|
|
Stranica: 39/39.
|
[ 960 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Anti-Zlobnjak
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 03 stu 2020, 11:04 |
|
|
Bravo za Hanu. Krv nije voda.
Iako shvaćam korist iseljavanja muslimana za Hrvate u BiH i znam da Hrvatskoj ne mogu naškodit previše, ipak mi se gadi da se taj narod bilo kako okoristi Hrvatima. Gadi mi se merhametli glumatanje ljudi koji bi u BiH mrzili sve što je hrvatsko.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 03 stu 2020, 15:05 |
|
|
Red je da se spomene i pokojni Nino! Citat: Nikola Rešić (Serbo-Croatian Cyrillic: Никола Решић), born Amir Rešić (Serbo-Croatian Cyrillic: Амир Решић; 22 January 1964 – 18 October 2007), known by the stage name Nino (Serbo-Croatian Cyrillic: Нино), was a Bosnian and Serbian singer, popular in the 1990s. https://en.wikipedia.org/wiki/Nino_Re%C5%A1i%C4%87
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Shadowline
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 06 stu 2021, 00:43 |
|
|
Zanimljiva tema i istinita... Inače bilo je govora da su hrvati iz Posavine bili uz/za bošnjake,ne u smislu da su se borili za muslimane nego da oni upravo krive Tuđmana/Šuška za rat između bošnjaka? Bogami u to sam se uvjerio u stvarnom svijetu...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 06 stu 2021, 01:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76385 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Shadowline je napisao/la: Zanimljiva tema i istinita... Inače bilo je govora da su hrvati iz Posavine bili uz/za bošnjake,ne u smislu da su se borili za muslimane nego da oni upravo krive Tuđmana/Šuška za rat između bošnjaka? Bogami u to sam se uvjerio u stvarnom svijetu... Super.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 06 stu 2021, 01:54 |
|
|
Shadowline je napisao/la: Zanimljiva tema i istinita... Inače bilo je govora da su hrvati iz Posavine bili uz/za bošnjake,ne u smislu da su se borili za muslimane nego da oni upravo krive Tuđmana/Šuška za rat između bošnjaka? Bogami u to sam se uvjerio u stvarnom svijetu... Pricas gluposti, bili su malobrojniji i safer ih nije uspio nahuskat na hrvate pa nije izbio sukob. Pricao je o tome onaj general HVOa u nekoj emisiji gdje je bio i safer. Naravno safer se pokunjio ko zadnja pizda. Kad se rodis kao pizda tesko je to promijeniti. Plasticni general safer
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 06 stu 2021, 01:57 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Shadowline je napisao/la: Zanimljiva tema i istinita... Inače bilo je govora da su hrvati iz Posavine bili uz/za bošnjake,ne u smislu da su se borili za muslimane nego da oni upravo krive Tuđmana/Šuška za rat između bošnjaka? Bogami u to sam se uvjerio u stvarnom svijetu... Pricas gluposti, bili su malobrojniji i safer ih nije uspio nahuskat na hrvate pa nije izbio sukob. Pricao je o tome onaj general HVOa u nekoj emisiji gdje je bio i safer. Naravno safer se pokunjio ko zadnja pizda. Kad se rodis kao pizda tesko je to promijeniti. Plasticni general safer
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 06 stu 2021, 02:10 |
|
|
novem je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Pricas gluposti, bili su malobrojniji i safer ih nije uspio nahuskat na hrvate pa nije izbio sukob. Pricao je o tome onaj general HVOa u nekoj emisiji gdje je bio i safer. Naravno safer se pokunjio ko zadnja pizda. Kad se rodis kao pizda tesko je to promijeniti. Plasticni general safer
Hvala. Ali osmanlijama nikad dovoljno dokaza. Kuran im isprao mozak
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 12 svi 2022, 15:35 |
|
|
-
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
kraljNoći
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 13 svi 2022, 05:04 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Shadowline je napisao/la: Zanimljiva tema i istinita... Inače bilo je govora da su hrvati iz Posavine bili uz/za bošnjake,ne u smislu da su se borili za muslimane nego da oni upravo krive Tuđmana/Šuška za rat između bošnjaka? Bogami u to sam se uvjerio u stvarnom svijetu... Pricas gluposti, bili su malobrojniji i safer ih nije uspio nahuskat na hrvate pa nije izbio sukob. Pricao je o tome onaj general HVOa u nekoj emisiji gdje je bio i safer. Naravno safer se pokunjio ko zadnja pizda. Kad se rodis kao pizda tesko je to promijeniti. Plasticni general safer Ne pricam sta je ustvari bilo,nego priče posavskih hrvata. Pa onaj hrvat iz Posavine,na forum.hr pod nickom posavinesin je pricao da su dolazili razni misionari iz hercegovine da posvade muslimane i hrvate u tim mjestima. To sam još čuo od jednog posavljaka. Stavim link od tog posta kad ga nađem.
|
|
Vrh |
|
|
kraljNoći
|
Naslov: Re: Muslimani i Srbi- kobna privlačnost Postano: 13 svi 2022, 06:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|