HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 ruj 2025, 21:34.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 293 post(ov)a ] 
Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sljedeća

MVP HB foruma u 2010!
Anketa je završila: 31 sij 2011, 14:45.
1. Agathonikos - "Forumski Šešelj" (duhovit, inteligentan ali ekstreman) 6%  6%  [ 5 ]
2. aleksije radicevic - Smiren, konstruktivan, informativan i posjeduje rijetko viđenu mogućnost da situaciju sagleda iz kuta svih naroda u bivšoj Jugosferi 2%  2%  [ 2 ]
3. Bobovac - Bosanac sa dna kace! Duhovit, ironičan, sarkastičan i pun zanimljivih ustavnih i pravnih informacija. 6%  6%  [ 5 ]
4. bumbar92 - najjači moderator na internetu (a i šire), i jedan od najduhovitijih forumaša. Njemu se forumaši maltene zahvaljuju kada im izbriše post ili banira, jer to čini sa stilom i humorom. Definicija diplomate je netko tko te pošalje u pakao sa biranim riječima, da maltene jedva čekaš da stigneš na odredište. 11%  11%  [ 10 ]
5. caporegime - Zajeban tip, beskompromisan i često na granici incidenta, no netko tko hrvatsku navijačku scenu ima u malom prstu, i jedinstvenu perspektivu dešavanja u RH. Uz to vrlo duhovit i pun zanimljivih priča i dogodovština 2%  2%  [ 2 ]
6. Ceha - Nema sela, zaseoka, potoka i brežuljka u BiH koji gospodin ceha nije ucrtao na karti. Siguran član pregovaračkog tima BiH Hrvata u slučaju nekog novog Daytona 1%  1%  [ 1 ]
7. Crni Bombarder - Jedan od najduhovitijih, šteta što malo piše 0%  0%  [ 0 ]
8. dudu - Čovjek je nevjerojatna riznica podataka, od povijesnih do njemu omiljenih demografskih, pa sve do informacija o jet-setu u RH. Izuzetno smiren i pristojan. 7%  7%  [ 6 ]
9. DzoniBG - Realan, smiren, i kao aleksije ima mogućnost da sagleda situaciju i perspektivu iz kuta mnogih nacionalnosti iz Jugosfere 1%  1%  [ 1 ]
10. Glazbenik - Milina od forumaša, argumentiran, koristan i pristojan 3%  3%  [ 3 ]
11. Hroboatos - Živuća enciklopedija apsolutno svega 1%  1%  [ 1 ]
12. Ilirk@ - beskompromisna i zanimljiva 1%  1%  [ 1 ]
13. Inkvizitor - beskompromisan, i možda 2 najjače pero Hrvata (nakon Oldskul) 2%  2%  [ 2 ]
14. Juda Iškariot - Ekspert za međunarodne odnose, zavjere, Engleze 2%  2%  [ 2 ]
15. Junuz Djipalo - Dobričina kojeg svakako čitam, i koji nudi originalne perspektive mogućih rješenja ovog gordijevskog čvora zvanog BiH 3%  3%  [ 3 ]
16. lider30 - Čovjek je enciklopedija i riznica svega što se tiče gospodarstva BiH i RH, i pri tome ima vrlo zanimljiva opažanja glede odnosa Hrvata BiH i RH 1%  1%  [ 1 ]
17. Mar-kan -Vjerojatno i najpošteniji i ljubazniji forumaš/moderator koji se razumije u skoro sve, a svim forumašima približava srednju Bosnu 6%  6%  [ 5 ]
18. ManinBlack - Razumije se u sve i svašta, a svima nam je približio Hrvate Tuzle. 1%  1%  [ 1 ]
19. mateb - Čovjek je jedan od najvećih (ako ne i najveći) autoriteta za pravo, zakonodavstvo i EU na netu. 7%  7%  [ 6 ]
20. Oldskul - Tu su riječi preporuke suvišne, jedna, jedina. 8%  8%  [ 7 ]
21. PCM - Duhovit, beskompromisan, pun energije kojom pokreće forum 0%  0%  [ 0 ]
22. Prigorac - Nema purgera više zagrijanog za Hrvate BiH 0%  0%  [ 0 ]
23. Pessimus Dux - Čovjek se razumije u teološka pitanja kao malo tko, uz to vrlo pristojan, razuman, logičan 0%  0%  [ 0 ]
24. Pete_US - Genijalac i stručnjak za međunarodne odnose 2%  2%  [ 2 ]
25. pjosip - Vrlo aktivan i energetičan 1%  1%  [ 1 ]
26. raga - Velika je čast imati perspektivnog, mladog i pametnog političara na forumu 0%  0%  [ 0 ]
27. Real gone - Žena koja je vjerojatno i najveći gubitak političke scene Srbije. Bez sumnje da bi Srbija kotirala daleko bolje na svim poljima sa njom u nekoj od državnih institucija 3%  3%  [ 3 ]
28. Robbie MO - Ne, nije sramota imati niži IQ od Robija (99.9% nas). Razumije se u sve i svašta, duhovit, i sa izvanrednim poznavanjem ustava i institucija BiH 8%  8%  [ 7 ]
29. Seherzada - Zeznuta cura sa strašnim smislom za zajebanciju i vrlo čvrstim političkim stavovima koji vam se ne moraju svidjeti, ali svakako morate saslušati. Uz to, ekspert za Photoshop, na putu da pređe i svog idola eChea 0%  0%  [ 0 ]
30. sioux111 - Riznica informacija o Travniku i srednjoj Bosni općenito 2%  2%  [ 2 ]
31 teskera - Doživio više reinkarnacija od prosječnog budista. Razumije se u dosta toga, ali najviše u mimikriju. 0%  0%  [ 0 ]
32. Ultras1986 - Nema jačeg za sve o izgradnji, demografiji i Mostaru 0%  0%  [ 0 ]
33. zaba1111 - Da je on branio Zagreb 1945, nikad ne bi pao 0%  0%  [ 0 ]
34. zrikavac - Možete ga voljeti ili mrziti, ali ga svakako morate saslušati 2%  2%  [ 2 ]
35. zlatni_ljiljan - Duhovit, zajeban, nekad pređe granicu dobrog ukusa, no svakako izuzetno zanimljiv forumaš koji će ti reći točno što misli bez uvijanja. Da je više takvih sa obje strane, moguće da bi Federacijom tekao med i mlijeko. 8%  8%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 88
Autor/ica Poruka
 Naslov: MVP HB foruma u 2010!
PostPostano: 02 sij 2011, 14:45 

Evo godina je iza nas pa mislim da nije zgoreg da na ovaj način damo poticaj forumašima za što kvalitetnije pisanje i doprinos. Mislim da bi pobjedniku trebalo uručiti neku nagradu, a kakvu, to ćemo još smisliti.

Dakle, ovo nije natječaj za najpopularnijeg forumaša, nego za osobu koja svojim upisima najviše doprinosi kvaliteti foruma. Ubacit ću 25 opcija za glasanje, sa mogućnosti naknadne izmjene glasanja. Također neka idu abecednim redom, da ne ispadne da je netko favoriziran. Ako se ispostavi da sam nekoga zaboravio, a za koga se založi velik broj forumaša, možemo ubaciti njega ili nju nauštrb nekoga drugog.

Evo mojih nominacija:

1. Agathonikos - "Forumski Šešelj" (duhovit, inteligentan ali ekstreman)
2. aleksije radicevic - Smiren, konstruktivan, informativan i posjeduje rijetko viđenu mogućnost da situaciju sagleda iz kuta svih naroda u bivšoj Jugosferi
3. Bobovac - Bosanac sa dna kace! Duhovit, ironičan, sarkastičan i pun zanimljivih ustavnih i pravnih informacija.
4. bumbar92 - najjači moderator na internetu (a i šire), i jedan od najduhovitijih forumaša. Njemu se forumaši maltene zahvaljuju kada im izbriše post ili banira, jer to čini sa stilom i humorom. Definicija diplomate je netko tko te pošalje u pakao sa biranim riječima, da maltene jedva čekaš da stigneš na odredište.
5. caporegime - Zajeban tip, beskompromisan i često na granici incidenta, no netko tko hrvatsku navijačku scenu ima u malom prstu, i jedinstvenu perspektivu dešavanja u RH. Uz to vrlo duhovit i pun zanimljivih priča i dogodovština
6. Ceha - Nema sela, zaseoka, potoka i brežuljka u BiH koji gospodin ceha nije ucrtao na karti. Siguran član pregovaračkog tima BiH Hrvata u slučaju nekog novog Daytona
7. Crni Bombarder - Jedan od najduhovitijih, šteta što malo piše
8. dudu - Čovjek je nevjerojatna riznica podataka, od povijesnih do njemu omiljenih demografskih, pa sve do informacija o jet-setu u RH. Izuzetno smiren i pristojan.
9. DzoniBG - Realan, smiren, i kao aleksije ima mogućnost da sagleda situaciju i perspektivu iz kuta mnogih nacionalnosti iz Jugosfere
10. Glazbenik - Milina od forumaša, argumentiran, koristan i pristojan
11. Hroboatos - Živuća enciklopedija apsolutno svega
12. Ilirk@ - beskompromisna i zanimljiva
13. Inkvizitor - beskompromisan, i možda 2 najjače pero Hrvata (nakon Oldskul)
14. Juda Iškariot - Ekspert za međunarodne odnose, zavjere, Engleze
15. Junuz Djipalo - Dobričina kojeg svakako čitam, i koji nudi originalne perspektive mogućih rješenja ovog gordijevskog čvora zvanog BiH
16. lider30 - Čovjek je enciklopedija i riznica svega što se tiče gospodarstva BiH i RH, i pri tome ima vrlo zanimljiva opažanja glede odnosa Hrvata BiH i RH
17. Mar-kan -Vjerojatno i najpošteniji i ljubazniji forumaš/moderator koji se razumije u skoro sve, a svim forumašima približava srednju Bosnu
18. ManinBlack - Razumije se u sve i svašta, a svima nam je približio Hrvate Tuzle.
19. mateb - Čovjek je jedan od najvećih (ako ne i najveći) autoriteta za pravo, zakonodavstvo i EU na netu.
20. Oldskul - Tu su riječi preporuke suvišne, jedna, jedina.
21. PCM - Duhovit, beskompromisan, pun energije kojom pokreće forum
22. Prigorac - Nema purgera više zagrijanog za Hrvate BiH
23. Pessimus Dux - Čovjek se razumije u teološka pitanja kao malo tko, uz to vrlo pristojan, razuman, logičan
24. Pete_US - Genijalac i stručnjak za međunarodne odnose
25. pjosip - Vrlo aktivan i energetičan
26. raga - Velika je čast imati perspektivnog, mladog i pametnog političara na forumu
27. Real gone - Žena koja je vjerojatno i najveći gubitak političke scene Srbije. Bez sumnje da bi Srbija kotirala daleko bolje na svim poljima sa njom u nekoj od državnih institucija
28. Robbie MO - Ne, nije sramota imati niži IQ od Robija (99.9% nas). Razumije se u sve i svašta, duhovit, i sa izvanrednim poznavanjem ustava i institucija BiH
29. Seherzada - Zeznuta cura sa strašnim smislom za zajebanciju i vrlo čvrstim političkim stavovima koji vam se ne moraju svidjeti, ali svakako morate saslušati. Uz to, ekspert za Photoshop, na putu da pređe i svog idola eChea
30. sioux111 - Riznica informacija o Travniku i srednjoj Bosni općenito
31 teskera - Doživio više reinkarnacija od prosječnog budista. Razumije se u dosta toga, ali najviše u mimikriju.
32. Ultras1986 - Nema jačeg za sve o izgradnji, demografiji i Mostaru
33. zaba1111 - Da je on branio Zagreb 1945, nikad ne bi pao
34. zrikavac - Možete ga voljeti ili mrziti, ali ga svakako morate saslušati
35. zlatni_ljiljan - Duhovit, zajeban, nekad pređe granicu dobrog ukusa, no svakako izuzetno zanimljiv forumaš koji će ti reći točno što misli bez uvijanja. Da je više takvih sa obje strane, moguće da bi Federacijom tekao med i mlijeko.

Vrh

Naslov: Re: MVP HB foruma u 2010!
PostPostano: 02 sij 2011, 14:57 

Fali Juda. Fali Juda. Fali Juda. Fali Juda. Alert. Jebo sve bez Jude. :whistling

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 15:03 

Eto opet cirkusa... Pridružujem se za Judu, dodajem Zabu (kao perjanicu integralizma, ponekad i s previše pathosa za to, i jednog od najaktivnijih).

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 15:04 

Nema ni mene. Predloženi kandidati djeluju blijedo u usporedbi sa mnom :zubati

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 15:09 

I samo jedan izbor je skroz malo u paleti odličnih likova.
I bezveze je bilo kakvo biranje, jer su svi na svoj način posebni.

Fali srpski vazda-s njim-smijeh veleuvaženi gospodin Aga,
ništa-mi-ne-valja-i-svi-ste-zakurac, ali sam simpatičan do bola Franko,
ima-li-života-nakon-Zagreba-Zaba...itd, itd.

:biceovodobro

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 15:09 

Kao što rekoh, ako netko dobije ogromnu podršku u diskusiji, ubacit ćemo ga sa "klupe", je ova lista je ipak moja, i samim time možda ne baš 100% objektivna, mada jeste recimo 95% objektivna!

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 15:15 

Glasam za "mateb", iako nekad preozbiljan, sa njim se uvek da voditi kvalitetna diskusija...

Aleksu i Realku znam jos odavno i cenim ih, al nisam hteo da budem pristrasan. Zriki i Martina su izasli iz formata foruma... fale Aga, Teskera, Vipera... Ostali su zasluzili nominaciju MVP, ima tu sjajnih likova...

Covek sa kojim se skoro nikad nisam slagao, cesto napusavao, a koji mi fali je Inkvizitor, nesto je izgleda zasro :neznam

Pobednik bi trebao dobiti pridruzeno mesto u pregovarackom timu svog naroda :wink

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 15:17 

Sin partijaša, lukav kakav je, a nije đaba ono šta je, je naravno "nenamjerno" iz liste odstranio, vidi opet "slučajnost", sve one s kojima ima osobne trzavice.

Zato bih ja dodao naravno Dr Franju Tuđmana i naravno Inkvizitora, s kojim sam se uvijek sukobio kada je bio moderator, koji je jedan od najboljih forumaša, te kojeg nema zbog bahatosti partijaške djece koji vode ovaj forum.

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 15:23 

Juda Iškariot je napisao/la:
Sin partijaša, lukav kakav je, a nije đaba ono šta je, je naravno "nenamjerno" iz liste odstranio, vidi opet "slučajnost", sve one s kojima ima osobne trzavice.

Zato bih ja dodao naravno Dr Franju Tuđmana i naravno Inkvizitora, s kojim sam se uvijek sukobio kada je bio moderator, koji je jedan od najboljih forumaša, te kojeg nema zbog bahatosti partijaške djece koji vode ovaj forum.

Kako ne, pa sa capom se nisam podnosio (ne znam je li baš prošlo svršeno vrijeme) i izmjenili smo X uvreda. mateb za mene misli (i kaže) da sam idiot (u najboljem slučaju) :zubati . Inkvizitora nema zato što ne sudjeluje na forumu, da je tu, bio bi na popisu, a ne bih ulazio u to zašto ga nema...doista moguće da se sukobio sa djecom partijaša i neizbježnih jugonostalgičara.

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 15:27 

Velika je greška što su takvi registrirali domenu kao hercegbosna.org. Tu vidim i svoj propust. Nisam mislio da će te se takvi kao vi sjetiti tako nešto.

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 15:31 

Svi su dobri, a ipak sam dao glas za bumbara... fali Inkvizitor, Juda, Pjosip, Prigorac, itd... uglavnom svatko na svoj način obilježava forum.

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 15:32 

šteta što forumaš Starfucker226 nije bio aktivniji, imao je dobre upise. :palacgore1

moj glas ide bumbar92 - znanje, ljubaznost i duhovitost :herceg_bosna

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 15:34 

Ne znam baš da li se jedan sudionik može prozvati MVP-om (most valuable player). Svaki ima neke svoje prednosti ali iskusnom oku ne mogu promaći i određene mane kod svakog od predloženih.

Za mene je otkriće Pete_US i najradije bih glasao za njega ali mi se nije svidjelo što još nema snage da se odupre zovu čopora i kad ga neko iz čopora stisne da je izdao "cosa lostra" skoro pa da se počinje ispričavati zato što ima mišljenje.

Od "naših" veliku inelektualnu moć pokazuju Oldskul i mateb ali brate koliki im je intelekt još im je veći ego. Oldskul voli da joj se tepa samo da je u centru pažnje (stalno neke "voli me ili me mrzi" spike samo me ne ignoriraj) a mateb nema kapaciteta priznat vlastite zablude (dubiozni medjunarodni subjektivitet EU).

Hroboatosa više nema nego što ima, isto se odnosi namog donedavnog favorita Inkvija pa ne znam na osnovu čega bi se za njih glasalo?

Srednjobosanska ekipa mi je OK ali ne odskače pretjerano. DžoniBG je OK, ali ima minus jer je ipak duboko ispod kože srpski imperijalista. Od srpskih postera u zadnje vrijeme je zanimljiv Glava. Vujadin i Aga mi više djeluju kao trolovi iako toga vjerojatno nisu svjesni.

Muslimanski sudionici su u globalu teški prosjek sa tendencijom prema dole. Ništa posebno, davno prodane fore (slanina sapunjara i slično) prepuni dogmi. Meni dosadno ali treba ih trpiti čisto radi nacionalne zastupljenosti.

Možda zriki?

Hmmmm... još uvijek je na "promatranju". Kritika ide na račun osvetoljubivosti.

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 15:34 

Jeste, malo je 25 nominacija...ja bih ih mogao ubaciti bar još 5-6. Ako 25 nije dovoljno, onda je forum fakat kvalitetan? :)

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 15:36 

Ja za Realku,da ne budem pristrasan svom krdu:)za svoje bih dao glas Oldici.Uglavnom,sve bih prepustio Ženama!

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 15:40 

Uf, zaista mi je teško odlučiti se za jednu osobu. Praktički svi s liste, kao i neki kojih nema na listi (npr. Glazbenik, pjosip, Inkvizitor) iznimno su doprinijeli kvaliteti forumskih rasprava protekle godine.

Od forumskih Srba, RG, Džoni i PeteUS su mi zaista klase. Aleksija nisam toliko pratio.

Od Bošnjaka/Muslimana, Ljiljan je zanimljiv lik, šaljiv, a i onaj Teskera je donekle solidan. Seherezadu nisam toliko pratio, ali čini se da ima smisla za humor. Ostali su Borg.

Od sunarodnjaka uistinu ne znam koga bih posebno izdvojio, svi s liste su prva liga.

Ukupno gledajući za koga da se odlučim, promatrajući doprinos forumskim raspravama, u ovom bih se trenutku odlučio možda za Glazbenika, no budući da njega nema na listi, glasovat ću recimo za Dudua.

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 15:40 

:) Konačno jedna vesela tema u skladu sa prazničnim raspoloženjem.

I ja za mateba, ako je ovo postavka koja vrednuje doprinos kvalitetu tema, iako bi ga ponekad gadjala pikslom u glavu :zubati zato što mi se čini tvrdoglavijim od mene.

Odmah pored je Zriks, samo što on u svom kreativnom haosu i nedostatku vremena, nažalost jako malo piše ovde.

Fali svakako Inkvi, čovek koji pomalo "sam sebe ućutkava" (;), legenda forumskih prostranstava diljem "Jugosfere", Juda - "nebimepomerilonihiljaduSFORtenkova", i_jopet - najčasniji Hrvat na svetu, Aga - predstavnik tvrde RS-struje mišljenja i veliki zezator, Ilirka - izumiruća vrsta hercegovačke ratnice, mali Bihać - besplatno elektronsko SDP-glasilo itd. Setiću se ja još.. :zubati

Mora biti više nominacija, po kategorijama. ;)

slika

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 15:43 

Idem povećati popis osoba, bruka koga sam sve slučajno izostavio!

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 15:43 

pjosip je napisao/la:

Srednjobosanska ekipa mi je OK ali ne odskače pretjerano. DžoniBG je OK, ali ima minus jer je ipak duboko ispod kože srpski imperijalista. .

:zubati

Imperijalizam mi zvuci tako monumentalno :palacgore1

p.s falis i ti Jole na spisku, slucajno te zaboravih...

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 15:51 

Mar-kan je napisao/la:
Uglavnom,sve bih prepustio Ženama!

:* Znaš ti gde je budućnost.
Pobednik u kategoriji - ratnik paorskog srca. :) :palacgore1

slika

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 15:52 

Ministry of Sound je napisao/la:
Idem povećati popis osoba, bruka koga sam sve slučajno izostavio!

Jebiga sad, ja svoje odglasovao. :zubati

P.S. Zaboravih napomenuti - čast mi je biti među nominiranima, naći se u takvome društvu. :thumbup1

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 16:00 

DzoniBG je napisao/la:
pjosip je napisao/la:
Srednjobosanska ekipa mi je OK ali ne odskače pretjerano. DžoniBG je OK, ali ima minus jer je ipak duboko ispod kože srpski imperijalista. .

:zubati
Imperijalizam mi zvuci tako monumentalno :palacgore1

Pa sigurno da je "monumentalnije" od onih sitnozubih koljača iz bosanskih gudura. Tvoje srpstvo je strpljivije, igra na duge staze, "prosvijećeno" je, uvažava drugu stranu(privremeno), prilagođava se, oponaša, usvaja, te konačno ono usvojeno proglašava - srpskim.

Citat:
p.s falis i ti Jole na spisku, slucajno te zaboravih...

Valjda bih se trebao zahvaliti makar sam već navikao na nizak plasman na listama popularnosti. Jednom mi neko reče da je teško pratiti tako eklektičan um.

Ti si očito jedan od rijetkih koji ga je prepoznao zato ipak - hvala!

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 16:00 

Fali britki Crni bomber!

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 16:01 

Ispričavam se svima koji su glasali, ali nakon što sam izmjenio anketu i dodao 10 nepravedno izostavljenih izbrisali su se već postojeći glasovi. Glasajte opet, i nema više izmjena imena u ponudi, mada možete naknadno izmjeniti glas.

Vrh

PostPostano: 02 sij 2011, 16:01 

Nakon pomne ANAL LIZE i puno razmišljanja ipak sam svoj glas poklonio - sebi.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 293 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Fredericktown, Naša Kvačica, Patriota i 35 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: