|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 115 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 05 sij 2026, 10:33 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 6975 Lokacija: Izvan sebe
|
Karabaja je napisao/la: daramo je napisao/la: Muslimani i razum ne ide u istu rečenicu. Te iluzije više nitko nema niti u Zagrebu. Kaze lik koji mrzi drzavu u kojoj zivi. Kad se vi urazumite, prihvatite da zivite u BiH, prihvatite Sarajevo kao svoj glavni grad kao i demokratski izabrano predsjednistvo i ostale institucije BiH, tad mozemo pricati o razumu. Ali nisam optimistican Mrzim tzv Bih i to mi cini veliko zadovoljstvo. Nema ni jedan razlog da to govno od drzave volimo. Za takvo stanje ste iskljucivo vi krivi. serem institucije tzv bih kojima vladaju muslimani. Sta mi mozes? cak mi ni vasa tajna sluzba ne moze nista!
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 05 sij 2026, 10:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88256 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Old Fridolin je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Kaze lik koji mrzi drzavu u kojoj zivi. Kad se vi urazumite, prihvatite da zivite u BiH, prihvatite Sarajevo kao svoj glavni grad kao i demokratski izabrano predsjednistvo i ostale institucije BiH, tad mozemo pricati o razumu. Ali nisam optimistican Mrzim tzv Bih i to mi cini veliko zadovoljstvo. Nema ni jedan razlog da to govno od drzave volimo. Za takvo stanje ste iskljucivo vi krivi. serem institucije tzv bih kojima vladaju muslimani. Sta mi mozes? cak mi ni vasa tajna sluzba ne moze nista! Ne vladaju Muslimani institucijama BiH. Osim ako ne misliš da su Forto i Konaković toliko moćni da se sa ona 3 ministarstva rašire. Vladaju sa BiH Dodik i Čović. Ne postoji muslimanska tajna služba, nemaju ni države ni službe. Slijepi ko šišmiš.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 05 sij 2026, 10:47 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 6975 Lokacija: Izvan sebe
|
Robbie MO je napisao/la: Old Fridolin je napisao/la: Mrzim tzv Bih i to mi cini veliko zadovoljstvo. Nema ni jedan razlog da to govno od drzave volimo. Za takvo stanje ste iskljucivo vi krivi. serem institucije tzv bih kojima vladaju muslimani. Sta mi mozes? cak mi ni vasa tajna sluzba ne moze nista! Ne vladaju Muslimani institucijama BiH. Osim ako ne misliš da su Forto i Konaković toliko moći. Vladaju sa BiH Dodik i Čović. Ne postoji muslimanska tajna služba, nemaju ni države ni službe. Ti nas ne uljuljavaj u sigurnost. trebamo biti uvijek budni i oprezni. Institucije su njihove gdje god je vise od 20% muslimana.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 05 sij 2026, 10:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88256 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Šta je to država? Teritorij? Volimo teritorij. Toliko ga volimo da želimo što više. Muslimani 77% BiH nazivaju pogrdnim imenima, šumska, kamenjar... Vlada? Volimo premijerku Borjanu. Muslimani ju ne vole. Možda ljubav prema "Bosni" (netočan naziv države) znači ljubav prema oporbenoj SDA, ogranku turske AKP, i prema Islamskoj Zajednici ? 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 05 sij 2026, 10:52 |
|
|
|
Nepopularno mišljenje: izbacivanje naglavačke i deportacija muslimana sa 77% prostora BiH, je bio izraz ljubavi Hrvata i Srba prema Bosni.
Mislim, doslovce izvršenje posmrtne želje Kraljice Katarine. Na neki način, izvršenje oporuke posljednje kraljice.
Da ju se digne iz groba rekla bi da je 77% zadovoljna. Neka me netko uvjeri da se žena ne bi obradovala što smo izbacili Turke sa 3/4 BiH. Ako ćemo baš biti bez političke korektnosti...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 05 sij 2026, 11:25 |
|
|
|
Sa muslimanima je kao sa snijegom, moralna i zakonska obveza je počistiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 05 sij 2026, 11:35 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Nepopularno mišljenje: izbacivanje naglavačke i deportacija muslimana sa 77% prostora BiH, je bio izraz ljubavi Hrvata i Srba prema Bosni.
Mislim, doslovce izvršenje posmrtne želje Kraljice Katarine. Na neki način, izvršenje oporuke posljednje kraljice.
Da ju se digne iz groba rekla bi da je 77% zadovoljna. Neka me netko uvjeri da se žena ne bi obradovala što smo izbacili Turke sa 3/4 BiH. Ako ćemo baš biti bez političke korektnosti... Pa ne znam baš da je 77%, uspješno su deratizirani na 49% u RS, dok su u HB tek parcijalno. Zašto se ne kurče u Zvorniku, Višegradu, Foči, Srbrenicu da i ne spominjem, onako kako se kurče u Stocu, Jajcu, Vitez, znači, sve je to slabašno i parcijalno kod nas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 05 sij 2026, 11:44 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nepopularno mišljenje: izbacivanje naglavačke i deportacija muslimana sa 77% prostora BiH, je bio izraz ljubavi Hrvata i Srba prema Bosni.
Da ju se digne iz groba rekla bi da je 77% zadovoljna. Neka me netko uvjeri da se žena ne bi obradovala što smo izbacili Turke sa 3/4 BiH. Ako ćemo baš biti bez političke korektnosti... Pa ne znam baš da je 77%, uspješno su deratizirani na 49% u RS, dok su u HB tek parcijalno. Zašto se ne kurče u Zvorniku, Višegradu, Foči, Srbrenicu da i ne spominjem, onako kako se kurče u Stocu, Jajcu, Vitez, znači, sve je to slabašno i parcijalno kod nas. RS i HBŽ su same 60%. Tamo su ko bubice, u Livnu i Duvnu muslimani pričaju hrvatski, kao i u Orašju. Nemaju svojih škola.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 05 sij 2026, 11:53 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 7344 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Primarijus je napisao/la: Kako vam je karabaja bacio "durdubak" i sad ste skrenuli na temu koja nema nikakve veze sa onom iz naslova. Uvijek je tako... Ali mislim da smo većinom svoje o naslovu teme već rekli - muslimani imaju kratak rok i nemaju više međunarodne podrške. Ako misle da im je loše bilo 2022. godine sada je tu još gori po njih - Trump kojeg ne interesuje pravljenje nacija nego realno stanje i koju korist Amerika može izvuć. Čović je odlično poentirao jer je "dao Ameriki" nešto što mi ni nismo imali, sjebo je tako i Murhpyevu politiku jer je njihova ideja bila da južnu interkonekciju preuzme BH Gas i muslimani koji će mu vječno biti zahvalni. Čović, vidjevši da nema snage ni mogućnosti da osnuje hrvatsko poduzeće (realno mi nemamo ništa na terenu za takvo što), odlučio se da sve dadne Ameriki i time napravi još veću korist za amerikance nego ju je mislio ishoditi Murphy. Time je uveo BH Gasu moćnog konkurenta koji će ih zgaziti a ja se ne bih iznenadio da sjedište bude u Zagrebu Eto i to je primjer kada se muslimani nisu htjeli urazumiti pa prošli puno gore, ne samo da nemaju 33% ponuđenog udjela u novom plinskom poduzeću, nego imaju i jakog konkurenta tom svom BH Gasu koji će vjerojatno propasti jer neće preživjeti slobodno EU tržište bez osiguranog monopolskog statusa ucrtanog u propise.
_________________ Možeš kroz šumu Avdo, kroz šumu kao sirijci, nitko ba ne gleda!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 05 sij 2026, 12:06 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44817 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Glavna poruka iz Zagreba je da se s Muslimanima nema više o čemu razgovarati. Više od 30 godina im iz Zagreba nuđeno savezništvo, oni izabrali islamizirane Srbijance da ih vode u neprijateljstvo s Hrvatima. Za nas olakšanje jer nitko iz Zagreba nas neće gurati u nešto nemoguće i poručivati da se dogovorimo s njima kad su se i sami uvjerili da je to nemoguće.
Više nema niti pozivanja muslimanskih političara u Zagreb, totalno zahlađenje odnosa, prvo izvozali Milanovića, onda Plenkovića, pljunuli obojici u ponuđenu ruku.
Vrijeme za razgovor prošlo, bome dugo se i pokušavalo, muslimani ne cijene dogovor nego nametanje.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 05 sij 2026, 12:11 |
|
|
daramo je napisao/la: Glavna poruka iz Zagreba je da se s Muslimanima nema više o čemu razgovarati. Više od 30 godina im iz Zagreba nuđeno savezništvo, oni izabrali islamizirane Srbijance da ih vode u neprijateljstvo s Hrvatima. Za nas olakšanje jer nitko iz Zagreba nas neće gurati u nešto nemoguće i poručivati da se dogovorimo s njima kad su se i sami uvjerili da je to nemoguće.
Više nema niti pozivanja muslimanskih političara u Zagreb, totalno zahlađenje odnosa, prvo izvozali Milanovića, onda Plenkovića, pljunuli obojici u ponuđenu ruku.
Vrijeme za razgovor prošlo, bome dugo se i pokušavalo, muslimani ne cijene dogovor nego nametanje. 30 godina je predugo. Evo već 31 godina. To znači da se može utvrditi da nema više dogovaranja s muslimanima. Dogovara se sa stranim faktorima moći, i sa Srbima, a s muslimanima samo obračun. Posebno kroz uvođenje sankcija koje će direktno targetirati muslimanske interese.Ukratko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 06 sij 2026, 01:58 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Gledam danas malo po društvenim mrežama, Muslimani zaista nisu normalni. Masovno prijete ratom, pričaju kako su nas pobjedili kad smo bili jači i da danas nemamo nikakve šanse. Kako su oni porazili i Srbe i Hrvate i bahate se nešto kako su moćni i kako će nam j... majke. Masovni komentari. Baš priglupi ljudi u nekom paralelnom svemiru. Pa to je dobro. Lakše ćemo ih počistit.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 06 sij 2026, 02:00 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: daramo je napisao/la: Glavna poruka iz Zagreba je da se s Muslimanima nema više o čemu razgovarati. Više od 30 godina im iz Zagreba nuđeno savezništvo, oni izabrali islamizirane Srbijance da ih vode u neprijateljstvo s Hrvatima. Za nas olakšanje jer nitko iz Zagreba nas neće gurati u nešto nemoguće i poručivati da se dogovorimo s njima kad su se i sami uvjerili da je to nemoguće.
Vrijeme za razgovor prošlo, bome dugo se i pokušavalo, muslimani ne cijene dogovor nego nametanje. 30 godina je predugo. Evo već 31 godina. To znači da se može utvrditi da nema više dogovaranja s muslimanima. Dogovara se sa stranim faktorima moći, i sa Srbima, a s muslimanima samo obračun. Posebno kroz uvođenje sankcija koje će direktno targetirati muslimanske interese.Ukratko. Za njih vrijedi samo seoba naroda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 06 sij 2026, 02:02 |
|
|
Svaka milijarda eura za HV, ujedno je milijarda eura pomoći Hrvatima u BiH, i milijarda pomoći Muslimanima za urazumljivanje. How INSANELY Powerful Is CROATIA’s Military in 2026Citat: Croatia’s military power in 2026 is exploding—and most people have NO idea. From Rafale fighter jets and Leopard 2A8 tanks to Bradley IFVs, long-range artillery, naval missile boats, and NATO-level air power, Croatia has quietly transformed into one of the most dangerous small militaries in Europe.
In this video, we break down how insanely powerful Croatia’s military really is in 2026, and why this Adriatic nation is no longer just a regional defender—but a serious NATO force capable of dominating airspace, denying the sea, and delivering modern combined-arms warfare.
You’ll discover: • Why Croatia’s Rafale fighter jets completely change the air balance over the Adriatic • How Bradley IFVs, PzH 2000 artillery, and CAESAR howitzers give Croatia lethal ground firepower • Why the purchase of Leopard 2A8 main battle tanks signals a major shift toward heavy armored warfare • How Croatia is building a homegrown anti-drone and air-defense shield for modern wars • Why naval missile boats, patrol ships, and coastal denial make the Adriatic a nightmare for hostile fleets • How NATO integration multiplies Croatia’s power far beyond its size • What Croatia still lacks—and why those gaps may close faster than expected
This isn’t a parade-ground military. It’s a networked, modern, NATO-ready force designed for high-intensity conflict, rapid response, and regional dominance. Croatia doesn’t need a massive army—because every system it fields hits harder, sees farther, and reacts faster.
If conflict ever reaches the Balkans or the Adriatic, Croatia will not be a bystander.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 06 sij 2026, 06:52 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Nepopularno mišljenje: izbacivanje naglavačke i deportacija muslimana sa 77% prostora BiH, je bio izraz ljubavi Hrvata i Srba prema Bosni.
Da ju se digne iz groba rekla bi da je 77% zadovoljna. Neka me netko uvjeri da se žena ne bi obradovala što smo izbacili Turke sa 3/4 BiH. Ako ćemo baš biti bez političke korektnosti... da se digne islabi preko hrvatskih kanala i sa braniteljskim udrugama obilazit turbeta svoje djece.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 06 sij 2026, 15:21 |
|
|
|
Čitam malo komentare po društvenim mrežama na ovu temu oko Sokola, pa Karamatića i ovo najnovije za Vučića i pa se pitam jesu li ti Balijanderi načisto odlijepili od pameti i stvarnosti.
Po tim komentarima neupućen čovjek bi pomislio kako se radi o nekoj sili od naroda, kao da ih je barem 10 milijuna a ne šaka najvećeg jada naspram kojeg čak i Kosovari djeluju kao svemirski brod naspram trabanta. Prijete svima, umislili su sebi da su sila pred kojom bi Srbi i Hrvati trebali pasti ničice na koljena. Vučić kakav god da jest, ali da bi se on trebao bojat tog jada od naroda.
S ove vremenske distance, Karađić mi djeluje još veći vizionar, rat 90tih bio je nužno zlo. Ne daj bože da se ovih balijandera nakotilo na 4 milijuna, tek onda danas bi smo imali pravih problema, ne samo u BiH, već Srbija i Hrvatska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 06 sij 2026, 15:27 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: Čitam malo komentare po društvenim mrežama na ovu temu oko Sokola, pa Karamatića i ovo najnovije za Vučića i pa se pitam jesu li ti Balijanderi načisto odlijepili od pameti i stvarnosti.
Po tim komentarima neupućen čovjek bi pomislio kako se radi o nekoj sili od naroda, kao da ih je barem 10 milijuna a ne šaka najvećeg jada naspram kojeg čak i Kosovari djeluju kao svemirski brod naspram trabanta. Prijete svima, umislili su sebi da su sila pred kojom bi Srbi i Hrvati trebali pasti ničice na koljena. Vučić kakav god da jest, ali da bi se on trebao bojat tog jada od naroda.
S ove vremenske distance, Karađić mi djeluje još veći vizionar, rat 90tih bio je nužno zlo. Ne daj bože da se ovih balijandera nakotilo na 4 milijuna, tek onda danas bi smo imali pravih problema, ne samo u BiH, već Srbija i Hrvatska. Ne, ne. Misle da ako skiče ko bijesan pas, da je manja šansa da ih se napadne. Vrište na maksimum, preventivno, i iz straha. Paradoksalno, time samo privlače još više pozornosti hagresora na sebe, jer su vidljiviji i iritantniji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 06 sij 2026, 15:43 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Perun_Velež je napisao/la: Čitam malo komentare po društvenim mrežama na ovu temu oko Sokola, pa Karamatića i ovo najnovije za Vučića i pa se pitam jesu li ti Balijanderi načisto odlijepili od pameti i stvarnosti.
S ove vremenske distance, Karađić mi djeluje još veći vizionar, rat 90tih bio je nužno zlo. Ne daj bože da se ovih balijandera nakotilo na 4 milijuna, tek onda danas bi smo imali pravih problema, ne samo u BiH, već Srbija i Hrvatska. Ne, ne. Misle da ako skiče ko bijesan pas, da je manja šansa da ih se napadne. Vrište na maksimum, preventivno, i iz straha. Paradoksalno, time samo privlače još više pozornosti hagresora na sebe, jer su vidljiviji i iritantniji. Jedino što zbilja priželjkujem, da u cijelokupnoj svijesti Hrvata postanu ono što su nam nekad bili Srbi, jer nažalost, to još uvijek nisu. Ovdje više nije stvar ni njihove politike, jer narod im je još gori od političara, tako to treba uzet u obzir ako nekad u budućnosti bude drugog poluvremena.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 06 sij 2026, 15:43 |
|
|
|
Da, to je to. Tako i moj pas laje i reži samo na velike pse a vidim da mu se dlaka nakostreši jer se boji. Male pse poptuno ignorira čak i kad oni reže i laju na njega jer ih se ne boji. Tako i Muslimani reže i laju jer se boje i misle da ćemo se mi prestrašit valjda a samo si rade kontra-efekt.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 07 sij 2026, 08:45 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 07 sij 2026, 10:20 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Ponašanje iz životinjskog svijeta. https://quranicnames.com/maymun/Znači, onaj naziv "Muslimajmuni" uopće nije uvredljiv, jer ima svoju islamsku tradiciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 07 sij 2026, 11:16 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Ponašanje iz životinjskog svijeta. https://quranicnames.com/maymun/Znači, onaj naziv "Muslimajmuni" uopće nije uvredljiv, jer ima svoju islamsku tradiciju. Realno nije. Imali su nekog velikog lidera Mai'muna. Pa svi narodi na Balkanu kažu majmun, i sami Turci, dok slavenski narodi koji nisu bili pod Turcima imaju drugu riječ za tu životinju. Kao i svi drugi europski narodi. Zanimljivo, zar ne? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 08 sij 2026, 15:00 |
|
|
|
Sokolova izjava je ne samo sukladna Trumpovom pogledu na svijet, gdje postoje politički kršćani i politički muslimani, i progon kršćana u fokusu, nego je to ujedno i pojednostavljeni ali točan model BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 08 sij 2026, 16:00 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Perun_Velež je napisao/la: Čitam malo komentare po društvenim mrežama na ovu temu oko Sokola, pa Karamatića i ovo najnovije za Vučića i pa se pitam jesu li ti Balijanderi načisto odlijepili od pameti i stvarnosti.
S ove vremenske distance, Karađić mi djeluje još veći vizionar, rat 90tih bio je nužno zlo. Ne daj bože da se ovih balijandera nakotilo na 4 milijuna, tek onda danas bi smo imali pravih problema, ne samo u BiH, već Srbija i Hrvatska. Ne, ne. Misle da ako skiče ko bijesan pas, da je manja šansa da ih se napadne. Vrište na maksimum, preventivno, i iz straha. Paradoksalno, time samo privlače još više pozornosti hagresora na sebe, jer su vidljiviji i iritantniji. U ovo krizno doba, bez države, vojske, saveznika, raseljeni, posvađani sa susjedima, koje su 30 godina progonili po sudovima i institucijama, medijsko-političku harangu, sada se stvari vraćaju u svoj stvarni okvir. Tako da je logično da je zavladala panika.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: muslimani, urazumite se (znamo da nećete) - službena poruka iz HDZ RH Postano: 08 sij 2026, 22:43 |
|
|
novem je napisao/la: U ovo krizno doba, bez države, vojske, saveznika, raseljeni, posvađani sa susjedima, koje su 30 godina progonili po sudovima i institucijama, medijsko-političku harangu, sada se stvari vraćaju u svoj stvarni okvir. Tako da je logično da je zavladala panika. Ne samo to, oni nemaju ni trunke intelekta. Opstalo ih je milijun (pola iselilo), ali umjesto da se užurbano sele (ok, dojčland i slično je dosta brzo, ali mogu oni i brže) oni se svađaju naokolo  Umjesto da predaju granična naselja i slično, oni se svađaju s nama i tjeraju inat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|