|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 42 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
alh84001
|
Naslov: Re: Muslimani izgubili kontolu nad srpskim Dom naroda FBiH Postano: 10 vel 2022, 23:53 |
|
|
Oni su kolektivno kao onaj Kerim koji razbija glavom siporeks. I on ce se cuditi kad mu dodje racun od lijecnika za pretrage na mozgu.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Muslimani izgubili kontolu nad srpskim Dom naroda FBiH Postano: 11 vel 2022, 00:18 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25820 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Karabaja je napisao/la: Srbi ne treba da imaju nikakva prava u federaciji Zašto? Svi građani i konstitutivni narodi trebaju biti ravnopravni na svakom pedlju BiH.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Muslimani izgubili kontolu nad srpskim Dom naroda FBiH Postano: 11 vel 2022, 00:18 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
K..M je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Srbi ne treba da imaju nikakva prava u federaciji 1% Srba u FBiH će vas maJonezirati i nametati vam Sejdić Finci i Bošnjake, Jovu, Antu...nahebali ste. Bosni MOJA, ponosna u cvijeću, j a te dati NITKOM NEĆU. Što reče kolega, svi su oni Kerimi. Što lupaju siporex čelenkama. Pripreme po džumama 5 x petkom. Nova disciplina na Olimpijadi. Uz sjedeću odbojku. Muje invalidi, u glavu.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Dzemaludin_Causevic
|
Naslov: Re: Muslimani izgubili kontolu nad srpskim Dom naroda FBiH Postano: 11 vel 2022, 03:08 |
|
|
Kakav srpski dom naroda u fbih jel to meme neki ?
Ponovit cu jednu autorsku:
Povedi zeljko hrvate svoje Dom naroda da osvoje
Od Bihaca, Tuzle, Gorazda do hrvata iz sehera grada
Cetri hrvata sada nosis ima time da se ponosis
Do Zenice Zeljko doteturaj hrvata nam dva osiguraj
Nad Travnikom Vlasic bdije Dva hrvata nama krije
Pravac mostar zeljko onda deveti hrvat tu hoda
Sada Zeljko imas dom mozemo da pravimo lom
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani izgubili kontolu nad srpskim Dom naroda FBiH Postano: 29 kol 2022, 12:50 |
|
|
Ova tema je proročanska. Ako sad imamo 6, skupićemo bez problema 8 nakon Šmitovog umetanja a to je dovoljno za izbor srpskog Potpredsjedniha FBiH i kraj muslimanske vladavine nad srpskim pozicijama u FBiH. Pitanje je samo hoće li se naši odmah odlučiti na taj potez ili će sačekati 2026. da se malo slegne. Ne znam kako bi Muje podnijele da ih odjednom okuju i Hrvati i Srbi u FBiH.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Muslimani izgubili kontolu nad srpskim Dom naroda FBiH Postano: 29 kol 2022, 13:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76915 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
A nemate sada 6 nego 3.
8 je daleko, sa 8 samo predlažeš i mogu te odbiti jer i netko drugi isto može imati 8 - da bi bio neizbježan treba ti 10 od 17 !
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Muslimani izgubili kontolu nad srpskim Dom naroda FBiH Postano: 29 kol 2022, 13:20 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
novovrijeme je napisao/la: Ova tema je proročanska. Ako sad imamo 6, skupićemo bez problema 8 nakon Šmitovog umetanja a to je dovoljno za izbor srpskog Potpredsjedniha FBiH i kraj muslimanske vladavine nad srpskim pozicijama u FBiH. Pitanje je samo hoće li se naši odmah odlučiti na taj potez ili će sačekati 2026. da se malo slegne. Ne znam kako bi Muje podnijele da ih odjednom okuju i Hrvati i Srbi u FBiH. Šta kaze imamo 6, još dva. Ne postoji teme gdje ti nisi glupost izvalio. No.. u stilu i kako bi mogli skupiti… Skupili bi vi kad bi Dodo mogao pokupovati „papaka“ na te pozicije. Ovako, nikad.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Muslimani izgubili kontolu nad srpskim Dom naroda FBiH Postano: 29 kol 2022, 13:25 |
|
|
Srbi u praksi ni nemaju nikakva prava u Federaciji. A ta prava što imaju na papiru im je dao Alija, tako da možete samo na sebe da se ljutite ako mislite da Srbi u FBiH imaju više nego što im pripada.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani izgubili kontolu nad srpskim Dom naroda FBiH Postano: 29 kol 2022, 13:33 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: A nemate sada 6 nego 3.
8 je daleko, sa 8 samo predlažeš i mogu te odbiti jer i netko drugi isto može imati 8 - da bi bio neizbježan treba ti 10 od 17 ! 6 imamo Bosnić Nikica - Drvar Broćeta Goran - Drvar Damjanović Dragana - Drvar Dujmović Zora - Vaša a naša Puzigaća Drago - Drvar Štrbac Aleksandar - Drvar https://parlamentfbih.gov.ba/v2/bs/stra ... stranica=6+Šmit umetanje +naći ćemo preletačevića ne boj se, i onako će nakon umetanja graDŽanska takija utihnuti a Halašnjaci postati OUT. Ni 10 neće biti problem za skupiti.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Muslimani izgubili kontolu nad srpskim Dom naroda FBiH Postano: 29 kol 2022, 13:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76915 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Jedini razlog sto imate dodatna 2, je sto nije bilo dovoljno Srba u skupštinama muslimanskih kantona.
Inače bi bili na 3.
Smitove izmjene mijenjaju stvari samo plus minus 1.
10 od 17 je ogromna brojka.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani izgubili kontolu nad srpskim Dom naroda FBiH Postano: 29 kol 2022, 13:44 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Jedini razlog sto imate dodatna 2, je sto nije bilo dovoljno Srba u skupštinama muslimanskih kantona.
Inače bi bili na 3.
10 od 17 je ogromna brojka. Ma ok ali stranke u DN FBiH se mjenjaju ko gaće. Ako jedan Ivo Komšić kaže da će u idućem ratu biti protiv Muslimana... zamisli onda šta im misle ostali Halalšnjaci. Ja da sam na muslimanskom mjestu dobro bih pazio koga stavljam u Srpski dom naroda... Pogotovo kad nakon umetanja GraDŽanska takija doživi krah.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Muslimani izgubili kontolu nad srpskim Dom naroda FBiH Postano: 29 kol 2022, 14:30 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
novovrijeme je napisao/la: Ova tema je proročanska. Ako sad imamo 6, skupićemo bez problema 8 nakon Šmitovog umetanja a to je dovoljno za izbor srpskog Potpredsjedniha FBiH i kraj muslimanske vladavine nad srpskim pozicijama u FBiH. Pitanje je samo hoće li se naši odmah odlučiti na taj potez ili će sačekati 2026. da se malo slegne. Ne znam kako bi Muje podnijele da ih odjednom okuju i Hrvati i Srbi u FBiH. Treba dobro da se izkordiniše s HDZ-om .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani izgubili kontolu nad srpskim Dom naroda FBiH Postano: 06 lis 2022, 10:42 |
|
|
Citat: RSE: Slažete li se sa ocjenom da će možda još teže biti popuniti Klub iz reda srpskog naroda u Domu naroda Federalnog parlamenta? Sve ove godine, bilo ih je i dosad manje. Vi ste ostavili, čini mi se, mogućnost da Centralna izborna komisija ima tu mogućnost da, ukoliko se Klub ne popuni, da onda oni koji nisu prošli na kandidatskim listama mogu biti u tom Domu. Ali, je li to, zapravo, fer? Ako ne prođete na izborima, onda tek tako da uđete samo zato što nedostaje nekog naroda. Šmit: To je pravo pitanje. To je tačno. Ali, evo, dopustite da odem jednu sekundu unazad. Ustvari, time ne opisujete probleme Izbornog zakona gdje je od 17 postalo 23, nego je to ustvari glavni problem u BiH i mi se na to moramo osloniti i od toga početi. Dakle, odluke koje je donio Volfgang Petriš (Wolfgang Petrisch), one kažu, isto tako, da i u Federalni Dom naroda treba da uđu predstavnici svih naroda, jer, i tada, ta odluka već nije bila sasvim načelna i trebalo je obezbijediti mjesta da dođe dovoljno Srba. Ako posmatramo i ljudska prava, iz aspekta ljudskih prava, mi trebamo obezbijediti da se svako može kandidirati za određene pozicije. Zbog toga, smatram da ste Vi u pravu, da je to ispravno, ali zbog toga ću ja ipak uzeti to, da tako kažem, tu opciju da i oni koji nisu izabrani na samim izborima da oni ipak mogu ući u Dom naroda, jer, na kraju krajeva, izbori nisu takmičenje za mis ili mistera, nego je to ipak jedna politička utakmica i svi trebaju imati tu mogućnost. https://avaz.ba/vijesti/bih/777341/smit ... etbegovicaMogli bi ga sad izgubiti a? Kako sad ide računica? Koliko će biti pravih Srba u klubu od 23? I koliko je potrebno? Šta bi značilo ako bi mi imali natpolovičnu većinu?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Muslimani izgubili kontolu nad srpskim Dom naroda FBiH Postano: 06 lis 2022, 10:50 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
novovrijeme je napisao/la: Citat: RSE: Slažete li se sa ocjenom da će možda još teže biti popuniti Klub iz reda srpskog naroda u Domu naroda Federalnog parlamenta? Sve ove godine, bilo ih je i dosad manje. Vi ste ostavili, čini mi se, mogućnost da Centralna izborna komisija ima tu mogućnost da, ukoliko se Klub ne popuni, da onda oni koji nisu prošli na kandidatskim listama mogu biti u tom Domu. Ali, je li to, zapravo, fer? Ako ne prođete na izborima, onda tek tako da uđete samo zato što nedostaje nekog naroda. Šmit: To je pravo pitanje. To je tačno. Ali, evo, dopustite da odem jednu sekundu unazad. Ustvari, time ne opisujete probleme Izbornog zakona gdje je od 17 postalo 23, nego je to ustvari glavni problem u BiH i mi se na to moramo osloniti i od toga početi. Dakle, odluke koje je donio Volfgang Petriš (Wolfgang Petrisch), one kažu, isto tako, da i u Federalni Dom naroda treba da uđu predstavnici svih naroda, jer, i tada, ta odluka već nije bila sasvim načelna i trebalo je obezbijediti mjesta da dođe dovoljno Srba. Ako posmatramo i ljudska prava, iz aspekta ljudskih prava, mi trebamo obezbijediti da se svako može kandidirati za određene pozicije. Zbog toga, smatram da ste Vi u pravu, da je to ispravno, ali zbog toga ću ja ipak uzeti to, da tako kažem, tu opciju da i oni koji nisu izabrani na samim izborima da oni ipak mogu ući u Dom naroda, jer, na kraju krajeva, izbori nisu takmičenje za mis ili mistera, nego je to ipak jedna politička utakmica i svi trebaju imati tu mogućnost. https://avaz.ba/vijesti/bih/777341/smit ... etbegovicaMogli bi ga sad izgubiti a? Kako sad ide računica? Koliko će biti pravih Srba u klubu od 23? I koliko je potrebno? Šta bi značilo ako bi mi imali natpolovičnu većinu? Sad ću ja sa junuzarijom, nema smisla toliko povećati dom naroda Federacije osim ako ne namjeravaju proširit Federaciju, kako je prvotno i bilo planirano. Nije da ja to baš želim, mada nisam ni protiv ali doista ovo povećanje i uvođenje Ostalih tukne na takvo što.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani izgubili kontolu nad srpskim Dom naroda FBiH Postano: 06 lis 2022, 11:07 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Citat: RSE: Slažete li se sa ocjenom da će možda još teže biti popuniti Klub iz reda srpskog naroda u Domu naroda Federalnog parlamenta? Sve ove godine, bilo ih je i dosad manje. Vi ste ostavili, čini mi se, mogućnost da Centralna izborna komisija ima tu mogućnost da, ukoliko se Klub ne popuni, da onda oni koji nisu prošli na kandidatskim listama mogu biti u tom Domu. Ali, je li to, zapravo, fer? Ako ne prođete na izborima, onda tek tako da uđete samo zato što nedostaje nekog naroda. Šmit: To je pravo pitanje. To je tačno. Ali, evo, dopustite da odem jednu sekundu unazad. Ustvari, time ne opisujete probleme Izbornog zakona gdje je od 17 postalo 23, nego je to ustvari glavni problem u BiH i mi se na to moramo osloniti i od toga početi. Dakle, odluke koje je donio Volfgang Petriš (Wolfgang Petrisch), one kažu, isto tako, da i u Federalni Dom naroda treba da uđu predstavnici svih naroda, jer, i tada, ta odluka već nije bila sasvim načelna i trebalo je obezbijediti mjesta da dođe dovoljno Srba. Ako posmatramo i ljudska prava, iz aspekta ljudskih prava, mi trebamo obezbijediti da se svako može kandidirati za određene pozicije. Zbog toga, smatram da ste Vi u pravu, da je to ispravno, ali zbog toga ću ja ipak uzeti to, da tako kažem, tu opciju da i oni koji nisu izabrani na samim izborima da oni ipak mogu ući u Dom naroda, jer, na kraju krajeva, izbori nisu takmičenje za mis ili mistera, nego je to ipak jedna politička utakmica i svi trebaju imati tu mogućnost. https://avaz.ba/vijesti/bih/777341/smit ... etbegovicaMogli bi ga sad izgubiti a? Kako sad ide računica? Koliko će biti pravih Srba u klubu od 23? I koliko je potrebno? Šta bi značilo ako bi mi imali natpolovičnu većinu? Imali neko pametan da mi odgovori na pitanje?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Muslimani izgubili kontolu nad srpskim Dom naroda FBiH Postano: 06 lis 2022, 11:41 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Jedini razlog sto imate dodatna 2, je sto nije bilo dovoljno Srba u skupštinama muslimanskih kantona.
Inače bi bili na 3.
10 od 17 je ogromna brojka. @Robbie MO Kakva je sada računica nakon schmitovog nametanja?
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Muslimani izgubili kontolu nad srpskim Dom naroda FBiH Postano: 06 lis 2022, 12:01 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Srbi ne treba da imaju nikakva prava u federaciji Naravno da ne trebaju al vi ste inzistirali da moraju imat.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|