HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 10 vel 2025, 03:31.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 76 post(ov)a ] 

Najveći neprijatelji BiH Hrvata u Hrvatskoj
Stipe Mesić 71%  71%  [ 40 ]
Vesna Pusić 5%  5%  [ 3 ]
Damir Kajin 0%  0%  [ 0 ]
Dobroslav Paraga 4%  4%  [ 2 ]
Martin Špegelj 0%  0%  [ 0 ]
Denis Latin 2%  2%  [ 1 ]
Viktor Ivančić 0%  0%  [ 0 ]
Ivica Đikić 0%  0%  [ 0 ]
Saša Kosanović 0%  0%  [ 0 ]
Hrvatski Bosanci (Jergović i bratija) 2%  2%  [ 1 ]
Fekal Srbune (Feral Tribune) 0%  0%  [ 0 ]
Index.YU 13%  13%  [ 7 ]
Jutarnji 2%  2%  [ 1 ]
HRT 2%  2%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 56
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Najveći neprijatelji BiH Hrvata u Hrvatskoj
PostPostano: 14 vel 2010, 17:37 

Zajebano je ovo zadnje vrijeme za Bošnjake, Komšić i Mesić su im najobožavaniji političari, index i jutarnji omiljeni portali i novine, nova i HRT omiljene televizije, hrvatski forumi su im omiljeni za promociju nekih svojih pogleda a hrvatskim vladaju solidno sve bolje i bolje...

Zaboravih napomenuti i veliku brigu za najveću hrvatsku ranu - Posavinu, kao i raščišćavanje unutarhrvatskih odnosa - ubojstvo Blaža Kraljevića.

Možda je Dane u pravu, možda su oni stvarno Hrvati...

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 17:53 

Ministry of Sound je napisao/la:
Kada bi banirali sve degenerike i ljude sa suvišnim kromosomima, nestali bi svi "građani RH", botaničari i ostale asocijalne i troll-like pojave. Ukratko, forum bi postao preozbiljan?

Nije li zabranjeno lažno predstavljanje? Ovako primitivni kao ova Žalosna Sova nisu ni index degenerici. Očito je riječ o Muslimanu koji se lažno predstavlja kao Hrvat iz RH.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 17:53 

Sad će Josipović postat najveći neprijatelj. Prživjeli smo 890 godina u tuđinstvu pa ćemo i ovo. :HercegBosanac

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 17:55 

Josipović je relativno ok.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 17:56 

Je li Žalosna Sova uopće završila osnovnu? Hrvatska je država svih svojih DRŽAVLJANA, kao i sve države na planeti.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 18:14 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Zajebano je ovo zadnje vrijeme za Bošnjake, Komšić i Mesić su im najobožavaniji političari, index i jutarnji omiljeni portali i novine, nova i HRT omiljene televizije, hrvatski forumi su im omiljeni za promociju nekih svojih pogleda a hrvatskim vladaju solidno sve bolje i bolje...

Zaboravih napomenuti i veliku brigu za najveću hrvatsku ranu - Posavinu, kao i raščišćavanje unutarhrvatskih odnosa - ubojstvo Blaža Kraljevića.

Možda je Dane u pravu, možda su oni stvarno Hrvati...

:smajl007

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 18:42 

Robbie MO je napisao/la:
Josipović je relativno ok.

Saša Perković ostaje na svojoj poziciji kod Josipovića.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 22:02 

RajvoSa je napisao/la:
Uz ovo ide i anketa koja će sadržati dobar izbor političara, novinara i medija. Bilo bi zanimljivo razlučiti u kojoj je mjeri njihova mržnja prema BiH Hrvatima nešto odvojeno i specifično, ili sve to ide u paketu (mržnja prema Hrvatskoj, ljubav prema hrvatskim Srbima (ali ne prema bosanskim Srbima)).

Mogu li Duvnjaci ovdje objasniti fenomen izroda Ivice Đikića koji je protiv HB i Hrvata pisao laži u Feralu kakvih se ni AID-ovci ne bi postidili. :-evotigana

molim u buduće koridtiti pravo ime novina "Fekal"

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 22:33 

ajme majko mila, kako oni mogu biti vaši neprijatelji?

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 22:56 

Kada bi banirali sve degenerike i ljude sa suvišnim kromosomima, nestali bi svi "građani RH", botaničari i ostale asocijalne i troll-like pojave. Ukratko, forum bi postao preozbiljan?

Ti si kao sto pretpostavljam admin.Onda se i ne cudim sto je ovakav forum kad imaju takvog neodgojenog admina koji nema osnovne ljudske kulture i odgoja.Osnovno nacelo pristojnog ponasanja je KULTURA GOVORA I UVAZAVANJE DRUGACIJEG MISLJENJA a to kod tebe fali. Politika ovog foruma je izgleda komunistickog ili drugog diktatorskog oblika :ko ne misli kako ja mislim taj je neprijatelj ili degenerik.Ja se necu spustati na tvoju (i ne samo tvoju razinu jer sam vidio da jos ima pojedinaca koji isto misle) primitivnu razinu i vrijedjati ali malo kucnog odgoja vam ne bi skodilo.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 23:05 

komandant mark je napisao/la:

Ti si kao sto pretpostavljam admin.Onda se i ne cudim sto je ovakav forum kad imaju takvog neodgojenog admina koji nema osnovne ljudske kulture i odgoja.Osnovno nacelo pristojnog ponasanja je KULTURA GOVORA I UVAZAVANJE DRUGACIJEG MISLJENJA a to kod tebe fali. Politika ovog foruma je izgleda komunistickog ili drugog diktatorskog oblika :ko ne misli kako ja mislim taj je neprijatelj ili degenerik.Ja se necu spustati na tvoju (i ne samo tvoju razinu jer sam vidio da jos ima pojedinaca koji isto misle) primitivnu razinu i vrijedjati ali malo kucnog odgoja vam ne bi skodilo.

kad god sdupenjarski ljevos nema ni odgovora ni argumenta onda poteže uobičajenu priču kojom se one druge optužuje za nekulturu i neciviliziranost.

jeftina demagogija uvijek nalazi plodno tlo kod najglupljeg i najneobrazovanijeg sloja koji s druge strane voli da im se tepa da su urbani i obrazovani.

flok, nisi mi još odgovorio na pitanje.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 23:07 

caporegime je napisao/la:
Smijeh je zdrav zato i navratim na ovaj forum da se malo nasmijem na svakakve postove koje nadje ovdje.Kazes da pisem nebuloze hahah a ja se toliko nebuloza nisam u zivotu nacitao kao na ovom forumu.Sve pametnjakovic do pametnjakovica i sve promasena pametovanja.Od svega sto sam nasao na ovom forumu preko 90% je promaseno.Vas preko 90% tj velika vecina o cemu god ste pisali je bilo promaseno.Sjeti se samo predsjednickih izbora pa ono glasno navijanje za velikog gubitnika pa razne solucije soljenja pameti kako treba zivjeti u RH itd itd.Najbolje je da pisete o svom dvoristu i ne mjesate se u tudje jer kao sto sam primjetio prebacujete stanovnicima Hrvatske kako vas stalno napadaju i kako vam se mjesaju u ase stvari a u biti je suprotno.Vi se mjesate u sve sto se dogadja u RH a zivite u drugoj drzavi pa bi vam bilo pametnije da uredite svoju drzavu a nasu pustite na miru.

koju to našu?
ja sam iz rh pa tebi poručujem da odjebeš s tom pričom naši i vaši.
ja kao državljanin rh i rezident pozivam sve bih hrvate nek se slobodno uključe u svaku vrstu djelovanja unutar rh.
neću dozvoliti da raznorazni ljevičarski mlatimudani koji uopće ne poznaju nacionalni osjećaj sada svojataju hrvatsku kohezionirajući se isključivo oko činjenice da imaju otpor prema bih hrvatima.
kako hrvatsku nisi u početku ni htio o njoj sada bolje nemoj ni srat!

a ako poželiš opet srat prije nego skineš gaće odgovori mi na nekoliko puta postavljeno pitanje koje si uspješno izignorirao; gdje si ti to bio u ratu i s kim?
reci postrojbu i neke bitne ljude.

Razina tvog pisanja sve govori o tebi .Na tako niske grane i tako nisku razinu komunikacije se ne bih htio spustati.Kad budes imao minimum kulture govora i ophodjenja a uz to sve potrkrepljeno argumentima onda se javi da uopce nas dva mozemo polemizirati o necemu a do tada nisi dostojan da komuniciras sa mnom a kamoli da se tebi ispovjedam gdje i skim sam proveo rat.Moji prijatelji i svi oni koji to trebaju znati znaju gdje i skim sam proveo rat.Na njih sviju se ponosim i nitko drugi a pogotovo netko kao ti nije uopce dostojan da mi se obraca sa takvim pitanjima a kamoli da mu se ja ispovijedam.Za ubuduce ti ne bi skodilo malo odgoja a ako to nisi od koga imao nauciti raspitaj se pa postoji vecernja skola gdje ces pokupiti bar minimum razine kulturnog ponasanja.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 23:13 

kad god sdupenjarski ljevos nema ni odgovora ni argumenta onda poteže uobičajenu priču kojom se one druge optužuje za nekulturu i neciviliziranost.

jeftina demagogija uvijek nalazi plodno tlo kod najglupljeg i najneobrazovanijeg sloja koji s druge strane voli da im se tepa da su urbani i obrazovani.

flok, nisi mi još odgovorio na pitanje.

:smijeh :smijeh :smijeh

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 23:14 

Za ubuduce ti ne bi skodilo malo odgoja a ako to nisi od koga imao nauciti raspitaj se pa postoji vecernja skola gdje ces pokupiti bar minimum razine kulturnog ponasanja.

Mnoge interesira na čemu ti temeljiš ta svoja razmišljanja i iskustva, a ne samo Capa, pa ako nije ispod razine tvog odgoja i nivoa da nam odgovoriš...

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 23:15 

koju to našu?
ja sam iz rh pa tebi poručujem da odjebeš s tom pričom naši i vaši.
ja kao državljanin rh i rezident pozivam sve bih hrvate nek se slobodno uključe u svaku vrstu djelovanja unutar rh.
neću dozvoliti da raznorazni ljevičarski mlatimudani koji uopće ne poznaju nacionalni osjećaj sada svojataju hrvatsku kohezionirajući se isključivo oko činjenice da imaju otpor prema bih hrvatima.
kako hrvatsku nisi u početku ni htio o njoj sada bolje nemoj ni srat!

a ako poželiš opet srat prije nego skineš gaće odgovori mi na nekoliko puta postavljeno pitanje koje si uspješno izignorirao; gdje si ti to bio u ratu i s kim?
reci postrojbu i neke bitne ljude.

Razina tvog pisanja sve govori o tebi .Na tako niske grane i tako nisku razinu komunikacije se ne bih htio spustati.Kad budes imao minimum kulture govora i ophodjenja a uz to sve potrkrepljeno argumentima onda se javi da uopce nas dva mozemo polemizirati o necemu a do tada nisi dostojan da komuniciras sa mnom a kamoli da se tebi ispovjedam gdje i skim sam proveo rat.Moji prijatelji i svi oni koji to trebaju znati znaju gdje i skim sam proveo rat.Na njih sviju se ponosim i nitko drugi a pogotovo netko kao ti nije uopce dostojan da mi se obraca sa takvim pitanjima a kamoli da mu se ja ispovijedam.Za ubuduce ti ne bi skodilo malo odgoja a ako to nisi od koga imao nauciti raspitaj se pa postoji vecernja skola gdje ces pokupiti bar minimum razine kulturnog ponasanja.

eto, sve kao što sam i rekao. svi ljevosi funkcioniraju po šabloni.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 23:16 

mateb je napisao/la:

Nije li zabranjeno lažno predstavljanje? Ovako primitivni kao ova Žalosna Sova nisu ni index degenerici. Očito je riječ o Muslimanu koji se lažno predstavlja kao Hrvat iz RH.

Vidi pametnjakovica jos jedan iz velike plejade pametnjakovica na ovom forumu sto je zalosno.Pa sta su za tebe Hrvati iz RH samo oni ljudi koji imaju takvo plitko razmisljanje poput tvog a svi ostali su muslimani ili sta vec.O primitivizmu ne trebam puno pisati a neka samo NORMALNI ljudi procitaju moje i tvoje postove pa nek sami zakljuce ko je primitivac i ko bez dostatnih argumenata jedino moze vrijedjati a ko normalan.ZALI BOZE TOLIKO NEODGOJENOG I PRIMITIVNOG SVIJETA NA JEDNOM MJESTU DA NE POVJERUJES.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 23:19 

mateb je napisao/la:

Vidi pametnjakovica jos jedan iz velike plejade pametnjakovica na ovom forumu sto je zalosno.Pa sta su za tebe Hrvati iz RH samo oni ljudi koji imaju takvo plitko razmisljanje poput tvog a svi ostali su muslimani ili sta vec.O primitivizmu ne trebam puno pisati a neka samo NORMALNI ljudi procitaju moje i tvoje postove pa nek sami zakljuce ko je primitivac i ko bez dostatnih argumenata jedino moze vrijedjati a ko normalan.ZALI BOZE TOLIKO NEODGOJENOG I PRIMITIVNOG SVIJETA NA JEDNOM MJESTU DA NE POVJERUJES.

....pa ti si primitivac...

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 23:31 

@caporegime, MoS i ostali
Moj stari profesor matematike - 100%tni Berlincan po krvi, odgoju i mentalitetu - je za spodobe poput ovih ljevicarskih heroja iz stripa znao lijepo reci: pa takve ne bi ni ignorirao!

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 23:39 

bumbar92 je napisao/la:
Za ubuduce ti ne bi skodilo malo odgoja a ako to nisi od koga imao nauciti raspitaj se pa postoji vecernja skola gdje ces pokupiti bar minimum razine kulturnog ponasanja.

Mnoge interesira na čemu ti temeljiš ta svoja razmišljanja i iskustva, a ne samo Capa, pa ako nije ispod razine tvog odgoja i nivoa da nam odgovoriš...

Iskustvo se temelji valjda na vlastitom iskustvu ko je ga imao.Moje misljenje ne moze nitko kreirati jer ja imam svoje vlastito misljenje pa ono moze biti nekom ispravno ili ne ali je moje.Isto tako postujem i tudje misljenje i nemam nista protiv drugacijeg razmisljanja ako se ono temelji na uzajamnom uvazavanju i kulturnom ophodjenju.Osnova i preduvjet za sve u zivotu je kultura i odgoj koji se treba od kuce ponjeti da bi se bilo sto u zivotu moglo postici.Ako toga covjek nema onda se mora dobro zamisliti sto je snjim.Inace nemam naviku komunicirati sa primitivcima(kojih na ovom forumu ima puno) ali nisam se htio povuci i otici s foruma tek tako da me otjeraju neki ljudi niske kulture i ponasanja.Neznam tvoja iskustva u zivotu ali je moje veliko i imam srecu da imam prijatelja i medju seljacima i medju obicnim radnicima i medju doktorima znanosti i to je veliko bogtstvo u zivotu koje se ne moze kupiti vec steci po zaslugama.Jos nesto vidim da me se ovdje svrstava medju ljevicare i komunjare samo zato sto imam svoje misljenje koje se ne podudara sa vecinskim misljenjem na ovom forumu ali za vasu informaciju:NISAM CLAN NITI JEDNE STRANKE ILI POLITICKE OPCIJE I MOJA POLITICKA OPCIJA JE HRVATSKA,PRAVEDNA I POSTENA.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2010, 23:46 

NISAM CLAN NITI JEDNE STRANKE ILI POLITICKE OPCIJE I MOJA POLITICKA OPCIJA JE HRVATSKA,PRAVEDNA I POSTENA.

Kao i svakom...

Dobro,... al ne vrijeđaj forum i forumaše. Malo prezentiraj taj nivo i kulturu koju spominješ pa se možda netko i ugleda na tebe.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2010, 00:13 

ovaj komandant mark je rijetko vidjena spodoba,za koju cak mislim da se zajebava,jer moj racio dobija povjerovati da posotji tako glupa i ogranicena osoba..ograniceniji si od litre mlijeka,a te napamet naucene frazetine,ta retorika,mantre i floskule o primitivcima,nazadnim ognjistarcima,pecinskom razmisljanju,kurcima i palcima je toliko vec izlizana da je degutantno uopce i spominjati ista od toga..
sablona je ista..ulupaj o promasenim frazetinama,ali za nista nemoj slucajno dati argumente..uskoro ocekujem o thompsonu,pizza majstoru,glasanju mrtvih i tome slicno..
i jos ima obraza ici dijeliti moralne samare u vidu drzanja lekcija o kucnom odgoju..tko je tebe odgajao?..velja ilic u kombinaciji sa mamicem?..

Vrh

PostPostano: 15 vel 2010, 00:13 

По мом скромном мишљењу а узимајући у обзир дакако и мишљење Хрвата из тзв. БиХ, посебно мишљење Херцеговаца, мислим да је та особа- госн Бурдуш Месић. Анализирајући мишљења поменутих Хрвата, нема разлога да сумњам у њих, јер вода је најчистија на њеном изворишту :D

У анкети нећу гласати, из куртоазије :D

Po mom skromnom mišljenju a uzimajući u obzir dakako i mišljenje Hrvata iz tzv. BiH, posebno mišljenje Hercegovaca, mislim da je ta osoba- gosn Burduš Mesić. Analizirajući mišljenja pomenutih Hrvata, nema razloga da sumnjam u njih, jer voda je najčistija na njenom izvorištu :D

U anketi neću glasati, iz kurtoazije :D

Vrh

PostPostano: 15 vel 2010, 00:17 

i jos nesto..jel takav intelektualni kapacitet,moze napisati iole razlicitiji post od ovih di sebe hvalis kako si pametiniji od glupih forumasa,te kako mi nemamo pojma o cemu pricamo,a pritom smo izrazito primitvni..
otprilike 40-tak upisa,a svaki je poprilicno isti..

Vrh

PostPostano: 15 vel 2010, 09:47 

patriot je napisao/la:
i jos nesto..jel takav intelektualni kapacitet,moze napisati iole razlicitiji post od ovih di sebe hvalis kako si pametiniji od glupih forumasa,te kako mi nemamo pojma o cemu pricamo,a pritom smo izrazito primitvni..
otprilike 40-tak upisa,a svaki je poprilicno isti..

glava, pa to je tipičan rukopis prosječnog ljevosa koji, pošto je na mjestu gdje se vidljivo razlikuje od većine po svojim političkim stavovima, pukušava održati privid neutralnosti a ko da je išao na tromjesečni kurs političke komunikacije u kojoj nauče kako treba inzistirati na predstavljanju sebe kao mladog, urbanog i obrazovanog, kako prema hrvatima iz bih treba zauzeti stav MI (RH) i ONI (BiH), te kako u nedostatku argumenata i misli optužiti one druge za nekulturu i isključivost.
mogli su to naučiti u 20 minuta ali kako se radi o ljevičarima.....

Vrh

PostPostano: 15 vel 2010, 12:47 

bumbar92 je napisao/la:
NISAM CLAN NITI JEDNE STRANKE ILI POLITICKE OPCIJE I MOJA POLITICKA OPCIJA JE HRVATSKA,PRAVEDNA I POSTENA.

Kao i svakom...

Dobro,... al ne vrijeđaj forum i forumaše. Malo prezentiraj taj nivo i kulturu koju spominješ pa se možda netko i ugleda na tebe.

Ako pozorno procitate moje postove onda cete vidjeti da ja nikoga nisam vrijedjao ili omalovazavao vec sam se samo branio od napada raznih neodgojenih osoba koje ne biraju rijeci da popljuju drugoga jer taj drugi ima prilicno drugacije poglede na politiku i zivot.Dakle nitko se ne treba ugledavati na mene jer zato nema razloga vec samo nek malo razmisle o svome ponasanju i razini kulture govora koju ispoljavaju.Svjestan sam da sam jedan od rijetkih na ovom forumu koji se ne uklapa u polticka i ina razmisljanja vecine forumasa koja su prilicno ekstremna i nacionalisticka a morate shvatiti da ako imate forum i slobodan pristup na internetu da nas ima razlicitih i da je sablonsko razmisljanje ili jednoumlje pogubno za sve.Nije ovaj forum jedini takvog tipa jer citajuci razne forume na Srpskoj i Muslimanskoj strani sve je to isto i sve se svodi na teski ekstremizam a bilo ko da ima drugacije misljenje je popljuvan na svakoj strani.Dakle niste jedini.Jos jednom ne vrijedjam nikoga ali POJEDINCI na ovom forumu koji SUSTAVNO VRIJEDJAJU I PLJUJU PO SVAKOME KO NE MISLI KAO ONI NE ZASLUZUJU POZORNOSTI A KAMOLI NEKE LIJEPE RIJECI.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 76 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, ChatGPT, hetero i 18 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: