|
|
Stranica: 15/26.
|
[ 649 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:14 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Ustav Kosova ne poštujemo zato što ne priznajemo tzv. Kosovo Šta je pisac hteo reći? Možda stvarno treba da uzmem časove jezika bošnjačkog naroda. Htjela sam Reci da nemate muda uci ni na Kosovo, a bogami ni u BiH. Bezmudastvo kronicno, a i kurcobolja. Šta ćemo mi u BiH? Ne znam ko vam rekao da planiramo tu, ali vas je evidentno lagao. Bio je skoro prilog oko dešavanja za dan RS na RTS-u i jedan od gostiju je to perfektno objasnio: Srbi u RS / BiH žive u miru, a Bošnjaci u primirju. Drugim rečima, Bošnje žele da zapucaju, osećaju frustraciju bes i sve ih to navodi na latentnu / prikrivenu agresiju koju, za sada, ispoljavaju samo medijski. Srbima je sa druge strane ugodno u RS, a i u BiH kad mogu da blokiraju sve procese od važnosti za njih.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:17 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Bosonosorg je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Htjela sam Reci da nemate muda uci ni na Kosovo, a bogami ni u BiH. Bezmudastvo kronicno, a i kurcobolja.
Šta ćemo mi u BiH? Ne znam ko vam rekao da planiramo tu, ali vas je evidentno lagao. Bio je skoro prilog oko dešavanja za dan RS na RTS-u i jedan od gostiju je to perfektno objasnio: Srbi u RS / BiH žive u miru, a Bošnjaci u primirju. Drugim rečima, Bošnje žele da zapucaju, osećaju frustraciju bes i sve ih to navodi na latentnu / prikrivenu agresiju koju, za sada, ispoljavaju samo medijski. Srbima je sa druge strane ugodno u RS, a i u BiH kad mogu da blokiraju sve procese od važnosti za njih. Da zasitite nejac. Kao i na Kosovu. To je valjda primarna uloga srpskog patriote? A ne televizori i bijela tehnika?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
GlobalHawk
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:18 |
|
|
Sve po zasluzi vlahadijo. Ko vas jebe. Play stupid games, win stupid prizes.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:18 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Dodik i Covic su odavno partneri Amrima, s tim sto su u danasnjem vremenu dobili dodatno na znacaju. Kako su inace opstali decenijama?! Pogesno si razumela "biznismen", ne misli se na vodjenje pojedinih biznisa/fabrika u zemlji, nego biznismenski mentalitet u politici, npr. spremnost na dilove, trgovinu interesima i sl. Bez jalovog idologiziranja.
Daj nemoj me zezati. Šizofreno je da Srbiju i HR nazivaš USA „partnerima“ a ne dva politicara regionalna. Od kojih jedan Nema ni administrativnu jedinicu nacisto. A drugi, tj Dodik je na crnoj listi i pod sankcijama. Nisam te pogresno razumjela, nego mi reci o kakvim dilovima, trgovini interesima i sl govoriš? Sta to USA zanima pa da im ova dva mogu isporuciti? S njima vinar iz kalifornijske doline ne bi pregovarao, a ne Bajden. Zato sto ne bi imao o cemu. Nema to veze sa drzavom, nego sa trenutnim politickim projektom. Npr. Ameri imaju projekt da menjaju IZ u BiH. Odmah im partner postaje Covic, a Bakir smetnja. Kakve su im namere sa novom konstelacijom, mozemo da nagadjamo, ali definitvno kad je Bosnjakistan u pitanju, partner je Konakovic, a Bakir smetnja.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Šta ćemo mi u BiH? Ne znam ko vam rekao da planiramo tu, ali vas je evidentno lagao. Bio je skoro prilog oko dešavanja za dan RS na RTS-u i jedan od gostiju je to perfektno objasnio: Srbi u RS / BiH žive u miru, a Bošnjaci u primirju. Drugim rečima, Bošnje žele da zapucaju, osećaju frustraciju bes i sve ih to navodi na latentnu / prikrivenu agresiju koju, za sada, ispoljavaju samo medijski. Srbima je sa druge strane ugodno u RS, a i u BiH kad mogu da blokiraju sve procese od važnosti za njih. Da zasitite nejac. Kao i na Kosovu. To je valjda primarna uloga srpskog patriote? A ne televizori i bijela tehnika? Koga da štitimo? Vas od lokalnih srba da vam ne ukradu imovinu države Bejha?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:20 |
|
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:21 |
|
|
Da zasitite nejac. Kao i na Kosovu. To je valjda primarna uloga srpskog patriote? A ne televizori i bijela tehnika?
Koga da štitimo? Vas od lokalnih srba da vam ne ukradu imovinu države Bejha? Ne. Da zastiti Te djecu. Na Kosovu na Badnjak Albanac upucao dvoje. A u BiH na tekmi napali „roditelja“ nozem. I Sta ste preduzeli i u slucaju a i u slucaju b?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:22 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Spengala ih marica Voljela se Bosna iza rešetakaaa aaaaaahttps://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /230115078 Kada ce tako nesto u Smrdistanu biti realnost? Neće ubrzo. Možda nikad. Em što mi nismo islamizirani divljaci koji napadaju djecu em što nam nije stalo da impresioniramo Muslimane. Moram priznati da me Konaković impresionirao.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:23 |
|
|
Stvarno im je nužna denacifikacija, nema druge.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:25 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Kada ce tako nesto u Smrdistanu biti realnost?
Neće ubrzo. Možda nikad. Em što mi nismo islamizirani divljaci koji napadaju djecu em što nam nije stalo da impresioniramo Muslimane. Moram priznati da me Konaković impresionirao. Nemoj zezati? A pobili devedesetih preko 1000 djece Samo u Sarajevu. I vi niste ortodoksni divljaci koji ubijaju djecu. Jedi *** ceto. Plus nema Dino veze sa ovom akcijom MUP-a. Kako mozes biti toliki retalj. Nikakva rokada der nije jos dogodila niti prenos nadleznosti u insitucijama u KS. Jer vlast nije uspostavljena. Koji kreten.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:26 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Neće ubrzo. Možda nikad. Em što mi nismo islamizirani divljaci koji napadaju djecu em što nam nije stalo da impresioniramo Muslimane. Moram priznati da me Konaković impresionirao. Nemoj zezati? A pobili devedesetih preko 1000 djece Samo u Sarajevu. I vi niste ortodoksni divljaci koji ubijaju djecu. Jedi *** ceto. Plus nema Dino veze sa ovom akcijom MUP-a. Kako mozes biti toliki retalj. Nikakva rokada der nije jos dogodila niti prenos nadleznosti u insitucijama u KS. Jer vlast nije uspostavljena. Koji kreten. Uh što lažeš. Kad vam je davnih dana vaš Puhalo tržio spisak i još mu ga niste dostavili.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:26 |
|
|
Kako denacifikovati kotlinu, ne znam, jako su zastranili.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne. Da zastiti Te djecu. Na Kosovu na Badnjak Albanac upucao dvoje. To je na dnevnom redu, ne brini se ništa. Što bi vi rekli, kad dođe vakat. SarajkaDjevojka je napisao/la: A u BiH na tekmi napali „roditelja“ nozem. I Sta ste preduzeli i u slucaju a i u slucaju b? Izdvojeni slučaj talibana koji se oseća palestinizirano. Ujutru ide na Vrace da razbije tablu Ratku Mladiću, a uveče uleće u Sarajevske hotele sa pendrecima. Na kraju se tabla vrati na mesto, pendreci mu se zaplene, a on ode na hlađenje. Tužan je život talibanski
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:28 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Neće ubrzo. Možda nikad. Em što mi nismo islamizirani divljaci koji napadaju djecu em što nam nije stalo da impresioniramo Muslimane. Moram priznati da me Konaković impresionirao. Nemoj zezati? A pobili devedesetih preko 1000 djece Samo u Sarajevu. I vi niste ortodoksni divljaci koji ubijaju djecu. Jedi *** ceto. Plus nema Dino veze sa ovom akcijom MUP-a. Kako mozes biti toliki retalj. Nikakva rokada der nije jos dogodila niti prenos nadleznosti u insitucijama u KS. Jer vlast nije uspostavljena. Koji kreten. Kako nema? Admir Kantica, ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (NiP)
|
|
Vrh |
|
|
Matijaševo
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:29 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Btw..još jednom. Na hrvatski Split je palo nula srpskih granata a na Sarajevo desetine hiljada.
I opet mali hrvati petogodišnjaci a ne mali Bošnjaci skandiraju "ubij srbina".
Ove navijače ne uzimam zaozbiljno, ovo je kamilica šta rade huligani iz srbije iz hrvatske. Zašto lažeš da je na Split palo 0 granata u DR ?
_________________ Dok se u Zagrebu i Mostaru šuti, u Sarajevu i Banjoj Luci protiv Hrvata se muti.
Etatisti, unitaristi, velikobošnjački šovinisti nude nam Bosnu i Hercegovinu kakvu ne želimo i nećemo!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:30 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nemoj zezati? A pobili devedesetih preko 1000 djece Samo u Sarajevu. I vi niste ortodoksni divljaci koji ubijaju djecu. Jedi *** ceto.
Plus nema Dino veze sa ovom akcijom MUP-a. Kako mozes biti toliki retalj. Nikakva rokada der nije jos dogodila niti prenos nadleznosti u insitucijama u KS. Jer vlast nije uspostavljena. Koji kreten.
Kako nema? Admir Kantica, ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (NiP) U kom sastavu? Proslom. Jesi retard.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kako nema? Admir Kantica, ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (NiP) U kom sastavu? Proslom. Jesi retard. Sadašnji ministar. Što lažeš Muslimanko?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:33 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne. Da zastiti Te djecu. Na Kosovu na Badnjak Albanac upucao dvoje. To je na dnevnom redu, ne brini se ništa. Što bi vi rekli, kad dođe vakat. SarajkaDjevojka je napisao/la: A u BiH na tekmi napali „roditelja“ nozem. I Sta ste preduzeli i u slucaju a i u slucaju b? Izdvojeni slučaj talibana koji se oseća palestinizirano. Ujutru ide na Vrace da razbije tablu Ratku Mladiću, a uveče uleće u Sarajevske hotele sa pendrecima. Na kraju se tabla vrati na mesto, pendreci mu se zaplene, a on ode na hlađenje. Tužan je život talibanski Mislis kad ispari i ono malo preostalih Srba sa sjevera? Zastrasenih. Koji cete djavo i onda? LOL Jedino je vas zivot tuzan. Od velike Smrdije, i velikosmrtskih snova, spali ste na to da ne smijete uci u kolevku srpstva, a da vas po Sarajevu ganjaju kao pse. A ti na HR forumu ces se verbalno junaciti s ekipom.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:38 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: To je na dnevnom redu, ne brini se ništa. Što bi vi rekli, kad dođe vakat. Izdvojeni slučaj talibana koji se oseća palestinizirano. Ujutru ide na Vrace da razbije tablu Ratku Mladiću, a uveče uleće u Sarajevske hotele sa pendrecima. Na kraju se tabla vrati na mesto, pendreci mu se zaplene, a on ode na hlađenje. Tužan je život talibanski Mislis kad ispari i ono malo preostalih Srba sa sjevera? Zastrasenih. Koji cete djavo i onda? LOL Jedino je vas zivot tuzan. Od velike Smrdije, i velikosmrtskih snova, spali ste na to da ne smijete uci u kolevku srpstva, a da vas po Sarajevu ganjaju kao pse. A ti na HR forumu ces se verbalno junaciti s ekipom. Da znaš o Kosovu, kao što ne znaš, znala bi da više srba živi južno od Ibra nego severno. Oko 60,000 je van Severa Kosova, a 40,000 na severu. Imaju veći natalitet od šiptara, slabo se sele (pošto već godinama žive u neprijateljskom okruženju i navikli su se na takvu realnost, dobijaju donacije iz Srbije, Srpske i CG). Nama odgovara status - kvo, samo polako
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:42 |
|
|
Mislis kad ispari i ono malo preostalih Srba sa sjevera? Zastrasenih. Koji cete djavo i onda? LOL
Jedino je vas zivot tuzan. Od velike Smrdije, i velikosmrtskih snova, spali ste na to da ne smijete uci u kolevku srpstva, a da vas po Sarajevu ganjaju kao pse. A ti na HR forumu ces se verbalno junaciti s ekipom.
Da znaš o Kosovu, kao što ne znaš, znala bi da više srba živi južno od Ibra nego severno. Oko 60,000 je van Severa Kosova, a 40,000 na severu. Imaju veći natalitet od šiptara, slabo se sele (pošto već godinama žive u neprijateljskom okruženju i navikli su se na takvu realnost, dobijaju donacije iz Srbije, Srpske i CG). Nama odgovara status - kvo, samo polako Da. Srpska manjina juzno i sjeverno od Ibra, ce Kosovo osvojiti natalitetom. LOL Siptati se sele. A obespravljeni Srbi, radi donacija iz bogatih srpskih „zemalja„ ostaju i mnoze se. Koji si ti retalj. Mislis svoju kurcobolju za sopstveni narod potlacen i onespravljen opravdati nebulozama? Pa to mozes na nekom forumu iz Turske. Ljubi pucaju po djeci za Badnjak a ceto gusla o srpskom preimucstvu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:46 |
|
|
Dodik ih je stvarno raspametio. Car!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59772 Lokacija: DAZP HQ
|
Amiđa je napisao/la:
I onda se čude...
Splićani sačuvali obraz kad već u Sarajevu nitko ne želi reagirati.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:48 |
|
|
dudu je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
I onda se čude... Splićani sačuvali obraz kad već u Sarajevu nitko ne želi reagirati. Ni ne čujem šta se deru deca
EDIT: Ko to kaže, ko to laže FORTUNA je mala.
Svaka čast za decu, još su smislila i himnu uz malo humora, a protivnički tabor se služi najnižim nacionalističkim strastima
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 15 sij 2023, 22:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59772 Lokacija: DAZP HQ
|
Bosonosorg je napisao/la: dudu je napisao/la: Splićani sačuvali obraz kad već u Sarajevu nitko ne želi reagirati. Ni ne čujem šta se deru deca Ko to kaže ko to laže Srbija je mala. mali četnici.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|