|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 83 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Najveće bejha patrijote nemuslimani na javnoj sceni ? Postano: 23 svi 2018, 10:28 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7285 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
_________________ Jedan narod Jedna država Jedan genocid Niko ne smije da ih negira
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Najveće bejha patrijote nemuslimani na javnoj sceni ? Postano: 15 ruj 2018, 17:24 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41213 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Sveučilišni profesor Slavo Kukić i to na mostarskom hrvatskom Sveučilištu. Krasno obrazovanje za hrvatsku djecu i to još moraju dobro platiti Slavi da ih ovako "obrazuje". Citat: U ovoj zemlji se stoljećima živjelo sa politikama koje nisu pravile razlike među ljudima po njihovim krvnim zrncima, nego su u ovoj zemlji uspijevale samo politike koje su pravile razlike između ljudi i neljudi, onih koji vrijede i onih koji ne vrijede. Bez toga, Boga mi, neće moći ni u budućnosti, kaže Kukić. Boga mi  ovaj bivši profesor marsizma što je djeci skidao križeve ili je odjednom postao katolik ili je primio dijalekt gradžana istoćno-mostarske kasabe. Znači Slava nam objasni da Turci nisu pravili razlike među ljudima, valjda mislio u smislu da su svi bili Alahovo i sultanovo roblje?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Najveće bejha patrijote nemuslimani na javnoj sceni ? Postano: 15 ruj 2018, 20:02 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7285 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
daramo je napisao/la: Sveučilišni profesor Slavo Kukić i to na mostarskom hrvatskom Sveučilištu. Krasno obrazovanje za hrvatsku djecu i to još moraju dobro platiti Slavi da ih ovako "obrazuje". Citat: U ovoj zemlji se stoljećima živjelo sa politikama koje nisu pravile razlike među ljudima po njihovim krvnim zrncima, nego su u ovoj zemlji uspijevale samo politike koje su pravile razlike između ljudi i neljudi, onih koji vrijede i onih koji ne vrijede. Bez toga, Boga mi, neće moći ni u budućnosti, kaže Kukić. Boga mi  ovaj bivši profesor marsizma što je djeci skidao križeve ili je odjednom postao katolik ili je primio dijalekt gradžana istoćno-mostarske kasabe. Znači Slava nam objasni da Turci nisu pravili razlike među ljudima, valjda mislio u smislu da su svi bili Alahovo i sultanovo roblje? Dobo,Slavo,Slavo je doktor profesor,naučnik i neko ko je sticao znanje i sad to znanje prenosi na druge na mlađe ali odakle gospodinu Mikuliću onakva politička da ne kažem filozofska uvjerenja,missim na zauzimanje za građanski model jedan čoek jedan glas i slićno.Kako u zapadnoj Hercegovini da se nađe takav lik ?Malo mi je to neobično.Koja je ciljna grupa kojoj se obraća u sredini u kojoj živi ?
_________________ Jedan narod Jedna država Jedan genocid Niko ne smije da ih negira
|
|
Vrh |
|
 |
Čiča
|
Naslov: Re: Najveće bejha patrijote nemuslimani na javnoj sceni ? Postano: 15 ruj 2018, 20:13 |
|
|
Dragan Bursać, samo je pi... od čovjeka pa laje iz BL umjesto da ode u multivitaminsko Sarajevo i dobije tretman "četnika" Peđe Kojovića. Isto se odnosi i na neka slična blabetala po BL.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Najveće bejha patrijote nemuslimani na javnoj sceni ? Postano: 15 ruj 2018, 20:19 |
|
|
Čiča je napisao/la: Dragan Bursać, samo je pi... od čovjeka pa laje iz BL umjesto da ode u multivitaminsko Sarajevo i dobije tretman "četnika" Peđe Kojovića. Isto se odnosi i na neka slična blabetala po BL. Koliko znam,nije više u Banjaluci ni u RS .Otišao je kod svojih.
|
|
Vrh |
|
 |
Čiča
|
Naslov: Re: Najveće bejha patrijote nemuslimani na javnoj sceni ? Postano: 15 ruj 2018, 21:40 |
|
|
Jest on u BL još uvijek. Mada ga niko ni 1% ne ferma i ne dira, on bi najradije da ga neko napane i on ispane žrtva.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Najveće bejha patrijote nemuslimani na javnoj sceni ? Postano: 21 ruj 2018, 20:46 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Čiča
|
Naslov: Re: Najveće bejha patrijote nemuslimani na javnoj sceni ? Postano: 21 ruj 2018, 20:48 |
|
|
Oj četnička duga koso i moj te je đedo noso. 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|