|
|
Stranica: 3/13.
|
[ 310 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 13:24 |
|
|
Citat: Ko bi da diže barikade u Sarajevu i nasjedne na Dodikovu provokaciju koji želi baš takvu reakcijuA možda bi političar koji želi pocijepati BiH baš i želio takav scenario. Možda je centralni defile baš iz tog razloga za ovaj 9. januar prebačen iz Banje Luke kod Sarajeva. Možda namjerno Bošnjake naziva muslimanima. Možda je sve namjerno da bi mogao pokazati prstom i reći "jesam vam rekao!?". https://www.klix.ba/vijesti/bih/ko-bi-d ... /230105002 Muslimani zaprijete Srbima. Pa se useru, proradi im PTPS i ne urade ništa. Samo lažu, blefiraju, pucaju iz prazne i sramote se. Jako slab narod i velike kukavice. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 13:26 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kontam neki vaš punkt. Otkud znam gdje će policija vršiti kontrolu. Neće nikom gaće skidati to je sigurno. Istinit događaj tijekom akcije Abih na Vlašiću.. Tip logističar abih zalutao sa konjem u mećavi i naleti na svoje, ali bez oznaka. Uhvate ga i krenu ispitivanja tko si što si, ovaj jadan zakukao ama vaš sam, musliman, Alaha mi! Jok, skidaj gaće da provjerimo! Veli logističar..a ja usranih vremena, više se vjeruje qurzu neg' Alahu  To vjerujem da se desilo. To ko ona scena iz Sivi kamion crvene boje 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 13:29 |
|
|
|
Ona blamaža ispred OHR-a ih je doslovno ogolila. Posustali. Gotovo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 13:34 |
|
|
|
Stotine raznih ratnih udruga i organizacija i svi šute. Zašto? Izvlače sigurne milijune maraka i nikom pametnom nije na kraj pameti da to ugrožava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 13:37 |
|
|
novem je napisao/la: Mujo 30 godina nešto najavljuje.  Mujo sporo pali, ali kad upali trese se zgrada Ohr-a od 50-ak penzosa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 13:38 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Citat: Ko bi da diže barikade u Sarajevu i nasjedne na Dodikovu provokaciju koji želi baš takvu reakcijuA možda bi političar koji želi pocijepati BiH baš i želio takav scenario. Možda je centralni defile baš iz tog razloga za ovaj 9. januar prebačen iz Banje Luke kod Sarajeva. Možda namjerno Bošnjake naziva muslimanima. Možda je sve namjerno da bi mogao pokazati prstom i reći "jesam vam rekao!?". https://www.klix.ba/vijesti/bih/ko-bi-d ... /230105002 Muslimani zaprijete Srbima. Pa se useru, proradi im PTPS i ne urade ništa. Samo lažu, blefiraju, pucaju iz prazne i sramote se. Jako slab narod i velike kukavice.  Koji Muslimani? Pa ne predstavlja par minornih udruga Muslimane. Većinu zaboli ona stvar za 9.1.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 13:39 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Muslimani zaprijete Srbima. Pa se useru, proradi im PTPS i ne urade ništa. Samo lažu, blefiraju, pucaju iz prazne i sramote se. Jako slab narod i velike kukavice.  Koji Muslimani? Pa ne predstavlja par minornih udruga Muslimane. Većinu zaboli ona stvar za 9.1. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 13:51 |
|
|
|
Realno vidjela se masa za doček nove godine u Sarajevu.
Za one prosvjede protiv izbornog zakona vidjelo se da Sarajlije to ne podržavaju.
Sad je glavni sljedeći korak maknuti SDA. U stvari izgleda SDA je najveći krivac zašto BiH već desetljećima ne napreduje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 13:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Realno vidjela se masa za doček nove godine u Sarajevu.
Za one prosvjede protiv izbornog zakona vidjelo se da Sarajlije to ne podržavaju.
Sad je glavni sljedeći korak maknuti SDA. U stvari izgleda SDA je najveći krivac zašto BiH već desetljećima ne napreduje. Ma ovu balavurdiju, što bi vazda nešto eskalirala preko tuđih leđa, treba istjerati na mraz nek kopaju rovove. Pa ako im se svidi, lako se prošire aktivnosti. Vrijedi i za stare klocove.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 13:56 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Realno vidjela se masa za doček nove godine u Sarajevu.
Sad je glavni sljedeći korak maknuti SDA. U stvari izgleda SDA je najveći krivac zašto BiH već desetljećima ne napreduje. Ma ovu balavurdiju, što bi vazda nešto eskalirala preko tuđih leđa, treba istjerati na mraz nek kopaju rovove. Pa ako im se svidi, lako se prošire aktivnosti. Vrijedi i za stare klocove. Starim klocovima treba dati zadatak da pod opremom pretrče 10-15 metara od zaklona do zaklona. Pola bi ih se jedva ustalo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 14:06 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Istinit događaj tijekom akcije Abih na Vlašiću.. Tip logističar abih zalutao sa konjem u mećavi i naleti na svoje, ali bez oznaka. Uhvate ga i krenu ispitivanja tko si što si, ovaj jadan zakukao ama vaš sam, musliman, Alaha mi! Jok, skidaj gaće da provjerimo! Veli logističar..a ja usranih vremena, više se vjeruje qurzu neg' Alahu  Eto resenja. Postave punkt i svi koji hoce da prodju moraju prvo da skinu gace. Treba to da uvedu svugde u 22%.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 14:09 |
|
|
NSOS je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Istinit događaj tijekom akcije Abih na Vlašiću.. Tip logističar abih zalutao sa konjem u mećavi i naleti na svoje, ali bez oznaka. Uhvate ga i krenu ispitivanja tko si što si, ovaj jadan zakukao ama vaš sam, musliman, Alaha mi! Jok, skidaj gaće da provjerimo! Veli logističar..a ja usranih vremena, više se vjeruje qurzu neg' Alahu  Eto resenja. Postave punkt i svi koji hoce da prodju moraju prvo da skinu gace. Treba to da uvedu svugde u 22%. Eto neće biti nikakav punkt. Čampara objasnio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 14:12 |
|
|
Zelene beretke traže blokiranje ulica na linijama razdvajanja u SarajevuUdruženje Zelene Beretke uputilo je zahtjev za blokiranje ulica u Sarajevu kako bi održali mirne proteste povodom održavanja centralne manifestacije povodom obilježavanja, 9. januara, dana Republike Srpske kojeg je Ustavni sud Bosne i Hercegovine proglasio neustavnim. Kako su naveli u saopćenju, građani žele da na linijama entitetskog razdvajanja održe mirne proteste. U objavi iz Zelenih beretki, koje su organizator protesta, napisali su da traže obustavu saobraćaja u određenim ulicama kako bi održali mirne proteste. Podsjetimo, danas su se oglasili iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. "Građane i posjetioce Kantona Sarajevo molimo za saradnju sa policijom, pozivamo ih da nadležnim policijskim upravama prijave svaki vid eventualnog protivpravnog ponašanja, te da se suzdrže od bilo kakve reakcije na eventualne provokacije koje imaju za cilj narušavanje javnog reda i mira i opće sigurnosti na području našeg kantona. Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su nedvosmisleno spremni i sposobni adekvatno odgovoriti svim sigurnosnim izazovima u okvirima svojih nadležnosti", navedeno je, između ostalog, u saopćenju MUP-a KS. https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... evu/479805
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 14:17 |
|
|
|
Je li jači Čampara ili Zelene beretke?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 14:22 |
|
|
|
Bas su pickice ako ne postave barikade. Ali oni su uvijek bili pickice, cijeli rat nisu pomjerili liniju pola metra.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 14:25 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Muslimani zaprijete Srbima. Pa se useru, proradi im PTPS i ne urade ništa. Samo lažu, blefiraju, pucaju iz prazne i sramote se. Jako slab narod i velike kukavice.  Koji Muslimani? Pa ne predstavlja par minornih udruga Muslimane. Većinu zaboli ona stvar za 9.1. Znam zato i kažem. Jebe se njima za RS. Davno su oni pola Bosne halalili, samo zasmijavaju Srbe i brukaju se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 14:27 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
Nekolicina ekstrema je odavno u tefterima. Svaki ulazak na teritorij RS-a biće im možda i posljednji put da uđu. Ovdje ne mislim na likvidaciju, da se razumijemo, već na hapšenje i krivičnu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 14:27 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Je li jači Čampara ili Zelene beretke? Pih, ne znaš ko ti je ministar MUP-a A Švrakić je tek predsjednik udruženja Zelene beretke. Sam zaključi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
|
|
Rutinerr je napisao/la: NSOS je napisao/la: Eto resenja. Postave punkt i svi koji hoce da prodju moraju prvo da skinu gace. Treba to da uvedu svugde u 22%. Eto neće biti nikakav punkt. Čampara objasnio. Naravno da neće. Samo lažete i blefirate. Džamija preko NVO džemata pusti buvu a onda se povučete kad vidite da kmeka ne prolazi dalje od Kozije ćuprije. To sam i rekao da će se desiti. Pičke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 14:29 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Eto neće biti nikakav punkt. Čampara objasnio. Naravno da neće. Samo lažete i blefirate. Džamija preko NVO džemata pusti buvu a onda se povučete kad vidite da kmeka ne prolazi dalje od Kozije ćuprije. To sam i rekao da će se desiti. Pičke. Ko laže? Vidi ti to sa Švrakićem. On ima neke ideje. Pa ako dođe da blokira, vi mu nedajte. Eto ti ćeš nekom reći da laže, koliko ste samo referenduma i anketa organizovali, a ni jedno se nije desilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 14:30 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Mystic C je napisao/la: Ostani do utorka, vidiš da ovi tvoji postavljaju granicu. Što je sigurno, sigurno je, da ne izbije kakav belaj pri povratku.
Nema tu nikakve granice. Samo policijski punkt za kontrolu zadriglih pjandura. Đe ti je punkt? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 14:31 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Je li jači Čampara ili Zelene beretke? Pih, ne znaš ko ti je ministar MUP-a A Švrakić je tek predsjednik udruženja Zelene beretke. Sam zaključi. A Čampara je ministar? Ok, ali opet tko zna, ako bi policija djelovala protiv ratnih veterana to ne bi dobro izgledalo u javnosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 14:31 |
|
|
Kao što rekoh. novovrijeme je napisao/la: Ja mislim da Muslimani opet lažu i da neće staviti punktove. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 14:32 |
|
|
|
Najbolje je sto ce ih hapsiti i barikade razbijati MUP KS. Ako ne postave barikade, pickice kao i cijeli rat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Muslimani pozivaju na barikade i zatvaranje granice prema RS Postano: 05 sij 2023, 14:35 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Pih, ne znaš ko ti je ministar MUP-a A Švrakić je tek predsjednik udruženja Zelene beretke. Sam zaključi. A Čampara je ministar? Ok, ali opet tko zna, ako bi policija djelovala protiv ratnih veterana to ne bi dobro izgledalo u javnosti. Da, ministar federalnog MUP-a. Pa vjerujem da će policija morati reagovati ako je najavljen skup. Da li će ga dozvoliti, zabraniti, ostaje da se vidi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|