom su oslobođeni Bosansko Grahovo i Glamoč te šira područja, ukupno oko 1600 četvornih kilometara. Srbi su u sjevernoj Dalmaciji dovedeni u poluokruženje, sa samo dva moguća izlaska prema BiH. Stvoreni su preduvjeti za oslobađanje Knina, sjeverne Dalmacije i Like. bećire nisi mi odgovorio na pitanje........ ti kao musliman meni netribaš govorit o akcijama HV-a.......
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|