|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 115 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Muslimani su zbog Komšića izgubili ne samo podršku Hrvatske, nego sada i Amerike Postano: 01 svi 2021, 22:05 |
|
|
Inače već ste palestinizirani. Samo što ne možete ništa odlučivat samostalno za razliku od palestinaca. Nebula je u pravu da bi u svom entitetu mogli bez dozvole HDZa radit što hoćete samo što Nebula zamišlja velik dio hrvatske zemlje u muslimanskom entitetu i to neće moć proć Zna se što je HVO unio u BiH i tu nema ni centimetra popuštanja.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Fela Kuti
|
Naslov: Re: Muslimani su zbog Komšića izgubili ne samo podršku Hrvatske, nego sada i Amerike Postano: 02 svi 2021, 02:05 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Nebula je napisao/la: Zato što ja želim da Bošnjaci imaju svoj entitet gdje sami upravljaju svojom sudbinom. Pa koliki je da je.
A ne neki zajednički entitet sa Hrvatima pri čemu Hrvati kojih je 20% u tom entitetu imaju veto preko doma naroda na sve odluke.
Nisam za Bošnjakistan ali jesam za 3 entiteta. I to govorim sve ove godine. 3 entiteta su moj favorite model.
Ali SDA neće da Bošnjaci imaju svoj entitet. U takvom entitetu oni ne bi mogli biti na vlasti. Ovako imaju osiguranu vlast jer ovi iz opozicije neće u vlast sa nacionalistima iz HDZ-a. Da Bošnjaci imaju svoj entitet SDA bi bila opozicija. Zato će SDA izabrati zajednički entitet sa pola vlasti radije nego bošnjački entitet sa 0 vlasti.
Svako stvaranje zasebnog bošnjačkog entiteta vodi u palestinizaciju. Na pada mi na pamet da živim u entitetu koji je ideološki osuđen da bude mala muslimanija i da trpim sva sranja koje bi nam to donijelo i od susjeda i iznutra od različitih budaletina. Vrlo je opasno u kršćanskoj Europi sva jaja stavljati samo u jednu muslimansku košaricu. Treba misliti na budućnost, i dan i komad politika neće donijeti rezultat. Ako bismo mogli birati trebali bi se nastojati priključiti u širi kontekst "hrvatskog svijeta" naspram onog srpskog. Prvo da se efektivno suprostavimo Srbiji, a drugo da je nas Hrvatska zastupa u kršćanskoj Europi i da se stvari relativiziraju. "Sukob civilizacija" nama nije u interesu. Nažalost ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) , Palestinizacija Bosanskih Muslimana je neizbježna i nepovratna pojava, a ti i tvoj način razmišljanja je odličan primjer toga. Palestinizacija je filozofija, pogled na svijet oko sebe. Zašto se Slovaci ne boje Palestinizacije? Pa oni prihvataju svoju okolinu (kakva god da je ) i vide svoju budućnost kao dio te iste okoline, regije i kontinenta na kojem žive. Ali vi, Muslimani Bosne gledate na svoju okolinu sa dubokim prezirom, ljubomorom i nikad zadovoljenim apetitom za širenjem životnog prostora i osvetom nad kajfirima za 123 đemosajd. Uffff, zajebata situacija
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Muslimani su zbog Komšića izgubili ne samo podršku Hrvatske, nego sada i Amerike Postano: 02 svi 2021, 02:29 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Prvo da se efektivno suprostavimo Srbiji, a drugo da je nas Hrvatska zastupa u kršćanskoj Europi i da se stvari relativiziraju. "Sukob civilizacija" nama nije u interesu. Ti baš nemaš srama ni stida. Tipični Musliman. Neki dan si pozivao na potpuno uništenje Hrvata iz BiH. Ratom. A sad bi da vas Hrvatska zastupa i hrani dok ne ojačate da nam opet nož u leđa jel Nadam se da cvječari i dodrinaši ovi upijaju. Prvo prestani lagat na vagone. Nikad u životu nisam ni pomislio, a kamoli rekao nešto protiv Hrvata katolika kao ljudi, i nemoj mi lijepiti nešto s čime veze nemam, niti sam kada imao. Nesreća bilo koje dijela hrvatskog korpusa je i moja nesreća. Slabljenje hrvatskog korpusa u BiH je nesreća koju živim svaki dan. Ljudi se na ljude oslanjaju, a stoka za rogove. Ne slažem se sa politikom HDZ BiH, i na tome se sve završava. Ima gomila hrvatskih katoličkih opcija koje mi odgovaraju. Zalažem se i uvijek ću se zalagati za političko jedinstvo hrvatskog etničkog prostora u koji ubrajam RH i BiH. Zato me toliko mrziš, i svatko takav kao ti, i samo nastavite. Sve je u BiH hrvatsko. Pa pjevajte borbene. Pa nisam ja zidar po zanimanju da gledam samo što ću sutra. Nema razloga da se BiH kao hrvatski etnički prostor dalje rastače, i treba nešto ostaviti i praunucima, a ne sve danas razoriti i razroviti. Ne postoji asimiliacija u Hrvate. Ili si etnički Hrvat, pa se zvao Mujo ili Haso, ili nisi. To je povijesna datost. Druga je stvar što je ovdje prevladao milletski sustav pa smo ko na Bliskom Istoku po vjerama podijeljeni. Zna se vrlo dobro tko je, a tko nije Hrvat, Srbin, ovaj ili onaj. Pa makar se nikad ne priznalo.
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bobanovski
|
Naslov: Re: Muslimani su zbog Komšića izgubili ne samo podršku Hrvatske, nego sada i Amerike Postano: 02 svi 2021, 02:50 |
|
|
Nebula je napisao/la: weasel je napisao/la: E pa kasno ste se sjetili, trebali ste to jasno reći davnih davnih dana i to svojim šefovima iz hambasada.
Danas nema teoretske šanse za time, potpuno je jasno da bi taj treći Bošnjački entitet s vremenom postao Bošnjakistan, Srbi ti nikad neće odustati od raspada i to Amerikanci znaju.
Također dati 100% vlasti nad nekim područjem likovima iz SDA? U srcu Europe? Nakon svega što znaju o njima u zadnjih 25+ godina...
Nemate nikakve šanse, sudbina vam je ili životarenje u daytonskoj BiH koja će biti uređena prema originalnom slovu daytona, ili u konfederaciji s Hrvatskom gdje će vas amerikanci utrpati ukoliko se Srbi odvoje.
Nastavimo li odbijati sporazum sa Hrvatima (čitaj: izborni zakon) biće 3 entiteta. Pa nisu slučajno sad počeli non paperi da kruže. I 93-će kad smo ratovali sa Hrvatima nikome nije bio problem Bošnjačka država. Vršili se pritisci da prihvatimo svoju državu na 33,3% BiH. Lord Owen javno govorio da nikome na zapadu nije problem bošnjačka država. Bilo je i ostalo: ako ste sa Hrvatima onda je jedinstvena BiH zakon. Ako niste sa Hrvatima onda je podjela BiH zakon. Ja se nadam da nećemo prihvatiti IZ. Ali znam da hoćemo. Smišan si 1993 ste imali operaciju Neretva 93 koja je trebala ići u isti sat sa Srbima RSK koji su trebali presijeću Hrvatsku osvajanjem Gospića a vi odvajanjem Dubrovnika. HV je to operativno doznao 2 sata prije akcije, krenula je operacija Medački džep nakon čega su Francuzi dovukli svoje teretnjake i prijetili udarom na RH. Francuzi i Britanci su 1993 podržavali sukob između nas zbog Srba kao svojih saveznika iz oba svjetska rata, 1994 su bili protiv Oluje u UN-u i huškali vas na nas. Kasnije im je se promijenila politika tek nakon 1995 tj odlaska Mitteranda i 1999 su vodili bombardiranje Srbije. Isto tako MZ je do prije 2 godine ponižavala Hrvate od Mostara, Stoca i okupacije doma naroda. Srbi na našem mjestu već sjebali ovo ***
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Muslimani su zbog Komšića izgubili ne samo podršku Hrvatske, nego sada i Amerike Postano: 02 svi 2021, 04:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77483 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
bobanovski je napisao/la: Nebula je napisao/la: Nastavimo li odbijati sporazum sa Hrvatima (čitaj: izborni zakon) biće 3 entiteta. Pa nisu slučajno sad počeli non paperi da kruže.
I 93-će kad smo ratovali sa Hrvatima nikome nije bio problem Bošnjačka država. Vršili se pritisci da prihvatimo svoju državu na 33,3% BiH. Lord Owen javno govorio da nikome na zapadu nije problem bošnjačka država.
Bilo je i ostalo: ako ste sa Hrvatima onda je jedinstvena BiH zakon. Ako niste sa Hrvatima onda je podjela BiH zakon.
Ja se nadam da nećemo prihvatiti IZ. Ali znam da hoćemo.
Smišan si 1993 ste imali operaciju Neretva 93 koja je trebala ići u isti sat sa Srbima RSK koji su trebali presijeću Hrvatsku Može li malo više o ovome.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimani su zbog Komšića izgubili ne samo podršku Hrvatske, nego sada i Amerike Postano: 02 svi 2021, 09:13 |
|
|
Nebula je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Nebula prije dva tjedna govorio da "Sarajevo sasvim sigurno neće prihvatiti IZ, prije će ići na raspad države", a sada govori da je SDA prihvatila IZ, ali samo kao gledaju da ne izgube izbore 2022. Sarajevo ne bi. Ni ja ne bih. Većina naroda ne bi. Ali SDA hoće. Vidjećeš SDA ne može potpisati IZ jer treba 2/3 većina za promjenu ustava. Za 2/3 treba još muslimanskih stranaka. Dakle treba podrška Islamske zajednice i sastanak vodećih Talibana ili u Vijećnici ili Holidej inu. Iz iskustva znamo da su takvi skupovi tradicionalno zavšavali tako što bi Muslimani od svih opcija izabrali najgluplju moguću.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Muslimani su zbog Komšića izgubili ne samo podršku Hrvatske, nego sada i Amerike Postano: 02 svi 2021, 10:38 |
|
|
Nebula je napisao/la: Nastavimo li odbijati sporazum sa Hrvatima (čitaj: izborni zakon) biće 3 entiteta. Pa nisu slučajno sad počeli non paperi da kruže.
I 93-će kad smo ratovali sa Hrvatima nikome nije bio problem Bošnjačka država. Vršili se pritisci da prihvatimo svoju državu na 33,3% BiH. Lord Owen javno govorio da nikome na zapadu nije problem bošnjačka država.
Bilo je i ostalo: ako ste sa Hrvatima onda je jedinstvena BiH zakon. Ako niste sa Hrvatima onda je podjela BiH zakon.
Ja se nadam da nećemo prihvatiti IZ. Ali znam da hoćemo. Hoćete u trenutku kad shvatite da vam je 33.3% realnost, a da nema ni 100% BIH ni 51% BIH. Vama je raspad BIH katastrofa, posebno granica između vas i Hrvata, vaši to znaju, a inate se i glupiraju u nadi da mogu dobiti više. Kad shvate da ne mogu, onda će pristati, jednako kao i na Washingtonski sporazum nekada. Vama je raspad BIH biološki kraj, samo se ekipa sada nada da će 2022. pretvoriti FBIH u svoj entitet. Čim im to ne uspije, primirit će se. Neće pristati na raspad.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Muslimani su zbog Komšića izgubili ne samo podršku Hrvatske, nego sada i Amerike Postano: 02 svi 2021, 11:17 |
|
|
Nebula je napisao/la:
Nastavimo li odbijati sporazum sa Hrvatima (čitaj: izborni zakon) biće 3 entiteta. Pa nisu slučajno sad počeli non paperi da kruže.
Ja se nadam da nećemo prihvatiti IZ. Ali znam da hoćemo. Uvijek je bila problem bošnjačka država, sve te podjele su bile samo unutarnje i nisu predviđale raspad države. I vi nećete dobiti 33.3% države zato što niste držali 33.3% države prije Daytona ili nakon Daytona. Držali ste nekih 28% i to nakon što vam je HVO velikodušno doslovno polonio mrkonjićli džep za ništa. Vaša realnost je USK i trokutistan, bez poveznice i bez pristupa moru. Na vašem mjestu bi popravljao odnose s Hrvatima što prije. BiH Hrvati bi vas trenutno sve pustili niz vodu i zaista vam ne bi pomogli taman da ste u situaciji iz 1992. Perec Hrvati će vam pomoći (opet) ne zato što ste zaslužili nego zato što nam je potrebna ravnoteža odnosa u BiH, i sprječavanje stvaranja "srpskog svijeta".
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Nocna ptica
|
Naslov: Re: Muslimani su zbog Komšića izgubili ne samo podršku Hrvatske, nego sada i Amerike Postano: 02 svi 2021, 11:29 |
|
|
Bulervar na kliku Citat: Vidi samo Komšićevu boju lica. Jetra se proglasila distriktom i preti otcepljenjem od ostatka tela. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ceha
|
Naslov: Re: Muslimani su zbog Komšića izgubili ne samo podršku Hrvatske, nego sada i Amerike Postano: 02 svi 2021, 16:44 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Inače već ste palestinizirani. Samo što ne možete ništa odlučivat samostalno za razliku od palestinaca. Nebula je u pravu da bi u svom entitetu mogli bez dozvole HDZa radit što hoćete samo što Nebula zamišlja velik dio hrvatske zemlje u muslimanskom entitetu i to neće moć proć Zna se što je HVO unio u BiH i tu nema ni centimetra popuštanja. Neće biti ni muslimanskog entiteta ni države. BiH se dijeli između RH i Srbije.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ceha
|
Naslov: Re: Muslimani su zbog Komšića izgubili ne samo podršku Hrvatske, nego sada i Amerike Postano: 02 svi 2021, 16:52 |
|
|
Nocna ptica je napisao/la: Bulervar na kliku Citat: Vidi samo Komšićevu boju lica. Jetra se proglasila distriktom i preti otcepljenjem od ostatka tela. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Muslimani su zbog Komšića izgubili ne samo podršku Hrvatske, nego sada i Amerike Postano: 03 svi 2021, 14:02 |
|
|
Još jedan njihov žeton opet piša po "Bosni", muslimanima... Kad ih život prođe, onda dođu k pameti. Dosta primjera zadnjih godina: Divjak, Lovrenović, Jergović, Bogićević... A tek oni koji se zbog sramote ne smiju ni javiti. Postaje tradicija. Citat: 03. 05. 2021. u 13:45:00L.S. Nekadašnji član Predsjedništva Republike Bosne i Hercegovine, političar, novinar, pisac, istinski patriota Stjepan Kljujić za Radiosarajevo.ba kratko je komentarisao aktuelna dešavanja i bolne datume.
"Duboko sam razočan i gadi mi se trenutna politička situacija u Bosni i Herecegovini. Sramotno je da se 2. maj u Sarajevu nije obilježio na dostojan način, toliko je loših uspomena. Žao mi je branitelja, beskrajno sam tužan, boli me kad vidim u kakvoj su situaciji, koliko samo nepoštovanja", ističe Kljujić.
Naglašava kako nema intelektualne ekipe koja će se zalagati za ideju cjelovite, suvere Bosne i Hercegovine, za napredak i bolje uslove života.
Prema njegovim riječima, referendum o nezavisnosti BiH je najznačajniji događaj u historiji BiH i najveći uspjeh Bosne.
"Mi smo govorili po cijenu glave ne damo Bosnu, kakve podjele. Alija Izetbegović je pogriješio, Dayton se nije smio desit. Bio je referendum, pisao sam o tome u svojoj knjizi, gdje su i Srbi rekli DA za cjelovitu Bosnu i Hercegovinu. Ali, čemu sad priča o tome. Dodik nije inteligentan čovjek kad traži odvajanje, sve je besmisleno. Ovo što je ostalo na vlasti to su mali fašisti, izdajnici, nema zdrave pameti", kazao je Kljujić i poručio kako zaborav ne smijemo dozvoliti.
Izdani su najbolji ljudi naglašava Kjujić, otišle su ljudske gromade, mladost također odlazi, neko to mora zaustaviti, a perspektiva se mora promijeniti.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Muslimani su zbog Komšića izgubili ne samo podršku Hrvatske, nego sada i Amerike Postano: 03 svi 2021, 14:20 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8418 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
mirusvijetu je napisao/la: Komšić nije biran iz mržnje već patriotizma i nekog vida građanskog bunta. Zašto niste Komšića izabrali za Bošnjačkog člana predsjedništva, kad je već bunt u pitanju. Bio bi veći odjek.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Muslimani su zbog Komšića izgubili ne samo podršku Hrvatske, nego sada i Amerike Postano: 03 svi 2021, 14:23 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8418 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Dutch01 je napisao/la: Šta je to muštuluk? muštuluk je nagrada za dobru vijest.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bobanovski
|
Naslov: Re: Muslimani su zbog Komšića izgubili ne samo podršku Hrvatske, nego sada i Amerike Postano: 03 svi 2021, 15:03 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Smišan si
1993 ste imali operaciju Neretva 93 koja je trebala ići u isti sat sa Srbima RSK koji su trebali presijeću Hrvatsku
Može li malo više o ovome. topic19565.html
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|