|
|
Stranica: 7/26.
|
[ 644 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 14:01 |
|
|
|
Eurofighter je velikom većinom nemački projekt. Oni su konstruisali zmaj i avioniku, Rols Rojs je napravio motore, a Italija pravi levo krilo, Španija pravi desno krilo. Bili su i Francuzi deo razvoja, ali su se povukli i napravili Rafale, koji se ne kvari svakih pet minuta kao Eurofighter, posebno prva tranša.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 15:11 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Carmello Šešelj je napisao/la: LakePlacid je napisao/la: Imaju oni oni jos problema, to je ono sto sam imao priliku upratiti po Njemačkim medijima, moglo bi se o tome satima pisati ... Od pete vojne sile u svijetu (2009.) pali su na to deseto mjesto, ispred njih je jedna Turska i Francuska, daleko od toga da su smijurija, ali ovim tempom ze desetak godina i više dovest će sebe u stanje da neće ni imati vojsku, jednostavno ih ubi taj liberalno ljevičarski stav, vjerujem da većina Švaba da se pita ukinuli bi vojsku skroz da mogu, ko je god barem malo nacionalno osvjescen za ove (vecinu) je nacista i to im se jednostavno uvuklo u sve pore društva @BBC, možda bi bilo i dobro da je toliko, po Njemačkom institutu za domaću privredu ta cifra je viša od pedeset milijardi eura godišnje https://www.deutschlandfunk.de/fluechtlingspolitik-die-kosten-der-integration.724.de.html?dram:article_id=432001Jedna Francuska!? Francuska već decenijama ima najjaču vojsku u Evropi, ako ne računamo Rusiju. Mislim da sam se pogrešno izrazio, mislio sam u poređenju sa Evropskim zemljama (Britance vise ne racunamo), po PWRINDX-u Francuzi su na petom mjestu, a Turci na devetom, Francuska je u poređenju sa Njemačkom nuklearna sila, izdvajaju 13.milijardi eura više od Njemaca, i uz to imaju 30.000 vojnika više, sa druge strane Turska (dijelom u Evropi, clan NATO-a) je zadnjih devet godina izdvojila više za vojsku nego Njemačka zadnjih dvadesetak godina po GDP-u (Švabe 1.2, Turci 2.2) i mislim da je tu sve jasno ... I neka moderacija nađe adekvatan novi naziv za temu, tipa "Modernizacija vojnih i policijskih snaga u Evropi i svijetu"
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cojek
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 18:27 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: cojek je napisao/la: operacijski program, mozda ovdje grijesim. Fra ima nuklerne, Britanija ima od USA nuklearne. To je to sto se tice evrope i nuklearnih kolko ja znam. Ima i Bakir nuklearku ali neispravnu. Quotam te u cjelini. Ovo bi ko trebala biti prvokoacija. Ne provociras ti mene ni sekunde, pak sta vise, mislim da je zanimljivo, i ima elemenata humora. Joj kad rece, pa i ta jedna haubica u defektu, haha. Svaka cast samo nastavi tako. Samo tisu ovo sto cu ti rec. Bakir licno radi na antimaterijskom oruzju za unistenje svih nemuslimana na teritoriji euroazije, samo mojne nikom nista reci. Raketa sa antimaterijom oposanom plazmom se zove Ragib Muslimovic II za ne daj boze.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 19:12 |
|
|
|
Nisam germanofil, dapače smatram da su rak Europe i degenereiraju sami sebe i ostale.
I dalje smatram da su ozbiljna vojna sila u Europi, jasno je da Francuska jača, ali moja poanta je bila od početka da vojska Srbije nije jača od HV-a jer ima više vojnika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cojek
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 19:30 |
|
|
|
Nemojte se igrati sa Bosnjacima, ispalicemo vam Ragiba. Dodzite vise pameti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 19:50 |
|
|
1986 je napisao/la: Nisam germanofil, dapače smatram da su rak Europe i degenereiraju sami sebe i ostale.
I dalje smatram da su ozbiljna vojna sila u Europi, jasno je da Francuska jača, ali moja poanta je bila od početka da vojska Srbije nije jača od HV-a jer ima više vojnika. Evo ga, klasičan produkt hrvatskog obrazovnog sistema koji deci utuvljuje nerealnu količinu domoljublja. Nemamo samo više vojnika, njih imamo samo više nego duplo više. Tehnike (koja je u 90% slučajeva ista kao vaša) imamo više nego trostruko ili četvorostruko, zavisi od slučaja. Zatim, osim lovačke avijacije, imamo i lovačko-bombardersku avijaciju i to u situaciji gde vi nemate nikakav radarski navođen PVO (ne postoji kao rod vojske) i nekoliko lovaca iz pedesetih naoružanih topom i R60 projektilima. Tvoja poenta je emotivna i nema osnova u činjenicama. Ali siguran sam da ćeš i dalje ustrajati u gluposti u koju veruješ i najverovatnije završavam ovaj razgovor, pošto mislim da sam dovoljno rekao. Nastaviću samo ako lupiš nešto neverovatno glupo, da je nemoguće ne odgovoriti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cojek
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 19:53 |
|
|
|
Objasni Ragiba bakirovog dragi carmelo seselje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 19:55 |
|
|
|
Hoću, čim.prevedeš rečenicu na neki jezik naroda i narodnosti. Ko ili šta je Ragib?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cojek
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 20:01 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Hoću, čim.prevedeš rečenicu na neki jezik naroda i narodnosti. Ev na Sprpskom/Hrvatskom/Muslimanskom Ragib naziva za oruzje sa antimaterijskom bojovom glavom sa antimaterijskom izulacijom, radi se o anti hidrogenu kojis sa obicnim hidrogenom oslobadza E=2mc na kvdrat energije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 20:20 |
|
|
|
To upotrebite kad nas napadnu vanzemaljci, čovečanstvo će vam biti zahvalno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cojek
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 20:25 |
|
|
|
Bakir se kune rahmetom naninnim, pa nije moguce da covjek laze u to ime.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 20:30 |
|
|
|
Jel umeš ti da napišeš rečenicu koja ne zahteva potpitanje? Šta se kune rahmetom naninim?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cojek
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 20:34 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Jel umešt i da napišeš rečenicu koja ne zahteva potpitanje? Šta se kune rahmetom naninim? Kad umre nekom nana/baka/baba rahmet/preseljenje na onaj svijet, znaci sjecanje na istu na neki nacin, kao maksimalna iskrenost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 20:35 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Jel umeš ti da napišeš rečenicu koja ne zahteva potpitanje? Šta se kune rahmetom naninim? Baš ti dosadno.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 20:43 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 20:47 |
|
|
cojek je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Jel umešt i da napišeš rečenicu koja ne zahteva potpitanje? Šta se kune rahmetom naninim? Kad umre nekom nana/baka/baba rahmet/preseljenje na onaj svijet, znaci sjecanje na istu na neki nacin, kao maksimalna iskrenost. Nisam te pitao šta je jebeni rahmet, nego šta se Bakir zakleo. Ako se zakleo da će ispaliti Ragiba na vanzemaljce, neka mu je večna slava i mesto pored Allaha Dž, Š. i bonus broj devica (ako Sebija odobri, ako ne, zadovoljuće se samo sa mestom pored Allaha dž. š.)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 20:50 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: 1986 je napisao/la: Nisam germanofil, dapače smatram da su rak Europe i degenereiraju sami sebe i ostale.
I dalje smatram da su ozbiljna vojna sila u Europi, jasno je da Francuska jača, ali moja poanta je bila od početka da vojska Srbije nije jača od HV-a jer ima više vojnika. Evo ga, klasičan produkt hrvatskog obrazovnog sistema koji deci utuvljuje nerealnu količinu domoljublja. Nemamo samo više vojnika, njih imamo samo više nego duplo više. Tehnike (koja je u 90% slučajeva ista kao vaša) imamo više nego trostruko ili četvorostruko, zavisi od slučaja. Zatim, osim lovačke avijacije, imamo i lovačko-bombardersku avijaciju i to u situaciji gde vi nemate nikakav radarski navođen PVO (ne postoji kao rod vojske) i nekoliko lovaca iz pedesetih naoružanih topom i R60 projektilima. Tvoja poenta je emotivna i nema osnova u činjenicama. Ali siguran sam da ćeš i dalje ustrajati u gluposti u koju veruješ i najverovatnije završavam ovaj razgovor, pošto mislim da sam dovoljno rekao. Nastaviću samo ako lupiš nešto neverovatno glupo, da je nemoguće ne odgovoriti. Koliko ste više svega imali 1990? Ne ratovati protiv Hrvata treba biti poslovica kao ne vrši invaziju na Rusiju. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1377 of 2558 - 53.83%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 20:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85838 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Vojni budzet Hrvatske je konzistentno veci od srbijanskog, to se dugorocno mora reflektirati na opremi. Za 20-30 godina neka oprema naslijedjena iz bivse Jugoslavije priblizit ce se 100 godina starosti. Pa ti leti s avionima starim 70 godina. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cojek
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 20:55 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: cojek je napisao/la:
Kad umre nekom nana/baka/baba rahmet/preseljenje na onaj svijet, znaci sjecanje na istu na neki nacin, kao maksimalna iskrenost.
Nisam te pitao šta je jebeni rahmet, nego šta se Bakir zakleo. Ako se zakleo da će ispaliti Ragiba na vanzemaljce, neka mu je večna slava i mesto pored Allaha Dž, Š. i bonus broj devica (ako Sebija odobri, ako ne, zadovoljuće se samo sa mestom pored Allaha dž. š.) Ragib = produkt moje imaginacije da dokaze nebuloze tipa haubica 40km a i 50 km insalah (rece Bakir "jebem ga u mozak")
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 20:58 |
|
|
|
Nemamo plan da vršimo invaziju na vas, jer nemamo povod, a i član ste NATO. Prošli put smo zauzeli sve što smo planilari, povukli vojsku i ostavili oružje krajišnicima. Niste ratovali protiv nas 1995. Nego protiv 5 puta manjeg neprijatelja koji je morao da brani front ogromne dužine sa malim brojem ljudi.
Ali to ni nije suština teme i kako je počela dok ovaj turbo domoljub nije aterirao padobranom, suština teme je da VS može da interveniše u BiH jer ima čime, dok OSHR to ne može, jer nema čime.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:00 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Vojni budzet Hrvatske je konzistentno veci od srbijanskog, to se dugorocno mora reflektirati na opremi. Za 20-30 godina neka oprema naslijedjena iz bivse Jugoslavije priblizit ce se 100 godina starosti. Pa ti leti s avionima starim 70 godina.  Vojni budžet Hrvatske se 90% troši na plate vojnika. Vojni budžet Srbije za ovu fiskalnu godinu je veći od vojnog budžeta Hrvatske.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:05 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Nemamo plan da vršimo invaziju na vas, jer nemamo povod, a i član ste NATO. Prošli put smo zauzeli sve što smo planilari, povukli vojsku i ostavili oružje krajišnicima. Niste ratovali protiv nas 1995. Nego protiv 5 puta manjeg neprijatelja koji je morao da brani front ogromne dužine sa malim brojem ljudi.
Ali to ni nije suština teme i kako je počela dok ovaj turbo domoljub nije aterirao padobranom, suština teme je da VS može da interveniše u BiH jer ima čime, dok OSHR to ne može, jer nema čime. Ah, a taman sam mislio zlobno primijetiti da smo spašavali Carigrad od Avara sa zapadne strane, dok ste ga vi pomogli osvojiti sa istočne sa onim anamo. Propade mi fora. Nego, tema da, modernizacija policije Republike Srpske. Podržavamo naravno, policija mora biti spremna za obranu od terorista. A Hrvati su ljudi veseljaci i bećari, dok im neki barbari ne povuku živac naravno.
1377 of 2558 - 53.83%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:08 |
|
|
|
Kakvi Avari? I ako si učio istoriju, zajedno smo došli na Balkan na poziv Vizantije da oteramo Avare.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:10 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Kakvi Avari? I ako si učio istoriju, zajedno smo došli na Balkan na poziv Vizantije da oteramo Avare. No dobro, kako god. Dakle, evo sad ozbiljno pitanje koje mene osobno zanima, ima li RS financijskih mogućnosti za ovaj rezervni sastav?
1377 of 2558 - 53.83%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 06 tra 2019, 21:15 |
|
|
Da Hrvati uspoređuju vojnu moc nebi se 90 tih ni pokusali odcjepit a kamoli ratovat 
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|