|
|
Stranica: 3/5.
|
[ 104 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 26 tra 2025, 11:57 |
|
|
Karabaja je iz Gračanice, kako to ne znate cc. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1455 of 2558 - 56.88%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 26 tra 2025, 12:04 |
|
|
|
Preciznije, Stipan Polje
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 26 tra 2025, 12:46 |
|
|
horus je napisao/la: Naši trebaju prestati biti vagine, te konačno se okuražiti i zahtijevati uspostavu HB. Uz konfederalizaciju protektorata. Naši puštaju drugima čast da sruše leš. Slično je bilo i sa SFRJ, Slovenci su izašli prvi. Ali smo se mi spremali za neizbježno, nismo bili tutleki ko pöturice. Ono što bi naši trebali napraviti je uspostavu međužupanijskog koordinativnog tijela (na to imamo pravo po Daytonu) koje bi promicalo hrvatske interese. Recimo da se sastoji od tri hvatske, dvije miješane, a mogu i hrvatski predstavnici iz USK i ZDKa. Možemo ga i nazvati Velika skupština Hercegbosne, ali s tim djelom je sasvim ok malo pričekati. Treba spremiti vlast i sve organe na novo doba, ne nužno pod potpunim imenom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 26 tra 2025, 12:50 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44977 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
To već postoji u vidu HNS-a.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ante1950
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 26 tra 2025, 12:52 |
|
|
Tomba17 je napisao/la: Preciznije, Stipan Polje Stjepan Polje je dosta staro naselje koje je postojalo još u praistoriji , a kasnije i u srednjem vijeku. U turskim dokumentima ovo naselje se pojavljuje veoma rano. Prema dr. A. Handžiću Stjepan Polje je do 1528. godine bilo naseljeno Vlasima, kao i selo Gračanica, u kojem je bio rudnik željeza, zatim varoš grada Sokola, te sela Drenovac, Orahovica, Gornja Lohinja, Donja Lohinja, Brijesnica i Klokotnica. Od 1528. kada su Osmanlije došle na ovo područje, te uslijed procesa islamizacije, neislamskog stanovništva je sve manje. Od tog doba kao najveći dio stanovištva sačinjavaju muslimani. U periodu 18. i početkom 19. stoljeća u Stjepan Polje, i okolna sela dolaze i trajno se naseljavaju muslimanske porodice iz Srbije i to većinom iz Užica. Također, ovdje su se naseljavale i porodice iz Hercegovine, Mađarske te prekosavske i (najvećim dijelom) podrinjske oblasti. Godine 1878. Bosna i Hercegovina pada pod vlast Austro-Ugarske, te administrativno-pravnim promjenama Stjepan Polje ulazi u okvir Gračaničkog sreza. Karabaja Srbineee
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 26 tra 2025, 13:05 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2434 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Karabaja je napisao/la: Ljudi što ste navalili na Gradačac nisam ja iz Gradačca Ja sam mislio da si ti Abdićevac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 26 tra 2025, 13:20 |
|
|
oak je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ljudi što ste navalili na Gradačac nisam ja iz Gradačca Ja sam mislio da si ti Abdićevac. Od 15. marta Karabaja je operativac KOS-a.
_________________ Lepi Mica za americkog ambasadora!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 26 tra 2025, 14:04 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ljudi što ste navalili na Gradačac nisam ja iz Gradačca Jako si me razočarao.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 26 tra 2025, 14:26 |
|
|
Ceha je napisao/la: horus je napisao/la: Naši trebaju prestati biti vagine, te konačno se okuražiti i zahtijevati uspostavu HB. Uz konfederalizaciju protektorata. Naši puštaju drugima čast da sruše leš. Slično je bilo i sa SFRJ, Slovenci su izašli prvi. Ali smo se mi spremali za neizbježno, nismo bili tutleki ko pöturice. Ono što bi naši trebali napraviti je uspostavu međužupanijskog koordinativnog tijela (na to imamo pravo po Daytonu) koje bi promicalo hrvatske interese. Recimo da se sastoji od tri hvatske, dvije miješane, a mogu i hrvatski predstavnici iz USK i ZDKa. Možemo ga i nazvati Velika skupština Hercegbosne, ali s tim djelom je sasvim ok malo pričekati. Treba spremiti vlast i sve organe na novo doba, ne nužno pod potpunim imenom. Možeš napisati poturice. Prošla su vremena cenzure slobode govora. Poturica je književna riječ u hrvatskom jeziku. Čak su i drame na daskama nosile naslov "Poturica". Ako se ne cenzurira zvanje nekoga genocidnim ili UZP-om, riječ poturica, koja nije diskutabilna, nema se što cenzurirati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 26 tra 2025, 14:56 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Ceha je napisao/la: Naši puštaju drugima čast da sruše leš. Slično je bilo i sa SFRJ, Slovenci su izašli prvi. Ali smo se mi spremali za neizbježno, nismo bili tutleki ko pöturice.
Ono što bi naši trebali napraviti je uspostavu međužupanijskog koordinativnog tijela (na to imamo pravo po Daytonu) koje bi promicalo hrvatske interese. Recimo da se sastoji od tri hvatske, dvije miješane, a mogu i hrvatski predstavnici iz USK i ZDKa. Možemo ga i nazvati Velika skupština Hercegbosne, ali s tim djelom je sasvim ok malo pričekati.
Treba spremiti vlast i sve organe na novo doba, ne nužno pod potpunim imenom.
Možeš napisati poturice. Prošla su vremena cenzure slobode govora. Poturica je književna riječ u hrvatskom jeziku. Čak su i drame na daskama nosile naslov "Poturica". Ako se ne cenzurira zvanje nekoga genocidnim ili UZP-om, riječ poturica, koja nije diskutabilna, nema se što cenzurirati. E super, napokon. Ta riječ, Poturice ih jako dobro opisuje. Ista stvar kao i s bugarskim Pomacima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 26 tra 2025, 15:24 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2434 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Gori poturica nego Turčin  stara izreka većinom točna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 26 tra 2025, 15:36 |
|
|
|
Neka njih matici. Tamo imaju svog prostora kojeg žele, a bome i mora. Ovdje su zbilja viška.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 26 tra 2025, 15:47 |
|
|
Kroz zivot ih kuran vodi, okoreli fanatici! Bez kulture ko divljaci alakaju! Gospon Branko ih u par reci opisao za vjek i vjekova 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 26 tra 2025, 16:15 |
|
|
Ante1950 je napisao/la: Tomba17 je napisao/la: Preciznije, Stipan Polje Stjepan Polje je dosta staro naselje koje je postojalo još u praistoriji , a kasnije i u srednjem vijeku. U turskim dokumentima ovo naselje se pojavljuje veoma rano. Prema dr. A. Handžiću Stjepan Polje je do 1528. godine bilo naseljeno Vlasima, kao i selo Gračanica, u kojem je bio rudnik željeza, zatim varoš grada Sokola, te sela Drenovac, Orahovica, Gornja Lohinja, Donja Lohinja, Brijesnica i Klokotnica. Od 1528. kada su Osmanlije došle na ovo područje, te uslijed procesa islamizacije, neislamskog stanovništva je sve manje. Od tog doba kao najveći dio stanovištva sačinjavaju muslimani. U periodu 18. i početkom 19. stoljeća u Stjepan Polje, i okolna sela dolaze i trajno se naseljavaju muslimanske porodice iz Srbije i to većinom iz Užica. Također, ovdje su se naseljavale i porodice iz Hercegovine, Mađarske te prekosavske i (najvećim dijelom) podrinjske oblasti. Godine 1878. Bosna i Hercegovina pada pod vlast Austro-Ugarske, te administrativno-pravnim promjenama Stjepan Polje ulazi u okvir Gračaničkog sreza. Karabaja Srbineee Moji su dosli od Travnika. Ako je tu bilo Srba omda koguce da sam Srbin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 26 tra 2025, 16:26 |
|
|
Ceha je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Možeš napisati poturice. Prošla su vremena cenzure slobode govora. Poturica je književna riječ u hrvatskom jeziku. Čak su i drame na daskama nosile naslov "Poturica".
Ako se ne cenzurira zvanje nekoga genocidnim ili UZP-om, riječ poturica, koja nije diskutabilna, nema se što cenzurirati.
E super, napokon. Ta riječ, Poturice ih jako dobro opisuje. Ista stvar kao i s bugarskim Pomacima. Pomak, Achrjan, Poganets, Marvak, Poturnak
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 26 tra 2025, 16:27 |
|
|
|
Došli prije 100 godina minimalno. Od tada se množe sa Srbima i ti si samo Srbin čiji su daleki preci Hrvati iz Travnika. Kap hrvatske krvi u srpskim žilama
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 26 tra 2025, 17:02 |
|
|
|
Molim bez vrijeđanja.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1455 of 2558 - 56.88%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 26 tra 2025, 17:09 |
|
|
|
Karabaja je slika i prilika lika iz Travnicke Hronike
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 26 tra 2025, 17:29 |
|
|
Tomba17 je napisao/la: Ceha je napisao/la: E super, napokon. Ta riječ, Poturice ih jako dobro opisuje. Ista stvar kao i s bugarskim Pomacima.
Pomak, Achrjan, Poganets, Marvak, Poturnak Povjesni nazivi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 27 tra 2025, 06:39 |
|
|
Citat: Moji su dosli od Travnika. Ako je tu bilo Srba omda koguce da sam Srbin. Ipak će biti helikopterčić za Karabaju, trostrukog agenta :)
_________________ Step by step, heart to heart Left, right, theft We all fall down...like toy soldiers
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 28 tra 2025, 17:36 |
|
|
PO CIJENU RUŠENJA KVORUMAKako pojasniti situaciju u Domu naroda: Svako sarađuje sa svakim, samo HDZ ne napušta SNSDhttps://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-pojasniti-situaciju-u-domu-naroda-svako-saraduje-sa-svakim-samo-hdz-ne-napusta-snsd/250425077"Osam delegata koji su sjednicu napustili su: dva delegata iz opozicionih stranaka iz Republike Srpske, Zlatko Miletić (ZNG), te svih pet delegata iz Kluba Bošnjaka, što uključuje, i dalje formalno, vlast (Kemal Ademović) i opoziciju (SDA, DF, SBiH).
Na sjednici su ostali delegati SNSD-a, HDZ-a i Ilija Cvitanović (HDZ 1990), čime je još jednom dokazano da su ove dvije stranke, uz svog "vjernog" Cvitanovića, nastavile saradnju kojoj se ne nazire kraj".Kakvi su Mujage luđaci Ispada da je razlog njihovog rušenja kvoruma bilo nekakvo rasvijetljavanje saradnje SNSD-HDZ  Ono - kada pustim toplu vodu ruke su mi mlake.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 28 tra 2025, 17:44 |
|
|
|
Meni jedna stvar nije jasna. Zasto Bosnje ruse kvorum u domu naroda zbog izbornog zakona kada ovako i onako bez njih se ne moze izglasati taj zakon u zastupnickom domu? Cemu sve to?
_________________ "...to work together to pursue local solutions that have the support of all constituent peoples." - Sincerely, Donald J. Trump.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 28 tra 2025, 18:06 |
|
|
zet je napisao/la: Meni jedna stvar nije jasna. Zasto Bosnje ruse kvorum u domu naroda zbog izbornog zakona kada ovako i onako bez njih se ne moze izglasati taj zakon u zastupnickom domu? Cemu sve to? Mislim da je tako zbog hitne procedure/postupka kojim se mijenja postojeći zakon.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 28 tra 2025, 18:08 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Muslimani opet srušili kvorum u Domu naroda BiH Postano: 28 tra 2025, 18:14 |
|
|
DOM VAPI ZA RJEŠENJEMŠta sprema Christian Schmidt za deblokadu Doma naroda? Opcije su izmjena Poslovnika i oduzimanje mandatahttps://www.klix.ba/vijesti/bih/sta-sprema-christian-schmidt-za-deblokadu-doma-naroda-opcije-su-izmjena-poslovnika-i-oduzimanje-mandata/250428082"Kako saznaje Klix.ba, jedan od problema koje Schmidt planira uskoro riješiti je anarhija u vođenju Doma naroda BiH i često obaranje kvoruma s obzirom na to da se "dvije većine" utrkuju ko će prije izaći sa sjednice i onemogućiti rad Doma.
Način na koji bi to mogao riješiti je smanjivanje broja delegata potrebnih za kvorum, a što Klix.ba saznaje iz različitih, "suprotstavljenih" izvora. Razmišlja se u pravcu spuštanja broja od minimalna tri delegata iz svakog konstitutivnog naroda na dva u slučaju da na sjednici nema kvoruma. Zatim, bi u slučaju nepostojanja kvoruma sa minimalnih dva delegata iz reda srpskog/bošnjačkog/hrvatskog naroda na narednoj sjednici bilo dovoljno i da prisustvuje samo jedan delegat."Ukoliko napravi ovu ludost, do juna se rastajemo.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Teuton i 51 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|