|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 36 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Muslimane preseliti u Zagreb i Varta Hrvati da sami uživaju u Federaciji ? Postano: 17 ožu 2021, 14:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41178 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ne samo u Zagreb, u sve dijelove Hrvatske gdje glasaju za Mesića, Josipovića i ekipu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Muslimane preseliti u Zagreb i Varta Hrvati da sami uživaju u Federaciji ? Postano: 17 ožu 2021, 14:37 |
|
|
daramo je napisao/la: Ne samo u Zagreb, u sve dijelove Hrvatske gdje glasaju za Mesića, Josipovića i ekipu. Ti dijelovi slabo vole bosančerose, moj prijedlog bi bio 5. izborna jedinica (Brodsko-posavska, Vukovarsko-srijemska i Požeško-slavonska), tamo daju najviše glasova Škori.
|
|
Vrh |
|
 |
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Muslimane preseliti u Zagreb i Varta Hrvati da sami uživaju u Federaciji ? Postano: 17 ožu 2021, 15:06 |
|
|
Jel mora u Zgreb? Može li u damaciju gdje, mi željni mora? 
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Muslimane preseliti u Zagreb i Varta Hrvati da sami uživaju u Federaciji ? Postano: 17 ožu 2021, 15:10 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Da je vlast u RH bila pametna i progurala davanje drzavljanstva svim gradjanima BiH imali bi u prosjeku godisnje desetak milijuna eura samo na izdavanje dokumenata, koje bi mogli preusmjeriti hrvatima u BiH :) 80% mladih bosnja vec bi dernecilo po njemackim baustelama i ne bi im padalo na um da se vrate u BiH, slijedili bi ih srbi.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Muslimane preseliti u Zagreb i Varta Hrvati da sami uživaju u Federaciji ? Postano: 17 ožu 2021, 15:12 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3918 Lokacija: Stolni grad
|
POL_GASOL je napisao/la: weasel je napisao/la: Možemo uzeti možda 50-tak tisuća njih , ali samo visokokvalificirane i po mogućnosti da dame imaju prednost.  Preduvijet da nisu bili članovi SDA ili gradŽana i da nisu pisali ružno o Hrvatima. Tih 50k raspršit diljem Hrvatske da ih nigdje nema više od 2%, integracija i asimilacija zagarantirana u drugoj generaciji. Da bi asimilirao nekoga moras imati dominantnu kulturu (jezik, film, muzika, hrana, obicaji, price, mitovi, mediji) i propagandu, a vi nemate nista od toga niti cete ikad imati. Dosta s tom glupom pricom vise, zuti karton imas. Zato su vas Romi asimilirali.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Muslimane preseliti u Zagreb i Varta Hrvati da sami uživaju u Federaciji ? Postano: 17 ožu 2021, 15:12 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Glupi_bosanac je napisao/la: Jel mora u Zgreb? Može li u damaciju gdje, mi željni mora?  Ja sam predlozio na otoke ili istru koja je multikulti
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Muslimane preseliti u Zagreb i Varta Hrvati da sami uživaju u Federaciji ? Postano: 17 ožu 2021, 15:13 |
|
|
Istrijani glasaju za antihrvatske opcije (Mesić, Josipović, IDS, Beus-Richembergh itd.) a sad im žele uvaliti islamski centar u Puli i oni se našli žaliti i prosvjedovati.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Muslimane preseliti u Zagreb i Varta Hrvati da sami uživaju u Federaciji ? Postano: 17 ožu 2021, 15:16 |
|
|
..ja sam odnosno sin obavio svoj dio.. 
|
|
Vrh |
|
 |
cicak
|
Naslov: Re: Muslimane preseliti u Zagreb i Varta Hrvati da sami uživaju u Federaciji ? Postano: 17 ožu 2021, 17:14 |
|
|
To dovoljno govori o mujagama kad se žene i udaju samo za svoje , integracija 0 bodova , pa pogledajte im profile po face žive u Puli a dzamijaše i harmijaše ,nije potrebno mnogo da se traži samo se ukuca dzemat pula , tako mujage rade i u Srbiji sad ih ima na mesti ma gde ih pre nije bilo , skamenio sam se kad sam video obojene dzamijaše Kraljevu kod vas bi se još brže nakotili ,er čim im daš uslove oni se prikače i sasaju te kao kripelji
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Muslimane preseliti u Zagreb i Varta Hrvati da sami uživaju u Federaciji ? Postano: 17 ožu 2021, 19:10 |
|
|
Kod Lasice i njemu sličnih bi ih ja preselio.U Slavoniju.Gde je pobedio DP. Pošto volite da se igrate kartama i sličicama. Dajte jednu sa Hrvatskom i Trokutistanom.Nazvaćemo je Hrvatistan.Ali bez HRHB Ima Lasice da ti napumpamo taj mehki stomačić i još što šta.Ne znam kako će te da se spojite.Letite avionom.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Muslimane preseliti u Zagreb i Varta Hrvati da sami uživaju u Federaciji ? Postano: 17 ožu 2021, 19:13 |
|
|
..da lasica isto ima muslimanske korijene a i politički će se lakse asimilirat..a i napakostit HDZ-u koji je namjerno raselio Slavoniju..tri u jedan
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|